090430. Supa, knulla och slåss - De är Valborg förstås!

Sista dagen på denna månaden då och ikväll är de Valborg, de finns fortfarande inget och göra tyvärr.

Hade ju redovisning idag i skolan, de gick skit bra - alla 4 tummar upp (stortårna med!). Kom hem vid 12, åt och sen gick jag ner till körskolan för att köra. Det gick så grymt grymt bra idag =) Känns som en lyckad dag helt enkelt, än sålänge.
När jag kom tillbaka till körskolan köpte jag ett nytt 10-kort och så bokade vi uppskrivning och uppkörning, hihi! Fyfan va nervöst de är.
Jag kommer ha plugg från skolan och körskolan nu framöver, känns som att jag inte kommer göra annat. Men de är de värt!

Och nu kommer snart mitt hål hit, vi ska promenera en sväng och köpa ciggisar.
Sen får vi se hur kvällen slutar och vilka som hör av sig!

Vi hörs kanske sen, annars önskar jag er en trevlig Valborg!

Sista dagen imorgon då

Skönt =) Sen blir de lång helg. Vet dock inget som händer på Valborg, har absolut ingenting att göra. Skit tråkigt! Roligt och sitta hemma menar jag. Aah >_< nej jag vill bara inte sitta hemma.

I eftermiddags så solade jag en stund, så jävla skönt med fyfan va varmt de va. Gick in och sov en timme, sen knackade de på dörren och då kom mamma.
Ikväll har jag pluggat satan i de. Ska ha muntlig nationella redovisning imorgon på svenskan, och smarta jag hade inte gjort någonting. Men nu är det klart och inskickat till läraren, skrev till honom 'bättre sent än aldrig', hihi =) Men de är ju sant.

Skulle egentligen sovit för längesen, då jag ska upp halv 7 imorgon. Men jag fastnade framför Diagnos okänd.
Men nu så är de dags att lägga sig i sängen. Dock är här grymt varmt på mitt rum, önskar just nu att vi hade bott i de nya huset där jag har rum i kalla källaren.

God natt!

090429.

Hejsan!
Visst är de helt otroligt fint väder idag? Grymt skönt.
Jag gick upp vid halv 8 imorse och stack till körskolan där jag skulle ha riskettan. Sitta där och lyssna i 4 timmar på en genomgång om alkohol och droger var rätt drygt. Men när jag väl var klar så stack jag och mamma ut och åt, tills jag skulle ta bussen klockan ett till skolan och redovisa. HA, vet ni var jag upptäcker då? Det går ingen buss klockan ett, och jag har inte en aning om vart jag fått för mig de.
Så jag ringde Emma som kom ner till stan, så gick vi till körskolan och pluggade teori sen åt vi en glass på stan mitt ute i solen =) Jätte mysigt.

Nu är jag hemma igen. Jätte varm och äckligt, men tror ändå jag ska ut och sola en sväng i de fina vädert.
Så vi hörs sen!

Hvis din far gir dig lov og din mor hun sir ja

Pga att jag gick upp så grymt tidigt imorse så var jag döds trött när jag väl kom hem efter halkan, så vid ett somnade jag som en liten bebis i sängen och vaknade vid halv fem. Gick upp och åt kladdkaka =) Mumsmums!
Sen ringde telefonen, de var mäklaren. Vi ska ha visning imorgon klockan tolv. Jaha, så de var bara att gå upp på rummet och börja städa, såg ju ut som fan här uppe. Men nu är de fint igen =) Dammsugit och grejor.

Dock vet jag inte vart jag ska ta vägen imorgon. Har riskettan från 8-12, och sen var de tänkt att jag skulle hem och käka något och sedan ta bussen in till skolan vid ett för att ha en redovisning på engelskan. Men ska här nu vara folk klockan tolv, så kan ju inte jag vara här! Jobbigt allt blev nu.
Aja, de kanske får bli en lunch ute med mamma imorgon. Vi får väl se!

4 dagar kvar tills jag ska gadda mig igen ^^ Längtar!

Halkan avklarad

Jippi! Det börjar bli nära nu =)


090428.

Nu har jag varit uppe sisådär en timme ungefär. Jätte jobbigt att gå upp så tidigt och har inte fått någon sömn inatt alls! Var fett sugen på att sjukanmäla mig när klockan ringde, men kom på att de är ju inte skolan jag ska till utan jag ska ju göra halkan idag.

De är den 28:e idag, om exakt en månad blir miss bella 18 år =) hihi.

Tack för sällskapet igår, shysst att du ställde upp.


Nej nu ska jag traska ner till körskolan, ska vara där kvart i och har en liten bit och gå.
Är väl hemma vid 12, halv 1 igen.

Hissa och dissa

Ikväll hissar vi: Mobilt bredband - tummen upp!
...och dissar: Falska vänner, som säger en massa men när de väl kommer till kritan så är allt bullshit. - TACK!

090427. - Här har de inte bloggats på ett tag!

- "Har du tappat brillorna? Du kan ju inte hitta på egna regler ungjävel".

Hejsan!
Vi får väl helt enkelt börja från början och göra en lång historia kort. I fredags kväll kom Billie och hämtade mig, så då stack vi hem till han och kollade på filmen Death Race - grymt bra! Sen stupade vi i säng.
Gick upp halv 10 i lördags och började dagen med att städa, diska, dammsuga och sånt - team work! Efter de stack vi hem till mig och åt frukost, sen tillbaka till honom igen där vi mötte upp Kenny, Paddan, Johan och Olle. Sen drog vi iväg och spelade fotboll =) Riktigt kul!

På Kvällen blev de först grillning - underbara goda mat! Och efter de blev de fest med ett helskönt gäng. Sen traskade vi ner till Rockabilly på Sunny hill. Dahlberg åkte hem och jag tappade bort Billie och alla dom - min mobil hade dött under kvällen så kunde inte ringa någon heller. Sen STOPP! Där försvann minnet ^^ Sov hos Billie den natten med iallafall, så mycket vet jag.

Och igår var de "bakis dagen". Blev en kebabtallrik och massa vätska! Kom hem sent igår och somnade de första jag gjorde, eller nej där ljög jag. Jag laddade min mobil och fick igång den igen, såg att jag hade 35 nya meddelande. Jätte många som var oroliga och sa att jag skulle höra av mig, och så hade jag jätte många ' "namn" ringde till dig men lämnade inget meddelande, tack för du valt 3' . Typ!

Annars har helgen varit stört mysig!
Här kommer lite bilder från fotbollen:


Paddan är taggad i mål!


...och ett skott från Billie !


Ååh, kolla vad stark man blir av att spela fotboll ^^ . Gillar Kennys
"skjut stil" i bakgrunden - balettdansös =)


Åh en slank han hit, åh en slank han...

Lite mer att berätta

Ja, nu har de hänt lite saker =) Billie hämtade mig vid halv 4 typ, så stack vi till Halmstad och hämtade hans svetts, efter de begav vi oss till Falkenberg där han köpte högtalare. Sen stack vi hem till mig i Falkenberg och drack kaffe ute i trädgården och snackade med mamma och Micke.
På vägen hem sen blev de en tur till Halmstad igen och denna gången var de fotbollsskor som stod på inköpslistan.

