Uuh, man aah >_<

Var och solade innan, omg vad skönt de var =) somnade som vanligt. Brun och fin! Ska sola mellan 1-2 gånger i veckan nu, ska få färg till sommaren.

Sitter här framför datorn och kollar på kläder och skor. Uuh >_< asså jag måste shoppa, snart... helst nu. Rensa spargrisen, vafan som helst. Jag ska dra med mig Dahlberg en dag på lovet och då jävlar. Helst Göteborg eller Stockholm, men låter långt och dyrt. Så blir väl Väla! Men vafan gör de, där är ju samma affärer som där uppe.

Sen förhoppningsvis, chansen är typ jätte liten, man kanske de blir Elmia lördagen på lovet =) Hoho, vad jag vill dit. Hoppas hoppas hoppas!

Snart dags för sängen och sånt! Vi hörs imorgon. Pussar

090331.

Hejsan!
Allt bra med er? Jag har åkt på en förkyldning och har ont i halsen när jag sväljer. Aah >_< typiskt nu när de är sista veckan på praktiken med. Ska fan ta och rycka upp mig, stoppa i mig vitlökskapslar, dricka mycket och tvättar händerna ofta. Så klarar jag av att gå till praktiken imorgon!

Just nu halvligger jag här i soffan framför MTV med Frostiz i famnen. Hon ska tvunget ligga på en och helst på datorn med, så de är väldigt svårt att skriva. Men hon är så underbart söt när hon är mysig, så man vill inte putta bort henne. De är ju inte precis som när hon är pain in the as, jodå så att, även dom söta, underbara hundarna har sina mörka sidor. Så man får ju passa på och njuta innan hon ska ut och skälla och grannarna ska bli arga!

Nej, nu ska jag lyssna på all underbar musik som går på MTV. Blev inget solande igår, då när jag kom dit så var de upptaget och skulle bli ledigt 21.50. Då hade jag inte varit hemma förrän halv 11 och vid den tiden skulle jag redan sovit. Så jag bokade en tid för ikväll 19.20, så vet jag deffenitivt att de är ledigt. Jag brukar inte boka, för jag kommer alltid på sådana tider där ingen annan är där. Men igår vad de någon som tänkte som jag!

Ja, vi hörs sen!


Denna bilden tog jag nu. Kan inte sluta småskratta lite för mig själv, för hon ser chockad ut på något vis. Lite som en mus också faktikst =) tss. Bus bäbis!

Min och Dahlbergs låt !

Älskar älskar älskar, en massa bra minnen ♥


Falkenberg

Idag har jag absolut inte gjort någon nytta alls. Förutom tagit hand om mig själv =) Har ätit och sånt, gjort mig iordning. Ska åka till Falkenberg snart och sola hade jag tänkt mig. Om jag nu inte trillar i någon jävla håla eller solariumet är sönder, hehe men jag tror allt ska gå som jag planerat.

Jag förstår inte riktigt hur en dag kan gå från helt underbar och man aldrig vill att dagen ska ta slut, tills en annan dag kommer och allt är skit. Vad man än gör så gör man fel! Man börjar tveka på sig själv, och ställer dumma frågor. Men vet ni vad, nu är de dags att sluta överleva och börja leva. Jag är trött på att vara dendära snälla, söta tjejen som alltid gör rätt. Jag vill också vara lite galen ibland. Så nu ska jag fan göra de som faller mig in, de ska inte finns någon där ute som ska säga till mig vad jag ska göra och inte göra. De är mitt liv och jag förtjänar en chans att leva det!

Puss

090330.

Godmorgon! Eller ja, de blir väl egentligen god eftermiddag.

När klockan ringde imorse rann näsan och hade huvud värk as hell. Men så kom jag på att de var ju studiedag idag =) De var bara att somna om. Vaknade upp för ca 10 minuter sen. Näsan rinner fortfarande, men efter lite mat och cola så tror jag nog att de försvinner. Ska ta en dusch idag med och kolla film (gissa vilken? haha), alltså bara slappa. Eller nej, jag kom på en ny sak att göra när jag vände huvudet bort mot sängen och fick syn på golvet... städa >_< aah! Alltså jag tycker jag städar jätte ofta, och de gör jag verkligen, men de är väl de att hålla rent som jag inte är så bra på. Man blir jätte nöjd när man städat, sen 1 timme senare ska man ut någonstans och då får man bråttom och kastar de gamla kläderna på golvet, sen får dom liksom ligga där. För dagen efter fylls högen på hela tiden!
Jaja, de är ju jag själv som städar så de måste ju få bli jag som får stöka ner =) hihi.

Vi hörs sen!


Uppblåsbara, underbara Amandara xD

090329.

Hejsan! Allt bra med er? Har ni haft en trevlig helg? Jag är mest deppig för att helgen är slut =( tillbaka i Laholm helt själv. Nu börjar en ny vecka och har dock inget (än så länge) att se fram emot. Sista praktik veckan, så de ska bli skönt. Ensam imorgon med! Just nu har jag ingen lust att sticka dit, brist på sömn helt enkelt. Så snart dags för sängen!

Jag tänker inte berätta något om helgen, för ni som ska veta vet redan =) Men jag vill passa på och tacka Dahlberg som hängde med och gjorde allt lite lättare. Timmarna på bussarna gick som galant!

Satt och tråkade i Halmstad en timme innan ikväll. Väntade på bussen hem! Då hade jag Jennifer i luren hela tiden =) Snacka om att vi hade mycket och prata om. Hem kom jag iallafall, precis lagom till maten.

Nu sitter jag här och dricker kaffe, lyssnar på musik och små gäspar. Kaffe har inte den verkan på mig att jag blir pigg, ändå kan jag sitta och dricka kopp efter kopp.

Här är två bilder från helgen:

 

Jag och Amanda skickade in ett sms på MTV, där man kunde se hur stor chans man hade med varandra i sängen. För skojs skull! xD


Såhär blev resultat iallafall! 76 % + en liten text om oss. HAHAHA!

Stressad!

Nu är jag hemma. Jag kommer skriva ett snabbt inlägg, så det kanske kommer bli lite stavfel. Men de får ni leva med!
Körskolan hämtade mig klockan två idag. Det gick jätte bra och köra, jag fick en massa beröm hela tiden =) Jag tänkte, har du inget och klaga på? Men det var lätt som en plätt, men de får jag nog tacka mamma för, som att jag kört med henne nästan varje dag sen jag fyllde 16 år.

När jag kom hem så var fortfarande folket kvar som kollade på huset. Men jag gick ändå! Mäklaren sa , Hej, är du också spekulant? Jag bara, nej jag bor här ^^ hehe. Verkar som trevlig folk som är intresserade. (Bara svenskar än så länge!)

Nu har jag duschat och klätt på mig, packat de sista. Så nu tror jag att jag är klar! Det känns som de iallafall. Ska snart bege mig till bussen. Har dock inte ätit något sen klockan 11 idag, men ska be Dahlberg köpa med sig något till mig på bussen. Så är det löst med!

Kameran är packad =) Så förhoppningsvis blir det lite bildbevis i helgen, hehe, som ni alla ska få se på söndag eller måndag.

Nu ska jag knalla iväg! Ha en trevlig helg. Jag kommer inte blogga iallafall. Pussar

090327.

