090131.

Igår kväll efter jag ätit fastnade jag framför tvn, jag kollade på tre olika filmer, Hairspray, Blades of Glory och Hills have eyes 2. Sen kom Poffe hit och pratade en stund, och vi bestämde att vi först skulle åka till Billie och dricka kaffe sen vidare till Ysby byggdegård där en kompis hade fest. Vi kom hem till Billie, men inte längre. Vi kollade först på filmen Crank för att Jonte och Poffe hade inte sett den. Sen stack Jonte för att hämta folk som skulle hem från fest, då kollade vi andra på Bolt =) Eller ja, Billie var ju emot den från början för att det var en "barnfilm" men inte Poffe och jag (men man kan ju undra vilka som skrattade mest under filmen...)

Kom hem framåt halv 6 och började äta "frukost". Sen stupade jag i säng klockan 6 och gick upp nu. 5 timmar sömn - jippi! De är meningen att vi ska åka till Gekås nu, jag och Jonte + att vi ska hämta mamma i Falkenberg. Men Jonte sätter bara sin klockan på snooze varje gång den ringer, han har hållt på så i en halv timme nu. Så man kan ju undra när vi kommer iväg egentligen!

Vi hörs senare, kram ♥

Hemma

Nu är jag hemma från skolan, eller ska jag säga badet. Det var både jobbigt och kul! Vi simmade 40x25. Asså 40 längder på en 25 meters bassäng (ni som inte förstod), de skulle tydligen bli sammanlagt 1000 meter. Det var grymt jobbigt, tog ca 30 minuter. Sen fick vi bada fritt =) Vi var bara 4 stycken som simmade från klassen, så vi var inte så många att "passa", haha!

Nu ska jag dra bort till Willys och köpa godis och cola. Snacka om att jag förtjänar det! Alla kalorier som jag precis tränat bort, ska tillbaka igen =) Jag trivs med dom i min kropp!

Vi hörs sen ♥

Men förhelvete, hur gammal är du egentligen? Du snackar för mycket. Är så trött på dig, hur många kompisar har du egentligen? Om inte släkt räknas och inte heller Alfons, du vet han som bara du ser. Dom andra skulle bara veta vilket jävla fejk du är asså.

Fredag

Äntligen så är det fredag =) Jag somnade relativt tidigt igår, jag vaknade innan klockan ringde och gick upp. Nu har jag ätit frukost och packat badkläderna. Ska ta bussen om ca 30 minuter. Får se om min bror vill hämta mig utanför badhuset sen vid 2, jag orkar inte ta bussarna in till stan och sen hem. Hoppas han är snäll och gör det!

Ikväll åker pappa till Falkenberg, så då blir vi ensamma denna helgen också. High five! Nej, nu ska jag snart dra till bussen.

Ha en trevlig dag ♥

Film

Jag laddade inte hem filmen Wild child, utan istället så kollade jag på Björn Gustafsson - Ett livsverk. My god vad jag skrattade. Man får se från melodifestivalen, parlamentet och massa annat. Se den, ni kommer skratta =)

Här är ett klipp från parlamentet med Björn:


Banken

Nu har jag varit på banken. Öpnnade ett nytt konto, fixade med telefon banken och blev rik =) Jävla med papper att skriva på, men det gick bra. Jaha, nu är det väl bara att leta runder på nätet och se vart min biljett är billigast och boka den. Sen är det inte så långt tid kvar för mig i detta landet.

Idag fick jag äntligen hem mitt album jag laddat hem =) Fatta vad glad jag blev när jag såg att det låg färdigt och klart på skrivbordet. Även fast det bara är två låtar på albumet som jag älskar, så kommer jag nog lära mig att lyssna på dom andra. Nu är det snart dags för kvällsmat. Zolo blev fotomodel innan =) Grymt söt är han iallafall, med sin lilla nalle. Det kan ingen säga emot!

Ikväll blir det inget umgänge alls. Jag får sitta hemma! Tror jag ska ladda hem den nya filmen Wild child och kolla på den, så har jag något att göra. Blir nog inte sängen förrän efter 12 inatt, behöver inte gå upp förrän 10 imorgon. Ska simma imorgon på idrotten, vi är ca 15 personer i klassen, vi är 4-5 som ska simma. Men jag ska va med, de kan bli kul =)

Hejdå people! ♥




090129.

Hejsan!
Det blev en tidigt morgon idag, aah >_< jag som älskar att sova länge. Blev ingen frukost heller, det hann jag inte. Bussen skulle gå kvart över 7, strax innan kvart över så dök det upp ett litet huvud bakom busskuren, det var Emma som ville stå och vänta med mig istället för borta vid sitt "område". Kul va det iallafall med sällskap =) Båda somnade på bussen som två skethögar. Kom till skolan, hade svenska, tog bussen hem igen kl 11. Snacka om kort dag! Imorgon börjar jag inte förrän 12. HEY efterlängtade sovmorgon =)

I have no idea vad som händer idag eller ikväll, förutom att Jonte kommer hem. Jag har stor lust att gå och lägga mig, men de kan jag inte. Då somnar jag aldrig ikväll. Just de, ikväll klockan 6 ska jag ju till banken. Oj, det får jag inte glömma!

Ha en trevlig dag ♥

Livet

Ni där ute som inte uppskattar livet, kanske tycker det är jobbigt att gå upp alla mornar, klagar över en förkyldning eller att "just de där byxorna i storlek 26 passar inte mig - jag e tjock!" Nu är de fan dags att tänka om. Sluta klaga på små saker och ta vara på stunden. Du kanske är 17 år och inte har någon pojkvän eller 40 år och nyskild, ni tänker kanske ofta - ingen tycker om mig, varför vill ingen ha mig? De är så små beskymmer, lev i nuet och låt framtiden få ha sin gång.
Jag skriver detta för att jag har precis läst något som fick mig att tänka efter vad jag verkligen uppskattar. Jag tycker ni alla kan gå in och läsa Björns blogg, skrolla ner på bloggen och på höger sida står det "Kategorier", välj Olyckan. Börja sen nerifrån och upp! Så får ni se någon som har rätt att klaga på att det är jobbigt att gå upp alla mornar etc. Jag blir så inspirerad av denna människan, hur man kan klara av en sån sak!

God natt folket ♥

090128.

Städa, diska, dammtorka, film och toast. Me like =) (dom två sista)

Sitter hemma nu och lyssnar på musik. Zolo ligger här på golvet jämte mig, pappa dammsugar där nere och Zolo hatar dammsugare. Jävla mög nerladdnings program, de har stannat på 92%. Kan jag få hem mitt album någon gång? Grr...!
Ikväll har jag inte en aning om vad som händer, kan det hända något i lilla Laholm? Nej! Isåfall skulle jag bli förvånad. Jag åkte aldrig till Falkenberg ikväll, fick bli Laholm hela denna veckan. Men det gör inget, nästa vecka blir det mer Falkenberg. Imorgon kan jag ju inte, för då är det möte med banken. Och sen har jag ju sovmorgon på fredag, älskade sovmorgon =) Som jag inte skulle offra för 5 öre. Jonte kommer hem imorgon med!

See ya ♥

Falling down, moving on.




Say what?

