Härlig dag =)

Vilken trevlig dag de har varit idag. Började dagen på stranden =) Varmt och skönt. Sen stack jag ju somsagt iväg och tog sprutan, som dom förra gångerna så kändes den inte alls. Trodde den skulle göra de när jag märkte att Doktorn bara sköt i den, sådär som man gör när man tar sprutor i rumpan. Men de gick bra!

Sen stack jag tillbaka till stranden igen och stekte i några timmar till. Efter de stack vi till de nya huset och gjorde mat och sen målade jag i mina garderober.

Strax innan vi åkte hem från stranden fick jag värsta magknipet. Pappa och Brittmarie trodde de var för att jag kanske hade varit nervös för sprutan utan att jag själv visste de, och att de snart skulle gå över. Men nej, jag hade de från klockan 5 till 8. Efter att pappa känt och tryck på magen så började vi få en aning om va de va, tarmvred. Ja ni vet när tarmarna vider sig, och de gör så sjuk helsikes ont så de inte går att beskriva.

Oj då var klockan tickar. Måste slänga mig i duschen! Ska kanske sova hos baby inatt. Vi får se, med tanke på att vi åker från Laholm klockan 8 imorgonbitti för att vara en hel dag på Gilleleje (Danmark). Ja, de är sånt vi märker helt enkelt! Dags för duschen, sov gott folket !

090630.

Nu drar vi iväg till stranden =) Ska bli en hel dag där. Då jag ska åka iväg en stund strax innan halv 2 och ta min tredje och sista twinrix spruta. Kommer väl gå bra den här gången också , sen är jag ju typ skyddad livstid blablabla eller något.

MEn vi hörs sen ! Puss

090629.

Fyfan vilket härligt väder, och jag är ledig! Bikini är på och nu drar vi iväg till en underbar dag vid vattnet. Sådana här dagar är bra! Fast de är bra och jobba med, för när alla ligger på stranden nu i sommar och jobbar till hösten så sticker jag utomlands för en del av pengarna jag tjänar ihop under sommaren (runt 30 000 kr). So fuck off blekfisar! Haha =)

Dags och sticka!


Turkiet 2008 . Schääärlek!

090628.

God kväll!
Nu är jag i Laholm igen. Vilken arbetsdag de har varit! Ca 10 minuter innan stängning så trodde jag att jag skulle bli tokig, var nära på att skita i alla kunder och bara stänga kassan och fly. I dom långa köerna skrek kundernas barn, larmet till utgången tjöt nästan hela tiden och folk bara slängde upp varorna på bandet för att komma iväg "snabbare", men de är tvärtom. De är kanske därför de står "lägg varorna en och en"? De går snabbare för både kassörskan och kunden, puckon!

Lämnade Gekås vid kvart i 6 - 6. Kom hem till mamma och fick riktig god mat! Sen kollade vi på en (dålig) film - och jag somnade! Sen körde jag ner hit.

Ikväll har jag inget planerat! Bara ta de lugnt tror jag. Någon som vill ta en cigg och dricka kaffe?

Oh juste, då blir man filmstjärna till hösten =) *superstar* Japp, ni hörde rätt. Som att Gekås ska bli dokusåpa så är de ett filmteam där och filmar i 6 veckor (4 veckor kvar - kom dit om ni vill vara med). Så idag filmade dom mig, hihi ^^
Nej, jag kan inte heller förstå varför dom gör en dokusåpa av Gekås. De ska bli som Färjan tydligen. Kan bli intressant till hösten och se vad dom har skrapat ihop.

Ni ska få se bilder sen på hur de ser ut inne på Gekås by night! När där inte är en jävla kotte, utan bara jag och Linn ^^

De var allt för mig! ♥

Ensam hemma

Japp, rubriken säger allt! Mamma och Micke är och kollar på Stefan och Krister teatern här på Vallarna, Micke hade fått fribiljetter. Så dom passade på =)

Så nu hade jag tänkt och gå och ta en låååång dusch (kanske basta och ta en öl? Frestande...) Sen ska jag sätta på en bra film och sitta och ta hand om mig själv, smörja in mig, fotbad, fixa naglarna etc.

Yees, shower next!

090627.