Goooood morgon god morgon!
Det snöade igår när jag gick och la mig, men HAHA nu är den borta igen. Så, kan vi få ha våren kvar nu? Bra, då säger vi så! ^^ Jag somnade jätte snabbt när jag gick och la mig, men dessvärre så vaknade jag klockan 5 imorse och kom på att jag inte har packat väskan till Turkiet! Ja, jag hade åkt idag. Vid 9 hade mamma och pappa kört mig till flygplatsen i Köpenhamn, där flyget till Turkiet gick 13.25, efter ett planbyte så hade jag varit framme i Antalya 20.25 och där hade Nino, Sam, Momo och Alibaba stått och väntat på mig. Sen hade dom underbara 6 månaderna börjat som en Entertainer i Animation teamet på Saray Regency.
Aaah >_< tänk om allt hade gått enligt planerna? Jag hade varit helt överlycklig. Men nu blev tyvärr allt som de blev =( och de finns inget man kan göra med de. Jag har mina kompisar som sagt att dom är glada att jag stannar kvar, och hade de inte varit för dom så hade jag förmodligen aldrig stannat.

Nu ska vi snart åka till Halmstad! Ha en trevlig dag, så hörs vi efter jag har kört =)

Skjorta - Indiska

Nu har jag äntligen tagit kort på min skjorta =) Imorgon får jag lite sovmorgon, då Jonte ska köra mig till jobbet. Han skulle möta upp sin chef vid Coop imorgon, så då passar jag på att åka snålskjuts ^^

Jag har packat och grejat nu, samt städat mitt rum. Visning på huset igen imorgon! Aah >_< kan inte bara 3 månader gå snabbt, så pappas tjej kan flytta ner hit och vi kan få vara själva? Känns jobbigt att allt ska bara så "fint och prydligt" för att någon ska titta på huset. Sen är pappa sådär "över nogrann", så de får inte ligga något på golvet. Liksom jag tror inte köparna bryr sig om där står en väska på golvet? Eller om täcket ligger lite fel? Dom ska ju ändå inte ha våra möbler och saker när dom flyttar in. Men men, vad gör man inte för att han ska bli glad.

Sov så gott allesammans! - Nästa gång man vaknar upp så är det fredag ^^


Det fick bli så bra de blev =) .. 199 kr på Indiska!

Say what? Jag har körning imorgon.

Nu så, har jag gjort de mesta jag skulle göra ikväll. Jag har kommit hem från praktiken, jag har varit på körskolan, jag har ätit och kollat på High school musical 3 =) På körskolan köpte jag 10-kortet, man får köra 10 gånger. Det kostade 4000 kr så jag blev fattig. Men så tyckte hon som sitter i "informationen" att jag skulle börja köra så snart som möjligt. Så kollade hon i kalendern och sa att det fanns tid imorgon 12.30. Men jag praktiserar ju! De var inga problem, dom hämtar mig 14.00 vid Coop imorgon, haha vilken lyx. Är tillbaka i Laholm igen 16.00, så då har jag en och en halv timme på mig att duscha och greja =) hihi, jag tycker detta ska bli jätte kul.

Äntligen kommer dagen jag har väntat på. Ååh, de ska bli så kul =)

Jag tänkte mest berätta det! Jag har fortfarande packningen kvar, så tänkte jag skulle göra det + ta kort på min skjorta jag köpte på indiska i måndags. Har inte gjort de än, fy på mig!

Vi hörs sen!

090326.

God morgon! Jag är uppe =) Sitter och väntar på att klockan ska bli kvart i nu, så jag kan gå till bussen. De är jätte kallt på mitt rum, ändå har jag elementet på max? Det ser jätte kallt ut när man tittar ut igenom fönstret, det ligger typ frost på gräsmattan och sånt. Inte bra inte bra! Jag vill ha tillbaka våren. Ska det fortsätta såhär, så kunde jag lika gärna åkt till Turkiet och sluppit denna skiten.
Men som sagt, back to real life. Nu är jag här och får stå ut helt enkelt!

Ikväll halv 6 har jag körskolan, näst sista gången nu =) Så vi hörs efter den!

Pussar

Duktig duktig duktig...

Ikväll har jag tittat på High school musical 3, som jag sa =) Dock bara en gång, och så kom Dahlberg och störde mitt i så jag fick pausa, sen kom pappa i slutet och ville ha tvn. Så jag vet inte om de räknades! Ska iallafall se den imorgon kväll efter körskolan, för då är jag ensam hemma. Pappa och Jonte ska åka till Ljungby och lämna hyllor i Jontes lägenhet, så jag måste ju sysselsätta mig med nått. Juste, jag ska packa imorgon med. Som att jag inte kommer hinna det på fredag. Jag är hemma kvart i 5, sen har jag exakt 1 timme på mig att duscha och göra mig i ordning tills bussen går till Halmstad igen. Aah >_< de kommer bli stressigt. Men de är det värt!

Ikväll har jag också gjort våfflor och färgat mitt löshår. Jag har hunnit med rätt mycket faktiskt. Så nu är det dags för sängen, imorgon är de ännu en praktik dag.

God natt allesammans! ♥

090325.

Hej!
Allt bra med er? Jag mår helt underbart. Åh, jag gillar dom här dagarna. Idag på jobbet var jag ensam, Emme var iväg. Och jag trodde faktiskt att dagen skulle gå rakt åt helvete. Men inte alls! Det var kul, fick skit bra kontakt med min handledare och busade som fasen med Ferki =) Emme kommer inte imorgon heller, för nu har den stackaren fått feber. Så jag håller tummarna på att dagen imorgon kommer bli lika bra som idag. Mitt motto denna veckan har varit "Full fart mot helgen", och de har verkligen hjälpt =) . För jag vill inget mer än att de ska bli fredag!

Jag sitter hos pappa nu, ska sticka och köpa cigg vilken minut som helst. Ikväll blir de lugnt, jag ska kolla på High school musical 3, igen! Kollade på den i helgen, den är så grymt bra. Och sen visas den på en av tv-apparaterna på Coop, så när jag springer förbi den så fastnar jag alltid där. Aja baja! Men ååh, han är ju så snygg =) Aa nee, den ska jag se ikväll helt enkelt, helst 2 gånger med ^^ tss..

Vi hörs sen! Pussar och Kramar  ♥

Helvetes jäklas klet och mög...

Tror ni inte solariumet var sönder? >_< aah, då får jag göra de i Laholm på torsdag efter körskolan istället. Men de är ju så jävla dyrt, men men. De får de helt enkelt vara värt! Ska kolla om någon vill hänga med =)

Ja nu ligger jag här i sängen och lyssnar på musik. Ska snart sova! De bästa med att sova hos mamma är att jag går upp en timme senare här =) Får helt enkelt mer sömn! Så de gör inget om klockan rinner iväg lite, för jag är ändå inte trött på morgonen dagen efter.

Just nu tänker jag på hur kul det kommer bli i helgen =) tss. Jag vet inte hur mycket jag har berättat, men jag vill inte heller berätta för mycket. Men jag och Dahlberg ska iallafall ut på äventyr. Vi ska ta en buss från Halmstad på fredan 18.30 som vi sen kommer få sitta på i en och en halv timme för att anlända till målet. Där vi också ska träffa Mr xoxo =) hihi, de kittlas i magen bara jag tänker på det.
Oj, nu avslöjade jag kanske mer än vad jag egentligen ville. Men jag måste få berätta! Aa nee, mer än så får ni inte veta. Kommer säkert inte kunna hålla fingrarna i styr på tagentbordet när de börjar närma sig helgen, så avslöjar väl ännu mer då.

Sov gott sunshines ♥

090324.

God dagens!
Nu sitter jag här i Falkenberg igen. Praktiken idag gick jätte bra =) En av dom bästa dagarna faktiskt. De var kul och alla skämtade och bjöd på sig själva. Vi hade tex spring tävling igenom hela Coop med korgar fulla av munskölj med Coop chefen. De är inte många chefer som gör sånt! Jag och Emme vann och alla stod på lagret och hejade på oss =) hehe.

