0090... nummer

Haha, vet ni? När jag åker till Turkiet så ska jag skaffa ett turkiskt kontantkort där, det heter Turkcell. Bara namnet låter ju roligt =) Men det va det billigaste och det bästa vi kunde göra för att hålla kontakten på telefon. Jag ska fråga Nino om inte han kan hjälpa mig när jag kommer dit hur jag ska göra och vem jag ska gå till. Det löser sig nog! Så jag kommer att ha ett nummer som börjar på 0090.... sen kommer det 10 siffror efter, fett långt. Men när jag väl fått det så kommer jag lägga upp det på bloggen så alla mina nära och kära får tag på mig.

Nu har är jag helt färdig med alla arbeten, skönt. Så nu ska  väl inte lärarna kunna klaga. Det är snart time för lägg dags för mig, har ju som sagt varit uppe sen halv 8 imorse och jag behöver verkligen sömn. Men tror jag ska lira lite GH först =) har inte gjort det på hela dagen.

Imorgon är det skolan igen. Ser inte fram emot det så jätte mycket, men måste man så måste man. Får ju inte missa något nu. Imorgon har vi foto på morgonen och sen bartender kurs på eftermiddagen. Vi ska blanda drinkar på Mårtenssons, jag och Emme ska "shakea", haha. Får väl se hur det går! Den 15 december är det iallafall det sista stora provet vi ska göra framför en jury. Är lite smått nervös! Men det kommer nog gå bra.

Gute natch allesammans! ♥


Turkcell loggan .. haha söt =)

Söndag

Hej! Haft en bra helg? Jag har haft det. Det va lite dött i fredas men jag överlevde. Igår hade vi som sagt gäster här, det var verkligen skit roligt =) Vi snackade lite om min Turkiet resa och då bestämdes det att hela gänget ska åka ner en vecka och hälsa på mig, mamma, micke, mormor, morfar, moster + hennes sambo, morbror + hans sambo. Fyfan vad kul... Dom snackar om dom ska åka i slutet av april, eller i mitten av juni. Men tror dom kommer i mitten av juni, och jag tycker det ska bli så kul. Tänk alla dom kommer dit för att hälsa på mig =) jippi!
Efter vi hade ätit igår spelade vi lite GH och sen dansade vi på dansmattorna. Det va verkligen skit kul, fy vad jag skrattade. Det såg jätte kul ut när min morbror dansade, och rätt som det är kommer det hur många pilar som helst. Han bara : SHIIT! .. Haha!

Idag gick jag upp halv 8, pappa kom och hämtade mig 8 och då åkte vi till gekås. Vi var där vid halv 9 och skulle gå in, men då va det skit lång kö för att Gekås öppnade 9. Så vi fick stå där ute i ungefär en kvart, men det gick rätt snabbt. Vi fick köpt rätt mycket julklappar, men fortfarande inget till mig, haha! Efter gekås gick vi in på Net on Net och skulle kolla digital kamera till mig, men dom hade inga man kunde kolla på eller känna på, så vi köpte 3 USB minnen (2 GB) för 49:- st, skit snygga och sen gick vi. Vi stannade på Factory Outlet i Falkenberg för att kolla på deras "Video affär" om dom hade digital kameror. Det hade dom! Jag hade två att välja mellan. Men jag kände inte att det "klickade" mellan någon av oss. Så det tåls tänkas på.

Idag kanske jag, mamma och Micke åka till Halmstad och gå på julskyltningen. Men det är inte säkert än! Tror julskyltningen börjar kl 3. Så det är gott och tid kvar. Ska vi dit så ska jag och mamma gå in på 3 och snacka om hur jag ska göra när jag åker till Turkiet, med mitt abonemang och min telefon, hur jag kan ringa så billigt som möjligt!

Nu ska jag äta godis och Chese Balls =) mums! Güle güle ♥

Hej!

Allt bra med er? Jag mår bra. Är lite rastlös och trött. Var med mamma och handlade lite innan. Vi va på systemet och på coop, handlade lite saker till ikväll. Vi ska äta kräftor och räkor ikväll och till efterrätt blir det äppelpaj =) gooott! Jag hoppas min bror kommer snart så vi kan spela x-box 360. Så har jag något att göra ett tag framöver.

Jag har en jätte konstig känsla i magen. Vet inte riktigt vad det är för något! Ibland kittlas det och känns hur bra som helst typ lite spännande, sen när jag tänker efter (kanske lite för mycket) så blir känslan jätte dålig. Då får jag nästan göra allt för att hålla tillbaka tårarna. Som när man lyssnar på en fin och lugn låt, det funkar knappt alls. Det har nog lite med Turkiet att göra, att jag vill dit men samtidigt inte lämna allt jag har här. Kan kanske va för att jag inte vet hur saker och ting kommer bli där, vad gästerna komma tycka om mig, jag vet att alla älskar Nino. Jag har läst hur mycket på internet om folk som har varit där på hotellet och älskade Nino, han är hur underbar mot barnen, han har en sån otrolig personlighet och bjuder verkligen på sig själv. Och så kommer jag, en svensk tjej som inte ens kommer kunna ha en riktig konversation med de tyska gästerna. Och som att 95% av alla gästerna där är tyska så blir det lite svårt för mig, dom lär ju inte ens sig engelska i skolan i Tyskland. Hur ska jag då kunna ta hand om barnen liksom? Teckenspråk? Knappast... Nino vet om att jag inte direkt är en stjärna på att prata Tyska och han sa att det var okej. Så aa, då får det väl va det då! De första veckorna kommer jag fan gå efter honom som hans "svans". Han får lära mig helt enkelt!

