=)

Sista dagen i Laholm nu, drar upp till Falkenberg snart. Har bara en låda och två påsar kvar på mitt rum, sen är allt äntligen upp packat. Fan va skönt! Jag blev så glad igår när jag tog ett jävla städryck och märkte när jag var klar att man kunde se golvet igen =) Haha, mitt fina nya trägolv.

Igår var vi och hälsade på min farbror och hans fru och självklart deras lilla dotter Ellen. Fast Ellen sov hela tiden, men vi fikade och fick höra allt om resan. Vi sa inte så mycket, mest lyssnade och lät typ "Åhh! Va? Nehä? Hahaha..." Typ. Skönt att dom är hemma nu igen iallafall.

Mamma fick sålt min moppe igår. Hon hade tydligen satt ut den på blocket.se sen började de ringa. Så kom de två killar igår och kollade på den (dom pratade engelska), ja så köpte dom den. Jag blev skit glad, fan va skönt och slippa ha den stående.

Nej, nu ska jag snart sticka uppåt. Jobbar helgen! Ska försöka hinna till fynda innan dom stänger klockan 6. Ska kolla om dom har någon fin tv. Annars så beställer jag min från internet ikväll. Den finns inte i någon butik, så dom får leverar den till mig. 199 kr i frakt är inte farligt för något som är så stort.

Puss på er ♡

Jordgubbe

Är i Laholm igen, vaknade tidigt idag och var jätte pigg =) De är bra när man inte sover bort dagen. Dushade innan och nu luktar jag jordgubbe ^^ mums!

När jag är här nere så tittar jag inte på tv längre (vad fan har hänt?) sitter knappt vid datorn. Har typ inte tid! Därför blir de inte så mycket uppdatering. Och när jag är i Falkenberg så jobbar jag och om jag inte gör de så sover jag. That's life just nu!

Ska snart gå (ja ni hörde rätt) ner till stan med Zolo. Ska kolla lite på kläder och om där finns någon tv till mig. Har egentligen redan hittat den jag vill ha, men de skadar inte om man kollar runt lite till. De är bra med pengar! - tummen upp.

Sen kommer Lelle med, jag ska köra honom och pappa till veinge och hämta grejor till hans pärla. Senare ikväll/inatt kommer min farbror och hans tjej hem med sin lilla tjej dom har varit och hämtat i Kina. Kärlek till de ♡


090727.

Borde sova! Börjar tidigt som fan imorgon.
Boken är nu slutläst =/ men jag har köpt trean nu, så jag klarar mig ett tag till, hihi.

Godnatt!

090725.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Sen bär de av =) Grymt mycket folk och många fina bilar. Vi hörs inatt eller imorgon!

Idag kör jag mitt vita linne (Today i'm wearing this), mina jeans leggings och en kofta. Skit bra! =)

090723.

Var ledig igår. Jag och mamma var i Halmstad och shoppade! Jag köpte mina första chinos, ett par döö snygga skor och mina älskade jeans leggings som jag har letat efter i x-antal månader =) Så jag var nöjd!

Jobbade de idag, 11 timmar. Jobbar imorgon till stängning! Sen blir de ner till Laholm! Ciao.

090721.

Idag fick jag mitt linne från Avanna (gå in och kolla på bloggerskan som designar grymt snygga kläder) som jag beställde för en vecka sen. Grymt snyggt, väldigt skönt, är verkligen skit nöjd =) De ska jag ha på mig på lördag när de ska åkas runder och ha jävligt skoj!




Bilden tagen från Avanna.

090720.

God kväll!
Pallar egentligen inte sitta här. Jobbar alldeles för mycket och förlänge nu för tiden. De är så jävla grymt mycket folk på Gekås varje dag. Folk köar för att komma in och köar för att komma ut. Usch! Jobbar över 1.5 timme nästan varje dag. Och såhär kommer de vara varje dag nu fram tills januari.

Men de är bara att bita ihop! De leder ju somsagt till pengar, massor av pengar =)
Ne, godnatt på er! Ska läsa min otroligt beroende framkallade bok. Fan, den är snart slut =( Snyft! Man blir besatt. De känns som man typ "känner" dom.

Puss på er!


Fett snygga Jacob, grrr!
Ge mig november nuuuuuuuuu...!

090717.

Tillbaka i Falkenberg! Jobbar imorgon så jag säger godnatt. Blir jobb en vecka nu 24:7, sen där de ner till Laholm igen i två dagar. Längtar redan! Ska umgås med sköna människor =) Antingen kör jag eller så dricker jag. De får vi se då! =) Fina bilar får inte förstöras.

Har haft körkort i en månad idag, woho! Inga olyckor än sålänge ;)

Vi hörs!

090714.

Nu är jag hemma från jobbet. Ska packa lite snabbt sen drar jag ner till Laholm och stannar där tills fredag. Vet inte om vi har internet där än (alla vet ju att Telia är så jävla sega på att flytta på sånna saker när de gäller), men jag håller tummarna. Annars så hörs vi i veckan!