När jag kom till pappa innan så höll han på att städa vinden. De var grymt många saker som jag inte ens visste att vi hade, och sånna saker som pappa och mamma hade när dom var små. Det rätt kul att se! Sen sa pappa också att på måndag ska dom skriva på huset, så vi blir nya hus ägare på måndag. Sen ska de börja packas och greja! Känns som jag inte kommer göra något annat på påsklovet. Jag hoppas jag har några vänner där ute som är sugna på att hjälpa  till att flytta? Är tacksam för all hjälp, med tanke på att pappa och dom kommer ha fullt upp.

I Falkenberg är jag nu iallafall. Jag och mamma körde inom Halmstad på vägen hit och köpte en ny plattång till mig. Min började brinna i helgen, så kände att jag var tvungen att ha en ny. Ikväll ska jag äntligen sola =)

Nu har jag inte tid att sitta här mer. Vi hörs sen! Pussar

Aj aj aj!

Det blev inget solande idag. När jag skulle gå ut innan och ta lite "frisk luft" så hade Micke grävt en grop nedanför trappan, där han ska bygga något, och inte riktigt informerat mig om den. Så jag blev offer för den! PANG... sa de, sen låg jag med ena benet i gropen och andra låg på marken. Jag svor och skrattade lite för mig själv när jag låg där med uppskrapade knän och armbågar.
Så jag kände att jag skippar nog solande idag! Får ta det på onsdag istället.

Pratat med pappa har jag gjort. Där var några intresserade på huset, så ja det är väl bra.

Ne nu ska jag kolla klart på Ballar av stål, sen blir det sängen. Imorgon blir det Laholm igen! Ni får sova så gott  =)

090323.

Hejsan!
Jag lever, men är dock jätte trött och har ont i huvudet. Bussen gick sönder imorse så det tog lite tid innan jag var på praktiken. Dagen har rullat på hyfsat snabbt, så de var skönt =) Mamma hämtade mig vid 4 så åkte vi till stan där Dahlberg skulle klippa till mamma lite. Sen blev det 10 minuters shopping på stan innan alla stängde! Jag hann köpa en skjorta på Indiska som jag spionerat på ett tag, och nu äntligen blev den min =) Jag visar bild på den imorgon när jag har min digital kamera.

Nu är jag i Falkenberg, väntar på att maten ska bli klar! Sen tror jag faktikst att jag drar till gymet och solar en stund. Vill få upp värmen i kroppen och de är ju så grymt skönt att ligga där med. Aa nej, det får helt enkelt bli så.

Oh juste, vi hade ju visning på huset idag. Jag har faktiskt inte pratat med pappa, så tänkte ringa honom ikväll med. Får göra det nu annars kommer jag glömma det.

Vi hörs sen! Puss ♥

090322. Helgen - Föräldrafri!

God morgon! Har ni hittat på nå skoj nu i helgen? Det har jag, de har varit den mysigaste, underbaraste helg på länge. Precis vad jag behöver pga omständigheterna.

Jag ska göra en lång historia kort:
I fredags efter praktiken åkte jag in till Lockcenter, där jag blev hårmodel för Dahlberg. As nice =) Bort med de gamla och in med de nya. Var hemma i Laholm igen vid halv 7, då vi + Jonte körde det Donken och köpte mat. Sen knackade det på dörren och Mr xoxo kom =) De blev film och sen droppade de in lite mer människor. Dahlberg lämnade huset halv 5 på morgonen och vi andra gick och la oss klockan 6.

Sov 4 timmar totalt, då vi blev väckta av att det bankade och ringde på dörren. Och som att vi alla redan vaknat av de, så passade vi på att gå upp och äta frukost. Dagen spenderades i soffan med täcke och kuddar, och på tvn rullade de på film efter film =) Sen kom Dahlberg igen och vi 4 (jag, Dahlberg, Jonte och Mr xoxo) beställde pizza. På kvällen blev det lite som ett öppethus här. De kom och gick människor hela tiden. Framåt 4 var de dags för sängen igen och gick upp för 1 timme sen då Mr xoxo åkte hem.
Jag glömmer aldrig det Dahlberg sa när Mr xoxo kom. "Tar inte du han så tar jag han"! Haha. Har jag berättat att det kittlas i magen? ^^

Idag ska jag och Jonte städa huset som satan. Inte pga att de ser förjävligt ut efter helgen, utan vi ska ha visning på huset imorgon. Så idag blir det dammsugaren och moppen typ. Pappa kommer hem ikväll!

Vi hörs sen! ♥

090320.

God morgon!
Det är fredag idag, en liten kall sådan, men jag tycker jag solen tittar fram lite var och här. Inatt sov jag skit dåligt! Vaknade upp en gång varje timme tills klockan ringde. Förstår inte vad det ska vara bra för mig, men de var de som hände iallafall.

Nu är det snart dags att ge sig iväg till bussen för att komma till praktiken. Jag hoppas denna dagen går snabbt! Haallao liksom, de är ju fredag =) Efter praktiken ska jag försvinna ett tag, hehe. Ett fåtal vet om de, och de ska bli så jäkla kul och spännande. Jag tror vi kommer lyckas skit bra? Eller vad säger du ^^ ?

Ikväll blir det mys med ... aa än sålänge hemlighetsstämplat =) Men de kommer bli hur bra som helst detta, hoppas jag. Det är nog inte som vissa andra, "börja bra, men slutar i katastrof", haha!

Nu ska jag inte sitta här med och döda tid. Ska hinna packa lite med innan jag går till bussen!
Ha en trevlig dag =) Så hörs vi ikväll. Pussar och kramar ♥

Arg och besviken!

Körskolan gick bra. Tills jag kom ut och såg att jag hade blivit bombad med sms från Nino, aaah >_< Fick sätta mig vid datorn de första jag gjorde när jag kom hem och ta snacket med honom. De blev mycket svordomar och suckande, han ville att jag skulle ta flyget till Turkiet nu på fredag! Men jag tackade nej. Han sa att jag absolut har jobb nästa sommar, om jag vill. Men det tåls att tänkas på, med tanke på att jag vet sanningen om allt och alla nu. Ååh, nu kommer jag må dåligt hela natten =(
De är så lagom att komma med det nu?

Hemma är jag nu iallafall. Ska göra iordning matlådan till imorgon =) Sen ska jag gå och lägga mig.

Sov gott allesammans! Puss ♥

Snälla, snälla ring mig. Jag måste prata med dej och reda ut de som hände!

Solen!

Nu syns designen ju =) Va glad jag blir!

Jag kollade vädret lite innan på SMHI, tänkte se hur det blir till helgen! På lördag är de runt 6 grader på dagen, men framåt kvällen blir det dock kallare. Aah >_< jag som ville att grillen skulle fram. Jaja, ska den fram så får de väl bli på dagen då.
Denna helgen kanske inte blir så dum ändå =) "Kanske finns det något som inte fanns förrut"?

Nu ska jag gå ner och äta. Sen halv 6 är det dags för körskolan! Har egentligen ingen ork, men måste man så måste man. Vi hörs sen! Kram

090319.

Hejsan!

Aah >_< jag bytade design på bloggen för 2 dagar sen, och den syns fortfarande inte. Sånt är fett jobbigt! Håller tummarna på att den syns i morgon.