See ya later! ♥

Lördag

Gute Morgen!
Jag fattar inte varför jag vaknar så tidigt. Mamma spelade GH på mitt rum igår till halv 1 och jag låg i sängen och halv sov, det var dock inte lätt när man hörde musiken hela tiden och högt va det. Igår kväll gjorde jag inte så mycket, spelade mest GH och kollade på Idol. Äntligen åkte Johan ut! De va som juryn sa, Johan Palm är som han är och antligen så tycker man om det eller så tycker man inte om det. Och jag tycker inte om det! Jag hoppas Kevin tar hem hela skiten. Han är så bäst!

Idag ska jag städa på mitt rum, duscha och göra mig i ordning. Jag kanske ska till pappas tjej och snacka med dom och så kommer min bror med, och vi ska spela Need for speed Undercover =) sen kommer alla gäster kl 6.

Skriver mer sen. Ciao ♥

Falkenberg

Nu sitter jag i hos mamma i Falkenberg. Har inte varit här sen i måndas så tyckte det va dags att åka hit och hälsa på. Fast här finns dock inget att göra. Ska nog underhålla mig med att spela Guitar Hero hela kvällen och somna tidigt. Ska göra lite grejor imorgon innan gästerna kommer! Ska förmodligen åka till pappas tjej med och prata lite, ska försöka få med dom till Tyskland =) hihi.. We must see how that goes!

Det blev inte så mycket pluggande idag. Jag hade inte orken eller humöret för det. Ska göra arbetena nu i helgen istället så dom e inskickade innan måndag. Jag mailade Nino idag med, jag frågade dom sista frågorna jag vill veta innan jag bokar min flygbiljett. Ibland önskar jag att tiden går snabbare, så jag kan blogga från dom underbara kvällarna i Turkiet istället. Jag räknade lite innan på dagarna och sånt det är kvar och kom fram till att om 3 veckor är skolan slut, sen är det ett underbart jullov på 3 veckor (förhoppningsvis en resa till Tyskland då), börjar skolan igen den 12 januari, sen är det bara 2.5 månad kvar, sen åker jag O_o ... 2.5 månad? Fattar ni hur lite tid det är, och under dom 2.5 månaderna ska jag tatuera mig, vaccinera mig med 2 sprutor, prata med försäkringsbolaget, växla pengar, köpa grejor som jag ska ha med mig till Turkiet och packa!!!  Det är säkert mer saker jag ska göra som jag inte kommer på nu, men shiit och så har jag skolan samtidigt med. Jag kommer ha fullt upp. Jag kommer sakna Emme och Julia grymt mycket när jag åker, vem ska jag skratta med, rapa med, berätta alla mina hemligheter för? Ni betyder så grymt mycket ladies <3 SmAcK!

Nu ska jag ta och spela GH, är faktiskt på nivå Hard. Jag är duktig jag =)

Fredag

Godmorgon!
Gick upp halv 7 imorse, tog bussen till skolan kvart över med emma. Vi va i skolan vid 8 och kvart över 8 kommer vår mentor in och börjar prata. Det handlade om den olyckan med dom  två tjejerna! Hon som körde och omkom gick i 2:an på  vår skola. Alla var jätte deppiga och det va en sån tragisk stäming på skolan. Efter mötet gick jag och Emme upp i det lilla rummet där dom hade minnesstund för henne. Där var ett kort på henne och så låg det en bok man kunde skriva en hälsning i till henne, det gjorde jag och Emme. Tycker sånt här är skit hemskt!

Nu är jag hemma. Kollar lite på tv och ska snart plugga!
Vi hörs sen. Puss!

All alone

Jag är ensam hemma nu. Kollade på en skräckfilm innan, kanske inte så smart gjort av mig. För nu börjar fantasin ta över och man börjar tro att det är någon i huset, man ser skuggor överallt och hör konstiga ljud. Det är rätt löjlig egentligen för jag vet att det inte är någon här. Jag är ensam hemma för att pappa har åkt till brittmarie, han skulle vara tillbaka igen halv 12. Men då sover jag som en stock! Han frågade mig innan vad jag önskar mig i julklapp, för han har köpt 2 julklappar redan till min bror men ingen till mig. Så sa jag att jag önskar ju mig den digital kameran och nu har jag kommit på en sak till som jag måste säga till honom imorgon, det är nya "spelet" till X-box 360, Lips. Det är som typ Singstar till Play station, fast detta är till X-box 360. Man får två mikrofoner och ett "spel". 599 kronor! Får väl se om jag har varit så snäll i år så jag förtjänar ett sånt. Han ville annars betala min tatuering som jag ska göra, men det sa jag till honom att det fick han inte. För den jag vill betala själv, inte för att jag tror den kommer bli så dyr, max 500 kronor typ. Men jag vill ändå känna att den är min (ja jag vet att den sitter ju på min kropp så den är ju bokstavligen min, men ni fattar).
Det är jobbigt dedära med julklappar, särskilt när man bara önskar sig dyra saker. Får skylla på mamma och pappa som har uppfostrat mig =)