När jag låg i soffan innan ringde mobilen, doltnummer. Hmm? Inget svar, bara några andetag. Då la jag på! Vet inte om det var någon som ringde fel och fick panik när dom hörde att det var en annan person som svarade än vad dom hade väntat sig eller om någon bara vill jävlas. Jag hatar sånt iallafall, tycker det är läskigt på något vis.

Ikväll har jag inte gjort någon nytta alls! Har jätte ont när jag sväljer och har fortfarande ont när man rör vid mig.
På torsdag har jag möte med banken, ska få mina pengar sen ska jag beställa min biljett =) Spännande att det börjar närma sig nu, även fast vissa dagar så känns det tungt.

Nu ska jag fika, sen blir det sängen =) Ska gosa ner mig under täcket och få upp värmen.
Godnatt ♥


Du kanske ska säga hur du verkligen känner, innan jag åker? Så du inte ångrar dig sen.

090127.

Jag har ont i hela kroppen, varenda muskel. Jag vet inte om det är för att jag var ute och cyklade igår eller om jag börjar bli sjuk. En sak vet jag vart jag har ont pga cyklingen, rumpan! Aj, kan knappt sitta. Jag tror inte jag är gjord för att cykla.
Jag har precis ätit mat =) Det var skit gott, pappa är typ världens bästa kock. Var ute med Zolo en sväng innan, vi busade med hans leksak, my god va han sprang.

Ibland förstår jag mig inte på dig. Hur du kan ändra inställning och attityd på en dag? Vem höll dig sällskap och gjorde dig glad dom tråkiga kvällarna, när ingen annan orkade med dig? Vem fanns för dig då? Det finns 7 dagar i veckan, någon gång måste du väl kunna offra 5 minuter av din dyrbara tid och ringa och fråga hur det är med mig? Jag ångrar inte att jag ställde upp för dig, de var några av dom bästa kvällarna i mitt liv. Synd bara att "dom andra" är viktigare nu.

Standing Soldier!

Cyklat!

Vet ni? Asså jag kan knappt tro det själv. När pappa kom hem idag från jobbet så frågade han mig om inte jag ville cykla och handla med honom, visst tänkte jag. Men jag trodde bara att vi skulle cykla till affären här borta (tar ca 3 minuter att cykla till), men icke sa nicke han menade Maxi. Det ligger 8 km här ifrån minst!
Efter mycket tjat så kom han på ett sätt att muta mig. Jag skulle få cola och .... om jag hängde med =) Det kunde jag inte motstå så vi satte oss på cyklarna och trampade. Fyfan, vad jobbigt det va! Halvägs framme höll mina lungor på att kollapsa. Det tog ca 30 minuter dit, sen skulle vi tillbaka med. Men då tog det bara 22 minuter. Ville jag hem eller vad? När vi hoppade av cyklarna här hemma kunde jag knappt gå. Typ trillade av cyklen! Ni kan tro att kvällsmaten la sig gott i magen sen. Men jag fick min cola och .... som han lovade, så jag var glad =)

Nu har jag precis duschat och tagit på joggingbyxorna =) Ska gå ner och dricka kaffe nu!
Sen blir det väl sängen framåt 10. En dag imorgon med! - måndag, full fart mot helgen.

Pussar ♥

Fucking måndag

Nu är det måndag igen, aah >_< varför tar den underbara helgen slut så snabbt? Åkte till skolan imorse, hade foto, åkte hem! Så såg min morgon ut typ. Åt räkmacka på lunchen med mamma och nu sitter jag med datorn och lyssnar på Volbeat på högsta volym =) Kollade klart på Walk the line innan, skit bra verkligen. Gillar den filmen skarpt mycket!

Ska egentligen till doktorn imorgon kl 1 och göra HIV-testet. Men jag ska boka en senare tid, typ vecka 8. För det skulle tydligen vara så nytt som möjligt enligt Nino. Aldrig blir pojkarna nöjda!

Idag ska jag se om det finns något att göra, kanske städa? Fast jag tycker jag gör det väldigt ofta. Men måste sysselsätta mig med något.

Vi hörs sen, kram ♥

090125.

Hejsan!
Sorry för dålig uppdatering. Men igår var det som sagt lördag, jag hade varken tid eller ork att blogga. Jag och Jonte städade lite i huset igår, gick över med dammsugarna och städade toaletterna - usch! Men det blev bra. Sen värmde jag och Jonte pizza och kollade på filmen Walk the line - den handlar om Johnny Cash. Skit bra, men dock hann jag aldrig se klart den. Framåt kl 7 bestämde jag och Billie att jag skulle hem till han. Jag sprang in i duschen och gjorde mig i ordningen, och klockan 8 när jag var klar så hoppade han in i duschen (bra timing). Iallafall, kl 9 kom han och hämtade mig och det bar av till honom =) Där satt vi, helt ensamma och drack för oss själva. Vi ringde runt till lite folk och frågade om dom ville va med, men alla tackade nej. Det kändes lite som "De tre vännerna och Jerry", fast det var mer typ " De andra vännerna och vi". Men även fast vi bara var 2 så var det kul ändå. Kom i säng sent och gick upp sent! Kvart i 4 vaknade vi - way to go!
Nästa helg blir det kanske ölprovningen med pizza (hoppas), vi ska bara se hur vi får in lilla mig som inte är 18, yet!

Nu är jag hemma hos pappa igen, har ätit kvällsmat och sånt. Vi kollade på en film som gick på tvn - A guy thing! Nu är det snart dags för Trollkarens hemligheter, jag hoppas verkligen jag får se den ikväll. Men pappa har fått för sig att han ska kolla på X-man. Aah >_< vi får väl slåss om fjärkontrollen. Jag ska fan skaffa tv och boxer på mitt rum, någon som vill sälja billigt? =)

Bye folks!  ♥

090124.

Blondinbella åkte ut från Let's dance igår, yesyesyesyes =)

Igår framåt 11 så kom Jonte, Lukas och Frida hit. Vi kollade på film =) Det blev först Arn - Riket vid vägens slut, (ni som inte sett den läs inte detta - jag gillade inte slutet när Arn dog) Den andra filmen blev Illusionisten - den handlade om en trollkar förr i tiden, som trollade för människorna, men visa av dom hade svårt för att tro på det och trodde han var typ förhäxad och sånt. Och ni vet ju själva att om man var lite konstigare än alla andra förr i tiden så brändes man på bål direkt, för då drog det slutsatsen att man var en häxa. Filmen var iallafall skit bra!

Jag somnade vid kl 2 eller något sånt. Och nu är det dags att gå upp och äta frukost =) Vi hörs sen, kram ♥

Hemma kväll!

Det blir en hemma kväll för mig ikväll. Är inte riktigt sugen på att göra något heller. Det enda jag är sugen på är choklad, och självklart har vi inte godis eller något annat sött här hemma. Men vet ni vad jag hittade? Chokladpudding =) snacka om att jag blev glad. Så nu har jag gjort iordningen den och ställt i kylskåpet + vispat grädde. Mums! Jag kollar också på Let's dance. Jag har redan sagt vad jag tycker om Blondinbella (så henne tar vi inte upp igen), men jag tycker det är kul med den lilla "flörten" som Tony och Magnus har =) ...Och vad sa du att du skulle göra för en åtta...? Haha! Jag ser framemot att se Morgan nu, han är favoriten =)

Jag var duktig idag och städade mitt rum. Fint blev här! Jag har en dålig vana att lägga kläder på golvet, så det fylls rätt snabbt. Men jag ska börja lära mig...Promise!