God morgon!
Fyfan vad bra jag sov inatt ^^ som en stock. Har sovit nästan 12 timmar (tror de behövdes). Men nu är jag pigg och är på G igen. Mamma vill dra iväg till Gallerian en sväng och jag vill till stranden och träffa vänner och folk. Så de får nog bli både och =)

Ska försöka njuta av dagen iallafall. Imorgon blir de jobb igen! Men bara till klockan 5 (ja, och så stängning på de - är väl hemma vid 6 - halv 7). Sen ska jag bege mig till Laholm!

Vad är de som är så jävla hemligt hela tiden? Ååh, palla. Behåll allt du är skyldig mig, så behöver vi inte ha någon kontakt mer. Du är ett skrattretande fall, HA !

090626.

Sådär ja, då har man jobbat idag. Började 11 och var hemma strax efter 9. Kom hem och käkade kvällsmat, sen ville man att vi skulle dricka sprit för att fira att de var helg. Jag tog en, sen var de bra för min del ! Har inte någon lust till att dricka efter en sträng jobbedag.

Just nu kollar vi på film och äter Algrens (inte bilar) husvagnar, haha! Sött.Orkar inte sitta här mer nu, har grymt ont i armarna.

Jo juste, Michael Jackson dog inatt. R.I.P King of Pop!

090625.

Nu har jag kommit till Falkenberg igen.
Men först en update om dagen: Vi blev försenade imorse, dumma elavbrott. Kom iväg vid halv 11, 11. Åkte inom Falkenberg så jag kunde hämta ut mitt körkort på posten =) as nice! Sen fortsatte vi till Gekås. Kändes konstigt att vara där som privat person. Fick köpt lite grejer, mest till vänner och familj (som att jag har en massa rabatt på allt jag köper).

Efter några timmar där inne, fikade vi utanför innan vi åkte hem. Var hemma två timmar eller något sånt, sen åkte jag hit. Ska ju somsagt jobba imorgon! Börjar 11 och jobbar till (tidigast) 20.15. Så där gick min fredagskväll. Nej, får väl se vad jag har ork till efter jobbet.

Nu ska jag koka nudlar (nudel freak som jag är). Vi hörs imorgon! Puss

090624.

Hejsan!
Dagarna går snabbt och snart är månaden juni över. Idag har jag tillbringat hela dagen i huset, nu har jag äntligen målat klart hela mitt rum och vi hann även börja lägga de nya golvet idag =) Eller ja, hann börja... vi har redan lagt mer än hälften, höhö! Pappa och jag är bäst helt enkelt.

Skit snygg blir de iallafall. Längtar tills man får in möbler och tavlor och sånt, så de kan börja kännas som "hemma". Vi grillade även borta vid huset ikväll, grymt gott. Sen blev de slappe framför tvn ute i uterummet innan vi åkte hem igen.

Snart dags för sängen för min del. Imorgon blir de upp vid 8 tiden, och då bär de av till Gekås (som privat person). Vi ska handla lite grejor till huset och sånt, så ska vi även inom posten i fbg då mitt körkort kom idag så jag ska hämta ut de =) Skönt och slippa ha passet med sig hela tiden för att visa att jag är jag (den får ju inte precis plats i plånkan).
Imorgon ikväll kör jag även upp till Falkenberg, då jag ska jobba på fredag.

Så nu tackar jag för mig, så hörs vi imorgon kväll. Ni får nöja er med ett inlägg per dag, som att jag inte har tid med att sitta här så mycket längre.

Puss och kram

090623. - Målar du? Ja! ... Målar du? Ja! ... Målar du? JAAAA!

God kväll!
Gick upp vid halv 12 idag, stack ner till banken och fixade en ny internetdosa (då min gamla, som jag inte ens hann och använda - gick sönder/funkade inte!) Men nu ska de gå igen!
Sen stack jag till de nya huset, och har varit där tills nu. Har målat as hell! Till slut hade jag färg i hela ansiktet, händer och armar. Då var de dags för paus ^^ Men sen gick jag på de igen!

Har en och en halv vägg kvar. Så förhoppningsvis ska de bli klart imorgon och heltäckningsmattan ska ut, så pappa kan börja lägga golvet på torsdag kväll.

Ikväll ska jag duscha (så jag får bort färgen i håret, höhö - ja, ni kan ju tänka er själva hur jag ser ut!) Sen blir de käk och en runda till Billie och kolla på fotbollen =)

Ja Becka, jag ska komma och hälsa på dig en dag =) Mycket nu med huset och sen jobbar jag helgen med. Men jag kommer, jag lovar!


Ha en bra kväll! ♥

090622.

