Happy new year!

Gott nytt år allesammans =)
Jag hoppas alla ni där ute gör något riktigt kul ikväll. Jag har tydligen blivit bort glömd... O_o Haha!
Jag får se om jag orkar skriva mer senare. Spräng nu inte av händerna på er och sånt där. Trevlig kväll!

2009 - here we go! ♥

Onsdag - sista dagen - nyårsafton

Godmorgon!
Ja, så kan man just sumera denna dagen. Den 31 december 2008. Tänk att detta är sista dagen på detta året! Imorgon när man vaknar upp så är det ett nytt år. Men inte för att jag tror att man kommer märka någon skillnad. För imorgon när man vaknar upp kommer det fortfarande iskallt och skit väder. Man hade ju hoppats att det hade kunnat vara solsken och lite varmare för att hälsa det nya året välkommen. Eller solsken på årets sista dag? Som vi aldrig kommer  få uppleva igen. Men nejnej, dream on.

Igår var jag ensam hemma till klockan 1. Jag kollade på Twilight och sen en annan vampyr film som gick på tvn, tror den hette Salem's lot. Den var inte alls bra! Twilight är mycket mycket bättre. Men är det någon mer än jag som inte tycker att Twilight är en skräckfilm? Vilket den ska vara. Jag tycker inte ens den är lite hemsk när Bella är med James i balettstudion. Men jag älskar den filmen.
Iallafall så kom Jonte hem vid kl 1, sen kom Poffe strax efter honom. Då spelade dom x-box och jag åt glass =) Sen blev klockan 3, då gick jag upp och läste lite. När jag la ifrån mig boken ringer Billie. Vi pratade i typ 20 minuter, sen beställde han väckning idag. Jag skulle ringa när jag gick upp! Vilket jag har gjort, men han ville snooze:a, så jag ska ringa igen om 20 minuter. Är det någon mer som vill ha väckning imorgon eller en annan dag? Så är det bara att höra av sig till mig, jag gör tydligen allt gratis nu med. Haha!

Vi hörs! ♥

Efter...

Efter barnpassningen var jag rastlös. Så jag satte mig här vid datorn och gjorde en South Park gubbe till =) Fast, denna gången är det hur jag kommer se ut efter jag varit i Turkiet i 6 månader. Haha! Ni får själva titta och avgöra.


Haha, erkänn jag kommer bli söt ? =)

Puss ♥

Tisdag

Hej bloggen!
Allt bra med er? Jag tror jag mår bra, jag är precis nyvaken så jag har inte känt efter än. Men hungrig är jag, så det ska bli skönt att gå upp nu och äta frukost =)

Jag har två små trollungar som väntar på mig där nere, är ju som sagt barnvakt fram till kl 3.  Så jag får väl gå ner och sysselsätta dom också. Men det är ju bra övning, med tanke på att jag ska leka med barn varje dag i 6 månader.

Jag hittade en jätte cool sida igår på internet. Man kan göra sin egen South Park gubbe.
Jag ser ut såhär:

Vill ni också göra er gubbe, så kan ni göra det här!

Enjoy ♥

Ingen rubrik!

Jag satt hemma ikväll, som jag egentligen inte ville! Men det fick bli så ändå. Läste lite (eller rätt mycket) i min underbara bok och så pratade jag typ i telefon halva kvällen. Varför fuckar allt sig nu? Aah >_< dumma känslor. Jag hoppas dagen imorgon blir bättre!

Imorgon när jag vaknar ska jag vara barnvakt fram till klockan 3. Sen har jag inget planerat. Pappa och dom åker till Falkenberg och ska fira nyår där och min bror åker till Ljungby imorgon eller på onsdag för att fira nyår där. Och sen har vi mig, som för första gången i mitt liv förmodligen ska sitta helt själv på nyår. Om det nu blir så (vilket är typ 80 % säkert) så ska jag nog gosa ner mig under mitt täcke och kolla på en film, sen gå och lägga mig. Jag känner inte för att stå ensam ute kl 12 på natten och kolla på raketer. Nej, jag har nog redan somnat vid det laget!

På tal om sova, det ska jag göra nu! Kramar ♥

Baconplättar...

...aa, det var just det vi åt till kvällsmat! Vanligt folk gör pannkakor och sånt, men vi gör baconplättar. Hmm! Men gott va det. Jag hade socker på mina, resten av familjen hade lingonsylt. Det går nog bra vilket som!

Det blev lite ändrade planer idag. Ringde till en tatuerare i Gislaved, jag fick komma den 7 januari =) Wiiie, jag behöver inte vänta så länge. Det är redan nästa vecka! Here we go, tattoo number 1.

I have no idea vad jag ska göra ikväll. Ännu en hemma kväll? I don't hope so. Kan någon ringa och rädda mig?

Puss ♥

Måndag

Godmorgon!
Jag har sovit som en stock inatt. Jag har inte ens drömt något! Fast jag vaknade x-antal gånger framåt halv 10 tiden imorse. Då fick min bror sms, han hade en hög konstig signal som hördes enda till mitt rum. Sen börjar hans väcka klocka ringa, men han hörde inte den, så efter 5 minuter gick jag in och stängde av den (fast jag var nära att kasta den i golvet eller något). När jag äntligen sen lagt mig i sängen igen och försökte somna om, fick han sms igen! Grrr... Jag kunde iallafall somna om igen, och nu har jag vaknat =)

Nu är det snart dags för frukost!

Godnatt!

Jag fick se slutet av Sagan om det två tornen, när jag säger slutet menar jag 25 mintuer. Lyckat! Sen började jag och Brittmarie och snacka om det gamla julkalendrarna som gått. Vi kom fram till Mysteriet på Greveholm är bäst, sen kommer När karusellerna sover och sist Diselråttor och sjömansmöss.
Och nu är det dags för mig att sova! Positivt eller negativt att somna själv? Ja ni, både och tror jag. Det var skönt att kunna prata med någon innan man somnade, men det finns nog inget som slår att lägga sig själv i en stor säng och gosa ner sig i ett tjockt täcke =)

Imorgon är det inget planerat förutom att jag ska göra pannkakor med Brittmarie på kvällen och så ska jag nog ta ett varmt skönt bad. Det är så grymt kallt ute den här tiden på året! Så man måste få upp kroppstemperaturen på någotvis. Imorgon ska mamma också ringa till en annan tatuerare, för jag känner på mig att han jag redan har bokat hos kommer avboka mig, han är dock väldigt känd för att göra det! Vi får se vad den andra tatueraren säger.

Sov gott allesammans! ♥

Underbar musik från Volbeat, lyssna här!

Tidig födelsedags present

Det är ju såhär att jag åker den 27 mars, och min bror fyller 20 år den 12 april. Vi har aldrig missat varandras födelsedag innan, men nu ska det bli den första. Men jag har kommit på världens bästa present till honom, som han ska få i mars. Jag kan inte säga det här, men det är något både jag och han kommer uppskatta. Vi ska åka en liten bit, men det kommer det vara värt. Jag ska bara vara snabb nu efter nyår, så ingen annan tar dom förre mig =) hihi.. Spännande va?
Jag vet en till som är galen i detta, kanske ska fråga honom med om han vill hänga med?! Desto fler, desto roligare =)

Nu ska jag gå en runda med Zolo. Skriver mer senare, för jag ska tydligen sitta hemma ikväll =( usch, vill inte det!

Kramar ♥

Söndag

Då var det söndag! Det är skönt att veta att det är måndag imorgon och veta att man inte ska till skolan, tack vare detta underbara lov =)

Igår åkte jag till Billie. Kom dit vid 9, han satte sig vid datorn och jag fick se slutet på Harry Potter filmen. Sen bytade jag till Sagan om ringen, då kom han också och ville titta. Han hade typ aldrig sett den, så jag fick sitta och berätta vad alla gubbarna hette och sånt. Men han tyckte det var spännande till slut! Efter den filmen blev det ytterligare en film, Crank. Handlade om en kille som blivit förgiftade i sömnen av något kinesiskt skit av en "maffia". Och det enda som höll honom i liv var hans adrenalin, så han gjorde en massa sjuka grejer. Men den var värd att se! Vi kom nog inte i säng förrän kl 5. Men det var skönt att kunna gå och lägga sig i en säng direkt, istället för att han skulle sitta och köra hem mig så sent. Det var en stört skön kväll =)

Idag gör jag inte så mycket. Kom till pappa för typ lite mer än 1 timme sen. Jag tror jag ska lägga mig och läsa lite och ta det lugnt! Jag ska nog inte göra något ikväll, även fast jag vill. Yeah yeah!

