090531.

Jag har inte bloggat idag för jag har inte suttit vid datorn förrän nu. Har varit bakis hela dagen, är fortfarande bakis, har ont i huvudet och hela kroppen är sådär seg. Blev nog lite för mycket igår! Jag har inte kunnat behålla varken vätska eller mat i kroppen förrän nu framåt kvällen. Grymt jobbigt!

Åkte upp till Falkenberg innan ikväll, de kom lite gäster och så firade vi mig. Jag somnade en stund ute i solen när vi satt och käkade, hihi! Men de var typ bara 5 minuter eller något sånt, plus att jag hade solglasögonen på mig så ingen såg de.

Bara en "riktig" vecka kvar i skolan. De ska bli så himla skönt med sommarlov!
Nej, ha en trevlig kväll. Puss

090530.

Ojdå, här var de tomt.. Hihi!
Sov till fyra idag, behövde nog sömn. Sen har jag småpysslat lite och sånt, städat mitt rum - så nu behöver man inte hoppa över grejor för att komma bort till datorn. Haha!

Ikväll blir de utgång as hell. Ska verkligen bli skit kul! Detta har man längtat efter i 18 år, haha =) Så ha en trevlig kväll folket, vi ses där :D !

Puss och godnatt

Bilder från igår

Här kommer bilder från igår, 18 års firandet :D


En av skyltarna som Billie och Poffe hade satt upp.


Billies bil :D






Poffe


En Dahlberg


En Billie och...


en Kenny =)

Tack alla underbara som kom!

090529.

Hejsan!
Nu är jag hemma från en underbar dag i skolan =) Vi spelade som sagt golf, skit kul var de och bra gick de. Jag trodde inte jag hade "golfsvinget" i mig, men tydligen.

Jag hoppade av på busstationen och mötte upp mamma, sen stack vi hit hem så jag fick äta en snabbis, sen åkte vi bort till skoaffären så jag fick köpa mina efterlängtade skor :D riktigt snygga. Naajs!

Ikväll vet jag inte vad som händer. Ska ringa till några kompisar sen och kolla!

Grymt bra dag och kväll

Tack alla fina vänner för att ni kom. Jag har haft en underbar kväll med mycket skratt =) Och dom skyldiga till skyltarna var Billie och Poffe. Dom hade satt upp skyltar i hela Laholm där de stod "Bella 18 år Tuta!, Fest hos Grodan" m.m. Så jävla söta människor! Billie hade även skrivit på sin bil :D (ni får se bilder imorgon).
Jag fick vattenpistoler av Dahlberg, fyfan vad vi ska ha vattenkrig i sommar, haha :D

Ja, bättre dag än såhär kunde jag nog inte få. Tack alla ännu en gång!
Nu ska jag snart stupa i säng, har sovmorgon imorgon. Börjar inte förrän 12.25 och då ska vi spela golf (riktig långgolf) på idrotten, kul!

Sov gott ♥

090528. - 18 år idag :D !!!

Idag är de en bra dag. Blir ju 18 jävla år idag :D Grattis till mig själv! Vaknade upp till mammas fina sångröst imorse och fick lite presenter =) Tack så mycket! Sen begav jag mig till skolan, vi kollade på film. Sen fixade jag morsdag present till mamma och tog bussen hem.

När jag kom hem satt där två skyltar i trädgården, jag ba what the fuck? De stod "Se inte så förvånad ut, du fyller ju faktikst år". Haha :D 
Sen gjorde jag klart tårtan till ikväll =) De kommer lite folk och så blir de grillning och tårta. Mysigt!

Nej nu ska jag fortsätta med de jag gjorde! Pusshejs

Lilla patteklappa dagen - Lillördag!