Nej, nu ska jag gå ner och äta chokladpudding och mysa i soffan. Spara lite energi till imorgon, för då blir det förmodligen fest. Jag hoppas det iallafall =) Take care! ♥

Fredag - finally!

Hejsan!
Idag är det äntligen fredag =) Jag sov jätte dåligt inatt. Klockan 12 inatt började jag kolla på de två avsnitten av Trollkarens hemligheter (som att jag missat det första två). När dom var slut kommer min bror och hans polare Herman hit. In på mitt rum skulle dom och hämta extra täcke och sånt till Herman, sen låg dom och snackade i typ 1 timme. Jag slumrade till en liten stund tills jag fick ett sms framåt kl 5, men istället för att svara på det så ringde jag upp. Det tog 30 minuter! När jag väl skulle försöka sova igen sen, märkte jag att pappa var vaken där nere och han höll på i köket och sånt. Till slut somnade jag! Men det varade inte länge. Klockan 9 vaknade jag av att Herman skulle åka iväg och sen dess har jag varit vaken.
Emme hade sovit dåligt inatt med, så vi bestämde oss för att don't give a damn about skolan idag. Vi hade bara haft idrott ändå, so so what!

Jag och Jonte har precis kollat på en film nu, The Guardian. Den var tillägnad dom som jobbade på USA:s Kustbevakning, som offrade sina egna liv för att rädda andras. Den var jätte bra! Huvudpersonerna var Kevin Costner och Ashton Kutcher. Se den =)

Idag ska jag städa och duscha. Mer är inte bestämt! Vi hörs sen, kramar ♥

Fortsättningen...

Jag läste lite om Christian the lion på internet. Där hittade jag att 1973 var året då dom hade åkt tillbaka till Kenya för att hälsa på honom. 1974 hade en av killarna åkt dit igen, återföreningen var lika kärleksfull denna gången. Men det var det sista någon såg av Christian. Dagen efter så var han helt försvunnen! De räkande dagarna medans det letade efter honom, och efter den 97:e dagen slutade dom.
Det är faktiskt rätt sorgligt! Så jag försöker inte tänka på det så mycket, kollar heller på videon där dom blir återförenade första gången. De är så himla lyckligt!

Ikväll har jag och Jonte (yes, han har kommit hem) varit med pappa och handlat på Maxi. Vi gjorde ett himla bra klipp där! Det är bra att känna folket som jobbar där asså =) haha. Nu är vi hemma igen, maten är inpackad och har ätit kvällsmat. Jag trodde jag skulle kunna vara vaken längre ikväll. För jag börjar ju inte förrän 12.15 imorgon, men jag känner nu att ögonen håller på att gå ihop. Fast pappa har satt på kaffe där nere, så jag blir nog snart pigg igen...koffeinkick you know!

Trevlig kväll people! ♥

Christian the lion

Det går absolut inte att hålla tillbaka tårarna. Men när man ser på denna är det helt okej att gråta!



090122.

Godmorgon!
Jag har sovit hur bra som helst inatt. Jag var inte ett dugg trött när klockan ringde imorse. Men ändå så missade jag bussen kvart över 7. Jag vet inte vad jag tänkte på! Så jag ska ta bussen nu vid 8 istället. Vi har bara svenska idag, sen blir det hemfärd =) Ska försöka hinna med bussen kl 11.

Oj, nu måste jag äta frukost. Tiden bara rinner iväg!
Vi hörs sen! Puss ♥

Semestersvenskar

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Aah >_< jag var så himla trött när jag kom hem från skolan, men jag ville inte gå och lägga mig. För jag tycker inte om när man sover bort dagen! Så jag försökte hålla ögonen öppna ett litet tag, det gick till halv 5 då somnade jag. Men blev väckt 40 minuter senare av att mamma kom. Så det blev inte jätte mycket sömn! Men shit vad trött jag var. Pappa kom vid 6, då åt vi kvällsmat. Och nu är jag ensam hemma, för han skulle åka och basta.

Klockan 8 blir det semestersvenskar. Åh vad jag älskar det programet! Jag skrattade så jag höll på att dö förra veckan. Och så ska jag nog äta lite popcorn eller något annat onyttigt =) Jag längtar enormt mycket till helgen, då kommer min bror hem. Har inte sett han nu på över 2 veckor. Han har inte sett min tatuering än heller. Det är tomt utan honom! + att denne helgen blir vi helt ensamma. Pappa ska till Falkenberg. High five!

Fick mail från "Volbeat" idag. Konserten är flyttad! Fortfarande samma datum och tid som innan, men istället för att den ska vara på Olympen i Lund så är den nu flyttad till Färs & Frosta Sparbank Arena i Lund. Det var så många som ville ha biljetter, så de var tvungen att spela i en större lokal =) Ännu mer folk, ännu mer ös!

Ha en trevlig kväll gott folk, kram ♥

Onsdag

Hejsan!
Det var jätte segt att komma upp idag. Frostiz la sig jämte mig så vi myste ihop oss och då ville inte jag gå därifrån. Men jag var tvungen! Hade matte b imorse. Haha, kände mig värdelös för jag fattade verkligen ingenting. Och jag får inte hellre hoppa av matten för då får jag inte ihop mina poäng tills studenten. Men det är bara att bita ihop!
Nu sitter vi på engelskan, fick precis reda av en i klassen att vi har ingen lärare idag. Hon är på kurs! Jaha, så nu skulle det komma någon och ta närvaro. Sen tänker vi gå! Jag jobbar mycket bättre hemma =)

När jag kommer hem ska jag gå ut med Zolo. Ska sova hos pappa ikväll!
Vi hörs sen ♥

Tog lite bilder igår hos mamma på Frostiz:



Bus med bollen =)

Sängen

Aah, det är verkligen det bästa jag vet! Och nu ska jag kasta mig i sängen och sova =) Det har varit en konstig kväll ikväll. Jag har väl kommit på mig själv lite. Hmm, jag vet inte längre! Jag kan förklara en annan dag, när jag är på humör. Jag måste bara be om ursäkt också, jag var bara tvungen. Så nu vet du också!

Sov gott!

Konstig vän

Jag och Nicke hade en pratstund på msn innan. Där han bland annat råkade vibba mig och skrev: Du ger mig bra vibrationer! Haha, då ville inte jag vara sämre så han fick tillbaka: Jag är stormad av en fångvind. Hmm, dock tänkte ju inte jag på att jag hade vänt på orden. Men vi kom fram till att jag hade kommit på ett nytt ord, en fångvind och det är en vind man fångas av, som typ en liten virvelvind.