Hem kom jag vid halv 8 och då lagade jag mat. Var jätte arg för jag tycker att pizzerierna i Laholm kan skaffa hemkörning. Ingen jävel har de här - tummen ner! Sen kom Jonte, Ante och Kenny. Och HERREGUD! Fyfan säger jag bara. Vet inte vad som hade hänt med Ante och Kenny, men något hade dom nog tagit. Helt cp:ia!
Höll på och flörta och pilla och vispgrädde hit och dit och bar överkropp och fan och hans moster... - SHIT!

Nu har dom iallafall stuckit, så jag kan kolla på  tv ostört nu!
Ha en trevlig kväll, Puss

090424.

Tjenare =)
Allt bra med er idag? Jag mår jätte bra för jag är ju ledig ^^ hihi.
Har inte så mycket att berätta nu, men vi kan ju höras under dagen när de hänt en massa grejer.


Everybody was kung fu fighting, HO!

Tog en öl innan ikväll och firade min underbara helg!  =) Efter de kom Billie hit och drack kaffe i någon timme, sen stack vi ner till Örkelljunga och hälsa på Johan. Blev ett par goda skratt, men man kan inte göra annat när man är med dom två.

Har precis kommit hem nu! Även fast jag är ledig imorgon så är de nog dags för sängen. Ska ändå upp i hyfsad tid imorgon då jag och Billie ska ta en tripp till Halmstad och eventuellt till Falkenberg.
Sen kommer Jonte hem imorgon med och FF ska vi ha.

Yesbox, sov så gott ♥

Körskolan

Sådär ja! Nu har jag kört med körskolan också. De gick bra! Vi planerade för mig i framtiden. Så nästa vecka på torsdagen när jag ska köra igen så ska jag boka alla mina körlektioner, uppskrivning och uppkörning =) Hihi, känns som att de är nära nu!

Kom hem för cirka en timme sen, och nu har jag precis ätit mat med pappa och Brittmarie.
Jag vet inte riktigt hur kvällen ser ut, men jag behöver inte gå och lägga mig tidigt iallafall - för jag är ledig imorgon, wooho! Så ikväll ska jag försöka hitta på något kul.

Vi hörs sen fina läsare!

090423.

Åååh, jag är jätte stressad. Ska snart ner till körskolan och köra. Och de känns som bara tiden rinner iväg! Tänkte jag skulle betala halkan och riskettan idag med, så slipper jag krångla med de på tisdag morgon. De är därför jag ska vara där lite tidigare idag hade jag tänkt mig =)

Får se hur många de är som ska köra idag. Men jag är väl tillbaka igen vid 4 - 5 nånting. Så vi hörs då!

Snart gaddad igen

Gick sent idag i skolan, halv 4 slutade jag. Var hemma vid halv 5 och då åkte jag med mamma till Falkenberg.
Kvällen har bjudit på mat och mycket tv-tittande. Var och köpte cigg innan med =) Klarar jag mig ett tag.

Och nu är de också äntligen bokat och klart för tatuering nr 2 och 3. Tänkte att jag gör två när jag ändå är där uppe, är ju en bit och köra. Så den 2 maj klockan fyra sittar jag och torteras, hihi =) Så de datumet längtar jag till.

Nu är de dags för sängen! Är så otroligt trött. Så godnatt people!

090422.

Hej!
Försov mig imorse, skarpt. Snoozade lite för länge. Kom 15 minuter försent till skolan, men hade inte missat något, så de var bra =) Hade matte imorse, wooho jag fattar fortfarande. Det går verkligen skit bra nu!
Ungefär 25 minuter kvar på matrasten, sen kör vi på med engelska b. Ska ju ta ledigt nästa veckas lektion pga riskettan. Och sen har vi tydligen Nationella i engelska på tisdag, men då har jag halkan. Så haha, undra hur fan detta ska gå!
Ledigt ska jag ha iallafall, körkortet är viktigare.

Japp, men nu ska jag ut och ta en cigg. Sen blir de lektion! Vi hörs sen ♥

Fast and the furious 4

Så har denna dagen gått den med! Tog aldrig bussen hem vid 11 utan underbara Simon ringde mig innan jag skulle gå till bussen och frågade om jag ville ha skjuts, för han slutade då med =) Och klart jag ville de.
Sen strax efter 12 gick jag och Zolo ner till stan och mötte upp mamma och pappa så då gick vi till banken och tog ut ännu mer pengar till mig som jag kan använda till körkortet.
Så jag fick lite motion. När jag kom hem så lagade jag mat och powernapade sådär en timme ungefär ^^

Ikväll har jag renast inför flytten. Nu har vi äntligen tömt alla vindar och allt ligger i garaget, så jag småplockar där lite varje dag - vad jag ska spara och inte spara! Det ska bli så himla skönt när vi väl får nycklen till de nya huset den 15 juni, de enda som pappa ska göra på mitt nya rum är att plocka ut heltäckingsmattan och så in med nytt golv. Resten som att måla och sånt klarar jag själv! Små pyssla lite helt enkelt =)

Och så har jag äntligen sett Fast and the furious 4. Så grymt grymt bra! Den slutar sådär otroligt bra också att man vill att de ska komma en femte film. Hoppas hoppas ^^

Nej, nu ska jag dricka upp kaffet och så blir de sängen. Jag hoppas på mer sömn inatt!
Natti natti ♥

IPRED

Namninsamling

Efter IPRED och den fällande domen mot The Pirate Bay i Tingsrätten är det dags att visa vad Sveriges befolkning tycker om rådande lagstiftning.

Vi kräver en folkomröstning om fildelning och rättigheter på Internet.

Jag har skrivit på, gör de du också!

090421.

Hej allihopa på förmiddagen!
Hur är det med er idag? Själv mår jag jätte bra =) Sov dock dåligt inatt, vaknade upp några gånger, men annars så är fötterna ner, huvudet upp och röven sitter jag på - så då är väl allt som de ska vara!

Jag sitter i skolan nu, har Estetisk verksamhet. Kort dag idag, skönt! Tar bussen hem vid 11. Då ska jag nog powernapa en stund! Sen får vi se vad dagen bjuder på. Jo, jag ska kolla på Fast and Furious 4. Min bror har fixat så vi har den nu och alla säger att den är skit bra, så tänkte jag också skulle se den.

Ha de så bra sålänge, så hörs vi! ♥

Blev en hemma kväll iallafall

God kväll!
Nu sitter jag här i Falkenberg. Hade ju både sola och träffa en kompis på schemat, men de blev inget av de. Jag har bara inte orkat - shame on me! Får ta de en annan dag i veckan. Sitter och kollar på Färjan 2 nu =) Så jävla kul, jag är också sugen på att åka på en kryssning. Men de blir nog inte så, kostar pengar och har inte riktigt tid med de just nu.

Utvecklingssamtalet gick förvånadsvärt bra. Så de är tummen upp! Ska ge järnet i skolan nu till sommarlovet, bara 7 veckor kvar nu =) wooho!

Ja, nu ska jag kolla klart på Färjan 2 och sen klockan 9 ska vi kolla på filmen Poseidon som går på kanal 9. Den verkar grymt bra =) Ni får ha en fortsatt trevlig kväll. Ciao ♥


Myste med skitungen när jag kom hit =)

Halmstad, utvecklingssamtal, Falkenberg

Nu har jag äntligen kommit hem från skolan. På Biologin fick vi leka med lab-saker från 8+ haha =) Kolla vädret och PH-värdet i vattnet. Rätt kul faktikst!
Kom hem för cirka 45 minuter sen och jag både hunnit duscha och diska. Mamma kommer om ca 10 minuter och då blir de en tur till skolan igen, ska somsagt ha utvecklingssamtal klockan 5.