Vi hörs sen, ha det bra! ♥

3 månader kvar

Idag är det exakt 3 månader kvar tills jag åker till Turkiet =) Guud vad härligt! Om vi skruvar fram tiden 3 månader, så vid den här tidpunkten just nu sitter jag på planet mellan Istanbul och Antalya som lyfter om 6 minuter (19.10). Jag längtar så otroligt mycket nu! Visst, 3 månader är mycket men med tanke på att när det bestämdes att jag skulle jobba där så var det 6 månader kvar. Så tiden går, sakta men säkert =)

Ikväll ska jag nog hem till Mr. B. Om vi får tag på en bil, förstås. Men vi håller tummarna! Jag vill grymt gärna se Harry Potter som går på tvn nu (Robert Pattinson - han som spelar Edward Cullen i Twilight är ju med), men tvn är upptagen =( Så jag får förmodligen ladda hem den. Men men!

Ni får ha en trevlig kväll allesammans! Jag har designat om min blogg lite, men det tar nog ett tag innan ni också kan se den. Kanske imorgon!

Puss ♥

Lördag

Godmorgon! Jag förstår inte riktigt varför jag är vaken nu, eller vaknade nu. Min bror kom hem vid halv 5 inatt, då gick han in till mig och frågade mig kan du väcka mig kl 11 imorgon, om jag själv var vaken då! Och tio i 11 vaknade, skit trött men det var precis som att min bror hade ställt ett alarm i huvudet på mig inatt när han sa det. Men jag hoppas jag snart kan somna om, annars ska jag läsa lite =)

VI hörs! ♥


Frostiz

Zolo

Jaha!

Jag gjorde inte så mycket ikväll, det var planerat. Jag gick till stan en runda med Zolo och tog ut pengar och köpte "behov". Sen när jag kom hem kollade jag och pappa på körslaget. Falkenberg (Team Wells) ligger bäst till =) det var väntat, haha. Sen kollade vi på Gladiator. Tycker den filmen är bra, men dock rå + att den har ett sorligt slut. Efter det kom Simon en runda, vi stod utanför och snackade. Rätt trevligt faktiskt, men kallt! Kan det inte börja bli lite plusgrader snart?

Imorgon blir 3 till 6. Ja, imorgon blir vi familjen Taikon igen. Pappas tjej och hennes barn kommer! För min del imorgon blir det att duscha och sen umgås med Mr. B. Det blir nog att "spend the night" där. Jag orkar inte komma hem framåt 4 på morgonen. Då kan jag fan lika gärna sova där! Vi får väl se...

Nu ska jag krypa ner i mitt värma täcke och sova. Jag fryser rätt mycket, som att jag stod utanför och pratade med Simon i typ 45 min. Så det ska bli skönt att få upp kroppstemperaturen igen =)

Sov gott! ♥

Om jag kunde drömma

Jag är helt besatt. Har nu läst 114 sidor i boken och det tar emot att lägga sig ifrån den. Tur att jag såg filmen först, för nu kan man se omgivningen, miljön och alla människor i boken har fått ett ansikte. Den är verkligen så grymt bra! =)
Det kanske inte blir Billie ikväll, vi får se. Jag har precis tagit på mig mina nya gråa joggingbyxor och I don't mind att spendera kvällen med boken i handen och varm kopp choklad =)


Fick även ett erbjudande med i boken, "Gå 2 på Twilight bion för 140 kr". Det hade jag och Simon tänkt utnyttja på måndag eller tisdag nästa vecka.

Annandag jul

Idag händer det nog inte så mycket. Eller det får inte hända så mycket. Jag är helt  slut i kroppen, somnade inte förrän vid kl 4 inatt. Hungrig är jag också! Just nu känns det som att jag skulle kunna ligga i soffan hela dagen och bara äta, utan att tänka på att bli tjock. I don't mind! Men nää, efter 2-3 mackor nu på morgonen kommer jag bli hur mätt som helst.

Väldigt trevligt hos Billie igår som sagt. Vi kollade på rätt många olika filmer. Typ Ondskan, Pirates of the Caribbean 2... sen kommer jag inte ihåg vad de andra hette! Opps =)

Billie: Vilken film vill du se?
Bella: Den är inte inspelad än! (Då tänkte jag på New Moon)
Billie: Men jag har en filmkamera, så vi kan bara gå in i sovrummet...
Bella: O_o WTF?
Biliie: Nehä, vi har inte samma smak vi två.

Haha! Ibland kan man undra...

Klockan är mycket...

Ojdå! Nu är klockan mycket. Men trött är jag inte. Jag har varit hos Billie fram tills nu. Han hämtade mig kl 7 och sen dess har vi varit hemma hos honom, kollat på filmer, pratat och allmänt umgåtts =) Lika kul som vanligt! Imorgon kväll blir det nog the same place at the same time. Det är lika bra, har man kul så ska man fan umgås! That's that.

Nu ska jag snart stupa i sängen. Jag vet inte om jag "vågar" ta fram boken "Om jag kunde drömma" och fortsätta läsa i den. Jag har läst över 40 sidor i den på typ 30 minuter idag. Det står faktiskt på baksidan av den "Varning: vansinnigt beroendeframkallande!". Så jag får väl skylla mig lite själv om jag börjar läsa nu och inte kan sluta!

Godnatt allesammans, kramar ♥

Juldagen

Godmorgon! Jag har sovit i över 12 timmar. Jag tror jag fattades sömn. Sen hade jag en skit konstig dröm =/ men den var ändå rätt bra, så när jag vaknade och den försvann ville jag somna om igen. Men det  gick inte! Drömmen handlade typ om att jag och en kompis var utomlands och så hamnade vi på ett stort äventyrsland, där blev vi kompisar med värsta gängen och vi skulle rädda en späckhuggare som blev misshandlad. Det var inte så lätt, för var vi än gick så raggade de utländska killarna som jobbade på hotellet på oss, och man kunde ta en hiss upp till sina rum, men för att komma ner var man tvungen att åka en jätte jätte lång vattenrushkana... Haha! Ja, det var väl lite kortfattat av vad som hände.

Idag har jag inte en aning om vad som händer. Ska nog bara ta det lugnt! Ikväll ska jag höra av mig till Mr. B (han var här igår och fick sin julklapp) för han ville nog hitta på något =) För ikväll tänker jag inte sitta hemma iallafall.

Nu ska jag palla mig upp ur sängen och äta frukost =)
Vi hörs! ♥

Då var julen slut för i år

Allt har varit helt underbart och trevligt =) Det finns inte så mycket mer att säga om denna dagen. Jag har haft det jätte kul! Nu är alla julklapparna öppnade. Fast dom ligger lite utspritt, lite hos pappa och lite hos mamma! Men det är så  det ska vara, hihi!

Jag önskar er en fortsatt trevlig kväll, och så bjuder jag på några bilder från min julafton!

Puss ♥


Min bror tomtade hos några vi kände!


Julgranen hos pappa.


Alla julklapparna hos mormor



Frostiz fick också julklapp =)


Mormor fick vara tomte (dock hade vi ingen tomteluva, så det fick bli en HBK mössa)


Mamma och Jonte (och som vanligt ska Jonte fula sig på alla bilder)


Några av mina julklappar =)

24 december 2008 - Julafton

God dag allihopa! God jul =)
Det har varit en helt underbar dag idag, och den är inte slut än. Imorse öppnade vi några presenter, jag fick bland annat Tokio Hotels DVD, ett "smink kit", Body lotion, en klänning/tubtopp och en digital kamera =) Vi öppnade några nu på eftermiddan, då fick jag boken "Om jag kunde drömma" (som Twilight är baserad på), ett minnes kort på 4 GB (till kameran), en kamera väska och Lips. Kan det bli bättre?

Jag är hos pappa nu, umgås lite med honom. Sen ska jag och Jonte åka till mormor och morfar och äta julmat och öppna ännu fler klappar! Hihi.. =) Men det viktigaste är ändå inte klapparna, utan att man får va med familjen! Det är dock lite svårt sen skilsmässan då inte hela familjen är samlad. Men jag och Jonte förflyttar oss mellan släkterna, och en sån här dag som denna så gör vi det gärna!

Merry x-mas!


Några av klapparna under mormor och morfars gran (som bara väntar på att få bli öppande)


Jag, mamma och lilla läckerbiten Frostiz ♥

Dan före dopparedan

Nu åker vi =)
Men ni får ha en trevlig kväll allesammans! Så hörs vi imorgen.