Min mentor ringde innan. Det blir ingen gympa på morgonen för mig och Emme. Det hade hänt en olycka så alla mentorerna måste samla sina elever och ha möte med dom på morgon fram till kl 9. Tror detta kan ha och göra med bilolyckan utanför Halmstad natten till idag. Två 19 åriga tjejer kom på någotvis över på fel sida av vägen med bilen och frontal krockade med en lastbil. Tjejen som körde bilen avled med desamma och passageraren hade inget bälte och slungades ut ur bilen och klarade sig men har dock allvarliga skador. Lastbilschauffören klarade sig utan några skador! Jag vill skänka en liten tanke åt dom här tjejerna! Inga ord kan beskriva sorgen...

Nu ska jag ha en date med kudden! Gute nacht ♥

Misslyckat

Haha, jag skulle ju färga blonda slingor i mitt hår idag. Det gjorde jag. Men inte fan syns dom! Jag har nog för mörkt hår helt enkelt. Jaja, jag får väl vara nöjd med mitt mörk bruna/svarta hår =) Hade annars tyckt det hade varit rätt snyggt med några blonda slingor, men men.

Jag har pluggat lite Engelska B och ätit spagetti idag. Ska snart börja städa! Egentligen finns det inte så mycket att städa mer än att dammsuga där nere. Så jag får väl göra det och hoppas pappa blir glad!

Aaah >_< jag vill åka till Tyskland. Det räcker med 3 nätter eller något där! Bara jag får åka dit. Är det någon som är sugen på att hänga med? Annars får jag väl tjata på pappa. För det finns ett jätte stort inomhus lekland i Berlin som heter Jacks Fun World, som Brittmaries barn kunde lekt i om vi hade åkt dit, så hade dom oxå haft något kul att göra där.
Och om det nu skulle sluta med att ingen vill hänga med mig dit, får jag väl helt enkelt åka själv. Det tror jag nog att jag klarar! Har ju snart jullov, så det blir nog då.

Städning here I come!

Torsdag

Godmorgon honey boneys.
Gud vad jag har sovit bra inatt, somnade så fort jag la mig i sängen igår. Har sovit i 10 timmar nu =) Väldigt skönt, om jag får säga det själv. Jag ringde mamma när jag vaknade och pratade lite med henne, hon sa att hon hade fått med Micke att åka till Saray Regency och bo där i 1 vecka. Fan va bra! Jag är helt överlyckligt. Då behöver jag inte lämna henne i 6 månader när vi vinkar hejdå på flygplatsen. Thank you Mom!

Nu ska jag gå upp och äta frukost. Ska se vad det blir för frukost idag, kanske ska göra en Engelsk frukost? Eller naje, det låter väldigt jobbigt. Men tre mackor, flingor och Oboj =) Yummie. Ciao ♥
 

Saray Regency .. 124 dagar kvar. <3

Godnatt

Nu ska jag sova =) Är som sagt ledig imorgon och jag behöver verkligen vila ut. Imorgon ska jag städa hela rummet och dammsuga där nere, jag ska gå en runda med hunden, jag måste plugga engelska och biologi och jag kanske ska slinga håret. Det låter som en "bussy day". Tiden kommer nog att gå iallafall.

Skrev på msn lite innan med Yakup. Han är i Ankara nu hos sina föräldrar. Antingen är det denna helgen eller nästa helg som han ska ut i armén i 15 månader =( Han frågade mig om inte jag kunde skriva till honom när han va där. Jag bara : jo klart att jag kan. Jag kan maila varje dag! Han bara : naje, asså jag vill ha mail med. Men gärna brev! För då kan jag läsa det om och om och om igen, och visa alla andra i armén att du är min bästa kompis.
Sött va? Klart jag kommer skicka brev till honom. Tänk att en liten pappers lapp med bläck på kan betyda så mycket. På dom 15 månaderna han kommer vara ute i armén så har han 1 månads ledighet som han förmodligen får ta när han vill och den tänker han ta någon gång under sommaren bara för att få träffa mig =)

Det blev skit mysigt med julstjärnorna och ljusstakarna i fönsterna. Känns verkligen som att det börjar närma sig nu. Om lite mindre än 1 månad kommer granen in med =)

Nu ska jag sova! Gute Nacht ♥

Cola och cigg

Det är nog två grejor jag inte skulle kunna klara mig utan. Det är något med dom två sakerna som jag måste ha och jag tror inte jag är den enda som måste ha cola och cigg? Jag och Julia snackade om det igår att det är mycket häftigare på något vis att röka cigaretter med vitt filter. Det är mycket snyggare och stilrenare. Jag hittade ett märke som finns här i Sverige som har cigaretter med vitt filter och inte är menthol, Davidoff! Men de blir inte lätt att hitta en affär i Sverige med dom ciggen, det är säkert bara sånna riktiga tobaks affärer som har de märket. Jag hittar iförsig en tobaks affär på internet som har dom, tobakshandlaren.se , där kostar en limpa Davidoff 388 kr (inkl. frakt). Det är egentligen inte så farligt! Men men tanke på min ekonomi just nu, så har jag tyvärr inte råd. Men jag ska köpa en sån limpa och ta med till Turkiet =)

Jag satt och tänkte på det innan, min Turkiet resa. Fy vad jag kommer må dåligt den 1 april kl 11.00 när jag ska checka in i Köpenhamn och lämna mamma =( jag kommer börja stor gråta. Jag vet att pappa och brittmarie kommer att komma och hälsa på mig där nere och bo på hotellet i 1 vecka, men mamma och micke visste inte. Tänk om jag inte får se henne på 6 månader? Neeeeej nej nej nej .. jag får inte tänka så! Det kommer gå bra alltihopa, jag kommer ha kontakt med Sverige på telefon, mail, msn och bloggen. Everything is going to be just fine!

