31 maj 2010

Tillbaka i Falkenberg.

En vecka utan Tobbe har börjat! Skulle egentligen åkt från Vedum igår kväll, men vi ville inte skiljas åt så vi sov där en natt till och gick upp klockan 5 imorse istället och körde då.

Så nu har jag varit vaken i mer än 5 timmar och har absolut ingenting att göra. Sitter framför tvn med en sovande vove jämte mig! Ska åka neråt Laholm lite senare, ska nämligen klippa mig idag (behövs!!!)

*gäääääääääääsp* Ska försöka hålla ögonen öppna nu!


Saknar dig tobias <3 !

29 maj 2010

Igår den 28 maj fyllde jag år :) Av många anledningar så har jag känt att min födelsedag inte är så mycket att fira, men jag blev uppvaktad jätte mycket igår. Tobbes syster och hennes dotter Willma på 3 år hade bakat en tårta till mig, Willma hade även målat en jätte fin teckning. Oscar hade gjort fixat en bakelse med ljus och grejor :) Och alla Tobbes underbara kyssar.

På kvällen var vi hos Oscar. Tog de lite lugnt, för de är tänkt att vi ska fira mig idag. Då vi ska iväg till Club Kronan en mil här ifrån. Så får väl snart tänka på att hoppa in i duschen!


27 maj 2010

Hej bloggen!

Idag är en sån dag där solen skiner, fast man önskade att de var regn och rusk! Vill bara ligga inne, vill bara vara med Tobbe, ligga under ett täcke och mysa, berätta hemligheter, skratta, pussas, BARA HAN OCH JAG!
Men som att klockan inte är fyra så har inte han slutet jobba, och då går de inte riktigt att umgås.

Bombhot mot stadshuset i Laholm imorse? En kommentar: - MOGET!!!

För er som undrar hur de gick igår på mötet?! Asså de enda jag kan säga är att, jag vet inte... Jag vet faktiskt helt ärligt inte! 60 sökande , 18 platser (finns de många "unika" , 23 platser max). Vi som sökt skulle iallafall få svar redan nästa vecka. De är rätt sjukt hur ens "framtid" kan hänga på ett brev som ska färdas genom halva (okej, tog kanske i där) Sverige för att sen öppnas av mig. Detta är ju liksom min framtidsplan, jag vill ju inget annat än att flytta upp hit och bo med Tobias! Men men, vi får se...

På tal om annat, ni har alla säkert sett Tv serien Macken? Roy och Roger you know? Själva heligaste Macken ligger här uppe i Vedum. Och jag fick order av min bror att ta kort på den. Tyvärr så var de x-antal år sedan den spelades in, och de hemska snövädret vi hade i Vintras förstörde lite på den. Men Macken kommer alltid vara Macken :)




26 maj 2010

God morgon!

Första gången på hur länge som helst, som jag skulle bli väckt och gå upp av ett alarm! Kände direkt den där NEJ-känslan när de ringde, "vill sova meeeeer!!!" Men jag gick upp!
Sitter och dricker kaffe nu. Är lite smått (nej, grymt asigt jävla) nervös *tuggar på naglarna*.

Idag är de alltså möte med Högskolan och Polismyndigheterna (ja, som att de är en polisförberedande linje jag valt) som gäller. Wish me luck!

19 maj 2010

Hellu!

Dåligt med sömn fick jag inatt. Kunde inte somna! Kan ha med folket mittemot att göra (dom fattar inte att halv 2 på natten SOVER man) aah >_<

Idag är en "vilodag", vilket betyder inget gym. Däremot ska vi ha en liten filmkväll :) Vi ska, eller iallafall jag, ska äta kladdkaka och marabou, ska mysa till de ordentligt. Vi ska kolla på Paranormal Entity, som tydligen ska vara uppföljaren(?) eller iallfall något liknande till skräckfilmen Paranormal Activity - den filmen har jag drömt mardrömmar till tusen gånger.

Så de ska bli kul (kul och kul?!) och se om denna är lika läskig. Tur att jag kan hålla i tobbes hand och gömma mig i hans famn om de skulle bli för läskigt. Han är rätt van nu, jag envetar alltid med att vi ska se en skräckfilm/rysare, och sen ligger jag där i hans famn, skit rädd (haha).


*ryser*

17 maj 2010

Tiden går fort nu!