Mys hos Billie igår. Vi kollade på hockey, AIK - Leksand. AIK vann med 5-1 (tror jag de va). Så jag vet en som var överlycklig i soffan och skrek och greja =) Sen blev det lite choklad och sånt.

Ja, solen skiner och fåglarna kvittrar idag. Imorgon är det fredag =) snart påsklov. Fast innan dess kommer de både vara uppförs- och nedförsbackar i vardagen. Så vi tar en dag i taget!
Och imorgon - ja då blir de kanske tattoo nr 2 =) vad jag ska göra är hemlighetsstämplat. Så om allt går enligt planerna så får ni se till helgen.

De coolaste idag, mellanmjölken blir svart:


090318.

Hejhej!

Nu har jag kommit hem, ätit, duschat och en massa annat. Så nu kommer snart Poffe och hämtar mig =) Han ska till garaget och då släpper han mig hos Billie. Ja, typ så ser det ut!

I två timmar idag på praktiken hade jag och Emme absolut ingenting att göra. De fanns inget jobb för oss! Vi satt i fikarummet ett tag och dödade lite tid, sen bestämde vi oss för att gå ut i affären och fronta. Ja, sen blev klockan 4 och vi åkte hem. De var skit tråkiga två timmar. Emme tappade en "bebis matburk" på golvet, så de sa PANG! Annars hände de inget kul.

När jag tog bussen hem idag, så satt där en kille. När jag inte praktiserar så ser jag honom på bussen på morgonen då och då. Men nu när jag är på Coop, så ser jag honom på bussen varje dag. Han sitter där för sig själv, med sin laptop och spelar sina spel. Och i mellan åt så somnar han, sen vaknar han till, spelar lite och somnar igen. Undra om han är en av dom "datanördarna" som sitter vid sin dator 24:7? Får max 1-2 timmars sömn om natten, men ändå asar sig upp på morgnarna för att gå till skolan?

Jag måste berätta en sak till. Inatt så hade jag en sån jäkla mardröm! Jag vaknade upp klockan 5, var gråtfärdig, rädd och svettades. De värsta av allt är att jag har drömt exakt den drömmen en gång tidigare. Den är hemsk och slutar alltid på samma ställe! >_< Som tur var fick jag sällskap i sängen de 2 timmar jag hade kvar att sova, gulliga Frostiz hoppade upp i sängen och la sig tryckt jämte mig. Sen när det var dags att gå upp, gav hon mig sådana där trött ögon, men dom sa ändå god morgon, och självklart fick jag massa pussar. Egentligen ville jag bara legat kvar i sängen med henne hela morgonen, men praktiken kallade ju!

Oj, nu kom Poffe. Måste sticka, jalla jalla!

Vilse på Kvantum?

Hejhej!
Jag bestämde mig för att åka till Falkenberg ikväll =) När vi kom hit så hämtade vi Micke (ett stort misstag) och åkte till Ica Kvantum och handlade. Där inne försvann Micke i 10 minuter. Jag förstår inte hur han lyckas?  Mamma och jag skulle gå till ena sidan av affären och hämta något, vi bad Micke att stanna där han stod. När vi kom tillbaka sen, så var han borta! Vi sprang runt och leta, vi tänkte att vi skulle ropa ut i högtalarna och fråga om han kunde gå till "kundtjänst". Men vi tänkte att affären är ju inte så jäkla stor, det är ju inte Gekås precis. Men vi sprang där, runt och runt i butiken. Finally hittade vi honom, då kommer han gående sådär lugnt som inget hänt. Han hade sakta gått bort i den delen av affären vi skulle till, och sen hade vi lyckats gå förbi varandra hela tiden. Men på honom verkade det som att allt var i sin ordning, vi kunde konstatera att han inte letat efter oss iallafall.

Jag och mamma blev mästerkockar när vi kom hem efter handlandet. Det blev fiskpinnar, potatis, citron och dillsås + vitlöksbröd. Mmm namnam goodiie goodie =) Fatta vad god mat jag kommer äta imorgon på jobbet? Imorgon blir det samma tid som vanligt. Jag kommer inte vara hemma förrän vid 5. Men då blir det duschen och ett par mackor, sen ska jag umgås med Billie =)

Ja, nu har jag berättat lite om morgondagen. Vet inte hur mycket jag kommer hinna blogga! Men nu vet ni iallafall vart jag håller hus. Så ni får ha det så bra, så hörs vi!

Sov gott ♥


090317.

Hejsan!
Solen skiner idag =) Men de blåser dock. Jag har precis kommit hem nu. Åkte till praktiken imorse, var där till halv 2, då tog vi bussen till skolan för 3:orna skulle ha en mässa om sina projektarbeten. Det skulle börja klockan 2, jag och Emme satt där till tjugo över, de kom ingen? Då tog vi upp lappen och blev fundersamma, var det verkligen i matsalen? Ja, de var det. Men ändå inte! Hmm >_< så vi blev förbannade och trött - liksom då kunde vi lika bra stannat kvar på praktiken! Så vi tog bussen hem istället. Så här sitter jag nu!

Är döds trött! Hade velat sova en stund, men tror jag ska äta och duscha istället, så jag piggnar till =) Vi får väl se vad som händer idag/ikväll.

Puss!

Men aaah!

Vad är ditt problem egentligen? Har du inget annat att lägga din energi på än att hålla på att förstöra mitt liv? Jag blir så jäkla förbannad på dom människorna som bara finns till för att sabba för andra.  Ni är fan satsen som era mammor borde svalt!

Nu är jag hemma från praktiken. Har tagit en snabb dusch, nu ska jag slänga i mig 2 mackor, få av mig arbetskläderna och självklart på med andra (vem vill vara naken liksom) och sen ska jag åka till Billie. Vi ska kolla på vår efterlängtade film som vi tjatat om i 1 månad nu.

Aaa nej, jag har inte tid att sitta här mer. Jalla jalla!



 

090316.

God morgon!
Ni som hört min nya alarm signal vet hur söt den är. Men fyfan och vakna till den! De går bra när han pratar sådär lugnt och gulligt, men sen så. Då kastar man sig över mobilen och försöker stänga av de! Aah >_< katastrof.

Vaken är jag iallafall. Frukost har jag fått i mig och nu är de snart dags att gå till bussen, som går fem i. Så nu vet jag att jag inte behöver få panik när direktbussen kommer och tro att de är min.
Idag tog jag inte med mig någon egen mat! De blev ingen mat över igår kväll, men men. Jag köper något eller så överlever jag på mackor.

Ja, nu ska jag gå! Ha de bra så hörs vi efter praktiken. Kram ♥

Skratt skratt.

Nu är jag hemma igen. Dahlberg kom hit vid halv 5, sen kom pojkarna och hämtade oss. Vi stack till Donken, där jag blev bjuden på kaffe av en av dom =) Dahlberg fick dock betala sin milkshake själv. Sen stack vi hem till dom och busade, lyssnade på musik, vaxade, åkte upp och ner i sängen osv, (Dahlberg vet vad jag menar). De var kul faktikst, blev massor av skratt =) Skönt att inte sitta hemma för en gång skull, utan vara ute och umgås med folk.

Om de blir som jag och H. har planerat nästa helg så kommer den bli ur mysig. Har ju FF och sånt (kommer sakna FF-tiderna som fan när vi flyttar) så jag längtar =) Känner att jag har blivit rätt social av mig. Orkar mera! Innan var de så att om någon ringde så ville jag heller sova. Men nu tackar jag ja, och vet att det blir kul! Sånt gillar vi =)

Nu ska jag kolla på film, sen blir det väl sängen! Ska ju upp 6 imorgon >_< Men vi hörs väl imorgonbitti eller efter praktiken.
Sov gott!