Nu ska jag och pappa kolla på Bonde söker fru och sätta upp julstjärnor och sånt i fönstrerna i pauserna =)

Kram ♥

Onsdag

Guten Abend!
Igår kväll vid halv 8 kom Julia hem till mig. Vi kollade på tv och åt pepparkakor =) Sen soov hon här. Det va mysigt! Imorse när vi skulle gå till bussen så regnade det och blåste. Skit tråkigt väder! Då va det mycket bättre när det va kallt och vindstilla. Jag hade matte B och engelska B i skolan idag. Rätt kul faktiskt. Tog bussen hem klockan 3, kom hem vid 4 och nu sitter jag och kollar på gamla avsnitt av One Tree Hill. Spännande =) Mamma slutar om en halv timme, då ska hon får skjutsa mig till affären så jag får köpa Cola och cigg. Så överlever jag nog idag med, hehe. I morgon har vi studiedag, fan va gött. Äntligen får jag sova ut! Ska nog slinga håret, om jag får tid. Vill verkligen prova och se hur det blir. Julia kanske kommer imorgon kväll med, hon ville att jag skulle färga hennes. Kan fan bli snyggt!

Beställde tid idag till min tattoo =) 17 februari kl. 11.00 .. Är dock lite nervös, men vafan. Man måste ju våga chansa här i livet. Man får tänka såhär, jag kommer ha ont i ungefär 30 minuter när han gör det, sen kommer jag får leva lyckligt med den resten av mitt liv =) jiippi!

Nu ska jag åka till affären! Bye buttblogg ♥

Tisdag

Kom inte till skolan förrän halv 10 imorse. Mamma skulle till doktorn! Sen när vi skulle köra så har jag glömt mina nyklar. Då fick vi vända och köra hem och börja leta. Men jag hittade inte dom, kände hur klockan bara blev mer och mer. Sen kom jag på att jag lagt dom i mammas väska igår kväll, haha. Så dom var med i bilen hela tiden! Men är man glömsk så är man.
Kom hem från skolan kl 1, såg att jag hade fått mail från Nino. Och som vanligt när han har skrivit till mig så känner jag hur grymt mycket jag saknar honom och att tårarna vill komma. Han skrev att han jobba i Berlin på ett av det störst inomhus lekland för barn, att han va Animation chef där. Han hoppades att vi kunde träffas snart och att jag skulle boka min flygbiljett till 1 april. (och det tänker jag göra snart, typ i december). Sen va det inte så mycket mer! Jag skrev tillbaka och frågade om allt gick bra, när vi ska skriva kontakt, om han fortfarande kommer och hämtar mig den 1 april i Antalya när jag kommer dit. Istället för att jag ska ta en taxi i 1 timme till hotellet. Men han har sagt förr att han kommer och hämtar mig, så det är nog inga problem =) Det är kul att det går så bra för honom. Jag vill också jobba med barn och dansa varje dag =( Men efter jag gjort det varje dag i 6 månader, så kommer jag nog va rätt trött på det, hihi..

Håller på att ringa en tatuerare. Men han svarar inte! Ska testa lite då och då under dagen. Alla säger att han är skit bra, så då är det självklart att jag ska ha honom. Jag vill ha dom bästa av dom bästa. Tack Julia som hjälpte mig att få den precis så som jag vill ha den.

Tschüss! ♥

Måndag

Hej Vinterland! Fy vilket väder. Det är kallt som in i... och det känns inte riktigt som att någon var beredd på att det skulle bli såhär kallt med tanke på förra vinterna. Då var det ju nästan ingen snö, det året bestod typ av vår, sommar och jätte lång höst. Jag hoppas verkligen snön kommer tillbaka till Jul, så vi får en vit jul i år. Jag kommer inte ihåg senast vi hade en vit jul.

Hade ju sovmorgon idag. Trodde för en gångs skull att jag skulle få sova mycket och va utvilad, men icke. Jag sov jätte dåligt på natten, vaknade x-antal gånger =( Jag va vaken när klockan ringde, då gick jag upp och duschade och åt frukost. Sen kom Emma hem till mig så hade vi följe till bussen. I skolan skulle vi ha bartender kurs, men då hade dom börjat städa Mårtenssons (baren vi blandar drinkar i), så vi fick va i klassrummet istället och öva på drinklistan. Vi sluta redan klockan 2, så det va knappt lönt att åka till skolan idag. Satt och snackade tatueringar med Julia på bussen. Hon vill med göra det! Jag fick numret till en skit bra tatuerare i Örkelljunga idag av Billie. Han är billig med! Ska ringa dit imorgon och kolla om han har någon tid nu innan den 1 april. Billie sa att om jag säger som det är, att jag vill ha den innan den 1 april och att jag kan tatuera mig på dagtid, så skulle det nog inte va några problem =) Vi får väl se vad han säger imorgon.