Det ena ledde till det andra och jag målade min fångvind på msn och skickade till honom! Blablabla... (vi hoppar några kapitel)... SEN så gjorde han ett konstverk till mig! Såhär blev det:


Det ska nog föreställa mig och mina 3 turkar (S, M och A) i Turkiet. Och off course så säger dom "Bella är bäst" =)

Vill du, ja just du? Vara med och vinna ett fint konstverk av Nicke, som han gör efter dina behov. Så var med och tävla, ni behöver bara svara på en fråga. - Vad är en finsk sommarsoppa? (Svaret hittar du längst ner, bak och fram)







i tnärbmeh dem kirllat gimmolb nE :ravS

Tisdag

Haha, nu är jag hemma från skolan. Skönt med kort dag, men hatar att gå upp tidigt. Fast det var en jobbig lektion. Jag, Emme och Emma skulle ut och leta konstverk i Halmstad, så där hade vi att göra och långt gick vi. Men bra blev det =) Sitter och lyssnar på Volbeat nu =) älskälskälsk. Ska snart ut med  Zolo en sväng! Sen kanske jag ska umgås med någon, om någon inte glömmer mej. Grr >_< tss..

Har inte så mycket att säga nu. Tankarna springer iväg på annat håll.
Men vi hörs sen =) Puss ♥

Vill säga HEEY SÖTBOLL till Nicke som läser min blogg från Thailand. Lyckost!
 

Satan i gatan

Nu är jag skyddad mot Hepatit A&B i minst 6 månader. Ska ta tredje och sista sprutan i oktober när jag kommer hem. Sen är jag skyddad för all framtids tid =) eller något sånt. Skönt! Fast när jag vaknade imorse så trodde jag att jag skulle slippa bli stucken mer på ett väldigt bra tag nu, tills jag fick reda på att jag måste göra ett HIV test. Så jag beställde tid idag, nästa tisdag kl 1. Sen tänker jag fan inte sticka mig mer alltså, då får sjukhuset ta mer blod än vad det behöver av mig på tisdag så dom kan kolla på det nästa gång dom vill ha blod från mig (nej, jag vet att det inte går att göra så, för blir jag sjuk så finns inte sjukdomen i det blodet dom har, men man kunde ju få hoppas).

Imorgon blir det skolan. Ska sätta igång 2 klockor ikväll, och ikväll lägger jag mig x-antal timmar tidigare än igår. Så nu ska jag fan vakna! 4 veckor kvar nu till Sportlovet =) Vissa kanske tycker det låter konstigt att man redan längtar till lovet som att vi bara gått 1 vecka i skolan nu efter jul. Men fatta vad skoltrött jag är! Gå upp i ottan varje dag för att åka till skolan där man får 1050 kr varje månad att leva för. Shit, hur långt kommer man med det liksom? Och så ser man på tvn hur barn i andra länder har det svårt, och dom vill att vi ska skänka pengar hit och dit. Det hade jag gärna gjort med, men jag kan verkligen inte det. Jag har knappt några själv! Istället för att "vissa" personer ska få så grymt mycket lön (även om dom utgör samma jobba som andra) så lägg pengarna på oss ungdomar. "Åk mer buss, ta tåget, det är miljövänligare", Yeah right! Det är ju skit dyrt med, hur i helvete ska vi ha råd med det? Aah >_< ibland försvinner mitt tålamod när jag tänker på sånt här.

Nu ska jag sova och vakna upp glad imorgon! ♥

Måndag - andra sprutan

Hejsan!
Jag vaknade inte av min klocka idag, så det blev ingen skola för min del. Men vi hade bara en lektion idag, så jag missade inte jätte mycket. Jag har precis varit på Apoteket och hämtat andra Twinrix sprutan, 371 kr >_< bajs dyrt. Strax innan klockan 4 ska jag bege mig till Företagshälsan och ta den. Då kostar det 140 kr! Så bye bye 500 kr.

Och inte nog med det, så pratade jag med min chef från Turkiet innan. Då säger han att jag måste ta sånt Aids test pga att jag ska jobba med barn. OK! Och det tyckte han var lämpligt att klämma ur sig nu? Sådär 2 månader innan jag åker. Han sa att han trodde jag visste det. Det är ju inte samma lagar där som i Sverige, vi behöver ju inte ta ett Aids test för att få jobba på dagis precis. Men men, jag ska kolla med min sköterska och se vad hon kan göra, hur mycket det kostar och sånt. Aah >_< ännu mer beskymmer.

Aja, vi hörs sen om jag har armen kvar att skriva med =) hihi. Puss ♥

Hej hej!

Jag har haft en tråkig kväll. Städade mitt rum och sen blev det inte så mycket mer. Ville kollat på Trollkarens hemligheter, men tvn var upptagen av någon som tvunget skulle kolla på National Treasure. För ca 30 minuter sen fick pappa larm (han är brandman, har varit det i 18 år nu). Så han försvann rätt kvickt men hann berätta för mig vad det var för larm, förstärknings larm på brand. Det betyder typ att en annan grupp brandmän har åkt på ett larm och kan inte kontrollera branden själva så de måste kalla in fler + att det betyder att han kommer typ vara borta hela natten. Så nu sitter jag helt själv i huset! >_< i don't like to be alone all the time.

Men det är snart dags för mig att gå och lägga mig. Ska upp om 6 timmar ungefär. Hatar att gå upp tidigt, helgen har gått så himla fort. Imorgon kl 4 ska jag ta andra Twinrix sprutan, så imorgon blir jag fattig med. Ca 500 kr som försvinner på 10 sekunder. Men men, vad gör man inte!

God natt ♥

090118.

Godmorgon!
Jag sov som en stock inatt. Skit skönt! Innan jag somnade läste jag några kapitel i Om jag kunde drömma. Så grymt bra, kan inte lägga den ifrån mig. Endast 3 kapitel kvar nu >_< men sen köper jag andra boken, När jag hör din röst. Jag kommer nog köpa tredje boken Ljudet av ditt hjärta, lagom till när jag flyger till Turkiet. Så har jag något att göra på flygplanen.

Idag blir det en lugn dag. Ska plugga lite (om jag orkar) och städa mitt rum. Skulle egentligen vilja umgåtts lite med någon och få lite sällskap. Men det blir nog inte så =(

Vi hörs! ♥


Mitt nya tillskott i familjen ^^

Lördag kväll!

Ikväll har jag varit hemma och tagit det lugnt. Åt kina mat med pappa och Brittmarie, sen kollade vi på Körslaget och filmen som gick på tv 4. Rätt rolig film, tror den hette typ Duplex. Nu är lördags kvällen slut för min del. Och det är dags att gå och lägga sig och ta igen lite sömn som jag missade inatt. Ska bli skönt att få sova ut =)

Sov gott! ♥

Lördag

Oooh vilket ös det var igår. Och kul var det =) Tack Julia för en underbar kväll som du fixat. Vi kom till Madison vid 10, då gick vi in och sen började vi dansa. Träffade Emma och Josse där också + en massa annat trevligt folk. Blev polare med en av vakterna, haha! Han var en stor biff, men trevlig.

Efter en underbar kväll (och ont i fötterna hade jag med) så kom Billie och hämtade mig. Vi stack hem till han och 3 minuter senare kommer Knodde och Poffe. Billie spelade Ps3 och vi andra satt och kollade på. Kom inte i säng förrän halv 7 på morgonen. Lite segt, och ingen direkt sov morgon blev det idag heller. Sov 6 timmar totalt - way to go bella!

Nu är jag hemma hos pappa igen! Hmm, mer behöver jag inte säga. Han, jag och Britt-marie ska beställa Kina mat ikväll =) Så nu ska jag gå ner och se vad jag vill ha och äta!

