AJ!

Jag klämde handen i dörren på något konstigt sätt innan. Det "nöp" av en bit skin, och då menar jag inte en halv centimeter utan 3 centimeter är borta. Det blödde ett tag, men nu är det bara ett öppet sår och jätte svullet. =(
Så jag har inte badat än, och det blir nog inte så heller, utan det blir en dusch... en snabbdusch! Det gör nämligen skit ont när man får vatten på det, tro mig jag vet, för pappa tvingade mig att stå under vattenkranen i några minuter när det var "nygjort".

Så japp, det blir snart en snabbdusch för mig. Sen har jag inte en aning om vad som händer!
Ha en trevlig kväll! ♥

090227.

God dagens!

Nu är jag hemma från mötet och idrotten. Mötet gick helt okej, det var segt och spänt i början men sen tillslutet blev det bra. Vi får hoppas att dom förstod nu och att det blir bättre i framtiden! På idrotten så hade vi Jujutsi. Det var jobbigt och kul! Jag har lärt mig en massa självförsvars grejer + att jag fick min handled förstörd på samma gång. Det tackar vi Emme för! Men jag klarar mig.

Pappa kommer nu efter 4 och sen åker han till Falkenberg. Då ska jag och Jonte kasta in varsin fiskgratäng (igen) i ugnen och sen ska jag lägga mig i badet. Känner mig äcklig! Hoppas badet kan hjälpa till.

Vi hörs sen! Kram ♥

A broken man and the dawn

Jag och Jonte var ensamma ikväll. Vi stoppade in varsin fiskgratäng i ugnen och sen hade Jonte bestämt sig för att klippa sig, med rakapparaten. Jag fick såklart göra det! Sen kom Dahlberg hit en stund och klippte med sax där det skulle vara kortare. Sen var dags för mat och så kollade vi tre på Tomas Järvhedens dvd. Det blev bara ett par få skratt, tycker inte han är så bra. Efter det åkte Dahlberg hem!

Så nu sitter jag här och gäspar. Snart dags för sängen! Har sovmorgon imorgon, egentligen börjar jag klockan 12.15 men jag och Emme ska ha möte med vår mentor och en lärare till klockan 10.15, så jag ska gå upp vid 08.15 och ta bussen vid 9. Tråkigt att vår sovmorgon försvinner, men det ska bli skönt att reda ut "domdära" sakerna som stör oss. Vi får hoppas det blir bättre i framtiden nu!

I helgen blir vi ensamma, igen! Ska egentligen inte klaga, för då kan man göra lite som man vill. Just nu är det inget bestämt om vad som händer i helgen, men jag tror det kommer sluta med att jag är med Billie och Poffe som jag brukar =)

Snart dags för sängen som sagt, jag ska ta igen en massa sömn! Tror jag ska spela Empire Earth först, det är så grymt kul. Sov gott alla fina läsare! ♥

Lyssna på min nya favorit låt med Volbeat här!

090226.

Heej!
Igår var jag med Billie och Poffe - as usally! =) Det blev jätte sent. Jag var hemma klockan 3 inatt, oops! Då gick jag och la mig och så ringde klockan 6. Jag drog mig upp och sen gick jag till bussen. Hade en lektion idag, svenska b. Läraren släppte oss 3 minuter efter bussen hade gått, tack! >_< Så satt inne i Halmstad 1 timme. När jag kom hem sen så åt jag lite mat och sen stupade jag i säng. Men bara i 1.5 timme, för sen ringde det en fastighetsmäklare på dörren, igen! Asså jag tycker inte om dom.
Vissa människor har forbi för läkare och nålar, jag har forbi för fastighetsmäklare. Haha! Ne, men anledning till att jag inte gillar dom är för att förra sommaren letade vi hus som galningar. Pappa och Brittmarie hade fått för sig att huset var för litet och ville ha ett nytt. Dom drog med mig på alla "husvisningar" dom var på, och var lika intresserade av alla. Rätt som det var hade dom bestämt sig en dag för att inte flytta. Då dög detta huset jätte bra! Sen dess har jag inte sett en skymt av några mäklare... fram tills nu! För någon vecka sen kom det hem en mäklare, men pappa invisades att han bara var här för att värdera huset. Men igår och idag knackade det på igen. Nu är det ingen "utvärdering av huset", utan nu är det säljnings dags. Men en sak ska dom ju ha klart för sig, att blir det inget husköp denna gången och dom "ångrar" sig igen, så ska inte en mäklare sätta sin fot innanför dörren. För då ska vi bo här "tills döden skiljer oss åt".

Nu ska jag dricka kaffe i mängder! Annars kommer jag somna när jag inte ska somna, och då somnar jag aldrig när det är planerat att jag ska somna. - Krångligt va?

090225.

Dåliga fucking stupid dag. Aah >_< idag är jag arg, deppig och frusterad.
Kul att någon försöker få mig glad. Tack!



FÖRLÅT!

Rädd för dammsugaren

Tro det eller ej så kan stora varelser vara rädda för ofarliga saker. Sån är iallafall Zolo! Han hatar dammsugaren över allt annat i hela världen. När dammsugaren åker fram så springer han och gömmer sig, antingen vill han ut eller så går han upp på övervåningen till våra rum. Idag när pappa drog fram dammsugaren så gick han upp och la sig på Jontes golv, där han också hittade en skön filt. Jonte gjorde honom sällskap på golvet ett tag, sen när Jonte gick så på något konstigt sätt fick han filten över huvudet. Det såg grymt sött ut, precis som han verkligen gömde sig för dammsugaren - eller "snabeldraken" som mamma sa när vi var små.


Jonte och Zolo gömmer sig för dammsugaren.




Bäbisen - eller stoooora bäbisen!


Hemma!

