De går åt helvete!

Tiden utan Tobias går alldeles för långsamt . Jag tycker ta mig fan att jag gör grejer hela tiden , ändå känns en timme som ett helt jävla dygn . Aah >< ! De är som tur bara hela (cp långa) dagen imorgon med , sen på torsdag (förhoppningsvis tidig eftermiddag) så står jag på mina tår och kysser hans mjuka läppar !

Igår var jag i Laholm och hämtade grejer, så nu har jag fyllt mitt rum med ännu mer skit (ska ta tag i de imorgon - rensa min garderob , in med de nya och ut med de gamla, samt dammsuga golvet och fixa en ny blomma i fönstret - the old one is dead BIG TIME). Och imorgon ska jag också tvätta och städa bilen. Så den är ren och fin till att köra 19 mil med på torsdag. Sist men inte minst ska jag till "gymmet" imorgon igen och lägga mig i de underbart sköna solariet en stund :) Så tror jag att jag efter många om och men kommer få den dagen att gå den med (jävligt, alldeles förbannat långsamt) men den kommer gå...

Puss och godnatt!

Mitt i natten (i know) men en update! - Lägenhet tömd!

Så , nu är jag i Falkenberg och min fina älskling är flera mil här ifrån :( förbannat jävla jobbigt var de och köra åt olika håll ikväll, usch! Saknar honom redan så fruktansvärt mycket.
Må fan ta tiden om den inte går fort tills på torsdag , då vi ses igen!

Sysselsätta mig till tusen ska jag göra fram tills dess så tiden går fortare. Sola x2 står på schemat,  samt åka till Gekås med mamma på tisdag, vår städa/tvätta bilen och byta till sommardäck (de ska fan inte bli mer snö o kallt nu har jag bestämt), kanske ta tag i mitt rum en av dagarna med.

Imorgon ska jag ner till Laholm en sväng. Hämta lite grejor och förmodligen köra inom mina kusiner för en kopp kaffe :) .

Nee , en sista kopp kaffe sen ska jag våga mig ner i den ensamma sängen. brrr , fy o inte få ligga i Tobbes trygga famn och kyssa på hans hals! :(

23 mars 2010

Oj, glömde totalt bort bloggen. Har haft lite grejer att stå i nu på de sista dagarna. Lägenheten ska vara lämnas innan den 1 april, så i onsdags var Tobbes föräldrar här och hämtade sängen, så nu bäddar vi ut bäddsoffan varje kväll och sover i (lite hård, men funkar helt okej), sen åkte vi upp till Vedum över helgen och lämnade lite saker och tog med släpet ner.

På fredag ska vi åka med de sista grejerna. Sen stannar vi i Vedum över helgen och på söndag åker vi på olika håll. Jag åker till Falkenberg och Tobbe till Värnamo för att bo hos Martin i 3 eller 4 dagar. Usch, sova utan Tobbe? NEJ!!! Har sovit med han i lite mer än 2 månader i sträck nu, de kommer bli så jävla tomt. Men den 1 april har dom äntligen lov och då beger vi oss till Vedum igen :) Herregud vilken flängande. Men de är sååå värt de!

Nu ska jag söka lite fler jobb uppe i vid Tobbes hemtrakter :)

13 mars 2010

Hejsan!

Sov dåligt inatt, igen. De börjar bli allt för vanligt nu! Grymt jobbigt. Huvudvärk och ont i magen as hell. Får hoppas att de bara är en tillfällighet, som helst kan sluta upp nu tycker jag?!

Iallafall, Jonte och Tobbe är hos Herman och hjälper honom renovera hans nya lägenhet. Jag känner mig inte riktigt hemma där, smuts och typ ingen ren plats att sitta på, så jag stannade hemma för att kolla på O.C :) Ikväll ska vi bowla med Martin och Johanna, grabbarna ska dricka och jag tar hand om bilen.
Tror inte sprit och min mage funkar så bra ihop just nu. Så jag är glad att jag håller mig nykter!

Back to O.C!