Sitter i Falkenberg nu och kollar på tv! Ska nog ta och spela lite xbox snart så tiden går lite snabbare =)

Var ju i Halmstad innan, satt utanför affärerna medans mamma skulle köpa den sista presenten. Sen åkte vi och kollade skor och de fanns inga som imponerade på mig som dom jag hittade igår. Så nu är jag bestämt mig att jag ska köpa dom skorna i storlek 37, då Dahlberg sa till mig att rämmarna kommer töja sig. Japp, så får de blir! 449 kr, men de får de vara värt.

Ja men nu tackar jag för mig, och säger sov gott! Så hörs vi imorgon när jag är ett år äldre :D Pussar och Kramar!

Snabbt inlägg

Tänkte bara klämma in ett inlägg nu innan jag sticker.
Jag var ju somsagt på körskolan och pluggade teori, de gick skit bra =) Klarat fas A,B & C nu. Känner mig taggad och njöd nu när de snart är uppskrivning. De kommer gå bra!

Oj, nu ska jag åka! Got to go, puss ♥

090527.

Japp och imorgon fyller jag år =) Wooho!

Nu är jag hemma, en riktig jobbig och tung dag har de varit. Men så är de ibland! Kan ju vara för att man vill att dagen ska gå snabbt så de blir imorgon någongång =)

De kommer vara fullt upp dom senaste helgerna nu. Vi kommer flytta as hell, alla Brittmaries saker från Falkenberg ska ner först till detta huset (då hon ska lämna ifrån sig nycklen till sitt hus den 15 juni), och vi får vår nyckel till de nya huset antingen den 6 juni eller den 15:e . De kommer iallafall bli ett jävla flängande!

Nu ska jag snart dra ner till körskolan och sätta mig och plugga teori. Tänkte att jag ska sticka hem sen vid fyra och kolla vad vi har i frysen och vad vi behöver köpa hem, för de har blivit lite ändrade planer imorgon. Istället för att bara äta tårta så blir de först grillning och sen tårta!

Fullt med saker och göra idag med. Men vi hörs ikväll när jag har kommit till Falkenberg. Jag och mamma ska inom Halmstad och kolla skor =)

Pusshejs

090526.

Det börjar närma sig nu... =)

Idag har jag haft mycket och göra igen. Skolan mellan 08.15-11.00, tog bussen hem hann käka och byta om till "körkläder" (leggings och linne) sen var de ner till körskolan och köra (det gick verkligen skit bra denna gången också, vi hade så kul i bilen jag och min lärare - de känns grymt bra!) var i Laholm igen vid fem och då kom mamma och hämtade mig, sen var de apoteket, tanka och till skoaffären som stod på planeringen.

Hittade ett par skit snygga skor, men fick beslutsångest och visste inte om jag skulle ta storlek 37 eller 38. Dom satt liksom olika bra. Så jag väntar ett tag till och letar vidare, ska kolla i Halmstad med hade jag tänkt innan jag köper.

Nu är jag hemma och är ensam. Ska duscha och bara ta de lugnt tror jag =)

090525.

God kväll!
Sitter i Falkenberg och kollar på Solsting & snesprång (Stefan och Krister). Så jävla kul, skrattar så jag håller på att dö. Det är skönt och bara ta de lugnt ikväll =) Har haft fullt upp hela dagen. Första skolan 08.15 till 14.30, var hemma vid kvart över tre, då var de nya köparna till huset och en besiktningsman där. Då flydde jag fältet och cyklade ner till körskolan och pluggade teori.

Sen hem vid 5 och åkte till Falkenberg med mamma. Skulle byta Jontes tröja på Jack & Jones i Falkenberg (som han köpte i Kungsbacka i fredags och kollade aldrig storleken, så han fick en S) men dom hade inte den tröjan där. Så vi fick pengar istället! Sen körde vi och handlade nudlar och åkte hem och åt =)
Så de är skönt och pusta ut nu.

Vill passa på att säga grattis till Emme som fyller 18 år idag :D tänk att min lilla tjej har blivit så stooor nu ^^ De ska bli så kul nu när vi ska ut på puben och grejor! Ååh, jag längtar.