Nu är jag hemma från skolan. Vi slutade 11 idag, då kom Emmes pojkvän och hämtade oss. Vi åkte till Maxi i Halmstad där vi möte upp Amanda och så sökte vi sommarjobb. Sen stack vi vidare till Eurostop, där kollade vi sommarjobb på Willys. Sen var det dags att gå in till Coop och kolla om vi fick praktisera där vecka 11-14. Det fick vi =) Men det bästa var nog att vi fick sommarjobb där med. Kanske inte det bästa jobbet man kan tänka sig, men vafan det är ju ett jobb iallafall. Och med tanke på att det är ca 10 000 laholmare som är arbetslösa - så fick jag jobb!

Nej nu ska jag göra andra grejer. Tänkte mest berätta det! ♥

090224.

God morgon!
Nu ska jag snart sticka till bussen. Det var en jätte seg morgon! Vaknade klockan 6 av att min brors klocka ringde, man han vaknade inte själv av den. Så här låg jag och lyssnade på pip pip pip... Tillslut så skrek jag till honom - men ingen resultat! Men som tur var hörde pappa det, så han gick upp och stängde av den och fick upp min bror också. Sen hade jag svårt för att somna om, och när jag väl gjorde det så kändes det som jag sov max 10 minuter sen ringde min klockan. Aah >_<

Nu är jag uppe iallafall och för en gångsskull har jag ätit frukost! Jag och Emme ska kolla om vi får praktikplats på Coop idag. Vill egentligen inte vara där igen, men det ser ut som vi inte har något större val!

Nu ska jag gå till bussen. Ha en trevlig dag! Vi hörs sen, kram ♥

Tatuering nr2.

Satt och funderade lite, jag vill och ska göra en tatuering nr 2. Och jag vill ha typ en tribal som går från bh bandet på sidan av magen (höger sida) och neråt. Jag har hittat två stycken, men den ena har någon som jag är bekant med. Då är det inte så kul att ha samma! Men den andra som jag också tittar på tycker jag är grymt snygg, men jag vet dock inte om den "passar" där på sidan på mig. Kanske ska sätta den någon annanstans? Men vart? Hjälp mig!

Såhär ser den ut:

Den kanske passar bättre på underarmen? Säg vad ni tycker, jag är öppen för förslag =) Jag gillar den skarpt.

Vafan!

Jag har fått en låt på huvudet, vet inte vad den heter eller dom som sjunger heter. Tror jag hörde den i helgen någonstans! Sånt stör mig, jag kan bara sjunga lite på den sen måste jag hitta på eget eller sluta =( SuCk! Jag ska sjunga vidare och se om jag kommer på det.

Var med pappa och handlade innan på Willys. "Ååh älskling, Eldorado!" Haha. Vi köpte lite köffe och sånt. Jonte skulle tvunget ha kaviar (-han är som hästen). Iallafall så har vi precis ätit nu! Det finns inget att göra ikväll. Dahlberg kommer inte hem förrän halv 9 och då är det försent att busa med henne >_<

Jag dör inombords av att tänka på att det är skola imorgon. Skönt att det bara är en lektion, slutar 11.15. Men jag hatar att dra upp mig själv klockan 6 på morgonen. Imorgon kväll blir jag och Jonte ensamma - igen! (Och dom klagar på att jag aldrig är hemma). Någon som vill hitta på något då? Pleeeease...


090223. - I'm back!

Hejsan!
En sammanfattning av helgen: Helgen har varit helt underbar. I fredags var det en hemma kväll med poffe, vi kollade på film och drack kaffe =) På lördagen så åkte jag, Billie och hans lille bror Olle till Örkelljunga. Där vi träffade en massa folk och körde runt och sladdade på en sjö (ja, som var frösen). Sen kom Poffe och Jonte! Vi spenderade ca 5 timmar nere på isen och kallt var det. På kvällen sen va det fest!

Jag är inte i skolan idag, jag har fått urinvägsinfektion =( - way to gooo! Att jag aldrig lär mig eller har ork till att göra det. Aaah >_< så nu står jag här igen. Och det är ju ingen idé att åka till Vårdcentralen, för dom ger mig inga tabletter längre (detta är tredje gången), utan det ska gå över av sig själv. Så nu är mamma på väg hit med Tranbärsjucie (man ska dricka det för det är surt). Sen om några dagar så ska jag vara fri från det igen.

Förresten så blev jag frisk i helgen från min förkyldning och allt skit jag hade. Eller ja, igår kväll försvann det. Jag hostar lite fortfarande, men det går över det med.

Jag är fett sugen på att spela Empire Earth 3. Men skivan ligger i Falkenberg! Får kanske åka upp till Falkenberg ikväll och hämta den? Vi får se.

Vi hörs senare. Puss ♥

Byebye!

Nu är jag färdig duschad och klar =) Väntar bara på Billie. Jag ska förmodligen spenderar helgen hos honom, så det blir inte så mycket bloggande. Jag är laddad med massa olika halstabletter och ipren m.m. Jag ska bli frisk! Ni får ha en trevlig helg =)

STORA PUSSAR ♥

Update!

Jag gick och la mig igen, vaknade nu =) Haha! Jag hade något mycket sömn att ta igen, det känns inte som att jag gjort något annat än sovit idag. Men iförsig så stämmer det. Mamma var här typ nyss och skulle säga hejdå, för hon åkte upp till Falkenberg igen. När jag skulle ner och öppna för mamma så märkte jag att alla i huset sov. Kan det verkligen vara så jobbigt med lov? Haha.

Det blev inget Dahlberg idag. Hon kom hem sent och jag har ju sovit. Pappa kommer vilken minut som helst och efter dom åkt ska jag kasta mig i badet och få upp värmen =)

Vi hörs! ♥


090220.

Hejsan! Allt bra med er? Jag är på bättringsvägen. Vaknade klockan 7 imorse hos mamma och gick upp och tog en ipren, annars hade jag dött kändes det som. Efter det packade jag väskan och sen åkte jag och mamma till Laholm. Kom hit vid 8 imorse, pratade en stund med Britt-marie sen gick jag upp och la mig. Gick upp och åt vid halv 11 men somnade igen, och vaknade för typ 20 mintuer sen. Jag hade världens bästa dröm som bara försvann >_< aah. Och hur mycket man än försöker att somna om, så går det inte, i hate it!