Ikväll står sola på schemat + att jag nog ska träffa en kompis där uppe i Falkenberg =) hihi. Vi får se vad kvällen bjuder på!

Japp! Men Puss ♥

090420.

Sorry för dålig update. Ska snart ta bussen till skolan. Då har jag Biologi och sen är de hemfärd vid halv 3. Klockan 5 ikväll ska jag på utvecklingssamtal. Vet för de mesta precis vad dom kommer säga! Så hade egentligen inte behövt gå dit. Men men!

Ikväll ska vi förmodligen ringa och boka tatueringar med =) Jag hade tänkt göra två när jag ändå var igång. De är ändå en bra bit och åka till min tatuerare, så man får passa på!

Ja, vi hörs av under dagen! Pussar ♥

090419.

Hej!
Nu är alla i huset vakna. Jag vaknade först och började städa, sen kom Ante upp och nu har Jonte också fått upp ögonen. Än så länge har vi bara suttit framför tvn denna dag. Jag ska snart tvätta lite =) Pappa kommer vid sex - sju ikväll!

Haha, de är dom bästa:


Ett snabbt inlägg

Min kompis från Helsingborg kom som sagt =) De var jätte trevligt! Jag, han och Jonte åkte till Mellbystrand och åt glass på standen innan idag. Sen blev de en stund på alltanen med en öl - dock var de bara jag dom drack för han körde!

När han åkte hem, så stack jag till min moster och hennes sambo. Jag kom lagom dit för fika! Sen åkte jag och Jonte och hämtade Ante och drog hem. De var meningen att jag skulle sova för jätte jätte jätte längesen. Men jag fastnade framför en film på tvn och sen piggnade jag till ordentligt. Och nu sitter vi tre här i soffan och kollar på ännu en film =) Men de blir nog sängen snart iallafall!

Ska upp i hyfsad tid imorgon och göra lite iordning här innan pappa kommer hem!

Just nu är jag 99 % säker på att jag ska köpa en Mini-pc, blir bara mer och mer sugen hela tiden. Sen blev jag extra glad innan när jag hörde att den jag hade tittat på och vill ha, är den bästa av dom alla =) Tss...

Hej bloggen!

Nu kommer snart en kompis hit från Helsingborg =) Ska bli grymt kul att träffa honom igen, har inte gjrot de sen januari. Vi ska typ bara umgås, kanske dricka en öl och sånt trevligt.

Sen ikväll (om han inte fortfarande är kvar) så ska jag åka till min moster och hennes sambo och äta mat. Vi ska fira hans födelsedag är de planerat somsagt, sen får vi se hur de bli me de!
Men såhär ser min dag ut iallafall.

Förresten, hörde ni om "piratebay domen"? Fyfan. 1 års fängelse och böta 30 miljoner var! De är fan sjukt. Fängelse för en sån sak liksom? Sätt in dom som mördar människor istället, men nejdå dom hamnar på phsyket. Sen 30 miljoner var? De var väl ändå lite och ta i...

Vi hörs senare, Pussar och kramar ♥

 "We always did feel the same, We just saw it from a different point of view, Tangled up in blue. "

090418.

God morgon fina människor!
Hur är de med er en dag som denna? Jag har sovit ungefär 10 timmar nu, så jag är pigg och glad =)
Igår mellan fem och sju så somnade jag en stund - powernap! Vaknade upp av att Jontes kompisar började komma hit. Jonte och dom hade tydligen fått för sig att dom skulle grilla och dricka lite. Fine by me, tänkte jag!
När de började närma sig halv 10, så joinade jag också dom ute på alltanen, och så kom Dahlberg hit =) Sen skrattade vi så tårarna sprutade i 2 timmar. Det var så grymt kul!

Kvällen förstördes dock av två fittor! Fyfan va arg jag var. När man klampar in i någon annans hus så säger man ju hej! - de är ju föfan bara folkvett. Sen går man inte och letar mat i någon annans hus, precis som om man skulle bo här. För om dom nu kände sig som hemma här kunde ju dom städa och diska efter sig - inte jag! Och så bara förmoda att de finns sovplats här. Glöm de!

Ha de så bra, så hörs vi sen ♥

Get your shit together little girl, you can not cry forever have you heard

Hejsan!
Vilket fint väder de är idag =) Man blir så glad. Dock drog jag på mig vinterjackan när jag skulle gå till bussen imorse, såg nämligen på pappas bil att de var frost på den. Så jag tänkte de skulle vara kallt, och visst de var de imorse, men inte nu!

Japp, så nu har jag gjort nationella i svenska med. Satt och skrev i lite mer än en timme, blev ca 2 A4 papper sen var jag klar. Är rätt nöjd faktiskt, tror de kommer bli bra! Men man vet aldrig - får väl se när resultatet kommer!

När jag kom hem var jag barnvakt åt 4 ungar i ca 30 minuter. Styvsystrarna och mina två små kusiner. Men farfar kom för en stund sen och räddade mig, hehe. Han skulle ta dom till Donken =) Tack! Så nu sitter jag här framför tvn och kollar på Punk'd och äter chips och dricker cola. Firar min fredag!

090417.

Jag är uppe! Dock har jag börjat få ont i halsen igen när jag sväljer, säg nu inte att de ska komma tillbaka?
Har inte fått i mig frukost, som vanligt. Orkar bara inte! Ska packa väskan nu till skolan sen gå till bussen. Jag hade kunnat döda för att få ligga kvar i sängen hela dagen.

Vi hörs sen, Pussar ♥

De blev en tur till Donken!

God kväll!
Snart dags för sängen =) Skönt! Sov en stund innan i eftermiddags, dock inte så länge, så jag var helt väck en timme efter de. Men efter lite kvällsmat kom jag igång igen!
Mamma och jag var och köpte en kalender till mig innan, så nu ska jag fan skriva allt jag ska göra. Detta får bara inte hända igen, haha.

Sen ikväll kom Simon en runda och så stack vi till Donken och köpte milkshake och drog hem hit och spenderade någon timme på alltanen med att snacka skit. Grymt kul =)

Imorgon är de somsagt Nationella. Inte alls sådär förtjust i de! Men jag ska göra mitt bästa. Sen blir de förmodligen Halmstad med Billie en runda.

Får se om jag hinner blogga ett snabbt inlägg imorgon innan jag sticker till bussen. Ska försöka och inte snooza så länge imorgon, hehe. Annars hörs vi på eftermiddagen! Sov gott, kramar ♥

Det är inte sant...

Nej vet ni, detta är fan inte sant. Detta är Bella i ett jävla nötskal.
Jag och Emma gick hem till henne efter skolan och lagade mat, vi ville ju inte att magen skulle skrika efter mat när vi körde. Sen traskade vi ner till körskolan och jag skulle boka halkan och risk ettan. Då kollar jag på mitt körskolekort och ser att jag inte ska köra idag, utan de är nästa torsdag. Hur jävla korkad får man va?

