Lägger bloggen på hyllan!

Ja, de får bli så ett tag fram över. Känner att jag inte har tid eller lust att blogga!
Just nu är de en uppförsbacke i mitt liv och jag vill inte skriva om de här, och ska jag sitta här då och berätta för er att allt är jätte bra när de egentligen inte är de?! Nej!

Så nu får ha en fortsatt trevlig dag. Så kan ni titta in om någon vecka eller något sånt!
Puss på er!

Bimbo bitch!

Godmorgon, typ!
Trodde jag skulle få sova ut i dag, men icke då! Någon hade satt alarm på mobilen, asigt jobbigt att höra alarm när de är lördag och man får sova ut.

Upp, fick igång internetet och tv. Pust! Trodde ett tag att åskan hade slagit ut de, så som de lät tidigt i fredags morse. Men tydligen så var de inget allvarligt!

Nu är grabbarna nere på jobbet, för Sune skulle tatuera chefen. Jag ska dra mig neråt där lite senare och kolla hur de går ! Måste köpa cigg först, och är jävligt kaffe sugen. Hittar fan inga bönor här hemma :( Får la köpa de, så vi har till eftermiddagen.

Oh juste, igår var jag hos Louise (igen!) hihi =) Fan underbara människor alltså. Vi har så skoj och de bästa av allt är att jag känner mig nästan som hemma där. Skönt folk så man kan vara avslappnad, ingen som dömmer en! Kärlek på er ♡


Kolla vad Sune gjorde med Billies fina bil =(

090818.

AIK vann igår, 2-1.

Nu är jag tillbaka efter ännu en natt borta. Känns som att jag inte har sovit i min säng på evigheter (typ torsdags). Men när jag tänker på de, att sova själv, så vill jag inte.
De är så himla mysigt att krypa ner och känna värmen från han, att någon håller om en, busar och tetas ^^ att få en godnatt puss. Att de sista jag gör innan jag somnar är att se hans ansikte och de är de första jag får se när jag vaknar! Lycka =)

Nu försöker jag hitta ett slutsteg på internet så jag kan koppla in min baslåda någon gång. Ska fråga min expert om vad han tycker om den jag har hittat, jag vill ju lixom få med de man behöver när man köper.




I'm back

Vilken helg, ojojoj! Finns bara ett ord som kan beskriva hela helgen "WOW".
De är så jävla mycket och berätta men ni får höra en liten del =)

The raggers this day was: Bella, Billie, Sunesson, Padde, Jonna och Johan.
Åkte på morgon på lördagen, de regnade. Kom till Bjuv och pakerade bilen för att sedan gå runt och kolla. På burneouten var de 9 bilar som tävlade om vem som kunde på snyggast sätt göra mest rök. En kille sprängde sitt däck, shiiit - fyfan va de sa BOOM! Hjärtat hoppade ett extra slag.

Efter att vi hade spenderat några timmar där så var de dags och crusa neråt Helsingborg (de slutade regna). När vi kom till Helsingborgs stad så var de polisen som hade hand om crusingen. Dom hade spärrat av hela staden! Så där åkte alla vi raggar bilar (vet dock inte hur många vi var denna dagen, men vi var mååååånga...) Vi var en av dom bilarna som drog mest uppmärksamhet till sig för vi sprutade eld ur avgasrören. Så alla skulle stanna och fota =)

Någon timme senare...
Vi stannade i Helsingborg för att ta en 50 års gammal whiskey på Bishop arms (en pub). Hade parkerat bilen i ett parkeringshus. De tog ca 1 timme på puben för vissa var asigt dryyyyyga!
Kom tillbaka till bilen och ser att porten är stängd :O Börja ringa till vaktbolaget och sånt, och där säger dom att dom tar 600 kr för att komma dit och öppna, + att de står på tavla utanför att parkeringshuset stänger 22.00. Men i helvete heller, där står "Mån-sön 00-24" . Han sa att vi kunde fota tavlan och skicka in de och stämma honom (vi fotade tavlan...)
Fick hjälp av ett hotell i närheten, fick en kod så vi kunde hämta ut bilen.

Nu begav vi oss till Billesholm och skulle till Folketspark för att dansa och festa. Stoppet där varade i en timme, sen var alla skit trötta och somnade i bilen utom jag, Sune och Billie. Så vi bestämde oss för att skita i Vallåkra och åka hem.
Lämnade Jonna och Johan hemma hos sig och sen fortsatte vi hem till Billie.

Ja, de var as läskigt och köra en sån stor bil som man inte "känner" (- i början). Sen efter ett tag gick de riktigt bra =) Till och med Billie var lite stolt, och att jag kunde stanna på befallning när Padde sa "Bella, måste kräka..."
Usch ja! De blev lite sånt med, höhö.

Nu är jag hemma igen hos mig. Ska städa och duscha! Sen ikväll blir de fotboll, AIK - HBK! Men denna gången sitter jag med AIK klacken.

Puss på er ♡

Bjuv burnouten + vallåkra!

Japp, de är där jag kommer tillbringa min helg. Nu sticker jag till Billie och sover där, sen åker vi tidigt imorgon till Bjuv och kollar bilar, crusar och festar. Sen på natten bär de av till Vallåkra. Eller något sånt! Så är de iallafall planerat.