Dagen ser ungefär ut såhär, ska ner och äta, kanske åka till Dahlberg och spela GHWT (men bara för 30 minuter - så vet inte om det är så lönt), klockan 4 kommer pappa och då ska dom åka till Falkenberg. Jag och Jonte blir ensamma i helgen! Sen så ska jag duscha och sånt trevligt och sen åker jag =)

Dags för mat! ♥

Hemma

Kom hem från Kungsbacka vid halv 6 typ. Det var en jätte mysig dag med mamma =) Vi gick runt i en massa olika affärer. Mamma hittade sin älsklings parfym, men dock kostar den 799 kr. Så den får bli mammas senare framåt. Mamma köpte två par örhängen på Glitter och sen två tröjor på Zara. Grymt snygga och jätte skönt material!
Själv så blev man ägare till ett par jätte snygga jeans och ett par skor =) Vi är som gjorda för varandra.  Det känns skönt när man bara kan gå in i en affär och så säger det "klick" med ett klädesplagg, du tar den storleken du tror passar, går in och provar och allt är perfekt. Så var det med mig och mina jeans =) - Tack för en underbar dag mamma!

Nu ska vi äta glass och kolla på Ghost whisperer! Micke har kommit hem nu också. Imorgon klockan 8 på morgonen anländer jag till Laholm. Är det någon som är sugen på att gå upp i tid och komma hem till mig och dricka köffe? Hör av er då, annars kommer jag bara gå och lägga mig igen.

Nu börjar det igen! Kram ♥

(Ursäkta kvaliten på bilderna, glömde kameran hos pappa så fick ta med mobilen)



De är lite slitna på benen.

De söta skorna =)

Jeans: Gina tricot 499 kr
Skor: H&M 98 kr

090219.

Godmorgon!
Jag sov jätte dåligt inatt. Näsan rann, halsen gjorde ont och hostade ibland för att få tillbaka min röst. Jag och mamma skrattade halva natten innan vi somnade, jag lekte Johan Glans. Pratade ur näsan och sa : Nån har tagit min motorcykel!
Asså vi skrattade så vi nästan dog =) De bästa var inatt att nu när jag var sjuk så fick jag sällskap i sängen, det var jätte mysigt att få värme när kroppen inte kan "producera" det själv. Frostiz låg tätt intill mig, fast ibland var hon jobbig för rätt som det var kom det en tass över ansiktet på mig.

Nu ska jag klä på mig och göra mig iordning. Först ska vi till apoteket och köpa halstabletter som bedövar halsen, sen blir det Kba =) Japp, men jag ska väl inte sitta här och döda mer tid.

Ha en trevlig dag ♥

Trött och dålig

Uuh >_< jag börjar känna mig krasslig. Typ jätte ont i halsen när jag sväljer! Jag stoppar i mig halstabletter och ipren, för jag ska fan inte bli sjuk. Men förhoppningsvis så blir det inte sämre än såhär. Jag kollar just nu på "A shot at love with Tila Tequila". Finns inget bättre att titta på tyvärr, så detta får gå bra!

Mamma och jag har varit ensamma ikväll. Micke är på kurs i Vara! Han kommer imorgon eftermiddag någon gång. Imorgon ska jag och mamma till Kba =) Det ska bli kuligt.

Nu är det snart dags för sängen. Ska försöka vila borta det onda i halsen! Tänker bli frisk till på fredag =)
Nu vill Frostiz ut så jag ska släppa ut henne. Sov gott allesammans! ♥

Jag saknar dig, även fast jag inte får!

GHWT.

Fattar ni hur kul det är? Jag hade inget att göra, så jag cyklade (ja, kors i taket, jag cyklade) bort till Dahlberg. Där hade hon en "kund", hon är ju frisör. Så vi kollade först lite på tv medans Dahlberg blekte hennes hår, sen gick vi upp och spelade GHWT (för ni som inte förstår så är det Guitar Hero World Tour). Det är så grymt kul, jag var på trummor =) Det gick sådär. Men sen skulle Dahlberg klippa till kunden, så då fick jag spela själv. Men då tog batteriet i trummorna slut =( så jag fick hoppa över på gitarr. Dahlberg höll på att få flipp på mig som att jag bara spelade samma låt om och om och om igen. Men den var så grymt bra!

Nu är det snart dags att åka. Jag ska packa lite, typ det nödvändigaste =) Imorgon hoppas jag att jag äger ett par nya byxor, och i slutet av denna månaden ska jag förhoppningsvis äga två.
Ska sätta på lite kaffe nu med, det är ju så satans kallt ute + att det snöar. I mitten av februari, uuh >_<

Ha det bra så länge ♥

Min favorit låt på GHWT:


090218.

Hejsan!
Igår kom Poffe och hämtade mig, så då åkte vi till Billie. Vi kollade på det nya avsnittet av NCIS (kan det heta så?), sen spelade vi hockey och fotboll på Ps3 =) Skit kul! - tyckte jag och Poffe iallafall. Billie satt mest och klagade på mig för att jag inte kunde. Men sport har aldrig varit min grej, men jag tyckte jag och Poffe var duktiga iallafall (som att vi inte spelat det förr.) Vi fick peppa varandra istället. Jag blev överlycklig bara bollen kom nära mål, då skrek jag : Oooh, kolla va nära det va!
Men det uppskattades inte lika mycket av dom andra. Haha, men det blev mycket skratt igår kväll. Jag har fått ännu mer magmuskler nu iallafall av allt skatt =)

Jaha, och idag ska jag lämna lilla Laholm? Men jag vet att det kommer bli kul. Kanske inte riktigt så kul som jag, Poffe och Billie har - för det har ingen! Jag har redan bestämt mig för att jag ska köra, både till Fbg och Kba =) Jag är nämligen bäst på det. Ska se om jag hinner bort till Dahlberg en stund idag med, jag vill spela GHWT >_<

Nu ska jag göra te eller något sånt, börjar få jätte ont i halsen när jag sväljer. Men jag är inte som vissa andra och gnäller ;) hehe. Vi hörs sen! Kram ♥

090217.