Vi hörs sen! Puss ♥

(Jävla fjortis, som inte vet när kroppen säger STOPP till spriten. 14 år och riktigt stupid. Få hjärtsvikt och grejer! Det är kanske inte bara att häva i sig nästa gång?)

Party kväll!

Nu är jag snart klar. Ska bara fixa det sista, sen kommer folket och hämtar mig. Jag tror denna kvällen kommer bli skit bra, vi kommer ha roligt =) Sen Julia bytade skola så har vi inte haft chansen att träffa henne så mycket. Men ikväll då jävlar, nu blir trion hel igen - Julia, Bella & Emme.

Ni får ha en trevlig kväll allesammans =) Det kommer jag ha, inga tvivel om det.

Pussar och kramar ♥

Hemma

Nu är jag hemma igen från skolan. Det kändes inte riktigt lönt att åka dit idag, men såhär kommer det vara varje fredag så det är lika bra att vänja sig. Vi tog bussen till Söndrumshallen, där spelade vi Badminton, sen bussen tillbaka igen och bussen hem =) Så snabbt gick det! Vår lärare var snäll idag, han bjöd alla på läsk för vi var så duktiga ^^

Nu ska jag tvätta och förbereda till kvällsmaten. Ikväll ska jag på 18 års fest =) Julia fyllde 18 i tisdags, och nu har rikemans ungen hyrt hela Madison. Haha, detta kan bli bra! Emme och de gänget hämtar mig vid halv 10, sen bär det av. Skjutsen hem blir antagligen Billie. Vi får se!

Skriver mer sen! Kramar ♥

Ni måste kolla på denna. Bästa låten och den coolaste dansen xD
Det är Animation teamet på Marhaba hotell i Tunisien.


Fredag

Godmorgon!
Jag gick upp kl 10. Har suttit framför tvn och glömde klockan totalt. Bussen går om 10 minuter, så snart måste jag springa. Det var skönt att sova ut inatt, var inte ett dugg trött när klockan ringde. Fredag har blivit min nya älsklings dag i skolan =) pga sovmorgonen. Hihi!

Hade fått ett mail från bossen idag. Han är i Tunisien nu med sin mamma och pappa i 2 veckor. Typ semester! Sen ska han tillbaka till Tyskland igen och jobba 1 månad till. Han skulle ringa mig nu de senaste dagarna, så det kan bli skoj att prata lite med han =).

Nu ska sätta på mig löpa skorna och springa till bussen! Puss ♥

Torsdag

Hejsan!
Vilken dag det har varit idag. Först så hade jag en jätte konstig dröm inatt, den handlade om "Mysteriet på Greveholm". Jag bodde där och spökena var där. Jag och min bror hittade "Ecktoplasma" (Spöksnor) och fick ett hål igenom handen. Crazy crazy! Tog bussen kl 7 till skolan, den var försenad 10 minuter, kom till skolan kl 8 och började med Svenska b. Som tur va hade vi bara 1 lektion idag =) 10.50 tog jag och Emme bussen till Vallås, där bytte vi buss och skulle åka till Grizzly för att fråga om APU-plats. Då är inte han som bestämmer det där, så dom bad oss komma tillbaka imorgon eller ringa. När vi kommer ut så har vi precis missat bussen tillbaka, så vi sätter oss på biltema för att hålla värmen. Nästa buss skulle gå om 30 minuter. Men den var försenad, så där stod vi och frös. Tillslut kom bussen och vi åkte vill Vallås igen, där delade jag och Emme på oss, hon tog sin buss hem och jag tog en buss till stan. Där fick jag stå i 20 minuter och vänta på bussen hem. Aah >_< fatta vad jobbig dag det har varit, jag har åkt 6 bussar och frösit häcken av mig och allt i onödan som att vi inte fick något besked av Grizzly.

Jag var hemma vid 2 och då gick jag och Zolo ner till stan. Sen hem igen! Då kom Billie och drack kaffe med mig =) Kul med sällskap för en gångsskull. Nu hade jag tänkt att gå ner och äta kvällsmat, sen blir det väl hemma kväll. Men jag hoppas inte det! Jag har sovmorgon imorgon, ska ta bussen härifrån vid 11. Så jag kan iallafall sova fram till 10, det är 4 timmar mer än vad jag brukar när jag ska till skolan. Imorgon har vi bara idrott och sen är det hemfärd.

Ja, vi hörs sen. Kram ♥

Tvn...

Idag försvann julen från huset. Fick upp de vanliga lamporna i fönsterna igen, det blev nice =) Efter det så tog jag ett varmt bad och sen kollade jag på "Semestersvenskar", tänkte jag kunde få lite inspiration från dom och se hur det är att jobba i ett annat land och ge service till andra människor. Dom verkade ha jätte kul och jag hoppas jag kommer ha det lika roligt =)

Nu är det dags att sova! Börjar 08.15 imorgon och slutar 11.15 så det är helt ok. Jag och Emme ska åka till Grizzly imorgon och kolla APU-plats, för vi gjorde aldrig det igår. Sen ska jag nog umgås med trevligt sällskap, jag börjar ju inte förrän 12.15 på fredag så jag kan vara upp lite längre!

Sov gott, vi hörs imorgon! Puss och kram ♥

Nej!

Det får inte vara såhär. Det är inte rättvist! Jag kommer ihåg alla minnen vi har, hur kul vi hade det när jag var liten. På varje kalas vi var på så busade alltid vi två. Ett starkt minne jag har är när det var nyårsafton och vi hade en massa gäster här. Och för att tiden skulle gå snabbare bestämde vi oss för att spela "Gris". Där satt jag, du, Jonte, mamma, mormor, Helena, Laila och Lena med kort i handen och försökte koncentrera oss på att se om det var någon som hade fått något och satte upp tummen på bordet. Då smyger du upp din tumme hos personen brevid, så det ser ut som att hon har vunnit och alla flyger upp med sina tummar, men ingen har. Sen skrattade vi så vi nästan pinkade ner oss! =)

Och nu är det såhär. Nu vet ingen om du får stanna kvar hos oss eller du ska flyga upp i himlen. Att vänta på detta beskedet är hemskt. Aah >_< tiden går så långsamt. Don't leave us!

Onsdag

Hej folket!
Nu är jag hos pappa igen. Ska börja städa ut julen idag, och självklart börjar jag med mitt rum =) Fast det enda "juligt" jag har på mitt rum är ljusstaken i fönstret. Det blev inga tomtar hos mig iår, jag var för lat för att plocka fram dom. Så mitt rum kommer gå snabbt! Idag ska jag också dricka varm choklad med grädde, har varit sugen på det ett väldigt bra tag nu.

Sen blir det plugg också. Två arbeten ska in innan fredag, biologi och engelska. Piece of cake!

Vi hörs sen. Ciao ♥


God natt!

När jag kom till Falkenberg hade Micke lagat mat. Eller lagat och lagat, han kan bara göra två rätter. Spagetti och köttfärssås eller makaroner och falukorv. Men idag hade han köpt färdig soppa och värmt. Fusk, om ni frågar mig! Men jag får väl vara tacksam för det jag får.

Ikväll har jag inte gjort så mycket. Kollat kläder på internet, det finns så mycket jag skulle vilja ha! Får se nu efter jag bokat biljetten om jag får råd med något litet =) Annars ikväll har jag och mamma tävlat i Lips för att få tiden att gå. Gissa vem som vann? Helt riktigt, jag! Men mamma var duktig hon med.