Jag är hos mamma nu. Har precis varit ute med Frostiz. Shit vad hon älskar snö och när det är kallt. Men hon är ju en samojed med, dom är ju gjorda för att va i sånt här väder. Jag ska sova hos pappa imorgon till fredag eller lördag. Sen på lördag blir det Falkenberg igen, för då fyller mammas sambo Micke år, så det kommer lite folk hit för att fira honom.

Nu ska jag städa lite. Kram! ♥


Sovmorgon

Imorgon har jag sovmorgon till 12.15 =) Fyfan va gött. Kan sova till 10, gå upp och duscha och äta frukost sen ta bussen vid 11. Jag älskar såna här dagar. Och på Torsdag har vi studiedag, så då är man ledig. Men jag tror jag kommer tillbringa den dagen till en massa pluggande. Ska skicka in alla arbeten till min biologi lärare, efter jag har gjort det är jag klar med den kursen. Det känns skönt att pricka av kurs efter kurs nu, så har jag inte så mycket att plugga i Turkiet när jag är där. Kommer i för sig att plugga lite där nere på kvällarna och sånt när jag har slutat jobba och skicka till skolan, men jag tror det löser sig om man är positiv till det =) och att va positiv är min bra sida, "POSITIVITY". Jag längtar riktigt mycket tills jag åker, idag är det bara 128 dagar kvar. Jag ser fram emot det så mycket att jag till och med har nedräkning på det, egentligen rätt löjligt (!) men man får va som man är, när man inte blev som man skulle. HA ! Ibland känns det som att tiden går jätte sakta, men när man tänker efter så gör den faktiskt inte det. Fan va veckorna går! Imorgon (den 24:e november) är det bara 1 månad kvar till Jul, 1 månad O_o ? Det va ju typ sommar nyss. Vart har hösten tagit vägen? Eller för mig va det aldrig höst, det va sommar, sen åkte jag till Turkiet på semster där man hade 30 grader varje dag och sen kommer man hem till vinter. Jag har helt glömt bort hur vädret var i september.  Men det är kanske skönt att inte minnas, för det va väl skit väder.

Imorgon i skolan har jag bartender kurs i 3 timmar, sen får jag åka hem. Det ser ut som att jag ska umgås en stund med Julia imorgon =) wiiie. Man kan aldrig va sur när man är med henne. Man får snarare tacka öronen att dom sitter där dom sitter annars så hade leendet skärt av huvudet i mitten... tss!

Nu ska jag sova så jag är riktigt utvilad imorgon. Natti natti ♥

Julklappar

Nu är jag äntligen hemma igen =) Har varit iväg nu i 6 timmar ungefär. Vi åkte först och högg en julgran till Brittmaries lägenhet, dom brukar alltid sätta in den till första advent. Själv så sätter inte vi in vår julgran förrän typ 21-22 december, bara för att den ska hålla längre. Men det är väl från person till person. Efter julgrans huggandet så åkte vi till Väla, jag och pappa köpte julklapp till min bror. Han ska få ett Bluetooth Headset, han kör så mycket i sin bil och pratar grymt mycket i mobilen samtidigt, så vi tyckte det va en bra julklapp. Så nu kan han köra säkert med båda händerna! Sen blev det faktiskt inte så mycket mer julklappar som vi köpte denna dagen. Vi gick in på Ikea en liten stund, vi skulle försöka slå köttbulle rekordet. Vi var 6 personer där för några år sedan, så  åt vi 100 köttbullar tillsammans. Men idag åt vi bara 55 st  och vi var 5 personer.  Men det var bara för att barnen ville ha barnmeny och den innehåller bara 5 köttbullar. Sista stoppet vi gjorde va på Bauhaus, pappa köpte lite klinker för han ska göra om golvet i hallen i källaren.

Jag har verkligen problem att köpa julklappar. Särsklit till mamma och pappa, frågar man dom vad dom önskar sig så säger dom alltid: - Vi har redan allt! .. Men tack för det, det hjälper ju jätte mycket. Får se vad jag hittar på till dom.

Nu ska vi dra ner till stan för där är julskyltning. Kram kram ♥

Söndag

Godmorgon! Allt bra med er? Jag är lite stressad. Gick upp för 20 minuter sen och åt frukost och nu ska hela gänget åka och shoppa =) Tror det blir neråt i landet för en gångsskull. Brukar alltid köra till Halmstad, Kungsbacka eller Göteborg, men nu ska det bli neråt. Kan va kul det med!

Det va jätte trevligt hos Billie igår. Kenny kom inom och sa Hej med =)

Måste dra nu. Skriver mer sen!

Lördag kväll

Trodde det skulle bli en tråkig lördag kväll och zero att göra. Men nej! Fick sms av Billie som undrade om vi inte kunde hitta på något. Typ kolla film eller något! Och det tyckte jag skulle bli skit kul, har inte träffat honom på ett tag pga "förhållande brister" typ. Men nu är det dags att börja umgås igen =) Vi ska kolla på Rambo 4. Tror inte jag har sett den förr, men har ett svagt minne att jag har de ändå. Men det behöver ju inte han ha reda på, jag får väl spela lite rädd och överraskad ibland.