Först planerar jag en massa som jag skulle gjort i eftermiddag, sen kommer jag på att jag kan ju inte de för jag har körning. Och sen har jag inte de ändå! Vafan är de med mig och mitt minne? Way to go Bella... way to go!

Nu ska jag istället hänga med kusinen ett ärende på stan. Sen har jag fan inget mer planerat, de vet jag!

090416.

Hej bloggen!
Försov mig nästan imorse, jag snoozade lite för länge. Så hann få i mig ett glas jucie, på med kläderna och springa till bussen. Kom till skolan och började svenska lektionen. Dom första 45 mintuerna pratade vi typ om vår resa vi ska göra den 14-15 maj. Emme och jag kom på värsta bästa iden, så nu ska vi förmodligen ändra lite på planerna och avboka lite och boka något annat. Hehe, typiskt oss att komma på allt i sista minuten =)

På frukostrasten blev de en tur till Donken. Så jag fick i mig lite frukost iallafall! Och nu sitter vi här i klassrummet och håller på att plugga arslet av oss inför Nationella provet imorgon. De som är bra med Nationella är att lärarna kan inte sänka ditt betyg om du kuggar på provet, utan dom kan bara höja dig om du klarar de. Men jag hoppas att inte hjärnan låser sig imorgon, vill ju klara de!

Kom på att i eftermiddag klockan ett så ska jag köra med körskolan igen. Så alla planer jag hade i eftermiddag kommer tyvärr bli inställda pga att jag har så jävla dåligt minne och vet inte vad jag planerar. Kommer väl vara klar med körskolan vid 4-5 typ.

Tillbaka till pluggandet...

Powernap

De blev inget Halmstad idag. Förmodligen imorgon, jag slutar ju tidigt då med =) Klockan 11 går jag ifrån svenska lektionen, skönt! Dock kommer lektionen imorgon vara jätte viktigt, för på fredag blir de ingen sovmorgon för min del, utan 08.15 drar vi igång med de första svenska nationella - skriftligt! Vet inte hur lång tid man får på sig, men tror jag hinner med elva bussen hem och kan starta min helg.

Jag somnade på soffan i ca 2-3 timmar innan i eftermiddags - powernap, så jävla grymt skönt. Sen märkte jag att laddaren till min laptop hoppat ur väskan igår i Falkenberg, så den kom aldrig med till Laholm. Så räddaren Dahlberg kom hit för en stund sen och lämnade sin. Så nu laddas batteriet så jag kan använda datorn imorgon på svenskan.
Just nu ligger sötbollen Dahlberg och sover i min säng ^^ tss. De tar verkligen hårt på oss ungdomar att börja skolan igen, Dahlberg är ett levande exempel.

Vad har mer hänt ikväll? Hmm... Jo, just de. Billie och hans lillebror var här en sväng innan och tog en cigg och snackade lite skit. Sen har jag och Dahlberg ringt min tatuerare också! Skulle se vad de kommer kosta och göra dom sakerna vi vill. Så imorgon ska vi förmodligen ringa igen och boka tattoo nummer 2 för mig och tattoo nummer 3 för Dahlberg =)
Man lever ju bara en gång eller hur, så varför inte leva livet som man vill? - Detta kommer bli så nice. Gillar skarpt Dahlbergs "hemliga ställe" hon ska sätta en av sina på, hehe.

Oh, har jag berättat de! Att den 15 juni får vi tillgång till de nya huset? Vi har tillgång till trädgården redan, då den damen som bor där nu inte orkar med den. Men sen så jävlar, den 15 juni ska de flyttas som bara den!

Ja, de var väl de mest. Ska snart väcka turtur duvan så hon kan fortsätta sin skönhetssömn i sin säng! =)

090415.

God dagens!
Allt bra med er? Min hals har blivit så grymt mycket bättre =) Känns nästan inget alls när jag sväljer, woho! Idag var de min första dag i skolan efter lovet. Dagen började jätte bra, med tanke på att vår engelska lektion blivit inställd för läraren var på kurs, så de blev en kort dag idag. Vi hade som sagt matte på förmiddagen och för första gången på länge så förstod jag var vi verkligen gjorde. De kändes jätte skönt =)

Nu är jag hemma, kollar på tv och har fått i mig mat och en glass som efterätt! Ska snart ut och ta en cigg, sen i eftermiddag ska jag förmodligen åka med Billie en sväng till Halmstad som sällskap =) Kan bli kul!

Men vi hörs senare, så ska jag göra lite annat nu! Puss på er ♥

Oh, how could you be so hearless?

Nu sitter jag här i Falkenberg. Har precis fått i mig lite kvällsmat! Halsen känns lite bättre faktiskt =) Håller tummarna för att de går på rätt håll nu. Imorgon blir de iallafall skolan, bara 40 dagar / 8 veckor kvar innan sommarlovet. Så nu är de dags att ge allt. Imorgon blir de matte b på förmiddagen och engelska b på eftermiddagen.

Imorgon måste jag också försöka fixa ett möte med banken. Ska boka halkan och risk ettan på torsdag - 2200 kr totalt. Så vi får hoppas dom har tid imorgon, annars vet jag inte hur jag ska lösa de. Vad händer annars för kul imorgon? Hmm, har faktiskt inte en aning. Kanske ska träffa någon kompis eller så, känner mig så ensam. Och på tal om ensam så blir de FF i två helger i rad nu, och Jonte kommer förmodligen vara i Ljungby. Så där blir jag själv igen! Kanske ska en kompis från Helsingborg komma upp en dag och snacka lite skit =) De kan bli kul. Sen får jag väl leta upp nån fest någonstans, så jag sysselsätter mig med något.

Uuh >_< nu har jag en hund som ligger på mig igen, och rapar. Men som Micke brukar säga, 'Sådan ägare, sådan hund'. Och ja, de stämmer! =) Men i Kina så ska man rapa efter maten, annars tyckte man inte den var god. Jag hade klarat mig jätte bra i Kina isåfall, hehe.

Nu ska jag tillbringa resten av kvällen framför tvn. Är sugen på något, typ Marabou. Är nästan bud på att åka och köpa! Ja, vi får se. Ni får ha en trevlig kväll iallafall =) Pussar ♥


'Vi har en leverans till Bella'... Ååh, de skulle inte sitta fel! =)

090414.

Jag är hemma idag. Sovit dåligt inatt, vaknat upp en gång varje timme av att jag inte kunde svälja. Blev förvånad när jag vaknade upp vid halv 3 och märkte att de rann något från näsan. Fick tända lampan och såg att de var näsblod! Ja, så natten har varit hur dålig som helst. Nu börjar de onda sätta sig på höger sida igen! Skit tråkigt. Aah >_<

Senare i eftermiddag ska jag nog följa med mamma till Falkenberg =) Har inte varit där på ett tag nu. Ska försöka sola en stund med. Skönt med värme när man är sjuk!

Nu ska jag ta och tvätta lite, bädda sängen och sånt!

Godnatt!

Nu är de dags för sängen. Pappa och jag har kollat på en film som gick på tv, bra va den =) Imorgon blir de nog ingen skola för min del. Ska ställa klockan på halv 7 imorgon och så får jag helt enkelt se hur jag känner mig då.