Nu ska jag titta vidare på Solsting & snesprång! Chilledevipp

Skiter i allt

Jag ska fan inte fira min födelsedag, jag tänker fan inte ens fylla år. TACK! Vilka vänner jag har, shysst...

Film

Jag och Jonte stack och handlade på Willy:s innan, jag köpte godis och cola =) Så jag kunde överleva, haha! När vi kom hem sen så kollade jag på Crank 2 High Voltage. Skit bra film, ni måste se den (ni får ladda hem den, då den kom på bio i april och inte har kommit ut på dvd än!) Fast innan ni ser den, måste ni se ettan. Annars kommer ni inte fatta ett skit! Grymt bra filmer båda två, iförsig så är alla filmer med Jason Statham bra.


090524.

Jag hade ingen lust alls att blogga igår. Kollade på film med Jonte, Poffe och Patrik. Sen stack vi till Karsefors en runda och kollade läget. Satt och asgarvade i bilen åt hur alla betedde sig - men tyvärr så har allt sitt slut!
När vi var hemma igen blev de rabarberpaj och kaffe till Jerry Springer in på morgontimmarna. Så fråga mig inte vafan jag är vaken nu för.

Detta var alltså min sista helg som 17 åring. Tror inte jag kommer märka någon skillnad att jag blir 1 år äldre. Ja så förresten är de tårta och kaffe här på torsdag kväll, tiden vet jag inte riktigt än men skulle tippa på vid runt halv 7. Så då är vänner bjudna =)

Nu ska jag försöka somna om!

090523.

Tjoooohoo!
Näsan rinner hela tiden, tror de är allergi. Men vafan, idag känns de som att de är en bra dag och ingen/inget ska få förstöra den för mig =) Jag är i full gång med att städa mitt rum, tvätta, byta sängkläder och dammsuga. Tyckte jag behövde få lite fint och lite rena kläder. Och i allt städandet hittade jag min digitalkamera :D Happyhappyhappy! Så nu äntligen kan jag ta lite bilder igen!

Nu är de snart dags för mat, sen blir de att fortsätta städa (vet ju inte hur många gånger till jag kommer städa detta rummet - dagarna är räknade!) sen ska jag "installera min mobil på datorn". Så jag kan få lite bilder och "riktiga" ringsignaler på den, inte bara Sony ericssons pipiga låtar. Ja, ni fattar!

Vad som händer ikväll kommer upp senare.

Got to go, puss ♥

Bilder och annat skoj

En hel skön dag har vi haft i Kungsbacka. Jag köpte dock ingenting, men dom andra gjorde =) Och japp, min mobil kom idag. Stod ute och rökte i morse när posten kom så jag fick brevet rakt i handen. Grymt snygg är den, men den kan mer än vad jag fattar. Men jag lär mig!
Nu är jag och Jonte i Laholm igen, tog tåget hit. Ska bara ta de lugnt ikväll, gå och lägga mig tidigt!

Här kommer lite bilder från cykelturen i Laholm;


Moi, Billie and Kenny!


Paddan, jag och Kenny. Fråga mig inte vad vi pratar om
 - cyklarna förmodligen!


Två Paddan skor och en Bella sko ^^

090522.

God morgon!
Ligger här i min säng i Falkenberg och har precis ätit frukost. Igår kväll tog jag och big bro tåget hit, för idag blir de lite shopping turer. Vi ska till Factory Outlet sen blir de Kungsbacka! Gissa vem som ska köra den nya bilen ^^ hihi.
Just nu ligger jag och väntar på att posten ska komma, så jag kan se om jag kan hämta min nya mobil idag. Annars får jag vänta tills måndag och de tycker jag låter jääätte låååångt! Dock kommer inte posten framåt 12 här =/ så de är ju ett tag till.

Ha en bra dag så hörs vi ikväll!

090521.