Nu ska jag göra mig i ordningen, han kommer och hämtar mig om 30 minuter! Får se om jag vågar åka med honom nu när det är halt på vägarna, han kör faktiskt som en galning.

Kramar ♥


Hemma

Det blev inget Halmstad för min del. Det va några barn som också skulle till Busfabriken som inte hade någon skjuts, så pappa och Brittmarie var tvungna att hämta dem, så pappa undrade om jag inte kunde vara hemma så de slapp köra två bilar och så kunde jag och han shoppa imorgon istället. Visst, vad ska jag säga egentligen? Det fick väl gå bra.

Nytt mail från Nino idag: Hey! Im stil waiting for the permisson of work. But I will come soon! I miss you sweetie. How are you? Kiss

Aaah >_< jag saknar honom bara ännu mer när han skriver sånt. Snälla Tyska ambassaden, gör så att han får sitt arbetstillstånd fort så han kan komma till mig. Capish?
 

Nino, the one and only =)

Lördag

Godmorgon. Jag vaknade till halv 7 imorse av att min bror kom hem. Då har han varit ute hela natten med sina kompisar, WTF, vem gör sånt lixom? Umgås med kompisar, fine, men va ute till halv 7 och sen inte va tyst när man kommer hem och väcker typ hela huset. no no no BIG nono.. Kunde till slut somna om igen!
Jag har drömt om Twilight och Edward hela natten. Jag kan verkligen inte släppa de, den va ju så bra =) Det känns som att jag måste se den igen, antingen ladda hem den, kolla på den på bio igen, eller köpa den när den kommer ut på DVD. Jag tror faktiskt att det blir alla 3. Jag ska lätt ha med denna filmen till Turkiet, ska typ kolla på den på flyget och sånt. För man får väl sätta upp en laptop på de där lilla bordet man fäller ner? Jag tänker göra det i alla fall. Filmen varar i 2 timmar och 1 minut. Det betyder att jag kan kolla på den 3 gånger innan jag landar i Antalya, för jag måste mellanlanda i Istanbul först. Hihi, me like =)

Idag ska jag med familjen in till H-stad. Styvbarnen är bjudna på barnkalas på Busfabriken i 4 timmar. Så jag, pappa och styvmamma ska shoppa i stan så länge! Kan bli mysigt. See ya ♥

Twilight

Herregud herregud... säger jag bara! WOW, vilken film. Jag älskade den! Det är verkligen en av det bästa filmerna jag nånsin sett. Det va både skratt, rädsla och tårar som kom under filmen. Den får verkligen alla plus en film bara kan få. Edward (Robert Pattinson) va ju såååå grymt snygg, man skulle fan kunna göra vad som helst för honom eller för att få byta plats med Isabella Swan (Kristen Stewart) i filmen och vilket samman träffande att hon heter Isabella precis som jag. Jag ville bara att Edward typ skulle dra med en in i filmen och bita en så man blev en vampyr själv och dela resten av livet med honom. Alla ni som inte har sett den, gå och se den! Ni kommer inte bli besvikna. Nu ska jag köpa boken som den är baserad på - Om jag kunde drömma. Slår vad om att den är exakt lika bra!

Nu ska jag sova. Det är ju som sagt en dag imorgon med! Gute Nacht ♥


Edward - Robert Pattinson <3

Bio

Snart gäller det. Ligger i sängen och tänkte blogga lite! Sen ska jag äta och duscha, SEN... ska min bror köra mig till H-stad och där ska jag träffa Julia och Emil klockan 8 och hämta våra biljetter till Twilight! Jag har längtat i 1 månad att se den filmen nu, har kollat på traliern typ en miljarders miljoner gånger.. och han e så snygg med =) grrr.. Men vad e de bästa "snacksen" man kan äta på en bio? Det blir absolut Cola, men vad ska man tugga på? Har man påsar som prasslar är det ju bara störande, men man kan ju inte heller fylla godis i fickorna på jackan?! Eller om man har chips, då låter det jätte mycket när man tuggar. Kunde ju lika bra haft med oss knäckebröd då, bara för att störa. Typ dagens I-landsproblem. Får se hur vi löser det. Man kanske inte ska tänka på det så mycket och köpa det man äter och det som är gott istället.

Ska hoppa in i duschen nu. Maten blir tydligen aldrig klar. Ciao ♥


Twilight <3

Fredag

Tog bussen till skolan kl 8. Sen bussen till Friskis och Svettis, för vi skulle ha idrott. Jag och Emelie gick på rullbandet i typ 40 minuter sen slutade vi och gick och duschade. Tog bussen tillbaka till stan igen, gick och pratade med vår lärare vi skulle ha på eftermiddagen och han sa att vi fick gå hem och jobba. Så jag tog bussen hem kl 11 och var hemma 12. Fan vilken slapp dag =) Vill också gratulera Yakup som fyllde 24 år igår, Happy birthday baby !