Ikväll sökte jag två jobb =) Känner mig rätt stolt faktiskt. Hoppas bara nu dom svarar! Ska kolla lite mer imorgon. Känner lite de nu att jag blir 18, får körkort och vill ha bil. En bil kostar ändå en jävla massa! Först ska man köpa den (vilket jag kommer få göra, andra har ju haft tur...), sen är de försäkring, service, bensin... Det betalar ju inte sig själv precis!

De är väl lite såhär de känns att bli myndig och "vuxen" - eget ansvar! Man får börja prioitera de man tycker är viktigt.

Oh, en sak till som jag gjorde idag. Jag hade ju beslutsångest om två klockor. Men jag tyckte som de flesta läsare att jag skulle ta den med svart urtavla. Så jag mailade till dom idag för den är tillfälligt slut, men jag hamnade på väntelistan och hon hoppades på att dom kom snart =)

Nu avslutar vi dagen! Kramar ♥

Miss lonely

Har tillbringat en stund i solen med familjen. Vi åt de överblivna av tårtan som vi hade igår och så pratade vi tatueringar. Pappa och brossan är lite emot att jag ska göra min nästa tatuering på ett synligt ställe. Men då väntar jag en månad och blir 18 och gör de ändå =) Jag gillar dedära med att bli 18 år och myndig, men blir "vuxen" och får göra som man vill. Tummen upp för de!

Nu åker snart min bror till sin lägenhet i Ljungby, 10 mil härifrån. Så nu kommer jag bli själv igen efter 8 veckor =( Varje gång jag ser honom packa bilen för att sticka dit efter en helg här eller som han haft nu, 8 veckors praktik. Så känner jag hur mycket jag också längtar efter att ha något eget! Typ en liten lägenhet någon annanstans. De hade varit jätte skönt!
Men så är de dedära med pengarna när man bor själv. Man ska ha råd med hyran, mat, el, vatten, kläder - you name it! Annars hade jag stuckit för längesen.

Back to real life!


090413.

God morgon fina läsare!
Allt bra med er? Har ni haft en trevlig påskhelg? Gjort något kul? =) Min har varit helt okej faktiskt. Har ju somsagt varit dålig - är de fortfarande! Men annars har den varit kanon. De enda tråkiga är att jag inte får sova så länge på nätterna, max 4-5 timmar. Så de har inte riktigt kännts som lov för mig.

Idag händer inget alls, eller har iallafall inget planerat. Och de är nog skönt de med tanke på att de är sista dagen på lovet. Imorgon blir de back too school och real life - om jag nu blir bättre i min hals!
De enda jag har ork till idag är att få iordning lite på mitt rum =) Så de blir snyggt med!

Vi hörs sen =)

Because you're mine, i walk the line

Nu är allt avklarat =) Vi hade jätte kul på "festen", alla skrattade satan i de. Sen som vanligt ska min ena farbror bli så himla full och sånt, han vet inte riktigt när man ska sluta. Men man kan inte hjälpa att skratta åt honom, för han är så jäkla rolig.
Vet ni en rolig sak? Jag ska få en kusin till, så sött. Vet inte hur mycket jag får berätta, men jag tycker de ska bli riktigt kul.

Ja juste, jag var ju på Vårdcentralen med. Otrevliga människor som jobbade där! Men de visade inget på provet, ingen halsfluss alltså. Nehä? Vad fan är de då da? För ont gör de ju. Doktorn sa att de förmodligen bara var något förkyldningsvirus som satt sig där. Så ingen medicin fick jag! Får jag äta ipren satan i de nu då. Ska typ gå ner och ta en nu redan.

Ikväll händer inget, som vanligt. Amanda skulle egentligen kommit hit och klippt till Jonte och umgåtts lite. Men hon stack på sitt håll och grillade den busen =)

Ja, vi hörs senare!


Jontes tårta som jag och Brittmarie gjorde =)

Gäster och grejor

Snart kommer alla gäster hit. Vi blir ungefär 14 stycken totalt. Grillen ska snart igång =) De finns nästan inget bättre än att känna lukten från en grill när solen lyser ute. Jag hoppas jag kan få i mig lite mat iallafall, är grymt hungrig men just denna sortens mat är inte så lätt att svälja. Får tugga många tuggor helt enkelt.
Igår åt jag Lasange, de gick jätte bra för den var mjuk och sådär. Lite annat än vad de blir idag!

Längtar till klockan blir 5, så jag kan åka till Vårdcentralen. Vet dock inte riktigt än hur jag ska hämta ut min medicin, Apoteket har ju stängt idag och imorgon. Så jag hoppas bannemig att dom har medicin på Vårdcentralen som jag kan ha sålänge. Annars hade de ju inte varit lönt att gå dit idag liksom!

Ciao så länge!

090412. - Storebrors födelsedag!

Hej svejs!
Vid 9 imorse gick vi upp och sjöng för min bror och gav han presenter =) Han var lite borta för han hade varit på krogen igår och kommit hem vid 3, så han var nog lite bakis. Han fick bla en digitalkamera av oss, grymt snygg.
Halv 3 kommer gästerna hit, då ska vi grilla och sånt. Så idag blir de att pyssla om sig själv lite, duscha och sånt.

Sen har jag äntligen fått tid hos Vårdcentralen, klockan 5. Nu kan jag verkligen inte gå runt med de längre. De har flyttat sig till vänster sida nu och de gör till och med ont i örat när jag sväljer - kanske öroninflamation på de med? Hoppas inte. Vi får se vad dom säger.

Tror jag ska sova en stund till nu. Men vi hörs sen! Pussen ♥

I just died in your arms tonight

Nu kommer snart Amanda hit och ska umgås lite =) Hon var inte rädd för att bli smittad, som hon sa 'Vi ska ju inte hångla'... hehe! Snart är min mat klar och så blir en snabbis i duschen. Sen får vi se vad som händer!

Moymoypalaboy




090411.

God morgon!
Gick och la mig vid 12. Vaknade upp 1 timme senare av att pappa kom och skulle se hur de var med mig. Sen vaknade jag upp vid 2 och hade sån himla hög feber. Jag frös satan i de och drog på mig ett par mjukisbyxor och en tjocktröja, sen låg jag där och skakade. Jag kände ju på min hud att jag var varm - kunde typ steka ägg på mig så varm jag var. Så jag skulle nog räkna med att jag hade runt 39 grader inatt.

Gick upp klockan 9 och kunde fortfarande inte svälja - de är ännu jobbigare nu. Känns som att halsen typ "växer igen" eller "krymper". Skit läskigt och grymt ont!
Ringde till Vårdcentralen och berättade som de var. Då ville inte dom att jag skulle komma idag! Jag bara SAY WHAT? De var tydligen för tidigt eller något sånt, de var inte så stor chans att de skulle visa något på testet. Men liksom hallå? Jag är helt svullen på höger sida, mina mandlar är stor som tennisbollar, jag har själv kollat mig ner i halsen och där är sånt vit äckligt på dom... Skulle inte de räcka eller? Jag ska ringa igen sen framåt 3 och be att få komma dit vid halv 6 när dom stänger, för då har jag ändå väntat så länge som möjligt. Aaah >_<

Pappa och Brittmarie är och köper glass nu. De är bra och äta och dricka kallt - för de är lättare att svälja ner! Så de är väl ungefär vad jag kommer göra resten av dagen.
Ikväll är pappa och dom bort bjudna till min ena farbror och Jonte ska ut. Så de kommer bli intressant och se vad jag ska äta ikväll och vad jag ska hitta på =) Ingen som direkt är sugen på att hälsa på mig när jag mår såhär? Höhö.