Hejsan!
Fyfan för att cykla säger jag bara. Ont i röven har jag idag! Men fan va kul vi hade. Dom kom och hämtade mig, så cyklade vi först bort till Shell och köpte korv, sen till Preem och köpte cigg (för dom är mycket trevligare där, haha) sen tyckte Paddan och Kenny att vi skulle cykla ner till "the city" - nu när vi ändå var i Laholm! Så vi satte oss på en bänk nere på torget och drack öl och skojade =)
Sen var de dags att cykla hem till Billie. Massa jobbiga uppförsbackar och mörkt var de. Men fram kom vi och typ dog på soffan allihopa. Sen fortsatte vi parta tills ögonen inte kunde hålla sig uppe mer!
Ska försöka få tag på bilderna Paddan tog igår när vi satt på torget - och lägga upp.

Idag körde Billie och Kenny hem mig och cykeln (tack!) jag hade aldrig klarat av och cykla en meter till. När jag väl kom hem stack jag och Jonte bort till de nya huset och mötte resten av familjen Taikon, så klippte vi gräset, rensade i rabatterna och jag & Jonte busade med ungarna.

Nu har vi precis kommit hem. Trött som fan är jag, vill duscha och äta! Så det får bli de. Ikväll har jag inget planerat sådär, kanske blir att kolla på den nya Crank filmen med Batong & Krigaren.

Tschüs ♥

Party kväll

Japp, de är vad de blir. Och jag får världens coolaste hämtning, haha. Billie, Paddan och Kenny har fått för sig att dom ska cykla in och hämta mig =) Skrattade när jag läste smset och jag skrattar fortfarande.
Så nu ska jag ta plattången och göra mig iordning i håret sen blir de smink och kläder på de, sen är jag klar. Är taggad som fan för vi ska ha så kul =)

Ni får ha en trevlig kväll, så hörs vi imorgon någon gång då jag förmodligen kommer sova hos Billie.
Pusshejs ♥

Lägger upp detta klippet till Billie och Kenny då dom alltid håller på att säga så till varandra; - Chaaarliee !


090520.

Hejsan!
Sitter i skolan gör jag, tråkigt har jag. Vi ska jag Nationella muntligt snart i Engelska - jag, Malin och Matilda. Vi får väl se hur detta går! Är ju inget direkt MVG barn, men de har jag aldrig varit heller, mest VG. Så ja!

Ska försöka ta bussen hem vid halv 3, sen får jag se vad jag ska göra. Lite står på schemat, som typ städa mitt rum och toan, om mobilen har kommit så ska jag åka upp till Falkenberg och hämta den sen ta tåget tillbaka igen, sen ikväll ska jag och vänner försöka grilla och umgås. Hoppas bara att de härliga vädret håller i sig =)

Jävla lögnaktiga fitta (förlåt för ordspråket!) Men jag blir så grymt förbannad. De är ju inte kompis detta, blir trött, ledsen och besviken. Aah >_< A-HOLE på dig!

Vi hörs sen när jag kommit hem och vet hur de blir ikväll! ♥

Rubrik

Nu är jag hemma från Helsingborg. En jobbig och lång bilsittande dag har de varit idag, först körning med körskolan och sen direkt ner till Helsingborg. Bilen var jätte fin iallafall =)

I Laholm är jag nu, ikväll blir de duschen och sen sängen. Orkar inte göra något alls!
Så ja folket, vi hörs imorgon. God natt ♥

090519.

Idag ska vi hämta vår nya bil i Helsingborg, nu har vi fem bilar i Falkenberg. Ingen som är sugen? ^^ Nej, men tre av dom ska säljas. Men fram tills dess kommer jag köra med någon av dom =) hihi!

Ja juste, igår ringde vi till 3 med. Nu är allt fixat och klart in i minsta detalj =) , de skulle ta 2-3 dagar innan jag fick den nya mobilen. De får liksom bli min födelsedagspresent till mig själv ^^ haha.

Ciao Dudes ♥

Alexander Rybak - Fairytale

Norges bidrag i Eurovision song contest 2009, schääärlek


Jobbigt as hell !