Ta hand om er! Pussen ♥

Tisdag

Godmorgon!
Trodde jag skulle få somna lite tidigt  igår iallafall, men icke! Kl 1 på natten ringer Simon och vill prata, egentligen om ingenting. Men det slutade med att vi skrattade åt allt (pga trötthet) så vi höll på att pinka ner oss, vi la på vid halv 3. Vi är bra allt knasiga =)

Kl 10 gick jag upp idag. Jag ska snart slänga mig i duschen, göra mig iordning och sen åker vi till mamma =) Det ska vi intressant att se hur mycket folk det är på gekås "dan före dan".

Bloggar nog en gång till innan jag åker!

Puss ♥

Jeff Dunham

Shiit, han får verkligen en att skratta =) Ni som inte har en aning om vem han är, sök på han på youtube.com. Iallafall så satt jag och Jonte och kollade på honom nu i 1 timme och 40 minuter. Det gick på kanal 5! Så himla roligt och så grymt klockrent. Han är fan bäst!

Nu ska jag kasta mig i sängen! Ska gå upp kl 10 imorgon. Men vi hörs då!

Hasta la vista, baby ♥


 Achmed "The dead terrorist", Jeff Dunham, Melvin "The superhero guy", Walter, José Jalapeño on a Stick & Peanut

Julgranen

Allt är klart nu =) Julgranen är äntligen färdig klädd. Jag fick göra det själv, vilket var väntat! Pappa hjälpte mig med lamporna, sen gjorde jag resten själv. Jonte fick ett "nödsamtal" precis när vi skulle börja. Hans kompis hade kört punktering i Halmstad, så Jonte var tvungen att sticka dit. Yeah yeah, så kan det va!

Nu kollar jag på Cityakuten! Finns inte så mycket mer att göra. Ska snart dricka glögg med pappsen och Jonte! Sen gör jag nog inte så mycket mer ikväll.

Imorgon vid kl 12, ska jag och Jonte åka till Falkenberg och hälsa på mamma och Micke. Jag, mamma och Jonte ska till gekås och sen sover jag och Jonte där. Så imorgon bloggar jag en gång innan vi åker, sen hörs vi på julafton =) Tänk, att det snart är jul. Får se om man har varit snäll i år, undra vad tomten kommer med? Haha..!

Vi hörs sen innan jag somnar (om jag inte glömmer er). Annars så hörs vi imorgonbitti!

Kram ♥

(jag ska lägga upp en bild sen på julgranen, och på min tattoo skiss [som jag lovat]. Men det funkar inte att lägga upp bilder som jag vill. Men bilder kommer, promise!)

Måndag

Guten Morgen, buongiorno, buenos días =)
Jag har verkligen sovit skit bra inatt. Somnade framåt halv 2, men vaknade till en gång kvart i 6 av att Jonte gick och la sig. Annars har jag sovit helt ostört!

Idag ska vi då som sagt klä julgranen =) och jag ska till stan och göra ett ärende. Mer än såhär händer inte idag! Det är skönt med lov, eftertraktade lov, och det var verkligen jullovet. Hade vi inte haft lov nu hade jag gått in i väggen eller något. So thank you x-mas break =)

Adiós ♥

Söndag

Hejsan!
Allt bra med er? Haft en skön helg? Jag har tillbringat min helg hos mamma och Micke, utan internet. Jag trodde jag skulle bli galen. Micke ringde till Telia i fredaskväll, för att kolla vart det har blivit av. När kommer den nya uppdateringen? Först var vi 75:e i kön O_o WTF? Sen när vi väl kom fram (efter typ 30 minuter), så säger dom att dom har bara tagit bort det gamla internetet, men inte skrivit dit att vi ska ha något nytt. Grrr! Mamma och jag blev jätte arga. So here we go again, det kommer typ ta 2-3 veckor innan det nya beräknas komma. Shiit, mamma jag lider med dig!

Helgen har annars varit mysigt. Jag har umgåtts med mamma, Micke och Frostiz =) och igår var jag hos pappas tjej och bakade pepparkakor med dom. Sen fastnade vi framför Harry Potter och fången från Azkaban, sen blev det Die Hard 2. SEN körde pappa mig till mamma igen! Då kollade vi på Alien 3 (eller jag somnade i fotöljen efter 30 minuter). Ungefär så har min helg sett ut =) Helt okej faktiskt!

Nu är jag hos pappa igen. Imorgon är det dags att klä granen med Jonte. Ska bli intressant! Får la se hur mycket han hjälper till. Han brukar vakna framåt eftermiddagarna, så vem vet, den kanske redan är klädd när han kommer upp? Haha!

Vi hörs imorgon "stalkers". Kramar ♥

Helg och Fbg

Nu är det helg, skit skönt. Denna helgen ska jag förflytta mig till Falkenberg =) Har inte varit där på 1.5 vecka nu, så tyckte det var dags. Men nu är det så att mamma och Micke inte har något internet där hemma, vi ska uppdatera det och Telia får tydligen aldrig tummen ur och gör det! Men jag hoppas att vi får det snart.

Imorgon ska jag till pappas tjej och baka pepparkakor med dom. Så jag tänkte låna hennes dator då och blogga lite! Och gör jag inte det, så hörs vi på söndag kväll. För då kommer jag ner till pappa igen!
På måndag ska julgranen in =) Jag och Jonte har fått uppdraget att klä den, men det blir nog jag som klär den själv. Sen på tisdag ska jag, mamma och Jonte till Gekås. Fråga mig inte varför, men mamma ville det. Har hon glömt köpa något? Aja, vi får la se.

Jag ska göra mig i ordning nu, sen kommer mamma och hämtar mig!
Ni får ha en trevlig helg allihopa =) "Gör inget som inte jag skulle gjort".

Puss ♥

Fredag

Hejsan!
Tyvärr så blev det inget före och efter. För jag vaknade kl 10 imorse, då gick jag och Zolo ner till stan för att hämta ut min dos av Twinrix på apoteket. När jag kom hem ringde jag pappa och han sa att jag kunde komma till hans jobb så kunde vi gå bort dit. Så jag tog cyklen och cyklade dit. När vi kom till Företagshälsan så fick inte pappa följa med in, han fick vänta i väntrummet =) Det gjorde inte alls ont att ta sprutan, jag och sköterskan pratade om allt möjligt. Från digitalkameror, Systemkameror till Turkiet resan. Hon tyckte jag gjorde rätt som tog jobbet, för en sån chans kommer typ bara en gång. Det tog ca 10 sekunder att ta sprutan, men jag var inne hos henne i typ 10 mintuer, för att vi pratade så mycket. När vi kom ut till vänterummet sen så trodde pappa att jag hade svimmat eller något, haha!

Nu är det iallafall gjort, och ska dit igen den 19 januari och ta den andra sprutan. Sen tar jag den tredje när jag kommer hem i oktober!

Det är dags för mig att äta lite. Sen ska jag spela GH =)

Internet

Dumma internet, det har krånglat hela kvällen =( Men nu äntligen fick min bror igång det igen. Jag har spelat The Sims 2 i ungefär 3 timmar ikväll. Fanns inget bättre att göra! Och nu så ska jag gå och lägga mig, är jätte trött och imorgon får jag sova ut =)

När jag vaknar imorgon ska jag ta med mig Zolo och gå till apoteket, jag ska hämta ut Twinrix medlet. Sen ska jag ta cyklen bort till Företagshälsan och bli vaccinerad! Jag skriver före och efter imorgon, om jag överlever...

God natt, sov gott!

Torsdag och jullov

Nu äntligen har jag fått jullov =) Förstår ni hur skönt det är? Var rätt pigg imorse, även fast jag kom i säng sent igår. Men jag och Emma tog bussen kvart över 7. Vi fick sitta i klassrummet i 20 mintuer innan dom kom igång, lärarna hade varit och hämtat fika. Sen var vi ute och hämtade material för att vi skulle göra lite olika floristiska arbeten. Och med tanke på vad jag, Emme, vår mentor och rektorn hade samtal över igår så sa vår mentor att vi inte behövde stanna kvar, för detta var inget för mig och Emme. Så vi fick sluta =) Annars hade vi fått stanna kvar till halv 4 i Halmstad.

Idag ska jag slappa som aldrig förr! Äntligen kan man sova ut i försättningen på morgonen och inte behöva ställa klockan. Jag ska stanna hos pappa en natt till. Imorgon ska jag till apoteket och hämta ut min "dos" av Hepatit A&B, sen ska jag till doktorn och vaccinera mig. Första sprutan, here we go! Den andra tar jag om en månad och den tredje när jag kommer hem efter Turkiet.