Hejsan!
Har faktikst inte orkat blogga eller nästan inte sitta vid datorn överhuvudtaget. Men nu ska ni få en liten update!
På midsommarafton var jag som sagt fylletaxi. Hämtade Billie med vänner och skjutsade dom till Mellby. Sen umgicks jag med Poffe där ute tills gänget skulle hem igen. Fulla och gla'a (lite smått jobbig med). Hem kom jag vid 4 tiden, och då drack jag kaffe med Poffe till halv 6.

Sov till 4 på lördagen. Gick upp och försökte piggna till! Kvart i 9 på kvällen tog jag tåget till Falkenberg, för jag skulle jobba på söndagen. Trött och sliten åkte jag till jobbet, satt själv i kassan och herregud med folk de var. Typ 20 meter långa köer! Men de gick bra, skulle slutat 17.15 men som vanligt fick jag jobba över och var inte ifrån Gekås förrän 18.00.

Kom hem till mamma och vi kollade klart på Saw 4, sen tog jag pärlan och åkte ner till Laholm. Senare igår kväll åkte jag hem till Billie och kollade på film. Kom hem vid 3 inatt! Och blev väckt vid halv 12 imorse, så då gick jag upp och åt frukost och slängde mig i duschen för att sedan åka till Halmstad med familjen och köpa färg till dom nya rummen.

När vi kom hem tvättade och storstädade jag bilen. Så kom Dahlberg hit en sväng och snackade skit! Sen blev de kvällsmat, och efter de stack jag och Dahlberg bort till de nya huset för en "husesyn" =) . Typ de som har hänt idag! Fullt upp hela tiden känns de som.

Ikväll har jag inte en aning om vad som händer. Är ledig tills på torsdag, och då ska jag åka upp till Falkenberg igen för att jobba helgen. Så får passa på att umgås med folket här nere nu så mycket jag kan!

Ja, de var väl allt! Jag lever iallafall ^^

090619.

God kväll mitt såhär på midsommarafton!
Som ni märker så är jag hemma. Orkar faktiskt inte göra ett skit, är grymt trött efter en jobbe dag. Jo juste, jag satt ju själv idag. De gick skit bra =) Hade dock bara ca 12 kunder på hela dagen, just för att de var midsommar och de inte var så många som åker till Gekås då. Kanske 5000 kunder hade Gekås idag, lite svårt att räkna sådär. Men skulle tippa på de!

Var hemma vid strax efter 3, då började jag och mamma och kolla på en film. Sen stack vi till Laholm. Mamma o Micke är hos min mormor och morfar, och jag åkte hem till pappa.

Har kört en "fylle taxi runda" redan. Blir mer sen! Ska få på mig lite andra kläder och lite smink nu, sen ska jag åka till mormor och dom en sväng och säga hej till alla.

Imorgon är jag ledig. Men jobbar på söndag! Så imorgon ska jag ta tåget upp till Falkenberg. Slutar 17.15 på söndag, och jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska åka till Laholm på söndag kväll eller jag väntar tills på måndag?! Det beror helt på hur trött jag är, höhö!

Ha en trevlig midsommar kväll!

090618.

Hemma =) Från en låååång dag på jobbet. Fick höra att jag är skit duktig så imorgon ska jag sitta helt själv i en kassa. Nu dom här dagarna så har alla vi nya haft varsin "fadder". En person som har stått bakom en hela tiden, som man kan fråga om de är något man inte kan/förstår. Men nu är de byebye med "fadder"!

Ne, men de ska bli riktigt kul =) Öppna en egen kassa, och fixa med växlen m.m. Rätt så kort dag imorgon, 09.30-14.15. Så den dagen kommer gå snabbt =)

Nu har jag precis ätit kvällsmat, till fika blir de jordgubbar ^^ mums.

090617.

KÖRKORT !!!!!!!!! :D

Idag klarade jag teoriprovet. Fyfan va skönt de var när man såg de på datorskärmen att de stod GODKÄNT! Vilken lättnad. Jag sprang ut till farmor och farfar som stod och väntade utanför, och jag kunde inte hålla mig så jag skrek över hela Nyhemstorg: - FARMOR, JAG HAR FÅTT KÖRKORT!!! De är lycka, sommarjobb och körkort. De kan fan inte bli bättre!