Fyfan säger jag bara för att klippa gräset och särskilt med handjagare. De funkar bara inte! Klippte den minsta plätten och började lite på den stora, sen tog energin slut. Har jag verkligen så dålig kondition? Usch >_<
Pappa fick ta över nu iallafall, så jag ska åka med mamma hem till Falkenberg. Och idag ska vi också ringa till 3 och förlänge mitt abonnemang och få en ny mobil =) Äntligen kommer jag få den jag har velat ha sååå länge.

Nu ska jag packa ihop min väska!

Note: Tack vare de fina vädret så fick jag använda mina nya korta jeans shorts idag =) hihi.

090518.

GEKÅS GEKÅS GEKÅS - Fan va mycket de är att skryta om, haha =)

G-E-K-Å-S

Var fan är min digitalkamera? >_< WANTED!!!!!

Nu har jag fan letat säkert i över en halv timme efter den. I alla mina väskor, på alla gömställen, i varje rum etc etc... Men jag hittar inte den >_< jag blir toookig snart! Jag förstår inte vart jag lagt den. Aah, jävla avföring! Jag måste hitta den, jag får kolla en gång till under den stora klädhögen sen - så håller vi tummarna på att den ligger där!

Snart kommer pappa hem igen efter helgen i Falkenberg och han tar med sig hela Familjen Taikon. Men barn är de sista jag behöver just nu, så jag flyr fältet ^^

Ikväll blir de pizza och film med Billie och Kenny =) Har inte träffat pågarna på ett tag nu, så de kommer bli kul. Så vi hörs kanske sen ikväll när jag kommer hem, om de inte blir allt försent.

P-E-A-C-E mothafuck 

090517.

Orkar egentligen inte blogga alls. Näsan rinner och känner mig sådär frösen. Sitter framför tvn just nu och värmer mig under ett stort, skönt täcke =)

Grattis Norge som vann hela skiten igår i Melodifestivalen. Skit bra låt - jag älskar den redan!

090516.

Hej!
Jag har varit vaken sisådär i 1.5 timme nu. Jätte skönt och sova länge =) De behövdes.
Ikväll vet jag inte alls vad som händer. Kanske blir en grillkväll? Eller bara sitta hemma själv eller nån mer (Dahlberg?) och kolla Melodifestivalen. Hmm, jag vet inte! Vi får se.

Ska nog gå och duscha så jag känner mig levande.

Dags för sängen...

Ja, nu har haft sällskap från 8 igår kväll. Mycket skratt har de blivit! Nu är de dags för sängen.

Sov gott folket!

Hemma

Nu har jag varit i Halmstad med. Shoppat med mamma och Amanda i stan, sen stack jag och mamma till Eurostop. Hittade en massa fint =) Som ni får se sen, för jag har inte riktigt tid att fota och lägga upp bilder nu.

Får väl se vem som kommer och gör mig sällskap ikväll. Hatar att vara ensam själv! =(

090515.

Hejsan!
Sov till 11 idag med ^^ så grymt skönt. Har ätit frukost, duschat och kollat på tv. Mamma kommer om 40 minuter och hämtar mig så ska vi åka till Halmstad, där jag ska träffa Dahlberg och så ska vi shoppa =)

Är hemma igen vid halv 7 och då ska jag hitta något och äta, som att jag har FF denna helgen (och Jonte kommer inte hem!) Så får jag fixa något själv.

Sen ikväll blir de nog bara att vara hemma och ta de lugnt, någon film kanske? Hör av er om ni kommer på något och göra. Nu ska jag göra mig i ordning till Halmstad. Vi hörs sen!

Moymoy palaboy - Hero

Älskar alot!


090514.

God morgon!
Skönt och sova länge idag =) Gick upp vid 11 eller något sånt. Slängde mig framför tvn och kollade på en film och nu sitter jag här.
Ska kanske med kusinen och tatuera sig idag, fast de börjar bli lite tight om tid nu. Ska vara i Ängelholm klockan två och hon har inte slutat än. Så vi får se hur de blir!

