Dags att börja blogga igen kanske?

HEJ BLOGGEN!
Fan de var inte igår. Tänkte att jag skulle prova på att blogga igen =) Sen får vi se hur länge de varar!
Som ni säkert läst så fick jag ju vattenplaning med bilen för lite mer än 2 veckor sen. Bilen har nu stått på en bilverkstad i 2 veckor, men igår hämtade vi hem den (fortfarande skrot) men nu är den iallafall på hemmaplan.
Jag själv mår bättre! De enda jag har problem med är ryggen, men ska börja träna upp den lite smått.

Jag har tagit studieuppehåll! Inte bara för att ligga hemma och pilla mig i röven, utan för att jobba mer på Gekås! Nu när jag "provat på arbetslivet" i sommar så blev jag fast. Älskade att pengarna bara strömmade in på kontot! Så ja, jag ska jobba i ett år nu iallafall. Sen om jag fortsätter på Gekås efter jul de vet jag inte. Ska försöka prova på så mycket jag bara kan!

Kommer jag gå tillbaka till skolan och plugga klart mitt sista år?... Inte en aning, inte som de känns nu iallafall. Men vi får väl se, jag kanske dööööö längtar efter skolan i vår?! Time will tell.

Vad gör jag nu om dagarna när jag inte jobbar då? Jo, jag sover antingen hos mamma eller hos Billie. På dagarna umgås jag nästan alltid med mina kusiner, Christiania och deras dotter Mhy. Vi dricker kaffe, flummar, skrattar oss till döds och har grymt kul! KÄRLEK

Men vi hörs väl imorgon då?! ;) Puss

Bilen - No more!

Körde av vägen igår, upp på ett vägräcke, flög ner i ett tre meters dike, airbag utlöstes och sen upp på en jävla åker. Ambulans, brandkår, polis, bärgare och hela skiten!

Skador: Rygg, nacke, revben och bröstkorg!

Rest in peace min Opel Calibra ♡








Den var fin så länge den levde ! ♡

Bilen!

Tänkte visa er min bil som jag köpte för ca en månad sen =)
Kom på att jag inte gjort de än.


På vägen ner till Helsingborg. Min fina sedelhög ^^


Och här är snäckan! Precis hämtad och nu visar jag den för min morbror!

Som ni ser så ska jag lackera om kjolpaketet där fram, annars är den tiptop!

RSS 2.0