Min bror har äntligen kommit hem nu, efter 5 veckors praktik i Örebro. Har inte träffat honom sen vi var i Turkiet. Har verkligen saknat dig BRO ! Han har tatuerat sig där uppe med, skit fin. Jag är själv fett sugen på att tatuera mig. Vill ha en text lite längre ner i nacken/blörjan av ryggen, men har lite beslutsångest om jag ska göra det nu eller vänta efter jag kommit hem från Turkiet. Hmm... Tror ni att den kommer bli jätte mycket solblekt? Men sen kommer jag ju ha håret nersläppt ibland och då är den ju skyddad. Men om jag ska göra det nu, eller snart i alla fall då ska jag göra det i Örebro . Där är bara 2 veckors väntetid så det är gött =)

Ikväll blir det bio med julia och Emil. Twilight! Jag längtar jätte mycket. Ska bli hur mysigt som helst.

Nu ska jag ut med hunden. Update kommer! Puss ♥

Torsdag

Var ju ledig idag, så jag trodde att jag skulle få sova ut! Men nej nej nej... Jonnie ringde och väckte mig vid 9 och frågade om jag ville åka med en runda i lastbilen. Och som att jag inte har träffat honom på typ 7 månader så tackade jag ja. Han kom och hämtade mig kl 10 utanför huset och så bar det iväg uppåt i landet till Tvååker. Sen stannade vi 45 min och tog rast och satt o snackade lite skit. Jätte trevligt =)
Så nu har jag precis kommit hem. Ätit lite mat och kollar på tv! Ska snart ut och gå en runda med Zolo. Det blåser mindre idag, men det är fortfarande kallt.

Nu ska jag dra. Kraahm ♥

Onsdag

Somande på soffan igår efter jag kommit hem från skolan. Det var en jobbig dag, mycket gående fram och tillbaka. Men det va det värt, fick många roliga skrattanfall =) Vaknade upp klockan halv 6 imorse av att en kissinödig liten frostiz var tvungen att gå ut. Så det va bara att palla sig upp och gå ut i det kalla, mörka, blåsiga vädret. Varför är man född i Sverige egentligen? Jag hade lätt kunnat leva med sol och ungefär 45 grader 340 dagar om året och sen resten av dagarna lite regn. Det hade varit helt perfekt för mig, då hade jag trivts. I för sig kommer jag tillbringa 6 underbara månader i Turkiet, där det 49 grader i skuggen på somrarna. Min kompisar säger till mig varje dag: Bälla, du kommer ju fan va neger när du kommer hem! Maybe I will =) Tror jag kommer ha fina ränder efter bikini överdelen i alla fall, för att den kommer jag förmodligen ha på mig på dagarna när jag jobbar och så får det väl bli mina korta shorts jag köpte igår, eller någon kjol. Jag vet att jag ska få t-shirt, shorts och keps där det står "Animation team" på. Gulligt! De ska jag spara sen när jag kommer hem, så har man minne för livet.

Det är rätt tråkigt att va mig just nu. Eller egentligen inte, med tanke på allt som kommer hända. Men kolla här! Yakup har flygit hem till Ankara för att hälsa på sin familj innan han ska ut i armén, så han är aldrig inne på msn eller ringer längre, Nino är i Tyskland hos sin fru och väntar på sitt arbetstillstånd innan han kommer till mig, och vi har inte jätte mycket att skriva till varandra på mejl längre och vi kan inte ringa varandra heller. Det jag bestämmer med kompisar skiter sig alltid i sista minuten, så det finns inget att göra. Det jag lever på just nu är Simon ^^ vi snackar väl tyo 10 gånger om dagen. "You are a life saver, baby" =)


Denna kamera har jag önskat mig i julklapp =) 9.1 megapixel kamera,
finns i färgerna svart, rosa och gul. Men jag vill ha den i svart!

Ska lägga mig framför tvn nu. Puss!         

Göteborg

Var i Gothenburg med klassen =) 08.15 åkte det en minibus och JB bilen från halmstad. Jag, emme och palle tog JB bilen med vår lärare Rosa. Vi log la i genomsnitt 150 km/h .. vi kom till göteborg vid 10 och då skulle vi först va på något museum, det handlade om design och sånt från 1850 talet fram till nu. sen gick vi och åt på A-plan, Europark (i bilen på parkeringshuset) hahah.. Fan va fattigt och sitta i bilarna och äta ! men men , har man inget annat val så får man ta det bästa. Efter maten fick vi fri shopping runda till halv 3 .. Jag, emme , palle och emma stack direkt till Kompassen, Avenyn och Nordstan.. Jag hade ju hittat en skit snygg tröja på Monki som jag ville ha , men det blev inte den .. den satt jätte konstigt =/  .. 14.30 var det hem körning , vi va i halmstad igen 15.45 och då gick jag , emme , Bella2 och amanda och shoppade en runda i stan.. Jag köpte ett par korta, svarta shorts =) jag älskar dom.. vi är som gjorda för varandra , tss..


Göteborg By Night ; )

Söndag natt

klockan är 00.30 .. jag ska up och 5.5 timmar ! vafan gör jag vaken nu ? kommer vara död imorrnbitti .. men i försej , det är sånt jag får lida av då .. nu är jag ju pigg ; ) fick mejl från nino innan. i fredas när han första mejl kom sen han anlänt i tyskland så innehöll det jätte gulliga saker , han saknar mej och längtar verkligen tills vi ses .. och självklart mejlade jag tillbaka till honom med ungefär samma saker.. men vi missuppfattade varandra totalt . HA ! han bara , men jag har ju sagt till dej att jag kommer inte förrän jag har fått arbetstillståndet.. I KNOW lixom !! så vi får väl hoppas att han fattar att jag inte menar något illa denna gången när han läser det .

imorrn har jag möte med mentorn och studierektorn.. vi ska snacka om jag ska få ta med mej min laptop som jag fått av skolan till turkiet över sommaren när jag ska jobba där . för jag behöver fortfarande göra arbeten och skicka in ! så jag ska spela dum imorrn och säga att jag inte har en laptop till att ta med , och måste ha med skoldatorn ; ) elakt ! haha..