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från igår när jag och pappa var i Båstad:



Utsikten var fantastisk


En "liten" strand ^^


Zolo var självklart också med =)

Nu är de såhär

Japp, nu ska ni få höra. Jag och pappa ska dra till Båstad nu, fika och allmänt ha de trevligt. Vi ville njuta av solnedgången, eller något sånt!

Sen idag, ja nu är huset sålt (till en svensk!). Så nu är de beskymret ur världen!

Ja, nu ska vi köra. Pusshejs

090513.

Tog en liten sovmorgon imorse, tog bussen till skolan klockan 8. Hade matte b, vi hade skit kul med vår lärare =) Lyckad lektion! Sen hem, andades lite och sen tog jag cyklen till körskolan strax innan 1. Har suttit där tills nu och pluggat teori, de gick skit bra =) Börjar bli taggad nu!

Blir nog att jag sticker dit imorgon en stund med. Ja, så får de ju helt enkelt bli. Nu har jag inte fler lektioner denna vecka, så idag börjar min lång helg. Floristerna åker på flortistmässa imorgonbitti och kommer inte hem förrän på fredag kväll nämligen.

Ne, nu ska jag ner och käka något!

Städat, sällskap och melodifestivalen

Ja, så har kvällen sett ut. När jag kom hem efter körskolan så sa pappa att de är visning imorgon på huset (igen!) klockan 10. Så de var bara att börja städa, sen hjälpte jag honom med att klippa halva gräsmattan, vilket jag tyckte var duktigt =) Sen kom han, satt och pratade och skrattade. Riktigt trevligt! =)

Han åkte vid halv 10, och då satte sig jag och pappa framför tvn och kollade på semifinalen i Melodifestivalen. Sverige gick vidare! Men jag kommer nog inte se den stora finalen på lördag, kommer nog ha annat för mig. Men jag håller tummarna!

Nu är de dags för sängen, klockan ringer 06.30 imorgon. Kort dag i skolan (skönt!). Tar bussen hem 11. Så vi hörs imorgon eftermiddag!

Puss och godnatt ♥

090512.

Ny duschad, ny energi =) Har fått i mig lite mat med. Ska dra ner till körskolan vid kvart i 1 för att köra.
Nej, jag har fan inte mycket mer och berätta alltså. Ni får njuta av denna låten istället:


090511.

Är i Falkenberg, rastlös. Skulle egentligen träffat han idag, men klockan blev mycket så vi ska ta de en annan dag. Ingen av oss har ju planerat att försvinna, så de blir tid till de med =)

Snart duschen, sen blir de GH as hell! Ska snart ta ett ryck och köpa en massa nya grejer till x-boxet. Jag och Jonte har planerat och hittat en massa =)

Imorgon slutar jag 11, skönt. Sen blir de körning med körskolan någon timme! På kvällen har jag inget planerat än sålänge. Blir väl lugnt antar jag..

Yes box, ni får ha en fortsatt trevlig kväll! Kisses ♥

You’re still a part of everything I do, you’re on my heart just like a tattoo.

Sökt jobb

Kvällen såg ut såhär:
Jonte stack till Ljungby igen. Pappa kom hem från Falkenberg! Jag och pappa gick till Preem så jag kunde lämna mitt CV och personligtbrev =) På tisdag kom chefen och skulle kolla ansökningarna, jag håller tummarna!
Sen blev de lite fika här hemma och sånt - pratat i telefon ^^ och nu kollar jag och pappa på Mission imposible 3.
Skulle egentligen duschat men har inte orkat, får gå upp lite tidigare imorgon och göra de.

Imorgon är de lång dag i skolan. Slutar någon gång vid halv 3 - 3. Sen på kvällen blir de nog att åka till Falkenberg. Vi får se vad som händer helt enkelt!
Går bara 3 dagar denna veckan =) Grymt skönt. Och somsagt är den enda långa dagen imorgon, slutar vid 11 på tisdag och onsdag, mohaha! 