Jag hade möte med banken klockan två. Sen var jag och köpte en blomma till körskolan och lämnade den =) Och självklart var jag och snodde mammas bil, höhö. Körde till kusinen och hälsade på henne och lilla bebisen ^^ Lika söt denna gången med. Drack en kopp kaffe, sen skulle jag hämta mamma på jobbet. Och så bar de av till Falkenberg!

Ligger i sängen nu, skit trött. Ska jobba imorgon, börjar 11. Och imorgon ska jag fan köra till jobbet, bara för att jag kan :D
Slutar 20.15, så vi får se när jag kommer hem. Får kanske jobba över, vem vet!

090616. - Andra dagen!

God kväll!
De blev sent idag, jobbade till och med över =) Ja, de är en glad min på de för då tjänare man ännu mer ^^ hihi. Satt i kassan idag (iförsig så ska jag alltid göra de, jag är ju i kassa avdelningen, haha!) Lika kul idag igen, alla är jätte trevliga och snälla. Vi är sånt bra gäng redan! =) En massa plus på de ++++++...

Imorgon är jag ledig. Men ska ändå upp tidigt, ska åka med mamma ner till Laholm! Sen händer de grejer (förhoppningsvis).

Nu ska jag plugga teori (de är liksom min "nattsage-bok" (konstigt ord ;)). Sen ska jag och Frostiz gå och lägga oss ^^

Puss och godnatt ♥

090615. - Första dagen!

Jo, nu är ni väl sugna på att höra hur de gick på min första dag på Gekås? De gick skit bra! Vi fick kläder och alla möjliga saker, och så satt jag i kassan =) Asså de är helt sjukt hur Gekås ser ut "bakom kulisserna". Vet inte hur mycket jag får berätta för de är liksom "affärs hemligheter". Men vilka grejor!

Grymt kul var de idag iallafall. Tiden gick jätte snabbt =) Imorgon blir de jobb från 11.00-20.15. Så kommer inte hem förrän sent! Men jag är ju ledig på onsdag, höhö.

Nu ska jag plugga teori, sen blir de sängen. Känner att jag behöver sömn! Ha de bra, så hörs vi imorgon!

The Sims 3

Nu är de mitt =) Vill egentligen inte börja spela ikväll, för då kommer jag nog inte kunna sluta förrän seeent inatt. Men jag måste ju prova och se så de funkar ;) hihi.

090614.

Hejsan!
Nu är de färdigflyttat från Falkenberg =) Skönt att få ett hus klart. Nu är jag hemma hos mamma och kollar på film! Ska plugga teori ikväll och sen blir de sängen tidigt. Fick nämligen mitt schema idag från Gekås. Denna veckan jobbar jag 5 dagar (de är för att komma igång och lära sig kassan), är ledig onsdag och lördag. Imorgon börjar jag klockan 8 och slutar 17.15. Sen skiftar de mellan klockan 9, 10 och 11 på morgonen. Började jag 9 jobbar jag fram till 18.15, börjar jag 10 slutar jag 19.15... ni fattar! Vissa kvällar är jag nog inte hemma förrän vid 9, halv 10. Som att jag börjar 11 de flesta dagarna. Men de är helt okej med mig =) Efter klockan 6 så är de ju OB, och jag jobbar ju helger med, höhö!

Ikväll vill jag försöka få tag på The Sims 3. Ska åka bort till affären sen och kolla =) Är grymt sugen på de.

090613. Trött och sliten

Gick upp 8 imorse, för att åka med pappa och dom till Falkenberg. Började med att packa massa grejor som skulle till Tippen, så vi var där med full bil och släp. Sen tillbaka till huset igen och packa ner ännu mer, blööö... Det börjar bli så långtradit nu! Kom till de nya huset i Laholm igen vid halv 7, då lastade vi av allt och stack och beställde pizza. Ingen var direkt sugen på att stå och laga mat.

Efter maten började vi röja i alla lådor. Vi har tömt ett hus, och vi ska ha in ett till - och tro fan att de redan är fullt! Jag förstår inte hur vi ska få plats med allt. De är inte lätt heller när Brittmarie och ungarna har sån noja att dom inte kan slänga de... eller de! Allt måste sparas, varenda lite teckining ungarna har gjort ska med - men sen ska dom ändå upp på vinden i en låda. Men vafan sparar man de då för? Aaah >_< jag vill undvika hela stället.