12 mars 2010

God kväll!
Tobbe var ledig idag, så igår kväll kände vi att vi kunde vara uppe längre än vanligt för vi skulle ändå ha sovmorgon idag, men vi var kanske uppe lite för länge (halv 3 kom vi i säng) för vi vaknade inte förrän klockan 3 i eftermiddag.
Jonte var uppe och bankade på dörren strax innan klockan 10 imorse, för att vi hade inte svarat på våra mobiler (- nää vi hade ju satt dom på ljudlöst för att vi skulle kunna sova länge ostört) men sen somnade vi om ^^

Upp kom vi iallafall och hade ångest att vi sovit bort hela dagen. Men så kan de va! Dagen har gått åt till att handla, laga mat och duscha.

Jag sitter framför tvn och har precis kollat på Lets dance. Tobbe och Jonte är vakter på utestället Down Town här i Ljungby. Så jag har kvällen för mig själv. Ska göra lite popcorn och kolla på O.C :)

Ha en underbar fredags kväll! Puss.

10 mars 2010

Herregud vad jag sov dåligt inatt. Vi tänkte ändå lägga hos rätt så tidigt för att kunna få mycket sömn, jo visst Tobbe iallafall. Jag hade grymt ont i magen och kunde inte komma till ro och att Tobbe snarkade som in i helvete gjorde inte saken bättre. Senaste gången jag kollade på klockan så var den halv 4.
Haha, ja som de kan gå! Men jag tycker fortfarande att sova med Tobbe är de mysigaste som finns ^^

Nu sitter jag här med min kaffe kopp och min nya dator jag fick igår. Funkar helt okej faktikst! :) Tvn står igång i bakgrunden, för att få lite sällskap.


På åsen den 2 januari 2010. Åkte pulka efter fyrhjuling sen grillning
och mys framför brasa.
Cornelia, Viktor, Lukas, moi och bror.

8 mars 2010

Tog en lång sovmorgon, gick upp halv 1 ^^ sovit typ 10 timmar och ändå var jag skit trött. Men kände att jag inte kunde ligga och dra mer. Gick upp och satte på kaffe och åt frukost - sen var jag pigg igen!

Har städat hela dagen :) Känner mig duktig. Tog fram dammsugarn och drog över golven och soffan, sen har jag dammtorkat fönsterbrädor, bord, "små pynt" samt städat badrummet.

Tobbe kom hem för ett litet tag sen, men gick lika fort igen när han såg vad jag var uppe i ^^ han gav mig några pussar sen stack han till gymmet. Nu ska jag gå ner till Jonte och dricka kaffe, sen blir de matlagning för oss när min man kommer hem igen.

Oss. Hör ni hur fint de låter? Oss.

5 mars 2010

Har sovit länge, har duschat, ätit frukost/lunch och fått städat lite. Tobbe har nästan precis kilat iväg till gymmet och jag ska gå ner två våningar och dricka kaffe hos Jonte.

Sakta men säkert går dagarna, och snart kommer mars att vara slut. Då måste jag ha fattat beslutet! Kommer bli grymt tufft, men jag måste. Just nu säger jag bara A och inte B. Men när tiden känns rätt och jag vet vad jag vill så kommer alla få veta.

Vill gratta mitt kusin barn Mhy som blir 10 månader idag. Grattis lilla underbara söta docka! Du är alltid så glad och positiv i denna hårda värld, du får alltid en att skratta och glömma de jobbiga för stunden. Ska bli så kul att se dig växa upp!

Nej, kaffe hos Jonte var de ju.
Ciao.

3 mars 2010

Fyfan jag trodde jag skulle dö inatt och imorse. Igår kväll mådde jag inte helt hundra, kände mig yr, febrig och ont i varje muskel. Men de gick över mer o mer under hela kvällen! Men jag vaknade upp inatt med en sån jävla huvudvärk, likadant imorse, huvudvärk och illamående. Somande om efter älskling gått till skolan och vaknade vid 11 idag utan huvudvärk, så de var skönt!

Veckan i Vedum var helt underbar. Precis som dom andra gångerna jag har varit där! Jag känner mig nästan som hemma där. Och förmodligen är de det som kommer bli mitt hem i framtiden. Vi tar en dag idag och ser vad som händer.

Nu sitter jag och kollar på tv. Ska snart ta på mig andra kläder, diska lite och vänta på att Tobbe ska komma hem :)
Ikväll ska vi göra kycklinggratäng.



Älskling.

RSS 2.0