Have a great day! Hörs sen, kram ♥

Snart jullov

Sitter hos pappa nu! Springer fram och tillbaka mellan tvn och datorn. Vi kollar på Efterlyst! Jag kollade på Twilight innan, igen. Lika bra som vanligt! Jag har ju som sagt önskat mig boken som den är baserad på i julklapp, "Om jag kunde drömma" =) Jag hoppas verkligen jag får den! Annars så köper jag den själv.

Nu har allt löst sig och jag förstod vad hon menade som lär mig latin! Skönt, ska bli intressant och se hur detta blir.

Imorgon är den sista dagen i skolan. Skönt =) Men tyvärr så är det full dag! Jag förstår inte varför vi inte bara kunde suttit i klassrummet 1-2 timmar och druckit glögg, ätit pepparkakor och bara pratat. Men nej, nu ska vi tydligen ut någonstans med ettorna och treorna på floristlinjen och leka. Vi ska göra något som heter "Julklapps leken" eller något sånt. Så jag och mamma var i stan innan, man skulle ta med sig en julklapp för 15 kr. Jag köpte en marabou! Jag hade hjärnsläpp, visste inte vad jag skulle köpa. Så detta fick bli bra!

Snart är det dags för mig att sova! Jag ska upp tidigt imorgon, ska ta bussen kvart över 7.
Vi hörs imorgon, kramar ♥

Onsdag

Hejsan!
Nu är jag äntligen hemma från skolan =) eller jag kom hem för ca 40 mintuer sen. Sitter här vid datorn och har fått svar av tjejen som hjälper mig med latin. Förstod inte riktigt vad hon menade, så fick mejla henne igen! Men det ska nog gå bra.

Precis när jag hade kommit hem och satt mig i sängen, ringde mobilen. Ett nummer på 15 siffror, och jag blev förbannad för jag trodde det var en försäljare (dom ringer alltid hem på alla konstiga nummer och vill sälja saker) så jag var nära på att inte svara. Men gjorde det ändå och thank god for that! Det var Italiens egna Nino =) Fast han är ju i Tyskland! Våra konversationer börjar bli mycket bättre nu och det är roligt. Innan var man skit nervös när man pratade med honom, men nu jävlar går det hur bra som helst. Jag berättade om min tatuering, han sa ska du skriva Nino? =P Haha, or not!
Jag ska inte tråka ut er med resten vi pratade om, men jag uppskattar verkligen när han ringer! Dagen blir så mycket lättare då.

Nu ska jag dricka julmust, dock är den light. Bläää! Men men, same shit, different name.

Ciao ♥

Trött

Tattoon blev inte riktigt klar idag. Ni får ha lite is i magen ett tag till, sen ska ni få se =) Jag och Jonte kollade på Bodyguard innan, den filmen är verkligen skit bra!

När jag kom till datorn nu för att stänga av den, så såg jag att jag hade fått mail. Guess how? =) Lika glad som vanligt blir jag när han hör av sig. Var ju ett tag sen nu! Men vi har ju våra egna liv på olika håll. But thank good for email, tss..

Nu ska jag sova! Jag hoppas jag får mer sömn denna natten än vad jag fick den förra. Var någon som väckte mig mitt i natt, av att en liten vove hade kissat och bajsat på någons matta. Haha, men liksom varför väcka mig? Vad ska jag göra åt saken? Nu är det dags att sova iallafall.

Sov gott everybody! Puss ♥

Tattoo

Kom hem vid kl 1 idag. Pratade lite min brochan sen stack han till sin lägenhet i Ljungby för att hämta saker och han visste inte om han skulle stanna där. Jag satte mig vid datorn efter han åkt, jag har hittat en som har samma mening i sin tatuering som jag ska tatuera in. Så nu ska jag ändra min!
Jag ska skriva på ett annat språk och julia ska fixa texten. Ja, jag vet att typ vilken tatuering man än tatuerar så är det alltid någon som har/eller komma ha likadan. Men man kan ju iallafall få tro att man är först. Skissen på den ska förmodligen vara klar ikväll, så jag lägger ut den här då =)

Jag har ångest. Jag vet inte om jag ska stanna i Laholm ikväll eller om jag ska till Falkenberg? Mamma ska på julfest med jobbet ikväll så hon kommer inte komma hem förrän sent och Micke ligger hemma och är sjuk, och pappa ska till hans tjej. Men det finns två saker som lockar upp mig, 1: Att Jonnie kommer till Falkenberg med lastbilen, så jag kan umgås med honom. 2: Stannar jag kvar här blir jag själv hela kvällen (om inte Jonte kommer tillbaka).

Jag ska tänka lite på saken så får vi väl se =) Nu ska jag lyssna på radion och höra om "the earthquake" imorse!
See ya later! ♥


Denna parfymen vill jag ha! Men det var bara en sommar doft, och ska jag nu köpa den får de blir på en Tysk internet sida där 50 ml kostar 34 euro + frakt. Parfymen är Amor Amor Sunshine!

Måndag

Vaknade upp av jordbävning idag! Tänka sig va. Jag låg där i sängen och skakade, trodde först det var pappa som skakade sängen för att få min uppmärksamhet, men när jag kollade upp var det ingen där. Sen började hela hyllan skaka och allt porslin började klinga. Då fattade jag att det var på allvar!
Jag gick ner till pappa och frågade om jag hade blivit sinnessjuk eller om det verkligen var jordbävning?! Pappa sa att han hade känt det skaka och trodde det först var pannan i källaren som hade börjat koka. Men ingenting! Då förstod han med att det var jordbävning. Fy vad äckligt egentligen! Detta är ju sånt som bara händer på film.

Iallafall så tog jag bussen till skolan ändå idag. Vi håller på med genomgångar av våra arbeten, men just nu har vi frukost rast!

Hörs sen! ♥

Pluggandet

Nu är jag äntligen klar med mitt arbete =) Imorgon kan jag lämna in det stolt. Tog ungefär 1.5 timme och det är på två A4 sidor. Nu är klockan halv 10 så nu är det snart dags att kasta sig i sängen. Jag ska gå ner och äta något först, allt detta pluggandet har gjort mig hungrig.

Imorgon tar jag bussen kvart över 7 till skolan och slutar 11. Då blir det förmodligen hem och vila ett tag innan det blir nya äventyr =)

Jag vill verkligen boka min biljett snart. Men vi måste ha möte med banken först! Blää, det suger. Jag hoppas vi bokar möte denna veckan, så jag kan boka innan jul. Och på fredag tar jag nog den första sprutan för Hepatit A & B.

Nattinatti ♥

Halmstad och julklappar

Jag fick tillslut upp min bror och vi åkte till Halmstad för att köpa julklappar =) Vi fick köpt alla nu, så det var väldigt skönt. Nu ska det bara gå några dagar sen är det dags att ge dom till "the lucky ones".

Jag, Jonte och papp har precis ätit kvällsmat och nu ska jag sätta mig och plugga! Ska ha redovisning imorgon, så arbetet måste bli klart idag. Imorgon slutar jag klockan 11, skönt =) På kvällen ska mamma på julfest med jobbet och tanken var att jag skulle varit här hos pappa, men så ska pappa till hans tjej. Men så ringde Jonnie innan och frågade om inte jag kunde åka med honom i lastbilen imorgon för han skulle till Falkenberg, och då har jag liksom gratis skjuts dit =) Men vi ska höras imorgon så får jag se hur det blir!

Nu ska jag börja plugga! Hörs vi inte mer ikväll så får ni ha det bra och ha en skön kväll =)

Ciao ♥

Måndag

Hej!
När jag vaknade upp imorse så kände jag att: nej, jag tänker inte åka till skolan och sitta där i 3 timmar för att ta lärarens mailadress. Forget it! Samma stund som jag tänkte denna tanken så ringde Emme, hon hade tänkt likadant. Så vi både somnade om i våra sköna sänger =) Tur var nog det, för att min bror skulle komma in till Halmstad idag kl 11 och handla julklappar med mig, han sa att han skulle sätta klockan på 9, men den har inte ringt än. Tänk, jag hade stått i Halmstad nu och fröstit ihjäl om jag inte hade varit hemma!

Jag och Emme var hos rektorn förra veckan. Vi snackade om att vi tycker lärarna trycker ner oss och inte ser oss som en del i klassen längre för att vi tog bort floristlektionerna. Och idag fick jag ett mail från en av lärarna vi klagat på, vi ska ha möte på onsdag 10.30. Jag, Emme, Rektorn och läraren. Vi får väl se hur de här går!

Nu ska jag gå upp och äta frukost och sen klä på mig lite! Ska väcka Jonte med så vi kan åka till Halmstad nångång.