Goooodmorgon godmorgon!
Tänkte åkt till "ååh mister love:a love:a"  imorse klockan 10 och druckit kaffe + spelat GHWT. Men haha, jag glömde ställa klockan inatt när jag somnade. Så hon ringde och väckte mig klockan 1 och frågade vart jag hade tagit vägen, men hon hade vaknat då också, så hon hade inte precis saknat mig eller suttit uppe i flera timmar och väntat. No no!

Igår skulle vi göra stan osäker. Vi skulle göra ett "brott", men först glömde vi det viktigaste så där stod vi och svor och sparkade i marken. Sen kom polisen. Oops! Jag blev biten i rumpan (Aj, som in i...) och vi gjorde en snurr =) Jag skadade mig igår också, tror det var pga snurren. Vänster handled är helt fuckt up! Kan knappt vrida på den. Men jag får väl skylla mig själv, men när vi väl skulle göra snurren så verkade det som en bra ide.

Yee-pee-ka-ee-yey mothafuck ♥


Aloha!

Nu är det slut på städningen. Där ligger en massa saker mitt på golvet och ett gäng kläder utanför mitt rum, som ska bort imorgon. Sakerna ska in på vinden och kläderna i tvätten, förmodligen så åker dom i tvättmaskinen redan ikväll. Just nu märker jag hur tråkigt jag egentligen har det. Inget händer! Har ringt runt lite, alla sitter hemma och pillar sig i navlen. Nej inte riktigt så, men typ. Det är fan skit tråkigt! Nu räcker det, jag är trött på att sitta inne.
Kan någon bara ringa och rädda mig? Gör mig sysselsatt.

Jag dör av skratt, haha...


Extreme room makeover!

Japp, rubriken säger allt. Klockan 2 idag fick jag ett ryck, jag bestämde mig för att städa mitt rum, möblera om, dammtorka och slänga ut en massa gamla saker på vinden. De var lättare sagt än gjort, jag håller fortfarande på! Fast allt är dammtorkat och klart, de är bara en jävla massa saker som står på golvet, i sängen och på skrivbordet som jag inte vet vad jag ska göra av. Slänga eller vinden? Kommer jag använda det igen? Annars är det ju inte lönt att spara.
Just nu står datorn på datastolen, den får inte plats någon annanstans. Men jag har inget bättre att göra just nu, så jag ska väl städa vidare.

Pappa har åkt till Falkenberg, han hämtar vår nya bil =) + att han ska hälsa på sin fästmö. Tror inte han kommer hem ikväll, så då blir det jag och Jonte ensamma hemma. Gissa vem som kommer få laga mat? >_<

Tillbaka till städandet ett tag till...

090216.

Godmorning sunshines!
Jag ligger fortfarande i sängen, njuter lite av lovet. Men ska snart gå upp! Blev väckt av att mobilen ringde för typ 30 minuter, och jag var helt hundra på att det var mamma som ringde så jag ringde upp henne. Hon verkade förvånad när jag ringde för att det var meningen att hon skulle ringa mig. När vi la på så fick jag sms från Dahlberg att jag inte skulle klicka henne. Haha, då var det Dahlberg som ringt och jag fick det till att det stod mamma. Snacka om att man inte riktigt vaknat än då! (Gud vad krånligt detta blev, haha)

Idag till frukost ska jag äta smörgås tårta =) yummie. Där blev över från igår, så det är ju helt perfekt. Sen vet jag inte vad som händer på dagen, har inte ens kollat hur vädret ser ut idag. Men vi får väl se om någon vill hitta på något.

Dags för frukost. Hasta la vista ♥

090215.

Hejsan!
Klockan ringde 11 imorse, snoozade i 15 minuter (typ) sen gick jag upp och satte på kaffe för att vi skulle piggna till. Vi fastande framför Simpson movie, men var tvunga att sluta titta mitt i filmen och köra och lämna mig. När jag kom hem så var det lite folk här, Mikaela fyller 11 år imorgon nämligen. Så vi firade henne idag!  Det blev smörgåstårta (favoriten) och sen chokladtårta.

Jag och Billie bestämde oss för att åka skridskor idag =) Jag kommer inte ihåg när jag stod på ett par skridskor senast. Så detta kan bli intressant! Hoppas isen håller bara, haha. Men som jag sa innan, lite vatten har ju ingen dött av.

Fick ett jätte trevligt mail idag, or not! Just nu är jag glad att jag inte åker. Det var ju väldigt moget gjort av honom! Aah >_< sånt gör mig arg.

Vi hörs sen om jag inte trillat igenom isen och blivit glasspinne. Kram ♥

Blå potatismos...

I eftermiddags var vi en sväng borta vid Glänningesjö, vi skulle kolla om där fanns någon is och rasta hunden. Sen när vi kom hem så började vi skala potatis, vi hade bestämt oss för att ikväll skulle vi äta potatismos och korv. Men det skulle inte vara vilken potatismos som helst, utan blå potatis mos =) Det finns tydligen blåa potatisar att köpa. Grymt blev det iallafall! Men tydligen var det inte så bra för magen, vilket man känner nu efteråt.

Nu ska jag snart åka till Billie. Jag, han och Poffe ska göra våra efterlängtade fattiga riddare =) finally! Sen blir det nog att jag spend the night där. Ja nu iallafall ska jag klä på mig lite kläder. Men ni får ha en trevlig kväll!

En STOR alla hjärtans dag puss ♥


Mikaela och Corrine på sjön.

Glänningesjö.

Blåa potatisar.

Blå potatismos =)

090214. - Alla hjärtans dag!