Jag vill skicka en tanke till Emme, då hennes morfar dog idag! ♥

Hus tittande!

Nu har vi varit och kollat på huset. De var fint och så, men som jag känner just nu så skulle jag aldrig kunna se oss bo där. De var jävligt många rum, som en laborint typ. Men men, frågan är ju hur länge till jag kommer bo hemma liksom. Nog pratat om de!

Nu ska jag snart ringa Dahlberg, kolla så hon verkligen lever efter igår =) Jag tror hon klarade sig, hehe. Sen ska vi väl se om vi ska umgås med dedär folket.

Måste bara berätta en sak, nyss för 5 sekunder sen kom pappa, Brittmarie och Mikaela hem (dom cyklade till hus visningen). Mikaela kommer in skrikandes, jag trodde de hade hänt något, men då säger hon: VI SÅG JOHANNES BROST PÅ ICA! Haha, jadu vilket "kändis".

Jag kollade klart på Patrik 1.5 innan. Tycker den va skit bra! Har hört att andra sagt att de var en B-film. Men de tyckte inte jag. Jag fick ett par goda skratt och sen handlade den om att se insidan av folk. Gillar den skarpt!

Vi hörs sen, kram ♥

090315.

God morgon! Allt bra med er? Hade ni en trevlig lördagskväll mitt i allt regn? Jag hade det. De är en lördags kväll som man sent kommer glömma =)
Nu är jag uppe iallafall, har druckit 5 glas ice tea, så nu är jag tipp topp igen! Tror jag ska hoppa in i duschen efter jag ätit frukost, för förmodligen (om inte jag och Dahlberg dissar) så ska vi träffa två killkompisar. Vi ska köpa milkshake och kolla film, mys =) + att jag kommer få lite uppmuntran efter att ha varit och kollat på det nya huset. Som ni kanske har förstått så vill inte jag flytta, detta huset vi bor i nu är lagom stort och sen är ju detta mitt barndomshus. Det tar verkligen emot att titta på nya! Men jag vill inte förstöra pappas drömmar med hans tjej, så i detta sammanhanget är det bara att suck it in and smile - som jag brukar göra!

Japp, dags för frukost och dusch!

Bilder från igår:


"Jag ska vara stygg och trampa på popcornen, mohahah"




"Eat it, you sexy mothafuck" xD

Full och odräglig!

Efter pappa och Brittmarie åkt på firmafest, så åt jag och Jonte pizza samtidigt som vi kollade på Patrik 1.5. Men jag fick typ se halva sen ringde ungarna och skulle hem. Så då gick jag och Zolo bort till min farbror och hämtade dom. På vägen hem mötte vi upp Dahlberg som kom hit och sen dess har vi suttit hos mig och skålat. Först lyssnade vi på gammal, go svensk musik på datorn sen i 2 timmar nu har vi suttit på altanen och lyssnat på musik, skrattat, varit arga, rapat, fisit och dansat. Shysst night!

Nu är det dags för sängen! Har precis ätit en "nattamacka", tänkte de kunde suga upp alkoholen lite. Så man är lite pigg imorgon när det är dags att kolla på det nya huset!

Tack för en underbar kväll Dahlberg. (Bilder kommer på Dahlberg imorgon, då hon lyckas välta ut popcorn påsen på mitt golv och får först för sig att trampa på dom, men ångrar sig och ställer sig på alla fyra och ska äta dom istället xD)

Som de bestämdes ikväll så är du en fis i vinden för mig. Jag ska inte lägga ner mer tid på dig, med tanke på att jag aldrig får något tillbaka. Man kan ju bara undra vad du gör ikväll? SLUT, THE END, FINITO!

Födelsedagar!

Idag fyller både Paddan och kusinen Maria år, grattis till er =) Paddan kommer få en överraskning ikväll, hihi bus bus!

Innan idag så var vi och grillade ute vid "mynningen". Vi var ett gäng kompisar, med 4 hundar. 1 Finsk lapphund (Zolo), 1 Rottweiler (Nikita), en Schäfer (Tina) och så en Grand danois (Ante). Bara stora hundar och som alla busade =) Såg jätte kul ut. Riktigt mysigt va det, man fick känna på vår vädret lite innan eftermiddagen kom och det blev kallt.

Ni får ha en trevlig lördagskväll, så hörs vi sen!


De olika hundraserna!

090314.

God morgon!
Tänka sig att jag är uppe nu va =) Jag har faktiskt varit vaken i lite mer än en och en halv timme nu. Jag har förmodligen tagit igen all sömn nu som jag fattades, för jag sov en stund igår kväll sen gick jag och la mig inte allt för sent! De dåliga med att vakna tidigt är att alla andra sover ju, finns ju ingen man kan ringa och umgås med förrän framåt 3, halv 4 när folket vaknar.

Så tills någon vaknar ska jag städa mitt rum, lägga in de nytvättade kläderna i lådorna osv. Så har jag något att sysselsätta mig med i 1 timme typ. Sen får jag väl kolla på film och äta godis =)

Japp, vi hörs sen! Ciao ♥



Hemmakväll eller ingen hemmakväll? Det är frågan...

Efter jag ätit så somnade jag. Fick jätte ont i huvudet och kände att jag behövde vila. Vaknade med ett "pang", vet fortfarande inte vad det va. Men tror katten rev ner något! Då gick jag upp och fikade med pappa och resten av familjen =)
Vi fick papper idag på vad det kommer stå om huset på internet sen när det ska ut för försäljning. På söndag klockan 2 ska vi kolla på det nya huset.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer! Vill göra något, men har kanske inte orken. Jag har fortfarande inte duschat, så tänkte jag skulle göra det nu. Det blir kanske bus och mys med Mr B (hoppas) =)

Tack mamma för överraskningen som låg på min säng igår + godiset idag ! Du vet precis hur man muntrar upp mig

Nej just de, duschen var det ja!

Hemma!

Nu är jag äntligen hemma från praktiken! När jag gick till bussen imorse så trodde jag att jag hade missat den. Där kom en buss förbi körande precis när jag hade 200 meter kvar, de stod 324:a på den också (den bussen man tar in till Halmstad) så jag fick panik när den körde iväg. Jag ringde mamma och sa att jag missade bussen! Men gick bort och tittade på "tids skylten", för klockan var 06.47 och bussen skulle gå 06.55, och så tidig kan den ju fan inte va?
Och som tur var gick Direktbussen 06.47 och min skulle gå 06.55 =) Tur att jag inte började vinka och greja till Direktbussen, för då hade jag typ varit på Coop 07.15, och vad fan ska man göra där så tidigt?

Iallafall till Coop kom jag. Slängde i mig kaffe sen var de dags att börja jobba! Vår handledare var sjuk idag, så på förmiddagen var vi på mat avdelning (hittade ingenting där), sen på eftermiddagen var vi med Ferki (en av de skönaste killarna där) och hjälpte honom med cykel grejorna.
Han berättade att i onsdags så hade två killar tagit en dator vid Media disken och gömt borta vid kaffet för att hämta den nästa dag. Men en annan praktikant hade hittat datorn och sagt till personalen. Dagen efter (igår) så hade killarna kommit tillbaka och letat som fan. Så personalen hade ringt polisen, och killarna blev tagna! Jävla blattar, sa Ferki (han är själv blatte). Jag och Emme sa ingenting. Ferki frågade om vi inte höll med, och jo visst det gjorde vi. Men vi får inte säga något för då blir vi väl rasister och allt annat. Men nejdå, inte enligt Ferki - han tvingade oss säga Jävla araber och de ena och de andra. Inte för att man ska uppmuntra folk till att säga sånt, men de är ju faktiskt sant!