På tisdag blir det göteborg med klassen. ska shoppa lite ! har hittat en skit snygg och mysig tröja på monki, som jag bara måste ha . 350 kr , så det är billigt och bra : )




Turkiet 2008 ,  vill tillbaka.... eller jag ska ju tillbaka : ) <3

...hon klippte till mig!

I skolan hade vi matte B och engelska B.. dt va rätt kul! men från att gå från en skit bra dag igår , men ninos besked om visumet och min nya mobil kom , så blev denna dagen katastof =/ fick ett sms av nino i skolan , han skrev att han hade försökt att ringa mej igår men jag svarade inte (han ringde kl.02.00 , vem sover inte då lixom?) och att han ville prata med mej om visumet.. han måste först åka till tyskland och stämpla passet där , sen vänta på sitt "permisson to work" , SEN får han åka vart han vill i hela europa.. så han skulle flyga till tyskland redan ikväll , vilket betyder att jag inte får snacka med honom mer pga av hans fru .. palla det ! så nu vet varken jag eller han när han kommer.. vi får väl la bara vänta och see !

stack till dahlberg ikväll.. hon klippte till mej ! det blev skit snygg .. tack honey ! och mitt i allt klippande så får jag ett sms ... av nino : | lixom , va inte han i tyskland hos sin fru ?.. och sen kommer det ett sms till från honom .. sen ringer han ! OH MY GOD ,
bella : - dahlberg , vad ska jag göra ?
dahlberg : - hmmm , svara ?
bella : - aa , just det !
och sen fick man prata engelska i tfn ett tag , medans dahlberg klippte mej .. han ska inte flyga till tyskland förrän imorrn . och han frågade om jag kunde ta mej dit ?..  jag bara , ja det är ju lättare att ta mej till tyskland en helg än att flyga till turkiet över en helg (som han har velat att jag skulle gjort förra helgen) det var ju bara 45 min med båt från danmark till tyskland. men jag sa att jag inte kunde lova ngt ! för han har faktiskt lovat att komma till mej . men en sak jag tänkte på sen , lixom han ska bo hos sin fru när han är i tyskland .... ska jag sova där med då ? hahah .. vilka beskymmer !

mr sandman

Hade ställt mitt element på 5:an igår kväll. så när jag gick upp i mosre så va det så varmt så man nästan kunde dö . det var imma på fönstert ! .. hade kaligrafi och snabbtecktning i skoolan .. sen gjorde vi brukbuketter på eftermiddan ! fick ett sms från Nino efter jag hade ätit på middan.. han hade fått sitt visum idag , så han kommer förhoppningsvis på fredag : ) wooho , jag hoppade av glädje när jag läste det . fan , nu läängtar jag ännu mer ! och julia tkr att han är lik Zorro (Antonio Banderas) haha.. jag kan inte riktigt se likheten , men kan nog hålla med henne lite ..

Fick min mobil idag med från 3 . Tack ! nu har jag äntligen en som fungerar ..

Utvecklingssamtal

Egentligen ska man bara ha utvecklingssamtal i 30 minuter.. mitt varade i 50 min O_o min lärare bara babblade (som lärare brukar göra). men det mesta handlade om mina 3 månader jag kommer missa när jag åker till Turkiet och jobbar. jag sticker den 1 april och kommer hem 30 september. det ska bli kul som satan : ) äntligen ska jag få vara mej själv i 24 timmar om dygnet i 6 månader , utan att folk tycker att man "gör bort sej" eller "bjuder på sej själv" .. fan vad jag hatar dom uttrycken ! ingen tänker på att man kanske "är sej själv" ? ... Det ska i alla fall bli en jävla upplevelse och en bra erfarenhet jag kommer få..  är dock lite rädd för att flyga själv. och förmodligen kommer jag få byta plan i Istanbul : (
men men .. vad gör man inte för att få åka dit och jobba ? tss..

Imorrn får jag reda på om min chef kommer till sverige i helgen. han ska sova hos mej en hel helg ^^, det är verkligen en av de skönaste personerna jag nånsin träffat .. vilken energi och vilken personlighet .. MY GOD ! man kan inte annat än älska den människan. och han kommer till mej .. wiie ! vi ska skriva kontrakt och vi ska dansa .. för det är det mitt jobb handlar om i turkiet. Ska jobba på Animation team (underhållnings team) , jag ska leka med barnen på hotellet .. typ
kasta pil , spela waterpolo, bowla och kolla på film .. sen på kvällarna ska jag och resten av animation teamet dansa i shower på scenen.. det är olika teaman varje kväll ! klä ut sej och ha peruker och sånt roligt.. hihi, me like !
 
Imorrn får jag oxå min nya mobil, om 3 nu håller vad det lovar .. vilket jag hoppas !

RSS 2.0