Om lite mer än en vecka ska jag på möte med Högskolan som jag sökt in till. Och nästa vecka är de sista veckan i Vedum , sen går Tobbe sina två sista veckor i skolan. Ja, dom här sex-sju veckorna vi varit i Vedum har sprungit iväg.

Jag börjar jobba på Gekås igen i slutet av juni. Sen får vi ta en dag i taget, allt hänger lite på om jag kommer in på Högskolan eller inte. Hoppas ju självklart på de! Isåfall jobbar jag bara fram tills slutet av juli , och sen är de lägenhets sökande till tusen som står på listan. Då får äntligen jag och Tobbe flytta ihop på riktigt :)

Nu är de dags för träning. Hejhej muskler hejhej!

13 maj 2010

Hej!

Tänkte bara skriva av mig snabbt. Är lite smått irriterad bara! Aaah >_<
Får fittdamp på den här skiten (ursäkta ordvalet). Fatta att du är en fis i vinden?! *host* fitta *host*


Juste, något roligt i allt de arga? Högskolan hörde av sig, dom vill träffa mig om lite mindre än 2 veckor :D Wiie! Lite nervöst dock. Hehe!

Puss!

7 maj 2010

God morgon!

Har inte kunnat somna om sen Tobbe stack till jobbet vid halv 7. Har slösurfat lite , men snart finns de inte så mycket mer att kolla på :P så får väl försöka somna om snart med tanke på att jag ska köra bil i 2 timmar senare, då behöver man vara lite pigg och "på allärten".

Vilken hicka jag har fått alltså! JAG DÖÖR SNART. Fick den igår kväll, somnade med den och nu har den kommit IGEN. Blir ju smått knäpp! De är ju sånna riktigt stora jordbävningshickningar också, hela sängen skakar ju ;)

Haha!

6 maj 2010

De blev ingen "vilodag" igår, vi var ute och gick lite mer än 5 km igår kväll innan Fuskbyggarna. Riktigt skönt faktiskt! De är lite annorlunda att promenera här uppe än hemma på Västkusten , luften känns renare och lättare här på något vis och naturen är fantastisk :)

Ikväll blir de gymmet igen. Yeej , taggad som fan!

Falkenberg imorgon.

5 maj 2010

Hejsan!

Hann inte med och blogga igår. Så gör de nu istället!

I måndas stack jag, Tobbe och Oscar till gymmet i 2.5 timme. Likadant igår var vi där i 2 timmar och sen powerwalkade vi i skogen . Så jävla skönt känns de!
Jag tränar inte för att jag är tjock, nejnej , jag tränar för att jag måste bli starkare och få bättre kondition nu när jag sökt till en polislinje.

Idag är de "vilodag" , ska bara umågs med Tobbe och sen kolla på Fuskbyggarna.

Ska ta itu med klädhögen här på golvet innan han kommer hem. Pusshej!

3 maj 2010

Hellu Bloggen!

Måndag igen. Full fart mot helgen :) Då jag och Tobbe åker ner till mina hemtrakter. Vi har planerat några grejer vi ska göra , och några grejer vi vill göra men kanske inte hinner. Så vi får se när de börjar närma sig hur vi gör!

Valborg i fredags. Nykter var jag! Gick med Tobbes familj och Oscar bort till majbrasan, som vägrade brinna utan bara rök något djävulskt (halva Vedum blev rök förgiftade ;)), och några raketer såg vi knappt pga röken så vi gick hem igen och då kom Jonte hit :) verkligen skit kul. Han stannade här en natt, men lovade att komma tillbaka snart och stanna mycket längre.

Igår var jag, Tobbe, Oscar och Kimbo ute och gick en lång runda i de sköna vädret. Vi gick ner till en damm där vi stod och kastade "macka" (herregud vad jag sög på de, haha) sen klättrade jag upp på en klippa jämte och njöt av solen, då kommer Tobbe upp, pussar mig på kinden och ger mig en blomma han plockat. Aaw, jag dog lite av söthet ett tag ^^ tss.

Vi grillade hos Oscar senare på kvällen. Och de slutade ju sådär! Oscar ställde tändvätske flaskan på gallret under grillen och tänkte inte på att där blir varmt. Ni kan ju tänka själva hur de slutade! Så idag ska Oscar byta en massa brända brädor på sin balkong ^^ .

Nu kommer snart Tobbe hem, YES !

RSS 2.0