Puss ♥

Svenska Hjältar

Sitter nu i soffan med pappa och kollar på Svenska hjältar. Det är verkligen jätte bra och man blir verkligen rörd! Jag beundrar verkligen dessa människor som har riskerat sitt eget liv för att rädda någon annans. Dom är verkligen guld värda! Jag brukar alltid tänka "att inte agera, är att acceptera". Jag tycker fler människor borde våga säga till eller göra något om nånting händer. Jag har själv vittnat i rätten en gång, visst det är jätte nervöst men när brottslingarna väl åker fast så känns det jätte skönt. Och om man ska vittna så kan man åka till Tingsrätten några dagar tidigare, så berättar dom precis hur det går till och man får se salen. Så dom hjälper en!

Kom igen Sverige, våga mer!

Söndag

Hej!
Det blev sent igår kväll igen. Jag var ensam hela kvällen och vid kvart i 2 på natten kom pappa och Brittmarie hem. Sen vid kl 2 kom Billie och Johan hit och tog en cigg med mig, sen skulle dom ut och "göra stan osäker". Gick väl och la mig vid kl 3 tror jag och jag sov fram till kl 2. Det behövdes!

Idag ska jag bara ta det lugnt, städa mitt rum, plugga och duscha! Det är ju bara 4 dagar kvar sen äntligen blir det jullov =) Det ska bli så skönt. Det är jullov i nästan 1 månad! Börjar skolan igen den 12 januari, och en månad efter det (17 februari) ska jag tatuera mig och en månad efter det (27 mars) då äntligen åker jag =) Hoppas tiden går snabbt nu!

Ha det så bra så hörs vi sen, kramar!

Lördag

Hejsan!
Sorry för dålig uppdate, men det är ju som sagt Lördag. Blev väckt idag kvart i 12 och kunde inte somna om, då gick jag upp och åt frukost. Sen har jag bara tagit det lugnt! Spelat GH och andra spel på xbox:et med min bror. Sen blev vi ensamma hemma då pappa och Brittmarie stack på firmafest. Dom kommer hem inatt någon gång!
Jag har precis kollat på Harry Potter och hemligheternas kammare, den gick på kanal 5 och nu har jag varit ute en runda med Zolo. Jonte är inte hemma, han är ute med kompisar som vanligt. Billie kommer kanske hit sen =) Får se vad klockan blir. Men då har jag iallafall något att göra!

Får se om jag skriver mer ikväll, annars så hörs vi imorgon!
Puss ♥


Zolo, något av det finaste jag vet ♥

Sen natt/tidig morgon

Jag har precis kommit hem, kl är 03.00. Har varit hos Billie fram tills nu. Det var jätte trevligt, vi kollade säkert på 3 olika filmer, vi drack cola, spelade gitarr och allmänt fjantade oss som vi brukar göra =) Han är nog en av mina bästa kompisar, han är en rolig prick att umgås med. ♥

Hörde att Kevin vann idol, grattis! Han är verkligen jätte duktig, men tycker det är lite synd att han tävlat i Maltas melodifestival 2006 och 2007. Alice kom liksom från ingenstans! Men jag ville att Kevin skulle vinna, så det var bra =)

Nu ska jag kasta mig i sängen och sova. Äntligen får man sova ut imorgon.

Sov gott så hörs vi imorgon! Kramar ♥

Fredag

Shoo!
När jag vaknade upp imorse vad jag verkligen skit trött, det kändes som att jag skulle skita i allt. Men jag tog mig i kragen och gick upp ur sängen. Åt en snabb frukost och gick till bussen. Bussen skulle komma 08.28, den kom 08.40. Way to go! Men jag hann med nästa buss i Halmstad till bowlingen. Vi bowlade i en timme, jag och Emme spelade på en egen bana. Jag vann =) 400 poäng.

Jag pratade med min idrottslärare idag, om Turkiet. Han sa om jag fortsätter som jag gör nu, så sätter han betyget när jag åker. Att jag kommer få G, VG eller MVG när jag åker. Så det var skönt =) Han sa till mig att han hade gjort precis som jag. Åkt utan att tveka! Kul att fler känner som jag.

Nu sitter vi i ett klassrum och har Ekologi. Ska försöka ta bussen vid kl 3 idag. I eftermiddag kommer hela familjen "Taikon", det blir fullt hus ikväll =) Jag får se vad jag orkar hitta på, ska kanske leka med B. We'll see !

Puss!


Rubriklös

Sitter framför tvn nu. Pappa har kommit hem så jag är inte ensam längre! Jag dammsög och diskade innan, blev rent anfådd =) Jag har druckit varm mjölk med honung för min hals. Ska snart ta en kopp till! Sen blir det nog dags för sängen, ska gå upp halv 8 imorgon. Men jag har väldigt svårt för att släppa denna filmen jag tittar på, "Röd drake". Den är rätt äcklig men ändå bra! Ska kolla när den slutar, så får väl se hur länge jag orkar titta.

Jag har faktiskt inte så mycker mer att tillägga. Utan att ni får ha det så bra och sova gott. Så hörs vi tomorrow!

Natti natti ♥

Torsdag

Hejsan!
Jag skulle aldrig druckit kaffe med pappa igår innan jag gick och la mig, för det gjorde att jag inte kunde somna. Jag har nog legat och vridit mig hela natten! Gick upp halv 7 imorse, åt frukost och sen gjorde jag mig i ordning för skolan.

Skolan idag har varit skit jobbig. Det har bara varit en massa problem, det var så dåligt en stund att jag kände att jag skulle kunna lämna den nu och aldrig komma tillbaka! Jag hoppas verkligen att morgon dagen blir bättre. Har sovmorgon en stund imorgon, börjar 09.20 och då ska vi åka och bowla med gympan =) Så snälla, låt nu inget förstöra denna dagen!

Jag har precis kommit hem från skolan och ätit, spagetti och köttfärssås. Det var väldigt gott med mat i magen, jag och Emme fick ju inte ätit idag i skolan.

Ikväll är jag ensam hemma till kl 10 typ. Pappa ska iväg.

Ha det nu så bra, så hörs vi senare ikväll. Kram!

Myskväll

Pappa kom hem vid halv 6, då gick vi och handlade. Sen lagade vi mat och åt!
Efter det kollade vi på Bonde söker fru, fan asså jag skrattar skit mycket varje gång jag tittar på de. Deras sätt att vara mot varandra, särskilt han Wille hos Bonden Peter. Han har ju gråtit i varje program, antingen om han är glad eller ledsen.

Nu har jag och pappa precis varit ute med hunden, vi gick i typ 25  minuter! Det var faktiskt skönt att komma ut i det kalla vädret och rensa lungorna lite.

Nu är det dags för mig att sova =) ska upp tidigt imorgon, dags för skolan igen. Det är verkligen skönt att få jullov nästa torsdag. 1 vecka kvar, wiiie. Sov gott nu, så hörs vi imorgon!

Puss ♥

Tv, popcorn och film

Ja, ungefär så har min dag sett ut. Jag vet inte vad det är med mig och popcorn, det är verkligen jätte gött. Och då ska vi inte snacka om Cheeze Ballz och ost bågar =) yum yum. Filmen jag tittade på gick på tv, vet inte vad den hette men den var ganska bra. Jag längtar tills kl 7 ikväll, då är det dubbel avsnitt av "Gränsbevakarna i Australien". Det är sjukt kul och intressant. Ibland när dom tar fast passagerare som har kommit in i landet och dom tror att dom ska stanna och jobba där, då blir jag alltid lite skraj. Tänk om dom tar mig i Turkiet?
Varför skulle en 17 årig tjej helt själv flyga till Turkiet i mars, när det fortfarande är stängt för säsongen? Hmm, äääh... För att jag har kanske kompisar där? Haha, ja jag får väl säga något liknande. Men det är nog inte så stor chans att dom tar mig.

Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde, alltså ingenting!

See ya ♥

Onsdag

Guten Morgen!
Jag sov halva natten tror jag, vaknade vid 5. Låg och vände och vred mig och sen hörde jag att mamma gick upp, då var klockan 6. Sen när hon kom in och väckte mig kl 7 så var jag redan vaken och kunde knappt andas! Det pep i luftrören och lät krassligt. Men jag gick upp och åt frukost, då säger mamma att jag ska stanna hemma idag. WTF? Det är första gången i mitt liv som mamma har förbjödit mig att gå till skolan. Så jag stannade hemma idag med, men jag förflyttade mig ner till laholm vid kl 8 imorse.
Emma ringde vid 9 och frågade om jag ville ha reda på mitt matteprov, för hon stod med läraren. Jag var tveksam i början, men sen sa jag JA! Jag klarade det =) Vet inte hur mycket poäng jag fick, men jag klarade det. Skit gött! På tal om Emma, hon kommer nog hit en stund sen och ser hur det är med mig. Hon har bakat ett jätte stort pepparkaks hjärta till mig =) Sött.