Pussar

090713.

God kväll!
Nu är jag hemma från jobbet. Lång dag, men fan va snabbt den gick. Grymt mycket folk idag, men de är då tiden går snabbt. Sitter man i kassan utan kunder, så tittar man på klockan hela tiden och den tickar så sakta. Kanske har de lite med att göra att jag satt i en dubbelkassa idag (hade en person i ryggen). Så vi småpratade lite och vår avlösare var stört skön! =)
Jaja, nog pratat om jobbet.

Imorgon blir jag ägare till den andra boken i Twilight serien. Vi säljer poket böcker på Gekås för 39.95 kr, så har vi haft första boken jättelänge (Om jag kunde drömma). Men så kom där en kund idag och skulle köpa "När jag hör din röst". Jag kände glädje i mig och skrek inombords JAAAAA! Vi har äntligen fått in andra boken. Haha, måste ju bara ha den =) Så jag håller tummarna på att dom kommer få in trean (Ljudet av ditt hjärta) och fyra (Så länge vi båda andas) sålänge jag jobbar där. Annars får jag ringa lite då och då till arbetskompisarna i höst så får dom kolla åt mig =)

Nu  blir de Beck och lite chips =) Imorgon blir de jobb igen, 10-19.15 . Så jag kommer hem i rättan tid imorgon (man gör aldrig de när man jobbar till stäning). Imorgon bär de även av till Laholm! Då jag är ledig i tre dagar.
Ha en trevlig kväll! Puss på er.

090712. Gul och blå - Vi är Gekås!

Back to Rahpsody in rock då. Vi var flest och vi väsnades mest! Haha, som vakterna tjatade på oss ^^ Men vafan! Man ska ju inte sitta ner på en sån grej, de är ju inget Eva Rydberg precis. Nejnej!
Hyllningen till Michael Jackson var något av de bästa. Dom spelade några av hans bästa låtar som t.ex Billiejean, Thriller, Beat it med flera =)

Låt bilderna tala:

Scenen i början


En suddig Robert Wells


Hyllning till Michael Jackson











Sen blev de lite latinomusik med sköna trummor och stepskor!

Team Wells kören från körslaget


Nina Söderqvist - Where is my part?


Japp dom var för fulla ^^


Avslutar med denna bilden.

De var en helt fantastisk kväll =) Tack Robert och Gekås cheferna som gjorde så att vi fick komma gratis!



090711. Rhapsody in Rock

Hemma efter Robert Wells och Rhapsody in rock. Minnesshowen för Michael Jackson var så fin ♥. Har inte riktigt tid och sitta här nu. Men ni ska få ett smakprov av vad de väntas för bilder imorgon samt alla artiser som var med! Så vi får helt enkelt höras då =) Puss på er


090710.

God kväll!
Förstår inte riktigt vad jag gör uppe nu som att jag ska jobba imorgon, men här är jag! Som vanligt gick de bra och var skit kul på jobbet idag =) Var hemma strax efter nio, då stack jag, mamma, Jonte och MIcke till Glommen - där kräftfestivalen är just nu.
Kollade mest bara läget! Ska dra dit imorgon efter Rhapsody in rock. Behöver inte åka hem tidigt iallafall som att jag är ledig på söndag (en ledig dag på länge, men de vara inte länge...) jobbar måndag och tisdag.

Men som jag har sagt innan så leder de till pengar =) Har bestämt mig för att åka utomlands nu! Så jävla gött. Förlänger mitt sommarlov med en vecka i paradiset ^^

Oh juste, idag blev jag även ägare till Michael Jackson King of Pop skivan. Var ju bara tvungen och ha nu =) Ska köpa hela hans collection sen. Kan verkligen inte fatta att han är borta, liksom föralltid! ♥

Nej nu måste jag lägga mig. Puss på er!

Hej jävla väder!

Usch ja, fy! Som de blåser och sånt  =( kul - NAT ! Är tacksam att man sitter inne om dagarna och jobbar då. Fan va vi har kul på jobbet (måste bara tillägga de), vi skrattar, skojar och är ett sånt jävla bra gäng. På lördag blir de Rhapsody in rock med jobbet (vi fick gratis biljetter + en extra) Så mammisen hänger med. Vi på Gekås får en egen läktare =) Fick även höra idag att Robert Wells och gänget ska göra en minnesshow för Michael Jackson - ååh älskade Michael, de skulle du allt sett.
Ser verkligen fram emot lördag kväll!

Även fast de är skit väder och att de mesta av dagen går åt till att jobba (vilket leder till pengar) så trivs jag jäkligt bra just nu. Allt går skit bra =)
I loooove my life!
Ciao ♥


090709.

Slänger iväg ett snabbt inlägg nu innan jag sticker till jobbet. Jobbar från 10-19 idag, skönt att inte jobba fram till stängning för en gångsskull. Ikväll blir de nog kräftfestivalen en sväng =)
Kolla runt lite och träffa folk!

Oj, nu måste jag verkligen köra. Vi hörs ikväll! Pussar

090707.