Vet ni? Vet ni? VET NI?... Min kompis Nisse, han som har varit i Thailand i 3 månader? HAN KOMMER HEM IKVÄLL =D Vid ungefär kl 9 ikväll landar han i Sverige, så då ska jag vara först med att skicka ett sms och välkomna han hem, hihi. ♥

Jätte dålig!

Fyfan vad dålig jag är alltså. De blev ändå bra framåt eftermiddagen, gjorde inte lika ont när jag svalde längre. Men sen någon timme senare bara kom förkyldningen =/ Efter kvällsmaten gick jag upp och la mig, vaknade 2 timmar senare och då mådde jag riktigt jävla dåligt. Nu har jag drukit te med Whiskey (hjälpte inte) och har tagit två panodiler. Jag har feber så de bara ryker om mig - denna natten kommer ju bli jävligt intressant!

Har jag lika ont i morgon så ska jag åka till Vårdcentralen. Ni fattar verkligen inte hur ont de gör och svälja! Man drar sig liksom ifrån att göra de - så ont gör de =(

God natt!

Bara för att dom är mina idoler

Älskar en massa - Moymoypalaboy



Ni kommer få räkna med att de kommer dyka upp en videos med dom lite då och då...
Och JA, båda är killar =)

090410.

God morgon!
Så mycket för att sova ut va. Sovit skönt har jag gjort, fram tills en timme tillbaka, då vaknade jag av att de tog emot när jag svalde på höger sida. Allt är jätte svullet och skit ont gör de! Ja, de är lika bra att frukta de värsta först - halsfluss!
Jag gick ner till pappa och Brittmarie och dom skulle åka och handla och köpa "hals grejer" till mig. Och skulle inte de hjälpa så ska jag dricka Whiskey... och om de nu inte heller skulle funka så blir de Vårdcentralen. Tyvärr så kan man inte bli fri från halsfluss utan medicin. Jag drar mig ändå från att åka till Vårdcentralen när jag är sjuk, tycker inte om Sjukhus överhuvudtaget. Men jag känner väl lite såhär att ska jag bli frisk så måste jag.

Som att denna dagen började dåligt, så hoppas jag inte på något speciellt idag. Helst gå och lägga sig tidigt så den försvinner fort.

Vi hörs sen!

Rubrik

Ikväll har jag umgåtts med Billie =) Typ 3 veckor sen jag träffade honom senast. Tokigt kul och mysigt as usally!

Inatt ska jag sova riktigt skönt - har inte gjort de på några nätter nu. Och imorgon ska jag sova ut! Sen har jag inte en aning om vad som händer. Ska väl rensa lite inför flytten och sånt. De är ju somsagt fredag - men i lilla Laholm är de inte så mycket och hurra över.

Jag ska iallafall äta som en galning imorgon. Fick inte i mig någon frukost idag och knappt någon kvällsmat heller. Bara tårtan hos Amanda typ =) Så imorgon får jag ta igen de.

Sov gott allesammans!

090409.

Hejsan!
Känner egentligen inte alls för att blogga. För de mesta är de bara jobbiga saker som snurrar runt i huvudet och som vanligt tänker jag inte berätta.

I eftermiddags kom kusinen Mia hit och drack kaffe och snackade skit =) kul att träffa henne igen! Sen vid 5 tiden gick jag till Amanda och åt tårta och så spelade vi ett skit roligt spel med två av hennes kompisar. Jag förlorade såklart, men vafan. De blev många goda skratt!

Så nu sitter jag här. Vet dock inte än sålänge vad som händer ikväll. Men något kul kommer jag förmodligen hitta på!

Ni får ha en trevlig kväll!

He does nothing, the boy does nothing.

Kvällen blev såhär:
Stack till Maxi och handlade med pappa. Träffade min gamla lärare som jag hade i 4-6:an. Stod och tjötade lite med honom! Sen hade inte Maxi en grej som pappa skulle ha, så vi bestämde oss för att åka till Willy:s och köpa de. Men dom hade inte heller de, så de blev Skotten - och gissa vad... Dom hade inte heller de! Så vi fick åka hem och ringa farmor, och självklart hade farmor de pappa behövde =)

Sen blev de en timme i garaget, rensning till flytten. Och så kom D-berg hit =) Vi fikade och kollade lite på tv, sen stack vi till Shell. Nu är de så att Amanda fyller 18 år nu, hihi grattis igen sis <3 Så hon skulle köpa cigg till mig - bara för skojs skull! Så vi stod där inne på Shell och väntade på att klockan skulle slå tolv med två Securitas vakter. Men fem i tolv frågade kassörskan om Amanda behövde hjälp! Haha. Så Amanda berättade som de var, och både kassörskan och vakterna sa grattis och Amanda fick köpa ut, innan hon ens var myndig. Men bra blev de =) haha. Vad som hände sen är hemlighetsstämplat.

Nu sitter jag här hemma och tror snart jag ska stupa i säng. Imorgon ska jag som sagt till Amanda vid 5 tiden och äta tårta =)


Hemma

Nu är jag äntligen hemma. Haha, ni skulle ju bara veta asså. Jag gick ju som sagt till busstationen vid 12, ringde Amanda och tjötade lite med henne . De skulle typ ta en halv timme ner dit - vilket min bror har sagt som gått den sträkan! Men vet ni, det tog 15 minuter och då gick jag inte ens snabbt (tack tills hans bror som erbjöd sig att köra mig, men då hade jag varit där ännu tidigare!) Det tog 30 minuter för min bror för han var onykter! Shit... Så jaha, vad gör jag här liksom. 45 minuter tills bussen skulle gå! Så gick till Film Giganten (där har jag varit förr och handlat, så jag visste vart de låg) köpte Jolt Cola koffein x2 - precis vad jag behövde, och fortsatte tjöta med Amanda =) Sen satte jag mig på stationen och väntade och väntade... Men till slut så kom bussen!

Kom till Halmstad, hoppade av bussen hann ta en cigg sen kom bussen som skulle ta mig hem =) Helt perfekt! Annars hade jag fått sitta i Halmstad ett tag med - vilket jag trodde. Men icke sa nicke =)

Hemma är jag som sagt. Ska packa upp min väska lite snabbt och sen bege mig till D-berg, woooho! Fattar ni vad jag längtar tills ikväll? Kommer dock inte avslöja något, men de kommer bli farligt och helt tok kul =) haha.

Vi hörs sen! ♥

090408.

God morgon!
Nu ska snart jag åka hem. Har som sagt inte sovit hemma inatt! Bussen går om ca 1 timme, så jag ska snart traska ner till busstationen. Tror de tar ca 30 mintuer, så ska köpa en dricka på Grillen jämte =)
Det var iallafall varit jätte mysigt. Jag kom hit vid 4 igår sen på kvällen åkte vi till två kompisar och åt Tacos, skrattade som fan. Sen blev klockan mycket och vi åke hem och kollade på tv och sen stupade i säng.

Ja, nu ska jag packa ihop mina saker, bädda sängen och göra lite fint =) Sen ska jag bege mig. Som sagt så vet jag ju inte hur lång tid de tar att gå, så bättre jag är där i tid och sätta mig på Grillen! 