Nu ska jag lägga mig framför tvn och allmänt vila!

=) ♥

Den nionde december tvåtusenåtta

Guten Abend!
Nu sitter jag i sängen med datorn, lyssnar på musik och har en hals tablett i munnen, mums. Eller det är egentligen inte mums, för det är såna super starka. Jag har laddat hem rätt så sköna låtar idag =) Både gamla "goa godingar" och nytt. Jag tycker det är rätt roligt att jag har sån konstig musik smak, jag fastnar alltid för en låt hos en artist/ett band, jag kan aldrig ladda hem hela deras album (undantag hos 3 artister). På min dator har jag musik från Elvis Presley, Wham, Shakin Stevens, Katy Perry, Rihanna, Tokio hotel, negerdunk och pop... typ! OOch självklart mycket mer.

Mamma kommer snart hem, då ska vi laga mat (Micke sover ju på soffan, så det blir nog bara jag och mamma) och sen ska jag duscha. Imorgon blir det skola igen, då är det Matte B och Engelska B. På matten ska vi gå igenom provet som vi gjorde förra veckan, jag vill egentligen inte veta. Fan vilken fegis jag är =) Så ska jag flyga själv till Turkiet och mellanlanda i Istanbul och sen klara mig själv och stå på egna ben i 6 månader. Så vågar jag inte ens ta reda på vad jag fick på matte provet, haha. LOL på mig!

Auf wiedersehen ♥

Tisdag

Morrnmorrn! 
Jag har sovit lite bättre inatt, men har hört hur det har varit krassligt i halsen när jag andas. Så det är det som har varit störande. Jag vaknade nu av att jah var tvungen att hosta ordentligt och sen ville Frostiz ut. Hon ska alltid ta med leksaker/gossedjur ut, men hon tar aldrig in dom igen. Det  är ju inte konstigt att hon inte snart har något att leka med här inne när allt ligger där ute i fukten och börjar mögla. Usssh!

Idag ska jag ta det lugnt. Ska vinna en klänning på tradera =) Ungefär en sån som jag glömde bort för 1 vecka sen. Sen ska jag bara ta det lugnt framför tvn och äta.

Imorgon ska jag sova hos pappa. Telia stänger av internetet här hos mamma från och med imorgon för vi skulle få ännu bättre, men de kan inte sätta igång det "skit braa" direkt, utan dom har bara sagt att det kommer igång innan jul. Så nu får jag väl vara lite hos pappa! Det jag behöver internet till är ju självklart bloggen och att jag håller koll på min flygbiljett till Turkiet. Men jag tror jag ska vara hos pappa över helgen så det passar bra att åka ner till honom imorgon efter skolan. Pappa skulle boka möte med banken med denna veckan, hoppas vi får tid snabbt så jag kan boka biljetten snart.

Nu är det frukost time. Hörs sen! Kissbye ♥

Bikini

Har precis beställt bikinis till nästa sommar =) Kände på mig att jag kommer inte ha tid och pengar att göra det senare, så det fick bli nu. Jag har letat som en galning efter vita bikinis hur länge som helst nu och idag hittade jag dom! Jag köpte två vita bikinis med mönster på överdelen (trosor med snören på sidorna ingick) och sen en vit överdel med... jag vet inte riktigt hur jag ska förklara, men de är skit snygga iallafall. Ska lägga upp bilder på dom när de kommer! Jag har dom garanterat innan jul. Det är bra, eller jag skulle egentligen kunnat få dom den 26 mars om det nu skulle vara så, bara jag får dom innan jag åker.
Där finns säkert någon där ute som tänker: Vad ska hon med två och en halv bikini till? Jo, det ska jag förklara för dig/er för jag hade egentligen bara tänkt köpa en. Jag kom och tänka på att jag ska ju vara i Turkiet i lite mer än 6 månader, jag kan ju inte bara ha en bikini då?! Vad ska jag ha på mig när den tvättas då? Så det fick bli dom här =) Capish?

Nu ska jag kolla lite på tv och ta det lugnt med mamma och Micke! Sen blir det att borsta tänderna och mysa med kudden. Gute nacht ♥

Tv-serier

Det är nog det bästa som finns när man är sjuk. Idag har jag sysselsatt mig med att kolla på Smalville, Gossipgirl och One three hill. Om jag ska sätta de här serierna på placeringar så nr 1. Gossipgirl, 2. One three hill och 3. Smalville. Jag gillar Gossipgirl mest för att man känner igen sig lite och jag älskar deras kläder + Chuck är så himla snygg. Det är något med hans ögon! Haha, typiskt oss tjejer att fastna för killar som är kända =)

Får se om det blir skola imorgon. Går bara till kvart över 11, men får se vad jag orkar. Mamma kom hem nyss, så nu ska jag umgås lite med henne!

Hörs sen. Kramar!




Måndag

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har dock inte jag =( Jag har hostat och hostat och hostat... Sov nog ingenting! Klockan 6 hörde jag att mamma gick upp så jag kallade på henne. Gick upp med henne och drack Chai. Men det hjälpte inte! Så jag gick och la mig igen och va hemma från skolan. Mamma ska ta med min medicin när hon kommer hem sen, jag har sånna tabletter "Host dämpande", skit bra. Men det är ju också typiskt att dom ska ligga i Laholm.
Sen jag gick och la mig vid halv 7 så har jag faktiskt bara vaknat 2-3 gånger. Det var skönt att sova lite! Fram tills nu, för Frostiz väckte mig och ville ut och kissa.

Fick en rolig historia av Emme, som jag måste dela med mig av:

Två irländska bankrånare bröt sig in i den nya banken inatt. De sprängde dörren till kassavalvet och steg in. Där fanns många små kassaskåp. De bröt upp ett, men i det fanns inga pengar, där stod bara en vaniljpudding. Hungriga som de var åt de upp den och gick lös på nästa kassaskåp. I det stod också en vaniljpudding. De åt upp den, och bröt upp nästa skåp. Och gissa vad som stod i det? - Mycket riktigt, en vaniljpudding! När gryningen kom hade de öppnat 48 skåp, och delat på 48 vaniljpuddingar, men inte sett skymten av några pengar. Sura men rejält mätta lämnade de brottplatsen. De lunkade iväg längst gatan, då den ene vände sig om och tittade på byggnaden i morgonljuset. På skylten stod: O'BRIANS SPERMABANK.

Puss!

Film efter film...

Denna dagen har varit jätte tråkig. Har inte haft nånting att göra och har inte heller orkat göra något. Har inte haft någon ork i kroppen alls idag, är nog i "mitten" av förkyldningen nu. Så idag har jag legat framför tvn och kollat på fimer. Jag har bla. kollat på den nya James Bond, Rasie your voice, Jack Frost, Mysteriet på Greveholm och "The best of Elvis Presley". Det fick tiden att gå!

Nu har jag och mamma precis varit och köpt riktigt starka halstabletter till mig, så denna hostan får en chans att försvinna. Jag hatar att vara sjuk! Jag har absolut ingen ork att gå till skolan imorgon, det kommer bara bli en skit dag. Men ändå känner jag att jag inte får missa något. Men så kan jag inte tänka heller, är man sjuk så är man. Det är ju inget man kan hjälpa! Får se hur det blir imorgon, jag vet ju också att det alltid är värst på morgonen.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och försöka sova (om hostan tillåter det).
See ya all tomorrow ♥

Söndag

Hejsan!
Gud vad jag har sovit dåligt inatt =( har frösit pga. min feber, näsan har varit helt täppt så har bara kunnat andas ur munnen och min hosta väckte mig x-antal gånger. Varför ska jag bli sjuk nu igen? Jag har fått varit helt frisk i 1 månad, och nu får jag inte va det längre? Suck!

Mamma, Micke och Frostiz är på stranden och går en sväng. Jag orkade inte följa med, så jag sitter framför tvn och kollar på "Hogan knows best". Skit kul =) Får lite annat och tänka på när jag tittar på det.

Nu ska jag titta vidare igen! Vi hörs sen.
Güle güle ♥

Hej!

Efter Narnia filmen slog jag och mamma in lite julklappar. Det var faktiskt rätt kul =) Micke låg och sov på soffan, så det var jag, hon och Frostiz inne på ett rum och lyssnade på musik samtidigt.