Helgen kommer bli grymt kul om allt går som planerat. Så jag har något att se fram emot =)

Ooh nu börjar filmen igen efter reklamen! Vi hörs imorgon. Pussar och kramar ♥

Tishaa - Walking in the night

Den är i storlek L, mega stor för mig men jag vill ha den oversize. Jag ska mixtra lite med den själv! =)




090510.

God morgon!
Jag ligger fortfarande i sängen, har inte ens kollat ut idag. Men de är många som sagt att de är solsken idag, så de håller vi tummarna för.

Igår var de utgång i Halmstad. Jag, Dahlberg och Jonte stack hem till Billy och möte upp lite folk. Efter ett tag stack vi in till stan och så blev de mat och öl. Vi var hemma tidigt igår, runt halv tolv sisådär. Dahlberg gick hem och jag slängde mig framför tvn med käk. Sen umgicks jag med Jonte resten av kvällen och klockan tre stupade jag i säng.
Ja, ungefär så såg de ut!

Jag var dålig med att lägga upp bilder på tröjan, i know! Men de kommer, allt tar sin tid.
Nu ska jag gå och kissa sen blir de frukost ^^ Puss ♥

Damn, i like the way you move

Nu så! Känner väl att jag inte har varit så social här på bloggen på ett tag. Men vi alla har våra brister och fel.
I torsdags var jag i Falkenberg, käkade pizza med mamma och Micke =) Igår stack jag, mamma och Jonte till Gekås. Handlade lite där en stund, sen gick vi in på Netonnet och inte kom vi tomhänta där ifrån. Jonte köpte en 40 " LCD full HD-tv Samsung blablabla och allt vad den heter. Dock fick den inte plats i bagaget, så vi fick  börja fälla sättena och sånt för att få in den, sen hade vi ett problem till... Vad skulle jag sitta nu då? Jo, jag fick krypa in bak där vid tvn och mysa med den i de trånga utrymmet i sisådär 3 mil. Ha, ja som de kan gå! Roade lite mig själv där bak med att sjunga "Vi har de bra, vi här bak i bilen..." =)

Nu har jag och Jonte precis kommit till Laholm igen. Är populär ikväll, många som vill umgås =) Så vi får väl se om vi inte kan göra något allihopa. Jag är inte den som är den!

(Lägger upp bilder sen på tröjan jag köpte på Gekås)

Mitt klipp på Netonnet :


Den till vänster - bara för att den var så otroligt söt och liten ^^


Den är som sagt inte så stoooor! =)

090509.

Jag ska blogga och berätta, jag lovar!
Ni får ha lite is i magen och hålla er någon timma till, sen kommer ett riktigt inlägg!

Pusshejs ♥

You don't know what you got till you're missing it alot .

What i did to you was hurtful, what im going true is hurtful.


090506. - Känn dig som hemma aaaaaa...

Fick bara den låten nu på huvudet när jag kom hem =) Helt okej dag idag. Men de var lite segt när vi skulle ha engelska för vi fick reda på att vi skulle ha nationella muntligt idag. Vi skulle vara två och två och vi hade 15 minuter på oss att förbereda oss. Men tänk er själv typ 10 två -och två grupper på varsin 15 minuter, då räcker inte lektionen till. Så självklart var vi en av dom sista grupperna och vi hann inte göra de. Åkte lite dit i onödan kändes de som!

Hemma är jag nu iallafall och ska äta. Got to go, puss ♥


Tungan ute ^^
Och nej, han är inte tjock - de är muskler!

Milow - Ayo Technology


090505.

Hejsan!
Nu är jag hemma från skolan (en riktigt rolig lektion hade vi idag - alla skrattade!), men usch va de regnar och blåser. Riktigt dåligt väder idag! Fan, jag som vill använda mina nya korta jeans shorts, som är så otroligt snygga. Köpte dom i lördags i Halmstad innan jag stack och tatuerade mig, till och med lappen hänger kvar på dom =( De där är föfan sorgligt.