Godmorgon, eller ja God eftermiddag!
Kvällen igår var...ja, det finns nog inte ord på hur den var. Poffe hämtade mig vid 8 typ. Då åkte vi och kollade när brandkåren (pappa är brandman) spolade en fotbollsplan (av asfalt), för att barnen ska kunna åka skridskor där sen. Det var inte precis ett roligt nöje att stå och göra en fredags kväll, så vi åkte hem till Billie och där var det fest. Jag hann knappt komma innanför dörrarna förrän jag skulle vara med på något fotbolls spel - typ fia med hutt! Jag var nog den som drack minst och jag vann =) Så det var skönt! Men så lätt kom jag inte undan. Efter det spelat spelade vi kronan, my god då var det kört! Men det är en annan historia.
Jag var nära på att inte komma hem alls, haha. Men hem kom jag och trillade först i trappan och sen snubblade jag på datasladden när jag kom in på mitt rum. Det blev inte alls som jag hade tänkt mig!

När jag vaknade upp i morse så mådde jag förvånadsvärt bra. Hade lite vätskebrist, men när jag klunkat i mig både vatten och iste så blev det perfekt. Jag märkte också att jag hade ett H på handen. Jag kom först inte på varför, men efter jag berättat det för pappa så kom han med förslaget att det kanske var för att jag skulle veta vad som var höger. Jo, då slog det ju mig. Jag skulle ju veta vilken som var höger när vi spelade kronan, för jag skulle dra mig i höger öra. Haha! Konstiga människor...

Jag tror jag ska gå och tvätta lite nu, sen duscha hade också varit skönt! Vi hörs sen. Pussar ♥

Helt slut!

Nu är jag hemma, fyfan för att bada. Alla krafter bara försvinner! Jag och mamma var inom stan en runda, jag köpte pannkaksmix så imorgon blir det äntligen fattiga riddare med Billie och Poffe =) vet inte hur länge vi har pratat om att vi ska äta det men det har inte blivit av. Men nu har jag tagit första steget.

Självklart så blev jag lidande idag för att det var fredan den trettonde. Tror ni inte att jag snubblade när jag gick ut från simhallen? Aah >_< PANG sa det, sen låg bella på marken och Emme skrattade. Nej, riktigt så farligt va det inte. Men nära inpå! Jag får vara extra försiktig idag helt enkelt.

Jaha gott folk! Vad händer ikväll?



Kul att någon är social och håller mig sällskap =)

090213.

Godmorgon!
Om ca 30 mintuer tar jag bussen till skolan, dags för simning idag igen. Är hemma igen kvart över 3, så det blir en kort och bra dag. Det är ju också den sista dagen innan sportlovet =) Hey underbara lov!
Och som om inte allt kunde bli sämre än vad det redan är, så är det fredan den 13:e idag. Jag slår vad om att det kommer hända mig något, typ bryta benet, få kramp när vi simmar och sjunker,  trillar... etc! Det är sådär typiskit mig. Det är bara jag som är bra på att ha otur.

Jag tror jag har bestämt mig nu. Jag vet att jag kommer nog ångra mig, men det hade jag nog gjort i vilket fall som helst. Men det här känns bäst just nu! Men detta är inte den sista gången, i'll be back =)

Snart dags att springa till bussen. Ha en fin dag och håll er borta från olyckor! Kramar ♥

090211.

Heej! Allt bra med er? Aah >_< jag mår riktigt dåligt. Försöker le och sminka mig, så ingen frågar vad som hänt. Men idag var jag nära på att inte lyckas. Jag åkte till skolan, satt i klassrummet och väntade på Dahlberg, Dahlberg kom med ett par byxor jag skulle låna av henne, sen åkte jag hem. Nu är jag hemma! Tänkte jag skulle sova en stund så jag fick bort det rödasprängda i ögonen, men jag bestämde mig för att åka till Billie klockan 11 istället =)

Han är den enda som kan få mig att skratta när jag inte ens vill le. Han fyller ju år idag med! Tänk att Rambon blev 21 ändå (hehe). Grattis!

Jaja, nu ska jag plocka fram kläder och hans present! Får se om jag bloggar mer idag, kanske får låna Billies dator (a) .. Annars så får ni ha en trevlig dag! Kram ♥

Presenter

Nu har jag kommit till Falkenberg. Ikväll ska jag, mamma och Micke fira mammas födelsedag lite. Det blir god mat =) sen är jag grymt sugen på kladdkaka, så ska se om vi inte kan köpa det till efterrätt. Mamma fick sina presenter från mig och Jonte nu ikväll. Ett halsband från Guldfynd som man kan öppna, och i det finns det ett kort på mig och Jonte. Sen fick hon ett presentkort på Kicks för 200 kr. Hon ville ha en parfym där, man jag kom inte på vilken det va, så det fick bli ett presentkort istället. Så kan hon själv köpa den!

It was just a dream...


Mammas presenter!

Och i hjärtat fanns vi =)

Mamma

Grattis på födelsedagen mamma!
Jag älskar dig grymt mycket. ♥

090210.

Hejsan!
Igår bloggade jag inte alls. Hade ingen lust överhuvudtaget. Jag har fått lite klagomål på att jag skriver A men jag skriver aldrig B. Och det är för att dom som redan vet vad B står för är dom som ska veta, alla andra som bara läser A här har helt enkelt inte med det att göra. Därför hade jag inte någon lust att blogga igår med tanke på att jag vill inte avslöja något eller få mer klagomål.
Nu är jag iallafall tillbaka igen! - i hope.

Igår gick alla andra hem från lektionen på eftermiddagen, så det slutade med att jag och Emme was all alone. Vi kollade lite på motorsågsmassaken, tills han bröt några ben på en människa och det knakade sådär lagom äckligt så vi var tvungna att stänga av. Sen mötte jag mamma och Jonte i Halmstad. Var väl hemma vid halv 6, då kom "the one and only" och hämtade mig =)

Jag åkte aldrig till skolan idag. Fick ett sånt trevligt medelande från pappa när jag kom ner i morse, så det gjorde att jag gick raka vägen upp till sängen igen.
Aah >_< jag förstår inte? Varför ska du hålla på?