Nu har vi iallafall kommit hem, HEM! De riktiga hemmet - än sålänge! Ska ta en kopp köffe nu, sen ska jag sova. Ska upp vid halv 8 imorgon, då de bär av till Falkenberg en gång till och ska städa de sista och ta med de sista. Sen ska jag hoppa av hos mamma och bo där ett tag, nu när jag fått jobb och så =) Skönt och komma bort ifrån "flytten".


090612.

Hejsan!
Jag har varit duktig idag och slagit in alla presenter till kompisar som tar studenten idag. Grattis till er :D !
Är ensam hemma, då pappa och dom är i Falkenberg och flyttar. Har hunnit och kolla på en film innan idag, "The day when the earth stood stil" (tror jag den hette). Den var bra =) och inatt kollade även jag och Jonte på "Gran Torino" med Clint Eastwood, också skit bra!

Får ta vara på tiden nu så länge man är ledig. För på måndag blir de jobb =)

Regn

De har typ regnat hela dagen, tråkigt. Satt på körskolan i typ 4 timmar och pluggade teori! Sen när jag kom hem så åkte jag och pappa till de nya huset och satte upp en massa grejor på vinden.

Nu är jag äntligen hemma, dyngsur men de funkar! Ska dra på mig mys kläder och ta de lugnt =)

090611.

God morgon!
Nu har jag äntligen fått laddaren till datorn =) och så har min klocka kommit, grymt snygg. Ska snart ner och äta frukost nu, sen ska jag ringa banken och boka ett möte, sen blir de ner till stan och sätta in en massa pengar och efter de körskolan och plugga teori.

Så ser dagen ut!

Ett snabbt inlägg

Nu innan batteriet dör.
Gekås ringde innan idag, jag fick jobb :D Måndag klockan 8 börjar jag. Hihi, är överlycklig!


090610.

God morgon!
Nu ska jag snart dra in till Halmstad. Ska lämna en film jag har lånat och sen har möte med skolan klockan 2. Sen är de hem så fort jag bara kan, sticka och köpa grejor till tårtan, springa inom körskolan, hem och fixa de sista på tårtan, duscha och sen kommer gästerna. Usch, kommer bli streesigt!

Förresten så glömde jag laddaren till datorn i Falkenberg, och jag har nästan inget batteri kvar alls på datorn. Så har vi otur så hörs vi inte förrän imorgon!

Ne, nu kan jag inte sitta här mer. Puss!

Just nu

Jag snackade med min mentor innan ikväll, jag behöver inte lämna in min dator över sommaren. Woho! De gick ändå inte att lägga över sakerna från den på skivor - fel på skivorna förmodligen! Och jag ville ju inte rensa bort 40 GB av minnen, no way! Men nu får jag behålla den ^^ hihi.

Tack mamma för en underbar dag med dig. Även fast du är så seg och får beslutsångest när du kollar kläder =) så tycker jag om att shoppa med dig ändå. Jag uppskattar den tiden jag får med dig! Jag älskar dig mamma ♥

Godnatt!

Gekås

Nu har jag och mamma varit där. Anställningsintervjuvn gick bra =) De ser lovande ut. Så vi får se när dom hör av sig! Köpte lite sockar, då jag är i behov av de.

Nu ska jag tömma min dator! Jag ska lämna in den till skolan imorgon, då den ska uppdateras över sommaren med massa nya program och så. Tyvärr vet jag inte hur mycket ni kommer höra från mig under sommaren! Ska försöka få igång den gamla datorn, med hjälp av min bror!

Nej, nu ska jag tömma datorn! Ha en trevlig kväll =)

090609.

God morgon!
I'm up! Låg och myste med Frostiz i sängen typ en halv timme innan jag orkade ta mig upp. Nu har jag fått i mig frukost också =) Mamma kommer nog snart, så jag ska försöka vara klar då. Men vad har man på sig på en anställningsintervjuv? Haha, nej de får bli vanliga kläder.

Jag ska vara där halv 3. Så då håller ni tummarna för mig :D
Nu ska jag gå ut och hämta posten. Puss! ♥

Nu ska vi rätta till ett och annat...

Först och främst vill jag tacka alla som grattat mig till mitt körkort! MEN... Jag har inte fått mitt körkort än... Jag har klarat uppkörningen, men jag kuggade på teoriprovet. Och jag vet att på den "gamla goda tiden", så var man tvungen att klara teorin innan man fick köra upp. Men hej och välkommen till 2000-talet =) hehe. Nu är de så att klarar man de ena och kuggar på de andra, så har man 2 månader på sig att fixa de man kuggade på - annars får man göra om båda två igen!