Så vi hörs på söndag kväll =) Puss

Lovade bilder!

Tömde min mobil igår på bilder och kom på att jag lovat lägga upp bilder på "Gekås by night".
Här kommer dom:


Tomt!


Hoho?


Nämen kolla, en Linn ^^

Strax innan klockan sex igår kväll åkte jag till min kusin och hälsade på henne och bebisen, som nu har fått namnet Mhy =) Alla mådde bra! Vi drack kaffe och snackade skit. Sen kom hennes sambo hem med mat (levande) till deras ödla. Ööööh va äckligt de var och kolla när den skulle jaga och äta den! Usch.
Mhy har börjat "prata" eller ja mest mumla sådär. Så när jag och Louise satt och pratade så började Mhy också, så pratade vi lite högre och de gjorde hon med. Så slutade vi och tro fan att ungen blev tyst då med, sötboll ^^


Här sover de lilla tjocka trollet

Åkte hem strax efter tio. Och sen bar de av till Billie och Sunesson! Var dock lite svårt och sova för jag hörde bara "bzzzzzzzzz..." halva natten när Sunesson tatuerade sig själv. Kom hem vid halv ett idag, och snart ska jag möta upp Becka för en cigg.

Puss folket


Bzzzz... "Studio Flugskit"

Tattoo! - update.

Åkte till Billie och Sunesson igår kväll. Kollade när Sunesson skulle tatuera Billie. Hatade att titta på när han led =/
Den är inte riktigt klar än, ska ta en bild på den sen så får ni också se!
Sen kanske de är min tur ^^ höhö!

Nu blir de kaffe, cigg och en dusch. Ciao!

17.02: Fick hem försäkringspappret idag på bilen och såg att dom försäkrat fel bil =O Visst samma märke men fel registerings nummer. WTF! Och sen stod de också att ingen under 24 år kör bilen. Jävla nötter! Så nu har jag kört oförsäkrat en vecka, waaaay to go! Men nu ska de vara fixat igen och nytt papper kommer. Aah, va trött man blir!

Pumpar musik!

Har precis varit ute och gått med fina Zolo. Sitter och pumpar musik ur högtalarna!
Köpte en ny växelspaksknopp innan, fick hjälp av Billie och Sunesson med att sätta dit den. Höhö, jag är tjej vettni. Bra blev de, as hell!

Sen var Poffe här en runda med, kollade de nya huset, drack kaffe och lämnade chips till mig =) De är bra och ha polare som jobbar på en chipsfrabrik ^^ hihi!

Nu blir de kaffe och en cigg ! Sen ser vi vad som händer. Tråkigt och vara ledig när alla andra jobbar.
Puss ♡


Otroligt gullig bild.








Rappa pappa låten!

Ligger i sängen, god morgon!
Jobbade igår, åkte till Laholm, slängde mig i duschen och sen stack till morbror och grillade =) Spelade fotboll på ps3:an. Jävla offside, man borde inte kunna bli de (särskilt inte när man bara är de en milimeter). Sen var jag taxi med, hade två små grodor i bilen och munnarna gick i ett...

Dags och gå upp, käka frukost! Sen ska jag hålla på med bilen =) Senare idag blir de förmodligen grillning hemma hos Billie. Puss ♡


Vi i bilen, självklart var jag den till vänster. Men sen kan man inte riktigt
säga vem som var Billie och vem som var Bosse, pga att de var olika på
vägen dit och hem.

Update!

Tänkte bara säga att pärlan är hemma =) Kör inte med henne till jobbet, utan jag rastar henne lite fram mot kvällen när jag kommer hem. Idag ska vi åka till Laholm igen och grilla , och imorgon blir de hel städning både ut och invändigt.

Nu: Jobb!

Bella goes bilägare

På torsdag kväll hämtar jag pärlan =) Satt och tänkte på den hela dagen och hela kvällen, var helt såld. Så var bara tvungen och ringa till ägaren ikväll och säga JAG TAR DEN! =D

Nu: Hem till Billie och dricka kaffe.

Vi sitter i samma bil

Är tillbaka i Laholm! Och YES nu funkar de trådlösa igen =)
De har hänt en del sen sist. Jag har jobbat såklart och sen har vi varit och kollat på två bilar till mig. Men nej, jag är fortfarande inte ägare till någon bil. De ska kännas rätt från första ögonkastet, lite som kärlek ^^

Men imorgon ska jag och min morbror åka ner till Helsingborg och kolla på en annan bil. Sen får vi se =) Vad de är för någon är hemligt än sålänge. Men när jag vet vilken bil jag ska ha, får ni också veta.

Kaffe någon? ^^


Lite bilder från Hisultarundan;


Innan vi körde, caben skulle ner ^^




Crusing




En fånge ^^ De var några som hade svensexa.


Pärlan


Sen åkte vi till stranden och grillade


Ungefär 700 bilar var med denna dagen






Polisbilarna som fången åkte i.








Avslutar med denna bilden! "Bella goes raggare" ^^

RSS 2.0