Så nu håller vi tummarna på att imorgon när vi alla vaknar upp så skiner solen och de är 20 + ^^ det tycker jag iallafall.

Nu ska jag äta fisk - få i mig lite omega3 så jag blir smart ^^ eller nej, man kan ju inte bli något man redan är. Åh, nu vet jag många som tycker detta var en lögn, haha. En av dom vill till och med ha betalt för att vara med mig, LOL! =)

Ciao ♥

Hälsar grattis till min kusin som fick en flicka imorse!

090504.

Jag fattar inte! - Sluta läs min blogg för att spionera på mig och hitta saker och klaga på. Öppna käften istället och fråga mig!

Jävla käke som bara hänger sig och hoppar ur led. Kan inte bita ihop på vänster sida, jävla mög. Har också en allmänt dålig dag idag.

Ska plugga lite nu och få i mig något att äta!

Ni passar verkligen ihop, tjocka och fula allihopa! Hoppas ni blir påkörda av en buss och dör.





090503.

Gick och la mig 11 igår kväll, då jag var helt slut. Efter 13 timmars sömn var jag fortfarande slut och hade grymt ont på tattoon, men gick upp ändå. Har inte gjort något nyttigt alls idag, umgicks med Jonte och Robin en stund och fotade satan med systemkameran på Jontes pärla. Sen blev de lite tv-tittande och sen tänkte jag lägga mig en stund igen, men hann inte. Pappa ropade och frågade om jag kunde laga mat!

Och nu har vi precis ätit, allihopa här! Eller nej, inte pappa då hade åkt på larm. Får väl se när han kommer hem igen! Jag ska vara nyttig ikväll iallafall, ska slow-walka till snäckan, då de inte finns så mycket mer och göra. Och när man slow-walkar så tar de tid ^^ hihi, Dahlberg knows.

Update om tattoon, den sitter kvar ^^ dock är de svullet och ömt, nästan lite som ett blåmärke. Men snygg as hell är den, gillar den skarpt =)

Avslutar såhär på kvällen med en grym låt som ni kan lyssna på här!

Tattoo nr 2

Några bilder från idag


Fick "gråt-papper" och Lollo ville att jag skulle använda de innan
han ens började, haha.



Halv färdig




Resultatet, och jag är riktigt nöjd =)

090502.

God kväll!
Nu är jag hemma och är ny gaddad =) Blev dock bara en tattoo, gjorde aldrig den på foten då den skulle bli sliten fort och försvinna med tiden. Nu är jag öm och svullen på armen, och även denna gången gjorde de ont att tatuera sig, men snyggt blev de och nöjd blev jag =) Tack vare underbara Lollo och allt skratt och prat, så gick tiden fort.
- Tack mamma för att du föjde med och körde mig!

Kvällen ska spenderas hemma. Hade jag haft körkort nu hade jag åkt och umgåtts med folk! Men aja, snart så.

Bilder kommer upp senare!

Bilder från eftermiddagen


Krigaren


Billie letade efter sin vita tröja, och hittade en... dock var den min!


Billie - Crossarnas gud




Kenny testade också

090501.

God eftermiddag!
Nu är jag hemma och sånt dära. Igår kväll kom Billie och hämtade mig och då stack vi till Örkelljunga och hämtade Kenny med flera och drog till en fest. Eller ja, fest och fest. Medelåldern var väl runt 13 sisådär, inte riktigt vad vi hade tänkt oss. När natten började närma sig stack jag, Billie och Kenny hem till Billie och fortsatte på vårt sätt =)

Vaknade upp i eftermiddags, och så drog vi ut i solen och åt frukost, drack kaffe och solade. Sen blev de lite cross körande.
Nu är jag hemma iallafall, ska snart äta och grejor och ska ta en dusch. Sen får vi se vad kvällen bjuder på!

Lägger upp lite bilder sen!

RSS 2.0