Och tyvärr så är de sommar och många som kommer från olika städer i Sverige och vill ta sitt körkort här nere (kanske är billigare?), så jag får vänta på mitt teoriprov tills nästa vecka (vilket ändå är bra för då får jag mer tid att plugga). Ja folket, så ni får vänta tills nästa vecka innan ni grattar mig. Jag lovar att ni kommer märka på bloggen den dagen jag väl har fått mitt körkort!

Ja, nu har vi rett ut de. Jo, juste jag skulle ju berätta att jag äntligen har beställt en klocka nu. Jag fick ju sätta upp mig på väntelistan för en klocka, men de är liksom 2 månader sen. Så jag mejlade henne och frågade när hon skulle få in dom igen, men tyvärr så har dom utgått från sortimentet. Så jag fick välja en annan, helt okej med mig!

Fyfan vad jag är bra

Haha, nu har jag bakat en tårtbotten =) Den ska vara i ugnen i 5 minuter till, sen är den klar. Stod där i köket med högsta volym på stereon och vispade dom en galning. Men bra blev resultatet iallafall! Tanken har aldrig slagit mig att bli bagare, men jag kanske skulle... NEJ, haha absolut inte! Där försvann den tanken.

Ikväll blir de Falkenberg, ska ju till Gekås imorgon på anställningsintervjuv :D Så jag och mamma tänkte att då kan vi handla lite på Gekås också, så mamma ska ta ledigt imorgon. En "mamma dotter dag", hihi.

Oj, nu ringde klockan.

090608.

Tja!
Nu har jag och Jonte precis kollat på en film, en svensk. Tror den hette "I taket lyser stjärnorna". Rätt bra =) Sådär typisk tonårsfilm.

Nu ska jag ut med Zolo sen blir de att baka en tårta, för vi ska fira mig här (pappas släkt) på onsdag. Så har man den klar också!

Got to go, puss!

Pusta ut

Nu har vi tagit ett röj till borta vid huset och flyttat upp en massa kartonger upp på vinden. Tog kanske en timme, max! De gick grymt snabbt med tanke på att vi var tre stycken. Men än är de inte slut, kommer flytta nästan varje dag denna veckan och sen till helgen ska Brittmaries möbler ner (för hon lämnar sin nyckel den 15:e). Så ja, de kommer vara fullt upp!

Nu ska jag ta de lugnt, bädda ner mig framför en film (eller kanske spela på datan) - we'll see...
Puss!


Min läckerbit ♥

090607.

Hejsan!
Danmark vann i fotbollen igår (de visste jag väl!) :D Vi var vid de nya huset igår och fick lämnat två lass med saker i släpet. Resten av kvällen var jag hemma med familjen och tittade på tv + pratade om de nya huset, hur vi ska inreda de och sånt. Stupade i säng vid 2, halv 3.

Idag har jag bara slappat framför tvn och kollat på The Hills Weekend break, avsnitt på avsnitt =) gott! Nu har jag precis druckit kaffe med pappa och Brittmarie (och snackat om de nya huset, igen! hihi, men de blir väl mycket sånt prat nu). Jonte kommer hem ikväll efter en natt i tält uppe i Linköping (Lidköping?) - kommer inte riktigt ihåg.

Nu ska jag snart ta kartongen som står på mitt rum och packa alla prydnads saker i den. Man får ta lite i taget, så de inte blir så grymt mycket sen när vi ska flytta in efter alla rummen är klara! Letar också efter en ny säng på internet, vill ha en 140 cm (men de kanske är för stort?)

Glöm inte att rösta idag! Själv förtidsröstade jag i fredags.


090606.

Nationaldagen idag då =) Fotboll ikväll, Sverige mot Danmark. Och dansk som jag är, håller jag självklart på Danmark :D Men vi får se om jag ens ska kolla på matchen, då de är streetrace i Markaryd ikväll och kanske ska dit. Men de märker jag senare! Ska äta snart och sen blir de en tur till de nya huset och lämna lite saker. Ska kolla in mitt nya rum igen, har glömt lite hur de såg ut.

Ha en trevlig kväll!

090605.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D !!!