Nu sitter jag, mamma och Micke och kollar på Joy ride 2: Dead ahead. Det är nog dem sämsta skit filmen jag någonsin sett. Den är så jävla rå! Fy. =( Vi har sett mer än halva fimen och jag hoppas verkligen hon dödar den lastbilschauffören. Jag förstår vilken idiot som har suttit och kommit på den.

Efter filmen ska jag sova. Ni får sova gott allihopa!
Så hörs vi imorgon. Kram kram ♥


Hemma och filmkväll

Åkte med pappa och dom till Falkenberg innan, och då var mamma och micke och köpte julklappar. Så jag var med pappa och dom på Vallarna och grillade lite. Sen körde dom och lämnade mig. Jag provade min nya tubtopp jag vann på tradera, för den kom igår. Skit snygg, verkligen. Men lite kort, slutar precis exakt under rumpan. Och den tänkte jag ha till sommaren på kvällarna i Turkiet i bara ben. Men det känns lite "för" vågat. Men den är skit snygg att ha nu till svarta leggins. Jag har hittat 2 klänningar på tradera till nu som jag inte ska glömma och lägga bud på =)

Nu sitter jag, mamma och Micke och kollar på Narnia - Häxan och Lejonet. Den går på kanal 5. Kollade ju på tvåan igår, så tänkte jag skulle se ettan idag =) Jag har faktiskt blivit riktigt sjuk. Började med en förkyldning imorse och nu har det blivit ännu värre, näsan rinner hela tiden, ont i halsen när jag sväljer, hostar och har feber =( Not funny at all!

Nu ska jag göra varma koppen eller något annat varmt att dricka!
Skriver mer senare. Puss ♥

Lördag

Godmorning sunshines!
Allt bra med er? Hade ni en trevlig fredags kväll? Det hade jag, den var väldigt nice =) Fast nu har blivit så grymt förkyld, näsan bara rinner och rinner. Jag vaknade vid halv 12, då gick jag upp och åt frukost. Sen umgicks jag lite med folket på nedanvåningen och nu har jag precis duschat. Tror jag åker till Falkenberg idag kl 2. Skulle egentligen hittat på något med en polare ikväll, men som att han inte hör av sig, så jag gör något annat!

Mamma och Micke ska åka och köpa julklappar idag. Hoppas dom köper till mig då =) Jag har hittat en laptop dekor som jag vill ha på min dator, 249 kr. Jag har sagt till min bror att jag önskar mig den, men som vanligt så säger han : Det kan du drömma om! Jag kanske blir julklapps fri iår, who knows?!

Nu ska jag göra mig i ordning, sen blir det Falkenberg.
Take care ♥

Narnia - Prins Caspian

Emma kom hit innan, vi kollade på film. Narnia - Prins Caspian. Den varade i 2.5 timme, men den var faktiskt rätt bra =) Det var kul att umgås med Emma iallafall, vi skrattade rätt mycket. Tänk att vi har varit vänner i 17, snart 18 år. Ja, sen vi var två skitar höga, vi låg och kissade på varandra på BB. Haha!

Till mamma
: Jag vet att du inerst inne inte vill att jag ska åka till Turkiet, men jag tycker det är starkt gjort av dig att säga till mig ÅK! när du känner så, och jag älskar dig för det. Jag känner att detta är verkligen något jag vill göra och det skulle inte finnas en enda sak här hemma som skulle kunna få mig att stanna. Men jag kommer inte försvinna för gott, det är ju som sagt bara lite mer än ett halv år. Du ska se att snart är det oktober 2009 och du har mig hemma igen, hel och ren. Lita på mig! Everything is going to be alright.

Nu är det dags för mig att sova. Är verkligen jätte trött! Får se om jag stannar kvar i Laholm imorgon eller jag åker upp till Falkenberg, har inte bestämt mig ännu. Vi får helt enkelt se!

Sov gott nu, så hörs vi imorgon! ♥

Doltnummer

Asså jag måste bara berätta, jag är så himla glad =D ... Jag gick ju som sagt upp och la mig och så ringde jag till mamma för att säga att jag var hemma, sen la vi på. 5 minuter efter ringde det från doltnummer, (detta brukar alltid mamma göra) så jag tänkte, Vad vill hon nu igen? Vi har ju precis pratat. Så jag svarade: Hallo? Då hör man en manlig röst, Hey bella, its me Nino.... Jag fick panik, och fylldes av glädje. Jag har inte pratat med honom på en och en halv månad och så ringer han nu! Han frågade vad jag gjorde och hur det var med mig. Han var på jobbet! Jag berättade att om 2 veckor har jag jullov i 1 månad, och han ville att jag skulle komma till Berlin då. Det vill jag med! Sen pratade vi om kontraktet och om inte jag kunde komma den 25 mars istället, för då skulle resten av animation teamet också komma. Visst, självklart vill jag det. Men jag har ju tagit ledigt från skolan från den 1 april (onsdag), så jag ska göra så att jag ska ta ledigt måndan och tisdan den veckan och åka redan fredan eller lördan, alltså den 27 eller 28 mars. Fan va rolig överraskning detta va =) Nu är jag helt plötsligt inte trött längre och vill bara att tiden ska gå ännu snabbare. När vi skulle lägga på, så finns det ju inget på engelska som heter Pusshej, så det fick bli Kissbye =) gulligt ^^,

The summer of 2009 - it is going to be the time of my life ♥

Pga. min glädje så bjuder jag på några bilder från Animation teamet och Nino!




Fredag

Goddag! Allt bra med er? Jag mår bara bra =) Har precis kommit hem från skolan. Vi åkte skridskor på morgon, det gick inte jätte bra som att isen hade börjat smälta så man sjönk lite med skridskorna när man skulle åka. Vid kvart i 10 så gick jag och Emme till ett klassrum och jobbade lite, jag fick 2 arbeten avklarade och inskickade, jätte bra! Läraren tyckte dom var skit bra, kul att höra =)

Nu sitter jag framför tvn med min bror. Vi kollar lite på tv. Men jag tror jag ska gå upp och lägga mig i sängen 1timme eller något, är verkligen jätte trött. Ikväll kommer Emma hit, vi ska kolla på film. Det ska bli väldigt trevligt!

Ha det så bra så länge, så hörs vi sen! Kram ♥

Twilight...igen

Kom hem till mamma vid halv 7. Då gjorde vi mat och sen satte vi oss och åt i soffan framför tvn och kollade på Twlight. Och den är lika bra varje gång! Aaah, jag blir lika kär denna gången också i Edward. Mamma tyckte den var bra och såg fram emot att se den igen när den kommer ut på DVD, för då är det ännu bättre kvalité. Jag längtar också tills den kommer ut och jag ska ta med den till Turkiet =)

Imorgon i skolan börjar vi kl 9. Då ska vi samlas på storatorg och åka skridskor där, fett kul. Det kommer bli lite som "Stjärnor på is". Vi ska åka i typ 45 minuter eller något! Sen på eftermiddan har jag Biologi. Ska försöka ta bussen hem halv 3 imorgon. Emma ska komma hem till mig på kvällen, vi ska kolla på film =) Vet fortfarande inte vilken vi ska titta på, men tror det blir Arn 2. Let's see what we decide tomorrow!

Nu börjar klockan bli mycket. Jag ska gå ut och ta "frisk luft", borsta tänderna och sen ska jag sova! Var jätte trött imorse, var nära på att sjukanmäla mig, men det gjorde jag inte. Man ska inte känna efter helt enkelt!

Sova gott sunshines! Gute nacht ♥

     

Popkulturen

Har fått en uppgift nu av läraren. Jag och Palle ska nästa vecka duka upp ett bord med popkultur stil. Men Palle är hos tandläkaren så jag har fått planera allt själv. Det ska bli plast tallrikar, plast glas och plast bestick i många glada färger. Och sen lite volanger på bordet och så ska Palle fixa en bordsdekoration (för jag går ju inte florist längre). Jag och Emma var på Indiska innan, vi ska låna saker av dom nästa torsdag när vi ska göra detta. Hittade rosa och gröna plast tallrikar och lite annat smått och gott. Vi får bara hoppas att Palle kommer tillbaka nu innan vi slutar så jag kan säga min geniala tanke bakom detta arbete =) haha...

Börjar få en klump i magen av dagarna som går och varje gång jag går in på msn så tittar jag i mailen... inget! Visst det känns rätt dumt att skriva ett mail en gång i veckan, typ: Hej hur mår du?... Man kommer nog inte så långt med det. Jag hoppas du kommer på att jag också finns snart. Jag saknar dig...

När jag kommer hem idag så ska jag träffa Simon och ta en cigg. Vi hörs ikväll!