Nu ska jag avsluta kvällen med att gå och sova. Imorgon ska julen ut från huset hos pappa! Så har lite att göra när jag kommer hem imorgon, men slutar 11.15 imorgon med, har ingen engelska.

God natt ♥

Tisdag

Kollade på kläder igår kväll innan jag somnade, så det blev sent. Men jag hittade ett par jeans som jag verkligen verkligen verkligen vill ha. Dom är så grymt snygga så det inte går beskriva! Koom ti mamma.. ! Men priset och jag går inte riktigt ihop =( 999 kr, och det har jag ju inte råd med nu när jag ska boka min biljett. Uuuh >_<

Idag på förmiddagen hade vi Estetisk verksamhet, rätt kul. Slapp tänka på en massa plugg ett tag iallafall. Slutade tidigit idag ju =) då gick jag hem och la mig. Jag var verkligen skit trött och jag är det fortfarande. Men jag får inte sova mer nu, pappa kommer snart hem och jag ska diska snabbt upp lite efter mig. Jag åker till Falkenberg lite senare, jag kom på att jag inte ville vara ensam ikväll.

Vi hörs sen, pussar ♥

Tv kväll

När jag kom till Falkenberg blev jag överfallen av en väldigt överlycklig vit hund, min favorit tjej Frostiz =) Har inte sett henne på 3 veckor, som att jag tillbringat mitt lov i Laholm. Vi låg och pussades i sängen innan ^^ mys. Tills hon fick tag i mina sockar och försökte springa iväg. Busunge!

ikväll har jag fika med mamma och Micke, kollat på Sjön suger och spelat Lips. Snart är det dags att borsta tänderna och gå och lägga sig, börjar kvart över 8 imorgon men slutar 11.15 =) Då ska jag och Emme ta bussen till Stenalyckan och kolla praktik på Grizzly, vi kom på att vi ville praktisera någonstans där det fanns djur.
Imorgon kväll får jag välja mellan att åka till Falkenberg eller vara ensam i Laholm! Hmm, svårt beslut. Det märker jag imorgon helt enkelt.

God natt ♥


Frollminator.

En nos!

Jag blir överfallen med pussar.

Måndag - skolan

Häj!
Det var jätte jobbigt att gå upp imorse, även fast jag la mig vid 10 så somnade jag inte förrän 12 och jag vaknade upp några gånger under natten. Men jag tror jag kommer sova mycket bättre inatt för nu är jag trött!
Skolan var väl helt ok idag. Segt på morgonen pga att läraren vi hade själv gäspade och verkade inte alls intresserad av det han lärde ut, så jag och Emme stack till studie rektorn och frågade varför vårt schema krockar på onsdags eftermiddagarna. Vi ska ha engelska B och Små företagarna samtidigt, vadå vill dom att vi ska dela på oss? Benen går åt ena hållet och kroppen år det andra. Never! Men det roliga va att dom inte själva sett att det krockade, så dom blev lika förvånade som oss, men lovade att fixa det till på onsdag. På eftermiddagen hade vi Biologi med den absolut skönaste läraren på skolan, han är så shysst. Det var skönt att träffa Emme igen iallafall =) och as usually fikade vi på Espresso house.

Såhär kommer det se ut för mig framöver:
Vecka 3-7 - Skolan
Vecka 8 - Sportlov
Vecka 9-10 - Skolan
Vecka 11-13 - APU
Vecka 13 - Fredag 27 mars - Turkiet =)

Det kan nog bli rätt bra ändå! Nu är jag hemma igen iallafall. Hörs sen, kramar ♥

Motion

Har varit och mött pappa nu med hunden. Han kom med tåget från Falkenberg! Usch, det var långt att gå =( Tog 1 timme typ. Men skönt va det, fick mycket frisk luft och Zolo blev glad, han sprang som en galning fram och tillbaka och rullade sig i gräset. Det såg jätte kul ut =)

Nu ska jag hoppa in i duschen och värma upp mig. Efter det blir det fika med pappa och sen ska jag gå och lägga mig. Börjar kvart över 8 imorgon, uuh >_< vad tog det häärliga lovet vägen? Men jag och Emme kollade vårt schema innan, har bara fulla dagar på måndagar och onsdagar. Tisdag går vi till 11.15, torsdag - 11.15 och fredag börjar vi 12.15. Synd att klaga =) och om 1 månad är ett sportlov. Haha motherfuck va skönt!

Sov gott, Arrivederci! ♥

Söndag

Vilken konstig dröm jag hade inatt. Kan inte riktigt berätta vad den handlade om, men usch va det =( Jag vaknade för ungefär 1 timme sen. Då gick jag ut med hunden och sen åt jag frukost.

Idag har jag inget planerat mer än att jag ska möta pappa och sen samla ihop alla böcker och sånt från skolan, så jag vet vart dom är imorgon när jag ska dit. Skönt att jag bara går i 2 månader till, jag tror det kommer gå rätt snabbt =) ska ha möte med banken nästa vecka och sen bokar jag min biljett, finally!


Macken

Jag började kolla på Macken innan. Jag vet inte om alla ni vet vad det är för något, men det är en serie som gick för några/många år sedan. Det handlar om två bröder, Roy och Roger, som har en mack ihop. Den är så jävla klockren! Är man ledsen en dag så är det bara att sätta på den, för guuud vad man skrattar =)

Jag hann precis kolla klart på avsnitt 4, när jag blev hämtade av Mr. B. Vi åkte hem till honom och skulle se om det gick något bra på tv, vet ni vad vi hittade? Transformers =) B hade aldrig sett den förr och jag tycker den är grymt bra så det fick bli den.

Nu ska jag sova! Skulle ju egentligen vända tillbaka dygnet ikväll, men som ni ser så blev det inte så. Och jag själv är inte förvånad. Ska ställa klockan på 12 imorgon, sen vid 7 ska jag och Zolo gå och möta pappa, han tar tåget från Falkenberg imorgon kväll. Efter det går jag nog och lägger mig, så jag orkar upp till skolan på måndag.

Sov gott, kram ♥

Lördag

Igår var jag hemma och kollade på Let's Dance och efter det kom Terminator 2. Vid halv 1 på kvällen fick jag trevligt sällskap =) Fast jag blev rädd när det knackade på dörren så sent på kvällen. Jag kom inte i säng förrän kl 3! Och nu är det dags att vända rätt på dygnet, med tanke på att skolan börjar på måndag. Så ikväll ska jag lägga mig tidigt och sova ut ordentligt.

Pappa och det gänget var här en stund innan. Dom hade sovit hos min bror i Ljungby, för att se hur han hade det. När dom kom hit så drack vi kaffe och sen körde dom igen, för dom ska till Falkenberg. Så jag är ensam ikväll igen, men det gör inget. Jag ska äta Taccopaj =) favoriten.

Min tatuering läcker fint. Det har blivit en ruva på den nu, så det är bra =) Min tatuerare sa att det skulle ta ca 2 veckor innan den var läckt. Jag älskar den, jag kan inte sluta att titta på den i speglen varje gång jag är på toan. Den är en del av mig nu!