Klarade uppkörningen idag, wooho - fyfan vad jag är bra! Sen ringde Gekås med, ska på anställningsintervjuv på tisdag. Men hallå? KAN DE BLI BÄTTRE ELLER? :D

Urgulliga människor

Nu har min äldsta kusin varit här med sin en månader gamla dotter. Vilken mega sötboll =) När jag höll henne tittade hon på mig med sina stora blå ögon, och ba typ: "Vem fan är du?" hihi :D
Så himla kul och träffa min kusin igen, typ år och dar sen. Så fort jag har fått mitt körkort så ska jag åka och hälsa på dom igen.


Gäääsp!


Hur fan gör han?

Ett bevis på att vi i Sverige inte har så mycket att skryta om. Hade varit kul och se hur "Trollkarens hemligheter" visar sanningen bakom detta tricket... (jag vet hur han gör, haha :D)


090604.

Hej bloggen!
Dålig dag idag, sådär allmänt bara. Hade svenska imorse, hade typ "redovisning". De gick bra! Tog bussen hem vid 11, när jag kom hem så kom farfar hit en stund. Satt och pratade lite.
Nu har jag inga planer för imorgon, skulle ju egentligen firat en barndomskompis som fyller 18 år imorgon. Men nu finns de tydligen ingen plats för mig på förfesten längre (shysst, riktig kompis ju!) Så jag får hitta på något annat!

Ikväll kommer kanske kusinen med sin nyfödda dotter (1 månad gamal) och hälsar på :D Ska bli kul att träffa dom. Så jag håller tummarna på att dom kommer!


Nu har jag också gjort de...

Japp, nu gjorde jag också de. Jag fes och rapade samtidigt! Jag har aldrig trott på folk som sagt att dom gjort de, men jo jävlar i de - de gick! :D Haha.

090603.

Kan man ha kroniskt näsblod? Jag tror jag har de, de har runnit i över en timme nu. Slutar fan aldrig! Nu har jag gjort fyra skolarbeten, bara min mejl kunde sluta krångla så jag kan skicka iväg dom.

Tänkte jag skulle titta in på Gina tricots hemsida, där man nu kan köpa deras kläder på internet. Mycket bra tycker jag =)

Tv-kväll

De var vad de fick bli =) Har bara tagit de lugnt med pappa ikväll. Har inte riktigt haft orken till något annat! Hittade en grej när jag satt på alltanen och rökte innan, de var små gula prickar på fönsteret som rörde sig. Jag tänkte "vafan är de?", så jag gick bort och kollade... och där var typ 100 st pytte små gula spindelbebisar. Rätt äckligt (med tanke på hur stor mamman måste vara för att kunna lägga alla dom) men dock söta.

Imorgon blir de skola igen! Ska göra matte b provet, så har jag den kursen avklarad. Vill bara att denna veckan ska gå fort, på fredag blir de utgång och då ska vi fira Emma som fyller 18 år. Längtar att få spendera tid med vänner och skratta igen! ♥

Svordomar

Helvetes jävla skits järnspikar, kuken i Greta och fan och hans moster...

Aarrggggh!

(Men jag tar de nästa gång)

090602.

God morgon!
Jag har precis ätit frukost, måste egentligen göra mig i ordning men jag hamnade i sängen igen. Ska åka om sisådär 30 minuter. Måste köpa cigg med så jag kan lugna nerverna !

Vi får helt enkelt höras sen, när de är över!

Vad händer?

Har kollat på tv konstant i 5 timmar nu, kände att ögonen började bli fyrkantiga (bra och sätta sig vid datorn då!) Börjar få ont i magen och bli hypernervös, börjar tvivla och bli osäker på mig själv. De får jag inte bli!

Ikväll är de tydligen Slappemåndag på Madison, många som ska dit. Jag vill, men måste vara 100 % nykter och fokuserad imorgon så jag får hoppa de. Ni andra som ska dit får ha kul =)

Dags för ett telefonsamtal!

090601.

Första juni idag då. Termometern visar 26 grader, jag älskar detta vädret. Tyvärr så har min bakfylla gått över till "riktig sjuka", näsan rinner konstant och känner mig sådär hängig. Så de blev ingen skola för mig idag!
Tänkte jag skulle ta och öppna körskoleboken en sista gång (förhoppninsvis!) och plugga lite teori. Men först och främst måste jag få i mig lite mat =)

Man ska egentligen inte längta till hösten när de är sommar (fy skäms på mig) men jag kan bara inte hjälpa de när jag ser denna:

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD


Kolla Jacobs mage, grrr...

RSS 2.0