(Nu sa jag bara A igen, och det kommer jag fortsätta med)

Vi hörs senare, kram ♥

Trött på att ligga inne

Nej nu räcker det! Jag kan inte fortsätta såhär. Hur kan man vara beronde så grymt mycket? Jag har ändå sagt till mig själv och Emme att händer det så skiter jag i det. Jag skulle inte bry mig om de (som jag trodde skulle hända) hände. För egentligen så har jag inte med det och göra, men jag trodde aldrig att jag skulle tro på alla lögner.
En besvikelse, jag trodde på dom! Hur kunde jag vara så dum? Och tills idag när jag fick svaret på att det hände, så rasade allt. Allt jag har sagt nu de senaste dagarna, när jag inte brytt mig, de betydde ingenting. För här är jag, tillbaka på ruta ett.
Vad fan händer nu?

I know I've lost my right to judge things you do. I must confess it hurts a little more then it should!

Tomte i Argentina

Nu har jag hittat videon med killarna som sett tomten. Egentligen tänker man att tomten är inte farlig, men som att man aldrig sett den riktiga tomten (folk klär ju ut sig på julen) så tror jag att man hade blivit skit rädd om man skulle se den. Det är ungefär lite som Star wars, dom har ju "kraften". Har ni provat själva om ni har "kraften"? Typ stänga dörren med handen eller något sån? Tänk om det hade funkat om man hade gjort det, då hade jag nog sketit ner mig eller något sånt.
Så egentligen ska man ju inte göra saker eller fråga saker man inte vill ha svar på.

Back to Santa:


090208.

Godmorgon!
Igår kväll så kom gästerna. De var sådär tyst och lugnt som det brukar vara när det gäller mammas släkt (pappas är helt tvärtom). Vi åt mat och sen blev det efterrätt, då kollade några av oss på melodifestivalen. Vid halv 11 så stack jag och Jonte, han släppte mig i Halmstad och fortsatte själv till Laholm. I Halmstad hoppade jag av hos Robin, där var Emme, Amanda, Bella2 och några till. Sen körde vi runder lite i stan och träffade trevligt folk och mindre trevligt folk. Efter någon timmes körning så körde vi tillbaka till Robins lägenhet igen och kollade runt lite på internet. Vi kollade på några klipp från Motorsågs massaken och sen några killar som hade sett en röd liten figur gått sidleds på vägen. Såg skit  läskigt ut! Jag ska lägga upp det klippet sen, så ska ni själva få se.

Tillbaka till kvällen
- Vid 2 tiden kom Simon och hämtade mig. Då körde vi också runt i Halmstad ett tag och väntade på att klockan skulle bli 3, för då skulle vi köra hem några från puben. Under den tiden skrattade vi så vi nästan pinkade ner oss. Jag var sådär lagom trött och skrattade åt allt, och när jag väl började skrattade så skrattade simon åt mitt skratt =) Kul va det iallafall!

Hem kom jag tillslut. Stupade i säng halv 5, och vaknade nu. Mina styvsystrar smyger i trappan för att väcka oss och tro mig när man har varit uppe typ hela natten så kan man bara bli irriterad på en sån sak. Särskilt när pappa och Brittmarie är där nere och hör att dom går upp till oss men säger inget.

Jag ska ligga kvar i sängen ett tag till nu. Ska se om jag kan somna om!
Vi  hörs sen ♥


Detta är jag fett sugen på. Ge mig! >_<

Vad ska jag göra?

Jag har verkligen skit tråkigt. Städade hos kaninerna innan, men har inte gjort mycket mer. Har ingen ork att ta tag i rummet och gästerna kommer om ca 2 timmar, då ska jag vara duschad och klar. Jag känner mig helt... jag vet inte ens hur jag känner mig. Typ förvirrad och deppig! Aah >_< people always leave.

Ikväll kommer inte mina kompisar, så min fest kan dra dit pepparn växer. Jag vill försöka ta mig till Halmstad och umgås med dom, men bussarna går cpit och kostar en massa. Och när jag väl kommit dit (om jag kommer dit) så vet jag inte vart jag ska ta vägen, sova eller något sånt. Men gud vad jobbigt allt blev! Snart skiter jag i allt.

Vart har du tagit vägen?

090207.

Godmorgon! Hur är det med er? Hade ni en bra fredagskväll?
Igår efter Let's Dance kollade jag på Aliens återkomst, den slutade vid 11. Då trodde jag att min fredagskväll var slut, att det var dags att gå och lägga sig tidigt som gamla människor gör. Men som tur var blev jag räddad, Emme ringde och sa att hon, Robin, Amanda och Sanna kommer hit och dricker kaffe =) Sen satt vi här till klockan 1 och skrattade. Kul med sällskap!

Nu har jag nästan precis vaknat. Frostiz ville hoppa upp i sängen när hon hörde att jag var vaken, men hon får inte det längre. Med tanke på att han fäller grymt mycket.
Idag blir det städningen på rummet, hos råttorna och förmodligen hos kaninerna. Lika bra och ta allt när man ändå är igång!

Ikväll kommer det gäster. Ska fira mamma som fyller år på tisdag. Jag har bjödit hit lite kompisar jag med =) Tänkte vi kunde festa i gillestugan, så stör vi ingen heller. Men det ska vi snacka mer om idag.

Igår kom min tröja från H&M som jag beställde för ca 2 månader sen, och igår kom också Billies present som jag beställde i tisdags. Vissa saker är snabbare än andra!