Det var gulligt när vi skulle göra iordning vid leksakerna/barbie dockorna. Så sa jag till Ferki, tycker du inte vi är lite för gamla för sånt här? Svaret blev: Men ni är ju prinsessor så det passar er! =) tss.

Nu är det snart dags för mat och sen duschen! Är jätte skitig idag, kan ju tro jag har sotat skorstenar.

090313.

God morgon!
Har ni sovit gott? Jag gick och la mig vid 10 igår, somnade som en stock. Men ändå är jag dö trött idag =( Har inte ätit någon frukost, tänkte jag kunde göra det på jobbet. Bussen går 06.55 och jag är vid Coop halv 8. Så jag har 30 minuter på mig att få i mig något.

Märker ni en sak? Det är fredan den trettonde idag, igen! Det var väl bara 1 månad sen? Haha, spooky!


Nej, jag ska väl inte sitta där och döda mer tid. Dags för att ge sig av till bussen! Ha en trevlig dag, så hörs vi ikväll! Kram

090312.

Hejsan!
Äntligen är jag hemma. Slutade 4 idag, var hemma vid 5, sen var det direkt ner till körskolan. Det var meningen att pappa skulle komma och möta mig på vägen hem, så jag slapp gå i mörkret själv (trodde jag). Men där kom ingen pappa! Jag såg ut som en snögubbe när jag kom innanför dörrarna. Det är ju snöstorm nu! Kommer ihåg bara för någon dag sen var det sol och grejor, trodde verkligen våren skulle komma. Men nejdå!

Nu ligger jag i soffan, kollar film, äter lite chips, pillar mig i röven... Ni fattar! Finns inte så mycket mer att göra + att jag är sådär lagom trött idag. Känns som att jag kommer vara vaken max 1-2 timmar till. Ska ju ändå upp 6 imorgon =( uuh. Snart är det dags för duschen!

Vi hörs sen, Kram!

High up above or down below, when you're too in love to let it go!

Nu är det dags att säga godnatt. Börjar 8 imorgon som vanligt! Visst jag tycker det är helt okej med praktiken, det är kul och så. Men jag hatar dom tidiga morgnarna, även om jag är i Laholm (liksom det är 2.5 mil där ifrån) så får jag ändå gå upp vid 6 >_< sen är jag inte hemma förrän vid 5. Det enda man gör när man kommer hem är äter, duschar och sen går och lägger sig. Roligt liv för en nyblivande 18 åring? Nej tack. Sen när äntligen helgen kommer så är man så grymt trött för att man förlorat mycket sömn på vardagarna, så man orkar inte göra något då heller >_< nej, såhär får det inte bli. Till helgen ska jag ha kul, ska släppa tankarna från praktiken och allt annat. Bara umgås med honeysarna =)

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Nu får jag skärpa mig!

Nu är det dags att ändra på sig lite, igen. Jag måste börja äta nyttigare, sova mer, börja göra som jag vill, umgås mer med dom människorna som får mig att skratta och säga det jag tycker och tänker och inte det andra vill höra.
Ja, jag tror det var de mesta. Fast jag är ändå rätt bra på att säga det jag tycker och tänker, eller ja det som hoppar upp i huvudet. Det om någon borde Billie och Poffe veta, dom brukar få lida igenom kvällarna med mig =) Dom har ändå försökt lära mig att jag måste tänka innan jag pratar, men det gick ett fåtal gånger sen blev jag tokig.

Igår på praktiken kom det fram en snubbe som skulle fråga mig och Emme en sak. Konversationen blev såhär:
Kund: - Hejhej! Jag kon inte prata brao svenska. Men var finns komplex sån man äoter med mjolk?
Jag och Emme: - Eeh va? (vi tänker en lång stund...) Nej, asså tyvärr vi kan nog inte hjälpa dig!
Kund: - Aah >_< Jaog vet att du ockso har ätit de!
Bella:
(Tänker lite till - vad är det jag har ätit som en utlänning också har ätit, som man äter med mjölk?) Jaha! Du menar CORNFLAKES? (Jag knäcker mig totalt)

Ja, så kan det gå. På tal om annat, så vill jag ju tatuera mig som ni alla redan vet! Men jag hade tänkt vänta lite med den stora jag vill ha på höger underarm. Så jag hade tänkt göra en annan sak på vänster underarm istället =) hehe. Två kompisar från Halmstad (dom som tipsade mig om Lollo) ska dit till honom nästa fredag, och då blir det förmodligen att jag också ska med! Men om nu en av dom ska fylla i sin gamla tatuering som är enorm, så kommer jag nog tacka nej och beställa en egen tid. Min tatto kommer ta max 1 timme (med skiss och sånt) och sen ska jag då sitta där i 6 timmar till? No no no no... Vi får se, jag ska få besked om det så snart som möjligt. Ingen annan som är sugen på att tatuera sig?

090310.

God morgon!
Idag är jag riktigt trött  =( Somnade vid halv 11 igår, men som att jag fattas jätte mycket sömn så var jag fortfarande skit trött. Jag får helt enkelt sova ikväll.

Jag fick reda på igår att imorgon kommer mäklaren hit och tar bilder. Så jag måste städa mitt rum! Det är ju bra att informera det 1 dag innan. Men men, idag när jag kommer hem ska jag lägga i turbon och städa snabbt. Sen ska jag iväg!

Nu ska jag åka till praktiken. Puss!

Bilderna!











Nu orkar jag inte lägga upp fler. Men nu fick ni se lite av konserten iallafall! =) Den 7 mars 2009 kommer vara oförglömlig.

Snart dags för mig att gå och lägga sig. Ska ta igen lite sömn och sånt! Har varit förvirrad och deppig ikväll, det kom något konstigt ur ögonen som inte alls var likt mig. Det är ju bra att ni visar det nu. "Aa, bara ring om det är något. Jag ställer upp!" (ring ring) Hej, jag behöver dig typ nu! - Jag har inte tid... (Y) de tackar vi för!

Hejdå!

090309.

HEJ!
Det var ett tag sen.. Idag började praktiken =) Det var skönt att slippa skolan, och vi har grymt kul på Coop med. Det är verkligen bra att vi har varit där innan, för vi vet precis vad vi ska göra och hur vi ska göra. Så vi slipper springa fram och tillbaka och fråga vår handledare - tummen upp! Har fått tiderna 8-16, så det blir nog bra. Men en sak som kan förstöra dagen är otrevliga kunder, jag och Emme var jätte nära att skälla tillbaka idag (för vi hade inte gjort något fel, vi var inte ens på den avdelningen som felet hade uppstått. Men där råkade vi gå förbi och fick ta allt) men vi vet ju att vi bara ska be om ursäkt och försöka le. Men det irriterar ju bara kunden ännu mer, att dom inte lyckas få oss sura, så dom har ett problem till att skälla på, aah >_< Var hemma vid 5 eller något sånt iallafall.

En liten kort historia om Volbeat konserten - Enligt mig (jag som aldrig varit på konsert förr) var det så jävla bra. Vilket jävla ös! Tänk själv typ 700 personer står och sjunger samma låt. Hela lokalen skakade! Det var verkligen värt den långa färden och det var mycket trevligt sällskap =)
Jag tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från konserten senare, jag ska bara få över bilderna från kameran till datorn först.