Vi hörs sen ikväll! Har 2.5 timme bussresa framför mig nu, innan jag anländer till Laholm. Pussar och Kramar

090407.

Hejsan!
Det gick jätte bra och köra idag =) Fick beröm denna gången med. Dock trodde jag inte att jag skulle klara mig levande där ifrån, för den andra tjejen som körde kunde helt enkelt inte köra. Var när på att krocka säkert 4 gånger!
Men hem kom jag iallafall, hel!

Nu jag har duschat och gjort mig i ordning. Mormor och Morfar kommer strax och hämtar mig och ska köra mig till Halmstad, där dom också ska hämta Jontes bil. För Jonte har varit och opererat sig nu på morgonen och får inte köra hem. Egentligen skulle han gjort de på eftermiddagen och mamma skulle kommit och hämtat oss. Men som vanligt blir de aldrig som man planerat, så de var nära att mina planer hade gått rakt åt helvetet. Men som tur var räddade mormor oss!

Jag förstår inte varför du inte kan vara glad för min skull? Måste du också alltid ha samma som jag? Jag kan ju inte hjälpa att vi är uppfostrade på olika sätt. Jag skulle aldrig göra de du håller på med, du märker ju till och med själv att de funkar inte. Ändå fortsätter du! Vafan är felet på människor? Var lite glada över andras glädje.

Nu ska jag som sagt åka. Kommer inte blogga mer idag! Men vi hörs imorgon eller på torsdag, beror på när jag kommer hem.  Pussar

Hej bloggen!

Nu sitter jag här vid datorn och pustar ut... samt gäspar! Städade som en galning innan för jag fick reda på att vi ska ha visning på huset igen imorgon halv 5. Sen kom pappa hem och hade huvudvärk och gick och la sig, så jag fick ett ryck och tog hela nedervåningen också =) Duktig om jag får säga de själv!

Men asså på tal om visningen. Nu får de förfan räcka? Särskilt en sån tid som halv 5? Vadå hade dom tänkt slänga ut oss ur huset? Men som pappa sa innan, 'dom kanske jobbar!' Ja, men jag tycker ändå dom får komma på sådana tider där inte vi är hemma. Nu kommer pappa få jobba över imorgon för att inte åka hem hit och träffa dom, som tur är Jonte i Halmstad imorgon eftermiddag - och om han kommer hem när dom är kvar åker han till en kompis! Och förhoppningsvis ska lilla jag också åka iväg i några dagar. Får reda på de ikväll! Så jag slipper de iallfall.

Vi är ju förresten nya husägare nu! Pappa och Brittmarie skrev på de nya huset i Lördags. Så snart behöver vi flytthjälp från alla stoora (och små), starka (och svaga) kompisar =) Men de tar vi då! Förmodligen 1-2 månader kvar i detta huset. Så vi behöver inte jalla jalla.

Körning med körskolan imorgonbitti, kvart i 8. Är hemma igen vid 12! Så vi hörs då =)

BESLUTSÅNGEST!

Hjälp hjälp hjälp... Nu har jag beslutsångest, vilken tycker ni jag ska välja?

Denna (som jag visade innan):



Eller, den här:



Asså allvarligt talat jag vet inte. Tycker båda är lika snygga, och dom kostar exakt likadant! De är jätte svårt. Säg vad ni tycker! Vilken är snyggast... Kommentera nu =)

090406. - Laholm

God morgon!
Nu har jag kommit ner till Laholm igen efter en underbar helg i Falkenberg, tack D-berg! De första jag gjorde när jag kom hit var och slänga mina vita sneakers i tvättmaskinen, med "en skopa Vanish - Lita på rosa, farväl till fläckar", haha. Ska verkligen se nu om de är så himla bra mot gräsfläckar och andra fläckar jag fick när jag jobbade på Coop. Upp till bevis!

Idag ska jag faktiskt bara ta de lugnt. Försöka somna om nu snart! Sen gå upp vid middag och självklart ut och sola en stund, de skulle ju bli runt 15 grader idag. Så får passa på! Sen annars har jag inte så mycket planerat. Vi får se vad som dyker upp.

Ta hand om er, så hörs vi sen! Kramar ♥


Denna klockan ska då bli mitt nästa köp =) Sååå grymt snygg, sen är den sådär halvstor med.
Helt Perfect !

Grillning!

Ja ni, nu har man testat grillen för första gången i år. Jag själv var grillmästare och de blev grymt gott. Drack en öl samtidigt som jag grillade - för de var ett måste om jag skulle passa grillen =) hehe. Så nu har vi iallafall fått i oss mat, och nu blir de lite "tilltugg". Jag och Amanda gjorde dippar innan - Dill och Sourcream and onion. Så nu ska vi dippa gurka och morötter =) mysa fram tills kl 9, sen har vi tid i solariumet.

Efter de kommer vi nog avsluta dagen! Imorgon vid halv 8 åker vi ner till Laholm igen. Amanda på sitt håll och jag på mitt! Men nu är de ju äntligen lov.

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!
Hasta la vista ♥

090405.

Godmorgon!
Eller ja, jag och Amanda gick upp för ca 2 timmar sen. Idag ska vi åka en sväng till Factory Outlet där mamma skulle kolla på en sak. Sen ikväll blir de förhoppningsvis grilla och efterkvällsmaten ska jag och Amanda iväg och sola en stund. Mer har vi nog inte kraft till denna dag! Gäspar typ konstant.

Vi hörs kanske sen!

Kläder kläder och ännu mera kläder.







Pösig, skrynklig tröja - Bik bok
Jeans - Gina Tricot
Parfym - Studio 9

Kungsbacka

Äntligen hemma från en underbar dag i Kungsbacka.
Vi började såklart dagen med att åka till Factory Outlet i Falkenberg där vi träffade älskade Sussi =) Grymt kul att se dig igen! Vi gick i lite affärer och shoppade, sen blev de fika i 1.5 timme där vi skrattade så vi nästan pissade ner oss och pratade om allt mellan himmel och jord. Efter de åkte somsagt jag, mamma och Amanda till Kungsbacka. Vi började på Kungsmässan där jag hittade 1 par jeans och en jätte pösig tröja, sen blev de mat på Donken (mamma och Amanda hittade också såklart kläder, men de får dom berätta om i sina bloggar).
Iallafall när vi satt där på Donken så såg vi en massa tjejer som hade hårsnoddar och sjalar runt benen. Asså är de snyggt? Vi förstod inte de "snygga" i de. Men asså ska de bli mode nu då eller är de bara något dom i "uppåt landet" har fått för sig? Jag och Amanda tänker iallafall aldrig i våra svenska liv börja med sånt.
Sen blev de en tur till Freeport där mamma hittade en tröja. Och efter en lång, rolig dag bar de hemåt.

Jag och Amanda tog en öl i kvälls solen när vi kom hem och nu är de snart dags för mat! Vi får se vad kvällen bjuder på =) Men jag lägger upp bilder sen på mina kläder jag köpte.

Ha en trevlig lördagskväll! Pussar och kramar ♥


Jag tog en smyg bild på en tjej som hade hårsnoddar på benen när hon stod i kön till Donken. Asså var är de snygga i de? - Jag ser inte de! >_<

090404.