Kram!

Torsdag

Är i skolan nu, ska ha Kultur och stil historia. Förmiddan gick jätte snabbt, det var skit skönt =) Maten i skolan var soppbuffé, det var jätte äckligt. Så det blev inte så mycket ätande på middan.

Jag ska ta bussen halv 3. Nu måste jag gå, detta blev en snabb bloggis. Skriver mer sen!
Puss ♥

Jävla skit...

Fan, säger jag bara =( tror ni inte att jag glömde bort att jag skulle vinna en tubtopp på tradera idag kl 18.03? Jag kom på det när klockan var 18.04 och då var det redan försent. Snyft! Så nu får jag bara leta vidare. Vill ha någon tubtopp som man kan ha nu med typ leggins och samtidigt när jag är i Turkiet på kvällarna i bara ben. Men men, det är 5 månader kvar så jag hittar säkert något. Har hittat en skit skön tröja på H&M jag vill ha =) ska visa den för mamma imorgon så ska vi nog beställa den.

Imorgon kväll ska jag va hos mamma, för att Micke ska på fest med jobbet (på en torsdag? :S) så jag och mamma ska kolla på Twilight. Jag va hos Julia idag och färgade håret på henne och denna gången blev det snyggt. Och som tack för hjälpen fick jag Twilight på datorn av henne =) Så mamma och jag ska titta på den nu. I för sig så kollar jag på den nu med, men jag kan se den om och om igen.

I skolan imorgon har vi Svenska B och Kultur och stil historia. Har haft studiedag nu två torsdagar i rad, så det kommer kännas konstigt att gå på dom lektionerna nu. Jag förstår inte hur folk kan hata skolan. Jag gillar skolan av den enkla anledningen att det är vägen till det livet som jag önskar mig. Jag vill ha kunskap, jag vill utvecklas, jag vill ha pengar så jag kan bygga det liv jag vill ha. Genom bra betyg och utbildning så får man ett bra jobb som leder till det jag vill ha. Jag gör det för min skull! Dåliga lärare och mobbning ska inte få förstöra min framtid.

Nu ska jag fortsätta kolla klart på Twilight! Sov gott ♥

Onsdag

Hejsan! Nu sitter jag i skolan, har precis ätit. Vår lektion börjar 12.15, då ska vi ha engelska B. Jag hade ställt klockan inatt 02.40 för att min tubtopp/halv klänning på tradera gick ut 02.44. När klockan ringde hade jag totalt glömt bort att jag skulle gå inte på tradera, så jag tänkte istället fan va trött jag e, jag vill stanna hemma idag! Men sen slog det mig att det var ju på tradera jag skulle in. Så jag slängde upp dator skärmen, slog in fel lösenord 3 gånger och sen kom jag in på tradera, då var det 2 minuter kvar. Skrev snabbt ett bud, men det var inte det vinnande, skrev ett till och då fick jag den .. 165 kr + 33 kr i frakt. Inte så farligt faktiskt =) Så ikväll 18.03 är det nästa tubtopp/halv klänning som jag ska vinna!

Jag slutar skolan kl 3 idag. Då ska jag hem till Julia och färga hennes hår, igen. Hon vill ha ännu mörkare nu! Så nu får han fan inte ångra sig, för då går det inte. Efter vi har gjort det så ska hennes kille komma och hämta oss, så ska vi bege oss till lilla Laholm och där ska jag hoppa av. Då ska jag förmodligen träffa mamma och gå några ärende i stan med henne. Ska bland annat kolla om Expert låser upp mobiler och om det går någon bra bio på fredag som jag och Emma kan kolla på.

Nu ska jag värma upp för lektionen, hihi.. Puss ♥


Denna vann jag inatt =) Märket är Gina Tricot.

Falkenberg och nudlar

Har nästan precis kommit hem till mamma. Pappa skulle inte vara hemma ikväll och jag kände att jag inte ville vara ensam hemma så jag stack till mamma. Kokade nudlar och käkade det när jag kom hit, det var gott med mat i magen. Har bara ätit 3 mackor idag! Trots att jag mådde dåligt innan så kom Julia hem till mig en stund idag, vi färgade hennes hår. Jag tyckte det blev skit snyggt och att den färgen verkligen passade henne, men det tyckte inte hon. Haha, då får hon väl färga om det då =)

Imorgon har vi matteprov på förmiddan. Usch, känner inte mig så jätte säker på att jag kommer klara det. Men önska mig lycka till!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Ska duscha, spela GH och trakasera Billie på sms. Det är vi väldigt bra på att göra mot varandra, men det slutar alltid med att någon av oss inte orkar skriva mer och ringer upp den andra istället. Ska somna tidigt ikväll (förhoppningsvis). Jag har hittat två jätte snygga halv klänningar/tubtoppar på tradera som jag har blivit helt förälskade i, som jag bara måste ha. Mitt sånt där måste ha är nog egentligen inte så bra, men jag kan inte hjälpa det. Den ena går ut i natt 02.44 och den andra imorgon kväll. Vinner jag dom så lägger jag upp bilder på dom!

Ha en fortsatt trevlig kväll så ska jag gå och ducsha nu. Kram! ♥

Tisdag

Godmorgon!
Har inte så mycket att säga just nu. Jag är hemma och är sjuk. Vaknade upp halv 7 imorse med en jätte huvudvärk och näsan bara rann, kunde knappt öppna ögonen. Så det fick bli att jag stannade hemma idag!
Jag har sovit fram till nu typ och ska gå ner och äta frukost snart, sen kommer mamma och ska lämna cola och mmmmarabo =) och då ska jag krypa ner under täcket i soffan och kolla på en film.

Hörs senare eller ikväll! Take care ♥

Fäädiii =)

Nu är jag äntligen klar med ett arbete. Tog ungefär 1 timme, skönt att få det avklarat. Har sån himla migrän så det ska bli skönt att få vila ögonen nu en hel natt från datorn. Jag och pappa kollade på Färjan innan, de var det sista avsnittet. Jag tycker det programet är skit roligt, hoppas verkligen det kommer tillbaka nästa år igen. Innan det började sändas på kanal 5 så var det folk som bad kanal 5 att inte sända det, för att dom hade gjort bort sig och inte varit riktigt trogna. Haha... stackarna, men där spriten åker in åker vettet ut.

Det var en kille som addade mig på msn innan. Han hette något konstigt på msn, det stod på tyska. Så jag tänkte att det kanske va en av Yakups kompisar. Men nejdå, han började skriva till mig på tyska och jag fattade typ bara hälften. Så jag fick berätta för honom att jag inte var tysk, utan svensk. Och så frågade jag honom vart han fått tag i min msn någonstans, jo på en tyska internet sida O_o Liksom hallå? Vad gör min msn på en tysk sida? Iallafall så kunde inte han engelska så bra, men vi förstod varandra tillslut, det verkade vara en rolig prick. 18 år va han och bodde i Berlin (Vilket sammanträffande med tanke på vem som är där just nu)! Vi skulle snacka mer imorgon =)

Imorgon slutar jag kvart över 11. Skönt! Då ska jag hem och sova en eller två timmar. Sen kanske Julia kommer =) Hon ville leka, tss... Vet inte om vi ska stanna här i Laholm så jag sover här imorgon med och hennes pappa kommer och hämtar henne vid 8 eller om hon hänger med mig till Falkenberg och sover där. Vi ska höras nu ikväll och bestämma.

Nu ska jag gå och borsta tänderna sen sova. Hörs imorgon! Sweet dreams ♥


Dagens outfit:
Kofta H&M, Linne (syns ej) Bik Bok, Armani Jeans.


Måndag

Gute morgen! Nu sitter jag i skolan, har ingen lärare längre för han skulle iväg en sväng. Får se när han kommer tillbaka, om han hinner komma tillbaka igen innan vi går. Vi har som sagt foto, jag och Emme va i fotostudion innan och fotade. Fyfan va kul vi hade =) Fotade verkligen flum bilder. Så nu har jag 100 bilder på oss som jag kan skicka till Yakup så han blir nöjd. Han frågar mig typ varje dag om jag inte kan skicka bilder på mig, men nu så...

Har bartender kurs på eftermiddan, ska gå igen granering och blanda lite drinkar. Ska ta bussen till pappa halv 4. Ska hjälpa han lite med att slå in julklappar och sen ska jag ta sen duscha och sen ha en date med kudden. Har förlorat jätte mycket sömn.

Nu ska jag dra, skriver mer sen! Ciao ♥
(Bjuder på några bilder på mig och Emme)

   
   

My name is Bond.......James Bond!

RSS 2.0