En sak till som irriterat mig idag, eller ja ikväll. Liksom hur kan man få vibbar av en person så man tolkar han/henne som grymt snäll och ja helt enkelt en jävligt bra vän, som sen visar sig vara raka motsattsen? Jag förstår inte. Efter all denna tid, efter alla roliga dagar, efter alla skratt och pratet att kunna öppna sig - så kommer den rätta sidan fram och visar att du är ett stort jävla fejk? Du kan ta ditt jävla "bästa vän" snack och köra långt utav helvete upp i röven. Far och flyg med ett flygbolag! Bli inte förvånad - jag läste det nog...

Volbeat

Nu så, ÄNTLIGEN är det dags för den efter längtade Volbeat konserten! Det ska bli så jävla grymt kul.
Vi har ungefär 1 timmes körning, och nere i Lund ska vi träffa ett gäng som bokat ett hotellrum där vi ska förfesta. Sen klockan 6 är det insläpp, och halv 8 kommer Volbeat upp på scen =) Kameran är tömd, så jag ska försöka ta lite bilder om jag hinner. Meningen är ju att vi ska stå och sjunga och vara helt crazy!

Ha en underbar kväll, för det vet jag att jag kommer ha! PUSS ♥


090307.

Heej!

Allt bra med er? Hade ni en trevlig fredagskväll? Jag mår jätte bra =) Igår kväll kom Billie och Poffe och hämtade mig vid 12, då stack vi på en fest i Bassholma (eller som Poffe sa, Haschbollma). Vi anlände till Billie vid 3 på natten.
Kom hem vid 11 idag, då blev det kaffe och frukost. Och nu är här en mäklare här >_< i hate. Tänkte jag skulle gå och duscha och göra mig i ordning, för klockan 1 kommer lite folk som ska med och kolla på Volbeat =)

Tänkte jag skulle visa en bild på en av mina bäbisar, som mamma trodde var en annan råtta:



Ja, nu måste jag gå och duscha! Vi hörs innan jag åker.

Aloha!

Känns inte som jag gjort något nyttigt alls ikväll. Jonte var här uppe och pratade med mig om morgon dagen vid halv 9, sen ringde hans telefon, och då sa han att han inte hade tid för han drack vin och lite annat gott med pappa där nere. Då fick jag fart! Jag sprang ner och frågade om jag var för "fult klädd" och för liten för att dricka vin och sånt? (Jonte var nämligen uppklädd för han skulle bege sig till krogen sen). Men nej då, jag hade inte fel kläder på mig eller var för liten för vin =) Så jag fick också. Fast jag och Brittmarie satt mest och klagade på hur äckligt det var med vin och att det inte var vår grej. Men det andra goda slank ner!

Sen blev det lite Let's Dance tittande och nu sitter jag här. All alone, i min ensamhet!

Jaha, ska jag fortsätta sitta hemma denna tråkiga fredag kväll?

090306. - Helg!

Hejsan!
Igår kväll efter körskolan åkte jag som sagt till Emme. Jag hoppade av på Maxi där jag skulle handla kvällsmat, godis och cola. Sprang runt som en galning i 15 minuter för jag hittade inte nudlarna, dom var inte vid pastan! Så till slut frågade jag någon om dom ställt nudlarna där dom inte ska stå? Och ja, dom stod i ett hörn i ingenstans. Men jag fick mina nudlar, godis och cola =) Sen begav jag mig bort till Emme. Där fanns också Amanda och Bella (japp, en Bella till). Vi åt mat och kollade på tv. Sen kom ett gäng roliga människor =) och det blev mycket skratt och vi allmänt fulade oss. Det slutade med att Amanda också sova där. Kom i säng sent, och började dagen med godis och cola + en film! Fast vi hörde inte så mycket på filmen, för vi låg i varsin skethög och komenterade en massa gejor som dom gjorde.

Resten är history...


När jag kom hem så stupade jag i säng. Tänkte jag skulle plugga lite på körkortet, men läste max 6 sidor i boken sen somnade jag. För att göra en lång historia kort, så har jag precis ätit nu. Brittmarie och barnen är här! Känner för att duscha, sova och hitta på något. Inerst inne är jag skit trött, men vem fan orka sova på en fredag? Inte jag iallafall. Så om någon ringer och vill umgås så kommer jag bli pigg =) Ring ring, bara du slog en signal...

Körskolan och Halmstad!

Idag har jag hunnit sova en stund, duscha och packa. Om ca 30 minuter ska jag bege mig till körskolan och sitta där i 1.5 timme, sen vid 7 ska jag åka till Halmstad, hem till Robin där Emme väntar. Då ska vi gå till Maxi och handla kvällsmat (tror det kommer bli typ nudlar eller något sånt enkelt) och godis =) Sen blir det en mysig hemmakväll i lägenheten. Ska kolla på film eller något sånt kul. Vi ska skratta mycket iallafall, känner att jag behöver det + att när jag och Emme umgås så skrattar vi alltid.

Imorgon (sista dagen i skolan) går vi upp vid 11 och sen beger vi oss till TK där vi ska träna klockan 12. Sedan blir det hemfärd och då är det fredag =) Äntligen är helgen här.
Jonte och hans kompis vill att jag ska med och träna imorgon också. Tror ni verkligen jag kommer orka det? Med iförsig så har jag inget bättre att göra i denna hålan, ingen vill ju umgås.

Oj nu springer klockan iväg (eller nej, det gör den ju inte. För den kan ju inte springa), men nästan! Ni får ha en trevlig kväll, så hörs vi imorgon eftermiddag.

Pussar och kramar ♥

Ja, jag är besviken. Och nu har jag besämt mig att det inte ska bli mer du. Jag ångrar verkligen att jag brydde mig och försökte vara trevlig fram tills nu. Men nu är det finito! Capish?

090305.

Jag var döds trött imorse, även fast jag inte la mig sent igår. Frostiz var såklart pigg och skulle leka med bollen. Innan jag och mamma skulle åka så skulle hon gå in i datarummet och stänga av musiken vi lyssnade på. Där inne står även mina råttor! Mamma gick in, skrek och sprang ut igen. Frostiz och jag sprang dit, och då blev konversationen såhär:

Mamma:
- Du har ju två råttor?
Jag: - Ja?
Mamma: - Nu har du tre, för det är en riktigt på golvet...
Jag: - Vadå som att mina skulle vara fejk då eller?
Mamma: - Där sitter en på golvet. (Panikslagen)

(Mamma sprang och hämtade sina glasögon)


Jag: - Vi måste hitta något att slå den med!

Vi öppnade dörren. Och ja, där satt en råtta. Men den var MIN! Mamma hade matat dom några minuter innan och glömt stänga buren, så då hade han klättrat upp och sen på något vis kommit ner på golvet. Tur att dom är jätte tama så det var inga problem att ta honom. Men haha, vad vi skrattade sen när vi märkte hur dumma vi måste ha låtit.

Bästa buss trafiken här på swe, ni är alla en människo ras av sämsta kvalité...

Bussen skulle gå 15.09 från Halmstad. Den kom 15.24! När vi skulle hoppa på sa han till oss att vi inte behövde stämpla korten för vi måste skynda oss. Och inte mer än att den var jätte försenad, så skulle detta vara en "direktbuss", det betyder att den bara ska köra inom Genevad och sen genom Tjärbykyrka och det hållet till Laholm. Men hell no, han körde både igenom Tröninge och Veinge, så alla som skulle av vid Tjärby fick hoppa av på väg till Veinge mitt ute i no where. Det var beräknat att jag skulle vara hemma vid 15.40, men jag kom innanför dörrarna vid 16.15 - bra jobbat!