Godmorgon!
Jag är uppe, Amanda med men hon busar med Frostiz just nu. Sorry att jag typ glömde bort bloggen igår totalt, men jag och Amanda gjorde liksom vår grej igår - åt oss tjocka, åt tårta, godis, chips, drack cola... ni fattar! Sen var klockan mycket och dags för sängen. Skulle ju som sagt upp rätt så tidigit idag!

Vädret är lika härligt idag =) De är så skönt. Idag ska vi åka på äventyr! Vid 11 ska vi träffa Sussi (har inte sett henne på år och dar) ska bli riktigt kul! Efter de fortsätter vi till Kungsbacka för att shoppa lite.

Nu är de dags att gå upp och slänga sig i duschen!
Vi hörs ikväll! Ciao ♥

090403.

Hejsan i solen!
Visst är de härligt väder idag =) Allt blir så mycket lättare när solen lyser, man kan börjar klä sig i annat än vinterjacka och vinterskor. Skinnjackan är framme och snygga skor! Blev så sugen på att verkligen njuta av vädret och lovet innan så jag tog en öl och gick ut och satte mig, solade magen och benen och rökte en cigg. Det var så himla mysigt!
Denna helgen åker förhoppningsvis grillen fram =) åååh längtar, hihi.

Nu ska jag snart bege mig till Falkenberg där Dahlberg kommer dit senare =) Kul att spendera helgen med henne! - som att vi inte alltid gör de eller, hehe. Vi är verkligen som systrar! - gör allt tillsammans =)

Ut och njut av vädret nu med er, så hörs vi ikväll!

Städa!

Uuh >_< jag var på körskolan innan ikväll, skönt sista teorilektionen. Hann komma hem och slänga i mig mat sen bar de ut i garaget och börja rensa. Som att vi ska flytta nu så har vi börjat tömma vindarna. Vi har tre stycken och vi har tagit en (tänk hur mycket de kommer bli tillslut!) Så pappa sa att jag skulle se vad jag ville spara och inte spara.
Vet ni hur mycket skit där va? Men också jätte många söta leksaker som vi hade när vi var små. Dahlberg kom och gjorde mig sällskap en stund, inte för att de blev så mycket städning just då. Vi höll mest på och fula oss och sa "helvete Lars-Olof, helvete. Vet du va du e? Du e en ninja" xD sen hittade vi kulpåsar och började sjunga Björn Rosenströms låt "...den hängde och slängde mot hans vad... Jadiumpa duppidumdej..." Ja ni kan själva tänka!

Sen kom Poffe och lämnade "arbets cigg". Och nu har jag gett upp =) Ska snart dricka kaffe med pappa och Jonte. Imorgon blir de sista praktik dagen. Ska lämna tillbaka kortet och tröjan! Sen på kvällen bär de av till Falkenberg då Dahlberg också kommer dit och ska spend the helg ^^

Vi hörs imorgon! Pussar ♥


En massa lådor!


Pokemon gubbar som vi hade när vi var små! Samlarvärde på dom kanske... framöver?

090402.

Asså den lagen som har kommit nu att man inte får ladda ner musik/filmer från internet, IPRED-lagen. De är nog de dummaste jag någonsin varit med om! Jag kan förstå artister som sliter arslet av sig för att göra en skiva och sen kan man hämta hem den gratis på nätet. Men asså hallå? Välkommen till 2000-talet.
Om man gillar skivan så förmodligen kommer man köpa den, för då vill man ha den "i real life". Jag tycker de är bra att man får ladda ner saker, tänk om man fastnat för en låt men tycker inte resten av låtarna är bra, så måste man ändå köpa hela skivan? Hur jävla dumt låter inte de då?
Om folket laddar ner låtar med en artist och dom tycker artisten är bra, så tror jag folket heller lägger pengar på att se artisten live än att gå och köpa skivan. Så de är ju skitsamma ändå!

Just nu tänker jag fan inte köpa en enda skiva eller dvd-film. För (den sadisten som kommit på denna lagen) tror tydligen att skiv - och dvd försäljningen ska öka nu, men om ingen köper något och liksom protestera på "vårt sätt", så förhoppningsvis kommer denna stupid lagen försvinna. De är ju skrattretande att dom just införde den på 1 april, vadå är det ett april skämt eller?
Artisterna får ju vara glada för de dom får, har man valt ett sånt yrke så får man ju skylla sig själv! Ni är ju faktiskt inte dom enda som arbetar och förlorar grejer. Men inte fan sätter "staten" upp lagar åt oss andra! Vi gnäller fan inte, ta de som en man.

Regler och lagar är ändå till för att brytas! GO NERLADDNING!

Var är orken?

Jag fattar inte riktigt var min ork har tagit vägen. Innan när jag vaknade upp på morgon så var jag pigg och ville göra en massa saker, nu vill jag bara bra täcket över huvudet och somna om. Kan de vara så att de efterlängtade lovet passar bra att komma nu? Dock bara 2 dagar kvar, men asså när man har slitit arslet av sig i 4 veckor på praktiken nu, och man har ingen ork att ens bli frisk så är de nog dags för lovet att komma. Jag vill sova till eftermiddagen, jag vill umgås med mina vänner, jag vill åka till Helsingborg och kolla på Streetrace, jag vill grilla och dricka öl medans grillen tänds... Kan de bli lov någon jäkla gång?

Kan nog vinka adjö till att jobba denna sommaren. Ja, jag vet... jag är negativ! Men just nu är det dalar i livet som går nedförs. Snart kommer de roligare inlägg då jag är på väg uppåt igen.

Vi får se hur de blir imorgon iallafall. Ska till körskolan på kvällen och de är de enda som är planerat! Sov gott.

090401.

Hejsan!
Jag är hemma idag med, näsan rinner och de kliar i halsen. Kan de vara våren som gör de? Jag har aldrig haft problem med de innan, så de kanske inte är de. Jag vet inte!

När jag gick upp innan så tänkte jag gå ner i källaren och hämta min tvätt. Men vet ni? Allt hade krympt... exakt ALLT! Nu har jag ju föfan inga kläder kvar. Slängde mig på soffan, grät och ringde mamma... HAHA, april april.. Var liksom bara tvungen =)
Jag har inte tvättat, ska göra de senare idag tänkte jag. Så då får vi hoppas att de inte blir så! Men de tror jag inte, har aldrig hänt förr.

Jag är så grymt sugen på att köpa en Mini-PC. Fjäskade lite för mamma igår och sa att nu fyller jag ju snart 18 ^^ tss.. Men nej, de går nog inte. Så får la köpa den själv! Har hittat en jätte snygg. Men så tänker ni där ute nu, vad ska hon med en Mini-PC till, hon har ju redan en laptop? Men denna laptopen är än sålänge skolans. Dom vill ta tillbaka den varje sommarlov för att uppdatera den med alla nya saker. Och jag tänker fan inte vara utan en dator en sommar till. Därför väljer jag också att köpa en Mini-PC, för köper jag en laptop så när jag slutar 3:an och får min laptop från skolan så står jag där med 2. Nej, så därför vill jag ha en Mini-PC + att den är jävligt smidig att ha med sig.

Ni får ha en fin dag, gå ut och njut av våren och den underbara, efterlängtade solen =) Så hörs vi sen. Puss

RSS 2.0