Nu ska jag gå upp ur sängen. Vi hörs sen! Kram ♥

Let's Dance

Kom till Falkenberg vid 5, då kom Wille hit. Vi satt och snackade lite sen stack vi till hans lägenhet och hämtade posten. Han jobbar i Norge varannan vecka och så har han en lägenhet i Varberg med. Han skiter pengar den människan! Vi har inte träffats på 1.5 år, så det var kul att snacka lite skit =)

Kollar på Let's Dance nu med mamma. Morgan och Magnus är helt klart bäst. Åt tacos innan =) Helt underbart gott. Det blev inte så mycket städande ikväll. Så jag tar det imorgon, då ska jag tvätta också.

VI hörs kanske senare, får se hur mycket klockan blir och om jag orkar! Annars får ni sova gott. Pussar och kramar ♥

I thought we had something special, though I might have missed the line. I thought we had something precious, even if I messed it up. I know I've lost my right to judge things you do. I must confess it hurts a little more then it should. Hell if I'm gonna cry because you found someone new. I tell you, I'd feel a whole lot better if you took some time to shed a tear. Maybe you didn't have to look so pleased. So good, so satisfied!

090206.

Goddag =)
Vaknade kl 9, 10 och 11 sen bestämde jag mig för att gå upp och äta frukost. Nu håller jag på att städa på mitt rum! Har fått bort alla kläder på golvet, har gjort en tvätthög och sen har jag lagt in allt som redan var tvättat men som inte hade kommit längre - förlåt, jag ska bättra mig! Jag ska åka med mamma till Falkenberg vid halv 4 typ. Då blir det rummet där som ska städas + hos råttorna.

Jag har kommit fram till att det går mycket bättre att städa när man lyssnar på musik. Eller det visste nog alla förresten! Då kan man göra "städ movesen" till danssteg. Haha, jag är glad att ingen ser mig när jag städar. Jag tror jag har hittat min tattoo nr 2 med =) Fast den ska inte göras förrän till hösten när jag kommit hem.

Ne just de, tillbaka till städandet! ♥

It's not a cry that you hear at night

Jag har hittat min nya pojkvän. Såg han för första gången igår, mamma presenterade oss och nu kan jag inte sluta tjuvkika på honom när han inte ser. Jag är så grymt kär så det är helt sjuk.
Nej, riktigt så farligt är det inte. Med tanke på att vi aldrig blev presenterade för varandra, som att jag såg honom på youtube. Men han har typ världens bästa röst + att han bor i Norge (not so far away). Han heter Alejandro Fuentes =) Det är den tredje människan som sjunger i denna sången. Me love ♥

Meeh >_< aaah, man kunde inte lägga upp detta youtube klipp. Snyft! Ni får helt enkelt kolla här!
Han den sista som sjunger, Kurt Nilsen, han har också grymt bra röst. Men dock inte lika vacker ;)

Dags för sängen! Puss ♥


Alejandro Fuentes



Kurt Nilsen och Alejandro Fuentes

Trött

Jag gäspar i omgångar. Förstår inte riktigt varför, eller jo det är ju såklart för att jag är trött. Men hur kan jag vara det? Behöver jag ta igen lite sömn tro? Skulle kunna gå och lägga mig nu, men då kommer jag gå upp tidigt imorgon och orka det. Ne, jag ska hålla mig vaken ett tag till. Är hungrig, men har nästan precis ätit. Vad händer med mig?

Jag stannar i Laholm ikväll. Åker till Falkenberg imorgon eftermiddag istället. Så hinner jag första städa rummet här i Laholm (det ser ut som fan) och sen tar jag rummet i Falkenberg på kvällen. Ska städa hus råttorna imorgon med hade jag tänkt mig, men dom blir väl inte glada med tanke på att jag "förstör" deras hus. Men dom får bygga nytt, dom kan ju inte leva i smutsig omgivning.

Jag skriver mer senare, om jag inte somnar på soffan eller något sånt! ♥

Torsdag

Idag var det studiedag, fyfan va skönt =) Gick och la mig när jag kom till Laholm imorse och vaknade kl 12. Emma kom klockan 1 så drack vi kaffe och började kolla på resor. Vi snackar lite om att åka utomlands i oktober när jag kommit hem. Men vi ska hålla ögonen öppna om det kommer in någon billig resa, eller vart vi ska åka.
Vi var i stan en sväng innan =) Var även inne på resbyrån och tog lite tidningar. Sen kom vi hit och drack kaffe, again!

Nu är jag ensam hemma! Det blir nog inte skolan för mig imorgon, ska bada och jag har märkt  att jag och klor inte funkar så bra ihop. Får se om det blir bättre till imorgon, annars blir jag hemma. Vet inte om jag ska åka till Falkenberg ikväll, mamma ska ut och äta med jobbet så isåfall åker vi inte förrän vid 8, halv 9 ikväll. Men det märker vi!

Vi hörs sen, kram ♥

Fan vad jag saknar dig!

Snöar igen!

Ja, rubriken säger väl det mesta. När vi satt i skolan innan idag så kollade vi ut och då snöade det. Liksom det är februari nu, det ska inte snöa. När jag kom till Laholm efter skolan så satte jag på kaffe och brände en skiva till mig och mamma som vi kunde lyssna på i bilen på väg till Falkenberg. Mormor och morfar kom och hämtade oss och körde oss till bilen i Halmstad, nu funkar den igen.

Ikväll har jag kollat på Semestersvenskar =) Lika bra varje gång! En sak som var typen dagens konstigaste grej, vår hund Frostiz dricker kaffe. Jag är lika förvånad själv! När jag satt och drack kaffe innan så kom hon och ville titta vad det var jag drack, så jag visade henne och sen började hon dricka. Tryckte i hela nosen i muggen för att komma ner, såg skitsött ut. Senare på kvällen satte jag mig framför brasan med en kopp kaffe för att jag frös, då var hon genast där igen och skulle ha. Hon gjorde high five om och om igen (när hon har mindre och jag lärde henne det så fick hon en godis varje gång hon gjorde det, så nu vet hon - eller tror iallafall - att gör hon high five så får hon vad hon vill ha) tillslut fick hon ta "slurken". Själv så känner man att när man dricker kaffe så sätter tarmarna igång och jobba, tänk då på hennes lilla mage som ska klara sig nu hela natten. Men egentligen, den hunden äter och dricker ALLT!