Bästa buss trafiken här på swe, ni är alla en människo ras av sämsta kvalité. En stackars pojke i tårar i sin brors gamla kläder, lämnad att dö i vårt iskalla väder. Som ni glatt ger en böter med ert själv belåtna flin, 800 spänn era jävla svin. Kontrollanter o lapplisor jag hoppas ni försvinner, bakom era ryggar vajar handens längsta finger. Erat jobb är så trist så att tiden står stilla, hoppas lönen är kass o att frun luktar illa. Man mår illa och får kvälningar av att se er på stan, jag hoppas ni får magsjuka o fula barn. Ni ska pissa i mot vind och stryk ska ni ha, jag hoppas ni inte får någon tårta på er födelsedag. Ni är värdelösa kreatur som är svårt o hata mer, barnen i Afrika tycker synd om er. Ingen tycker om er inte äns era föräldrar, må västtrafik brinna i helvetes eldar.

090304.

Hejhej!

Nu sitter jag här i lektionssalen och har inget att göra. Det gick dåligt på matten i förmiddags, som förväntat. Jag förstår ingenting! Och det är tydligen jätte svårt för läraren att acceptera.
Om ca 20 minuter är det dags för engelska b, vi ska kolla på film =) Så jag och Emme var på Hemköp innan och köpte kladdkaka och cola. Måste ju njuta lite av filmen, hehe!

Gick in till sjuksystern innan, för hon ville kolla på mitt sår. Hon sa att det fick absolut inte komma skit i det, för då kommer det bli infekterat. Så hon tvättade det med en massa grejor och satte på världens största "lapp" på min lilla hand. Jag trodde det mådde bra av att få frisk luft så det torkade och läckte snabbare, men tydligen inte. Jaja, lappen kommer inte sitta på så länge med tanke på att jag måste röra på fingrarna och då lossnar klistret.

Vi hörs sen, Puss ♥

Fika och grejor!

Jag somnade 1 timme innan idag, jätte skönt =) Vaknade av att pappa kom hem och tur var väl det annars hade jag kunnat sova i många timmar till, men då hade jag inte kunnat somna ikväll när jag ska gå och lägga mig.
Sen fastnade jag framför tvn och Harry Potter och Fenix ordern, eller vad den heter! Efter maten åkte jag och pappa upp till farmor och farfar och fikade en massa gott =) Farmor bakar typ alltid, så man får alltid jätte goda kakor när man kommer dit.

Nu är jag hemma igen. Ska packa ner lite saker som jag ska ha med mig imorgon till skolan, sen ska jag sätta på kaffe och ta det lugnt. Njuta helt enkelt! Tar bussen imorgon klockan 8, så jag får 45 minuters sovmorgon. Börjar dagen med matte b - vilket inte kommer bli jätte kul, för alla andra ska typ göra "slutprovet" förutom jag och Emme för vi ska göra det efter praktiken och påsklovet. På eftermiddagen blir det engelska b, får väl se om min lärare blev nöjd med mitt arbete jag skickade in igår, men det skulle inte förvåna mig om hon hittat något att klaga på (som vanligt).

Imorgon ska jag också berätta för studierektorn att jag inte ska åka till Turkiet. Har inte berättat det för någon mer än mentorn, så tänkte att det var dags att göra det. Gillar inte prata om det så mycket, för jag vill inte bli påmind. Men han måste ju få reda på det. Det där med Turkiet, jag förstår mig inte riktigt på min chef. Efter det han skrev till mig på mail, så tycker man att han måste förstå själv att jag inte vill ha något med det och göra. Ändå skickar han sms och sånt och frågar om jag glömt honom? Hur ska jag kunna glömma den person som tog min dröm ifrån mig? Asshole - om ni frågar mig! End of story...

Pussar och kramar ♥

090303.

Hejsan!
Gick upp halv 7 idag och duschade. Blev jätte pigg och dagen kändes bra för första gången på väldigt länge. Åkte till skolan, hade Estetisk verksamhet och sen gick jag och Emme och shoppade lite =) Jag blev ägare till en skit snygg väska och Emme till en ny plånbok. Sen gick vi till "skolans huvudkontor" och fixade matkuponger till vår 4 veckors praktik som börjar nästa vecka och sen fick vi lunch ersättning för förra praktiken i höstas, det blev mycket pengar. Så först kände jag mig rik, sen efter shoppingen blev jag fattig, men det varade inte länge, för sen blev jag rik igen! Jag älskar när pengarna bara rullar in =)

När jag kom hem stack jag och mamma till banken och satte in dom pengarna och sen skrev jag in mig på körskolan när jag ändå var nere i stan. Så nu ska jag ha teorilektioner varje torsdag 17.30-19.00 i 5 veckor, sen blir det körlektioner, halka och uppkörning =) Jag längtar verkligen! Det kommer bli lite stressigt det andra torsdagarna när jag har praktik, för jag kommer vara i Laholm halv 6, så jag får springa ner till körskolan direkt och kommer inte få äta kvällsmat förrän halv 8. Men det är det fan värt!

Nu ska jag bara ta det lugnt, äta lite och kanske kolla på film! Vi får se vad dagen erbjuder. ♥

Jag vill ringa men jag vågar inte.

Guitar gangsters and cadillac blood

Ligger i sängen nu, har tråkigt >_< . Pluggade lite innan, fick gjort klart mitt engelska arbete om Juha Valjakkala (trippelmördaren i Åmsele 1989) som ska vara inskickat till på onsdag, och jag är två dagar förre - wiie! Sen gav jag upp med pluggande för jag orkade inte mer. Packade ner mina högtalare nyss, ska förflytta dom till Laholm. Det tog ett tag pga alla sladdar och att det är inte så lätt att lyfta allt själv, med det gick tillslut!

Imorgon börjar jag 08.15, har en lektion sen är det hemfärd. Förmodligen är jag hemma 12 imorgon och då ska jag sova eftermiddag, som en liten bebis =)

Jag längtar tills på torsdag och lördag. På torsdag ska jag och Emme sova i hennes pojkväns lägenhet, han är inte hemma och vi börjar 12 på fredag och det passar inte med våra bussar med tanke på att vi är det prick 12. Så vi bestämde oss för att sova i hans lägenhet som ligger i stan. Då kan man ju typ gå upp halv 12, gött! Och sen på lördag är det Volbeat, den efterlängtade konserten. Det ska bli så grymt kul! Sen är frågan vart jag ska ta vägen efter den, för Jontes två polare ska sova hos oss och jag får förmodligen offra min säng. Och jag är inte jätte sugen på att dela säng med någon främling. Säng plats till mig någon? =)

Sov gott när ni nu ska gå och lägga er! ♥


090302.

Hejsan!
Sitter i skolan nu med Emme. Vi har foto med vi fotar inte. Det regn, halv snöar ute så vi har ingen lust att gå ut som resten av klassen. Jag sitter hellre här inne med datorn och lyssnar på musik =) Slutar nu kvart över 11, då ska jag och my lover girl gå och handla onyttiga saker. Fast det är ju nyttigt för oss, annars hade inte våra hjärnor fungerat. Inte för att dom gör det i vanliga fall ändå, men man kan ju alltid hoppas! I eftermiddag har vi Biologi med Anders. Ska göra ett arbete, sen åka hem.

Igår när pappa kom hem från Falkenberg pratade vi lite om huset. Dom har nämligen hittat ett nytt hus, det var därför det var så många mäklare hemma hos oss. Jag vill inte uttala mig mer om den punkten. Ni som ska veta, kommer få veta!

Vi hörs sen, kram ♥

Ännu en bra låt från Volbeat som jag fastnat för, lyssna här!

RSS 2.0