God kväll!
Sitter här och kollar på älskade Michael Jackson: The dangerous tour. Gråter lika mycket som Michael själv. Jag kan inte fatta att han är död =( Har suttit bänkad framför tvn sen klockan 2 idag, då Tv4 har hyllat Michael Jackson hela dagen.
Jag grät som ett litet barn på minnesstunden.

Imorgon blir de jobb, 11-stängning. Känna ihop mer pengar till min resa (ser ut som att jag får åka själv) Ska åka ner till Turkiet, till samma hotell (Saray Regency) som vi var på i oktober och där jag tänkte jobba. Ska hälsa på alla igen (som är kvar).

Nej nu ska jag fortsätta kolla vidare på underbara Michael.


The King of Pop

090706.

Hejsan!
Sov i de nya huset inatt. Kändes konstigt , men de var svalt och skönt och sova i en källare =) Tillbringade kvällen igår med Dahlberg. Skrattade och var allmänt sådär jobbiga som vi är!

Nu sitter jag i de gamla huset igen (här har vi internet än sålänge.) Kollar lite utlandsresor till mig och Dahlberg, men vi är inte riktigt överrens, hehe! Så vi får väl se vad de blir av med de. Annars får jag väl åka själv! Vill ju utomlands, och förmodligen ska familjen fira jul och nyår i Thailand, så är inte så sugen på att åka iväg på en "upptäcksfärd resa", utan mer slappa vid poolen , festa, vända på dygnet, skratta... ja ni fattar!
Beskymmer beskymmer!

Dags och dra sig bort till de nya huset igen. Ska ligga och slappa vid poolen! Puss

090705.

God morgon!
Nu är jag uppe efter massor av konstiga (men underbara) drömmer inatt. Sängen (och madrassen) är nu flyttad till de nya huset. Så blir väl att jag sover där inatt!

Egentligen pallar jag inte sitta vid datorn. Så jag drar nu ! Vi hörs sen . Kramar

090704.

God kväll!
Idag har jag skruvat ner min hylla och säng, och förflyttat de bort till huset och skruvat upp de igen. Sen har jag bränt världens bästa skiva till bilen med =) Bladning av skit bra låtar och danska fotbollshits.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska vi åka raggabil (ner cabat) till Annabell i stan och äta =) Skit mysigt!
Japp, dags att gå!

Puss

Hej! Jag sover i tält.

Japp, de ska jag göra inatt igen =) Skönt och slippa denna jävla värmen på rummet.

När jag kom till Laholm innan så bestämde sig Dahlberg och jag för att åka till vattnet och bada. Dock badade inte jag, men Dahlberg åkte i, hehe ^^ Sen blev de en tur bort till de nya huset. Men nu är jag hemma!

Satt och tänkte lite på tattoo nr 3 innan. Den ska jag tillägna min mamma som betyder grymt mycket för mig och har en stor del i mitt liv. Var de är för något och vart den ska sitta är än sålänge hemligt!

Nu ska jag bara ta de lugnt, sen blir de ut i tältet somsagt. Sov gott folk!

090703.

God morgon!
Detta blir ett snabbt inlägg, tänkte mest bara visa att jag lever. Jag ska dra till jobbet om 10 minuter, och jobbar i ca 12 timmar. Är hemma igen vid 9 halv 10 ikväll och då drar jag ner till Laholm!

Dags och sova utomhus igen då ^^ Fast denna gången blir de nog inga poliser inblandade.

Oj då, va tiden går! Got to go, puss


Danmark

Vilken härlig dag vi har haft =) Blev några timmar i bilen, men de var de värt. Vi har haft så kul med vattenland, djur, upptäcksfärder, berg och dahlbana, god mat m.m. Riktigt mysigt =)

Där var en grej som jag och Mikaela blev dygnsura på. Mitt fel dock (för jag visste inte hur man styrde skiten) men ja, alla som stod på land höll sig i staketet och vek sig av skratt. Så vi fick skratta vi med!

Vädret har varit helt kanon. Så nu är vi bruna och fina =) Nu ska jag gå ut och lägga mig över bar himmel, då de är typ 40 grader här på ovanvåningen, man svettas bara man kommer halvvägs uppför trappan. Sen ska jag köra uppåt imorgon för att börja jobba klockan 11 till stängning.

Vi hörs imorgon. God natt, sov gott !

090701.

Ny dag, ny månad!
Tänkte jag skulle slänga in ett snabbt inlägg nu innan vi sticker. Och ja, ni ser ju själva på klockan att vi inte kom iväg när de var tänkt. Men tydligen så öppnade inte sommarlandet förrän 10. Så de är väl lugnt!
Och juste, de blev inte Gilleleje - för där var de stängt. Så pappa och Brittmarie hittade något annat i Danmark som inte jag kommer ihåg vad de heter. Men de blir nog bra ändå!

Så nu drar jag på mig mina korta jeans shorts och ett linne. Sen hoppar vi in i bilen och kör! Ni får ha en trevlig dag. Pusshejs

RSS 2.0