Vi hörs sen, kram! ♥


Det är väldigt svårt att fota sig själv i nacken, så det fick bli så bra det blev.

Let's Dance

Vafan gör blondinbella i Let's Dance? Vem kom ens på tanken att ringa till henne och fråga om hon ville vara med? Jag hoppas verkligen hon åker ut nästa vecka. "Hej, kolla på mig. Jag är blond, jag har över en halv miljon läsare varje dag... blablabla.. dom kommer rösta på mig". ELLER HUR! Det är därför du ligger sämst till nu? Shit, gå och dra något gammalt över dig.

Halmstad

Halv 4 idag kom mamma och hämtade mig, då drog vi till Halmstad och shoppade. Jag köpte ett linne på H&M, jag tog en jätte stor storlek för att jag vill att det ska vara lång och pösigt i ryggen, och sen smink på Kicks! Mamma hittade en jätte söt mössa på H&M och en tröja i en härlig blå färg på Cubus. Efter det gick vi och åt på Mc Donalds för att tiden skulle gå innan min buss kom. Sen tog jag bussen till Laholm och mamma körde till Falkenberg. Det var en jätte mysig eftermiddag även fast det var tråkigt väder!

Nu är jag ensam hemma med hunden. Så ikväll blir det nog att bara sitta hemma och mysa!


Mamma

Du vet hur mycket du betyder för mig. Jag hatar att du bor 7 mil här ifrån. Visst det tar 40 minuter med bil, men ibland önskar jag att du var "the girl next door" så vi kunde ha våra underbara kvällar tillsammans där vi pratar om allt. Ändå är jag glad över skiljsmässan för den gjorde så att du och jag kom närmre varandra, annars hade vi nog inte haft den kontakten som vi har idag. Jag är tacksam för allt du gör för mig och ställer upp i vått och torrt. Du accpeterar det mesta och jag hatar att jag gjort dig ledsen några gånger i livet. Du är verkligen min bästa vän och jag älskar dig över allt annat på hela jorden! Jag njuter av varenda sekund jag spenderar med dig.

Du är the world's greatest mom! ♥


Kärlek !

Ingen störm - ingen värme.

Jaha, vid typ kvart i 6 ikväll så dog allt i vårt hus förutom i köket. Alla lampor, pannan och alla element. Pappa kom hem och ringde runt till vår elbolag, men de jobbar bara på dagtid. Så nu vet vi inte hur vi ska få ström! Tvn kan man klara sig utan en kväll, men värmen? Det ser ut som att vi får sova hos någon annan ikväll för att inte frysa ihjäl. Annars så får jag ta täcket från min brors rum, så har jag iallafall två. Nu när jag är sjuk med så fryser jag extra mycket!

Vi får se hur denna kvällen slutar! Jag sitter just nu och spelar Game boy med mina styvsystrar jämte värmeljus. Man måste ju sysselsätta sig med något när man inte har ström. Och datorns batteri dör snart =( SnYfT !


Torsdag - sjuk

Inatt vände och vred jag mig 1000 gånger. Jag ville inte sova på ryggen pga tatueringen, och när jag låg på magen så rann näsan och jag låg inte bekvämt. Så allt blev bara kaos! Gick upp vid 8 och hämtade något att dricka sen la jag mig i sängen och kollade på det sista avsnitten av O.C säsong 3. Efter det kunde jag somna igen, finally! Och jag vaknade nu.

Jag är jätte förkyld, ser ut som Rudolf med röda mulen =( och hostar gör jag stup i kvarten. Aah, det var inte alls längesen jag var sjuk. För 1 månad sen låg jag hemma i 5 dagar pga samma sak. I hate it!

Asså vet ni? Min ena blomma jag har i fönstret, den rör på sig O_o - Jag skämtar inte! Den har gjort det i några dagar nu. Jag vet inte om det är som den växer, men kan den verkligen växa hela tiden? Eller det kanske står ett spöke precis där framför den som gör det. Who knows! För det är inget som blåser på den eller nånting. Hmm, konstigt växt!

Ciao ♥

Tatueringen

Mamma kom och hämtade mig halv 2 idag. Då bar det av till Gislaved! Vi var framme vid kvart i 4. Då kom Lollo (tatueraren) ut och möte oss. Stört skön kille! Han va inte så bra på "pepp talking" för han gillade att skrämma upp sina kunder och sa att det var dags för tortering. Sen börjades det!
Visst det kändes, det var inte jätte skönt men det var en sån smärta som man kunde stå ut med. Han frågade hela tiden: - Hur går det gumman? Du är bossen, vi tar en paus när du vill.
Det var skönt att han brydde sig. Men vi körde på hela tiden så den blev gjord någon gång! Jag blev jätte nöjd med resultatet =) Och tro mig, jag kommer komma tillbaka till honom och göra tattoo nr 2.




Reslutatet <3

Onsdag - tattoo

Godmorgon!
Jag stack aldrig till Falkenberg igår. Jag stannade kvar hos pappa och dom i Laholm! Gjorde inte så mycket igår, men jag umgicks med trevligt sällskap =)

Mamma ringde och väckte mig nu. Jag skulle kunna sova 4 timmar till känns det som. Är verkligen skit trött! Kunde inte somna igår när jag kom hem pga att jag börjar bli sjuk. Hostar och det gör jätte ont när jag sväljer =( Men jag måste verkligen gå upp nu. Ska äta frukost och duscha, och så vill jag inom Halmstad och shoppa en runda innan det blir tattoo dags. Har inte en aning om vart det ligger heller! Så det ska bli kul och se om vi kommer rätt.

Ha en bra dag! ♥

Tisdag

Ååh, jag somnade inte förrän typ kl 3 eller 4 inatt. Har ju börjat kolla på O.C säsongerna, och det går liksom inte att släppa. Men hade jag inte börjat så hade jag suttit hemma varje kväll och inte gjort något, men nu har jag iallafall något att sysselsätta mig med.

Igår hos farmor och farfar så var det jätte trevligt. Vi hade ju bestämt att när spriten åker fram så åker vi därifrån. Men nej! Vi hann knappt komma innanför dörren till huset förrän spriten skulle fram. Det var jätte god mat och efterrätt =) Farmor hon kan hon. Det slutade med att alla blev jätte fulla och försökte överrösta varandra! Då bestämde vi oss för att åka hem.

Idag ska jag städa och sen åker jag till Falkenberg. Min bror åker till hans lägenhet idag med =( han börjar skolan imorgon. Imorgon efter jag varit och tatuerat mig så vill jag tillbaka till Laholm igen. Men vet inte om det går! Vi får helt enkelt se imorgon när det är "another time, another place".



Turkiet, vill tillbaka... Eller just det, jag ska ju tillbaka  =)

Måndag

Hejsan!
Vaknade framåt kl 1 idag. Det blir bara tidigare och tidigare, haha! Tycker synd om dom som får gå upp kl 6 på morgonen för att jobba, och vi som har lov sover fram till eftermiddan och säger att det är tidigt =)

Idag blev biljetterna hämtade till Volbeat. Längtar ännu mer nu, det ska bli så kul!