Nu ska jag stupa i säng! Är jätte trött efter en lång skoldag. Ska som sagt åka till Laholm imorgon på morgonen. Förmodligen kommer Emma en sväng och ska dricka kaffe och så blir det kanske ett ärende på stan, vi får se.

Ciao ♥

























Här är Frostiz och hennes syskon när dom var ca 6-7 veckor!

090204.

Hej! Allt bra?
Sitter i skolan nu, ska snart ha Engelska B. Blev sent igår, kunde inte somna. Tog bussen till skolan idag klockan 8. Jag har lagt in nya låtar på mobilen och gjort en ny spelningslista, så nu är det exakt lagom med låtar så jag hinner lyssna på alla mellan Halmstad och Laholm. Visst är det bra =) Kommer aldrig mer att ha tråkigt på bussen.

Mamma ringde mig strax innan klockan 8 imorse. Då hade hon fått motorstopp vid Kvibille. Så micke skulle komma och hjälpa henne! Sen snackade jag med henne vid 9, då stod hon och väntade på bärgaren. Så nu står bilen i Halmstad hos någon bilmekaniker. När vi ska åka till Falkenberg ikväll så ska mormor skjutsa oss till bilen i Halmstad, så då får vi hålla tummarna att den är klar och funkar. Jag ska fan övningsköra! Haha, jag vill också se hur det känns att få motorstopp. Och har bilen nu börjat göra sitt så kan man ju leka lite, utan att mamma sitter och skriker jämte.

Ne, nu ska jag lyssna på musik innan läraren kommer (om ca 10 minuter) - OM hon kommer vill säga!

Ha en bra dag!  Pussar ♥

Hemma

Nu har jag kommit hem från Billie. Han var seg i eftermiddags men tillslut fick jag upp honom vid 3 så han kom och hämtade mig. Vi har kollat på filmerna Felon och Driven + att vi vräkt i oss chips, jordnötter, cola och kaffe =) Imorgon sticker han uppåt i landet för att åka på kryssning, lyckost! Jag fick inte följa med för jag är inte 20, fucking shit. Han kommer tillbaka till Laholm på lördag eller söndag. Förresten så beställde jag hans present idag, får hoppas den hinner komma innan han fyller år.

Imorgon är det hel dag i skolan. Slutar väl vid 3 någongång. Ska åka till Falkenberg imorgon kväll =) Ska träffa Boolis ett tag och tänkte städa mitt rum till på lördag - då ska vi fira mamma så då kommer det gäster. Har ju som sagt studiedag på torsdag, så då blir det väl Laholm igen så jag kan njuta av min sovmorgon på fredag. Fan va gött, tänk snart är det helg! Och nästa vecka är det sista veckan i skolan, sen finally är det sportlov. Då ska jag banne mig vända på dygnet och sitta och dricka kaffe hos folk till 4 på morgonen =) haha!

Nu ska jag sova! Godnatt alla fina läsare ♥

090203.

Hejsan!
Nu har jag kommit hem från skolan. Vi hade ingen lärare idag, igen! Vi har nästan alltid läralösa lektioner. Och inte kan dom medela dagen innan eller något sånt att dom inte kommer så man slipper åker dit, nejdå man ska upp skit tidigt på morgonen, sitta där 1 timme och sen åka hem. Lönt!

Jag har ätit potatismos nu =) Med sådär lagom mycket smör, mums! Men ingen slår skolans potatismos, det är verkligen något speciellt med den. För det första så smakar den en massa smör (och det har vi konstaterat att jag gillar) och sen är det små orangea prickar i den, vet inte riktigt vad det kan vara men det gör något med smaken och den är så grymt god.

Nu ska jag gå ut med Zolo, sen kommer mamma en stund vid 12.

Ha en bra dag, så hörs vi senare! ♥

Sova!

Nu är det dags för mig att sova. Jag fastnade framför filmen "The number 23" med Jim Carrey. Har redan sett den iförsig, men den är så där konstigt bra. Krånglig film rakt igenom och dåligt slut!
Usch, imorgon ska jag upp halv 7. Har bara en lektion imorgon så jag tar bussen hem 11. Imorgon ska jag umgås med Billie. Pappa ska öva med brandkåren imorgon från halv 6 så han åker väl direkt från jobbet dit och kommer inte hem förrän vid 10. Så det är bra att jag har någon att umgås med så jag slipper vara själv!

Jag kom på innan att jag vill inte sitta så länge på en buss för att hämta "------" på torsdag. Så jag beställer den istället, den får helt enkelt komma till mig =) Det blir lättare så. Kosta vad det kosta vill - spare no spences! Så på torsdag kan jag njuta av min studiedag! 

Nu ska jag sova! Ska orka upp imorgon med. Sov gott folket ♥

Nu vet jag!

Nästa vecka har vi två födelsedags barn, mamma och Billie. Dagarna efter varandra med, mamma den 10:e och Billie den 11:e. Och tankarna om vad man ska ge i födelsedags present snurrar runt, men nu vet jag! Iallafall till Billie, kan inte skriva ut de här (då han läser min blogg) men en ledtråd... de låter typ klick klick klick klick och du kommer inte snubbla =)
Den du! På torsdag är det studiedag så då ska jag ta bussen någonstans och hämta det/den/vem/vad. (Jag gör det inte lätt asså)

Nu är det snart dags för mat. Har nästan inte fått i mig något idag alls! Får ta och ändra på det.

Vi hörs sen, Puss ♥

I don't want to talk about it, how you broke my heart

Helgen har varit underbar!

- Kaffe och film hos Mr B - med Jonte och Poffe
- Gekås med mamma och Jonte
- Tillbringade resten av lördan och söndan hos B.


I'm not the one you want, babe. I'm not the one you need. You say you're lookin' for someone. I'll only let you down. It ain't me you're lookin' for!

RSS 2.0