Klockan 6 ikväll ska vi upp till farmor och farfar och äta mat. Släkten kommer dit! Så nu ska man sitta där och va trevlig ett tag. Men tiden går rätt snabbt! Jonte och jag sticker kanske lite tidigare, det brukar oftast bli så när spriten åker fram. För då betyder det att man inte kommer där ifrån på ett väldigt bra tag.
Efter jag varit där så har jag inte en aning om vad jag ska hitta på. Men det märker vi nog!

Ha en trevlig måndags kväll everybody! ♥


Biljetterna till Volbeat - 7 mars 2009 Olympen, Lund.

Söndag

Hej på er!
Vilken seg dag det har varit idag och jag har inte gjort någon nytta alls. Inatt blev jag väckt av att min bror ringde mig, han stod med bilen på infarten till huset och kom inte ut. Låset till dörren hade frösit fast, så jag gick ut och försökte hjälpa honom. Jag stod där och ryckte men inte fan fick vi upp dörren, så då provade jag passagerar dörren och efter några ryck gick den upp. Sen gick jag in och la mig igen!
Jag vaknade klockan 2 idag, gick upp och åt frukost och gick sen tillbaka och la mig i sängen där jag legat fram tills typ nu.

Är verkligen jätte seg idag. Vet inte vad jag ska hitta på ikväll! Pappa kommer hem vid 10 och han förväntar väl sig att jag ska vara hemma. Men det kanske inte blir så! Fast det är en stor chans att det blir så, men man kan alltid hoppas. Jag har en vecka på mig att vända tillbaka dygnet. Så jag tror jag fixar det! Skolan börjar den 12:e och då är det dags för verkligheten igen. Men bara i 2 månader! Jag kommer ha ett härligt långt sommarlov =)


Fattig?

Det blev som förväntat. Jag satt hemma ikväll! Men det gjorde inte så mycket. I för sig så är klockan bara strax efter 10, så who knows, någon sötboll ringer kanske och vill umgås... or not!

Jag åt pizza innan med brychan och hans polare. Min älsklings pizza, kebabpizza med pommes och extra hot vitlökssås. + cola till det! Efter maten gick jag upp till datorn. Jag hittade en ringsignal på nätet, det är den som finns med i The Ring filmerna, när hon ringer och säger "...in 7 days...". Och nu har jag den som ringsignal. Fatta att jag kommer bli grymt skraj när någon ringer till mig nästa gång. Ingen har gjort det än så länge, men tänk inatt. Fyfan! Kanske lika bra att sätta den på ljudlöst.

Jag skrev ut min tatuering innan =) grymt snygg. Jag älskar den bara mer och mer. Skrev ut den i två olika storlekar, det skiljer inte jätte mycket, den stora är pyttelite längre och högre. Jag vet inte riktigt vilken jag ska göra. Men jag har ju som sagt till på onsdag att bestämma mig. Shit vad jag kommer bli fattig denna månaden, och den har precis börjat. På måndag ska jag hämta biljetterna till Volbeat, sen onsdag är det tatuering och sen någon gång nästa vecka ska jag boka min flygbiljett. Bella is going to be poor... NEVER! Jag spenderar iallafall dom på något jag tycker är viktigt.

Sweet dreams! ♥


Lyssna på underbar musik från volbeat här!

Lördag

Hejsan!
Igår vid kl 10 åkte jag till Borås. Det var dryga 3 timmar innan vi kom fram, men fram kom vi =) Verry nice, fågelbajs!

Kom hem kl 12 idag. Då gick jag direkt upp och la mig. Sov till klockan 4, det var väldigt skönt. Efterlängtade säng! När jag gick upp så åt jag och min bror mat, eller också kallad "frukost". Och nu är jag tillbaka där jag började, i sängen. Känns inte som att jag kommer lämna den mer ikväll. Om jag inte får ett väldigt bra erbjudande för att lyfta mig, hehe!

VI hörs!  ♥

Volbeat - 7 mars 2009

Idag bokade jag biljetterna till Volbeat. Dom spelar på Olympen i Lund den 7 mars. Och detta var min tidiga födelsedags present till min bror =) Jag överraskade honom! Han fattade först inte, men sen så. Jag bara : Vi ska åka och kolla på dom! Han bara: Va? Ska vi! JAAAA!!!
Skönt att det blev en lyckad present. Jag längtar skit mycket dit. Ska verkligen bli roligt att titta på dom, och särskilt få dela det med min bror =)

Ikväll åker jag till Borås. Så detta blir det sista inlägget för ikväll! Jag skriver imorgon när jag kommer hem.

Puss ♥

Fredag

Hej!
Det blev inte så mycket mer skrivande igår på bloggen märkte jag. Men jag har en bra ursäkt, - Jag var inte hemma! Och jag har inte riktigt förstått mig på "mobilbloggar" än.

Iallafall, så igår var jag jätte rastlös. Jag hade inget att göra och kunde knappt sitta still. Så jag gick och duschade och sen gick jag bort till shell macken. Där jag blev hämtade av ingen mindre än Mr. B. Vi åkte till Mc Donalds och köpte mat, sen åkte vi hem till honom och åt och började kolla på filmer. Vilket vi är väldigt bra på! =) Det blev Transporter 1, 2 och 3. Så grymt bra! Efter 1:an så blev det efterrätt, GB glass egna Rocky road. Jätte mumsigt! När vi kollat på filmerna så spenderade vi resten av kvällen till att prata. Sen var det dags att stupa i säng!
Imorse när vi vaknade (på eftermiddan) så spelade vi lite på hans PS 3. Skit kul! Man gör sin egen gubbe och så går man runt och snackar med människor. Jag spelade schack med en toffel, så hade han bara sin kung kvar och jag hade kungen, damen och två bönder. Då sticker han från spelet O_o . Fett dålig förlorare! Jag och Mr. B blev skit sura. Vi skickade ett personligt meddelande till honom, då kallade han oss för mongo! Haha. Mongo va det ja!
Jag hade en underbar kväll, som vanligt när jag umgås med honom. Han är min egna personliga dos av heroin. I love you biiatch ♥

Jag kom hem för typ 1 timme sen. Då åt jag kvällsmat med pappa och Jonte! Pappa ska snart bege sig till Falkenberg igen. Så jag och Jonte blir ensamma hemma i några dagar till. Är faktiskt rätt skönt ibland! Då får man ett eget ansvar och man får sköta sitt.

Ikväll har jag inte en aning om vad jag ska göra. Kanske ska åka med Jonnie i lastbilen till Borås. Jag vet inte riktigt. Jag ska nog snart gå och duscha iallafall och sätta på mig joggingbyxorna =) Sen tar vi kvällen som den kommer. Jag fick 1 kg choklad av Mr. B innan jag åkte hem idag. Yummie!


Kvällen är räddad =)

2009 !!!

Godmorgon!
Hade ni en bra kväll igår? Jag hoppas alla har sina fingrar kvar. När jag stod ute och kollade på alla raketer, så var det typ 50 pers på gröningen bakom vårt hus. Visst, dom sköt jätte fina raketer, ingen talan om det! Men dom brydde sig dock inte riktigt vart dom flög. Man hörde att glas krossades! Det är väl så att där spriten åker in åker vettet ut.

Jag hann ta några bilder igår på raketerna. Jag tänkte jag skulle lägga upp dom finaste =)
Jag skriver mer senare! Kramar ♥






Välkommen år 2009 !!!

RSS 2.0